LÆSERNES EGNE NOVELLER

Eriket©

Min smukke Aina og hendes mor

Jeg var lige blevet skilt, konen var efterhånden ikke så meget for sex, men havde fået andre interesser. Jeg gik i nogen tid og tænkte på at finde en ny partner – for jeg var slet ikke færdig med livet, i en alder af 55, tværtimod, jeg havde en enorm lyst til sex, den blev faktisk større og større, følte jeg.

Jeg havde nogle få seksuelle oplevelser med kvinder på min egen alder, men jeg tændte mest på unge flotte kvinder, købesex var dog heller ikke min kop the, skønt jeg var nødt til det et stykke tid, for at tage trykket.

Det var på en ferie til Filippinerne jeg mødte Aina. Hun var guide på en svømmeudflugt med snorkel som jeg deltog i på den 2. dag i ferien. En nydelig 25-årig lysebrun pige som guidede os ud på et sted med fisk som vi harpunerede, og senere spiste i strandkanten. Hun talte glimrende engelsk, og vi havde mange gode samtaler, og en del praktiske gøremål sammen. Hun var ret professionel, og selv om jeg flirtede vildt med hende, virkede hun ikke specielt interesseret i mig.

Hun var vist kun interesseret i om hun kunne tjene nogle penge.

Det lykkedes mig efter nogen overtalelse, at få hendes mobilnummer, og et par dage efter inviterede jeg hende ud at spise. Hun kom, og jeg havde en dejlig aften – men da jeg ville invitere hende hen på mit værelse, takkede hun pænt nej-tak – og fik til en taxa hjem.

Næste dag ringede jeg – og inviterede hende igen, men hun skulle på arbejde, men lovede at komme hen til mit hotel efter arbejde.

Klokken var blevet henad 8 før hun kom, hun var træt og efter at jeg havde bestilt noget room-service, og snakket lidt, faldt hun dødtræt, og måske lidt beruset, om på min seng. Lige inden hun faldt i søvn, ringede hun vist til sin mor og sagde at hun ikke kom hjem den nat.

Nu havde jeg den skønne Aina lige her i min seng, og da jeg havde klædt hende af, lå jeg bare der og kiggede på den skønne. Senere fortalte hun mig at det var lige den aften hun blev interesseret i mig – en mand der ikke udnyttede hende – selv om jeg havde megen lyst til det.

Det var ikke meget søvn jeg fik, for hun vendte sig meget i søvne, klemte sig op ad mig et par gange, meeen selvom mit lem ville noget frækt, ja så holdt jeg mig i skindet. Jeg lå bare og studerede hendes dejlige krop og bryster, når lagenet gled lidt til side.

Næste morgen bestilte jeg morgenmad ved room-service, og selv om Aina i starten var lidt genert, fik vi snakket hele formiddagen, og hun gav mig da også et lille kindkys, da hun gik på arbejde.

Jeg havde fået en hel del at vide om hende, at hun boede med sin søster og mor – faderen var død – og hun og søsteren tjente lige akkurat så de kunne leve. Jeg havde kun en uge tilbage af ferien – men dagene havde efterhånden fået et fast indhold. Aina kom på hotellet når hun havde fri, og vi gik ud og spise hver aften. En nat kunne jeg ikke klare trykket længere, jeg troede Aina sov, og gik ud på badeværelset og onanerede for gud ved hvilken gang - voldsomt. Lige da pikken skulle begynde at sprøjte, lukkede jeg øjnene og koncentrerede mig om ikke at brøle min brunst ud i lokalet – OG SÅ MÆRKEDE JEG EN HÅND TAGE OM LEMMET. Jeg blev helt forskrækket, men Aina tyssede på mig, havde sat sig på hug, og malkede spermen ud over sine ben. Hun smilede, kyssede mig på munden – og spurgte om jeg kunne mere!

Uha, det var en voldsom ladning, men da vi havde været i bad – sammen – kravlede vi i seng. Aina krøb tæt ind til mig, og der begyndte langsomt at komme liv i stangen. Hun begyndte at slikke på den og gentog hele tiden: John I’m really horny, I need a hard cock now!

Der var ikke megen opvarmning der, hun ville ikke slikkes – hun ville bare have pik NU!

Det fik hun så, alt hvad jeg kunne, og hun var skøn at skue, når hendes krop gennemrystedes af nogle voldsomme orgasmer – hun fik 3 lige efter hinanden, men min brugte pik ville ikke mere, så vi lå tæt sammenslyngede og faldt i søvn.

Aina var allerede oppe, da jeg langsomt vågnede med den sædvanlige stivert stikkende lige ud fra kroppen, og da jeg stod og børstede tænder, kom Aina hen bag mig, trykkede sin krop op ad mig og kyssede mig i nakken. Så tog hun helt ugenert fat om min pik og sagde: It’s a hell of a Dick you’ve got there, you know that? Ja ja det ved jeg da godt, but you are also a beautiful girl, and I love you for shure.

Jeg var taget med hende ud til den strand, hvor hun arbejdede, og da turisterne var gået blev vi derude hele natten, kun med et lille bål – og hinanden til at varme os ved. Det blev en skøn og anstrengende nat – og mange spørgsmål blev stillet, jeg var blevet meget forelsket i Aina, og hun talte hele tiden om den kommende svære afskedsstund – om 3 dage. Hun spurgte om hun ikke kunne komme med til Danmark, og denne tanke blev ved med at køre i min hjerne.

Morgenen da rejseselskabet skulle gøre sig klar til hjemrejse, var Aina hos mig, vi kneppede næsten hjernen ud – Aina græd – og jeg lovede selvfølgelig at komme ned til hende igen.

Hjemme igen gik der kun 3 dage før jeg fik et brev. Hun længtes efter mig, men i det lange brev stod der mange andre ting, deriblandt at hun ikke havde brugt p-piller eller noget andet svangerskabsforebyggende. Jeg havde da heller ikke dyrket sikker-sex, så gud-ved-hvad det skulle ende med. I brevet fik jeg også en forklaring på hvem der havde taget hendes mødom – det havde hun ikke villet fortælle før, men nu skrev hun at det var hendes egen far – for 12 år siden.

De næste 2 måneder arbejdede jeg på at få hende til Danmark – og endelig lykkedes det at få et 3-måneders turistvisum til hende, jeg sendte penge ned til hende, og hun skulle komme mandag.

Jeg ventede spændt, og pludselig stod hun der i lufthavnen – og vi krammede, græd og kyssede, uden at ænse de øvrige passagerer.

Så kom chokket – Aina var gravid i 3. måned!! Hjemme i mit hus havde vi en slags honey-moon, vi kneppede i alle mulige stillinger, jeg fik hende bl.a. til at komme udelukkende med tungen. Allerede efter en måned kunne man se på Ainas mave at hun ventede sig. Da de 3 måneder var gået, rejste vi en uge til Tyskland – og fik meget heldigt igen et 3 måneders ophold til Aina.

Vi var begyndt at glæde os til den lille baby, men Aina havde lovet at rejse til Filippinerne, for at se hvordan det gik søsteren og hendes mor. Vi snakkede meget i telefon, og da jeg for 3. gang fik skaffet et turistvisum til hende, og jeg skulle afhente hende i Kastrup, var min overraskelse stor da hun kom SAMMEN MED SIN MOR! Typisk for hende ikke at nævne noget i telefonen.

Moderen var en meget lille slank kvinde, omkring de 50 – og meget nydelig. Hun hilste på mig, og sagde at hun var glad på datterens vegne, at møde en ”rig” – og veludrustet!!!!! mand var ikke mange forundt.

Kvinderne blev installeret i huset, og Aina var virkelig blevet svær på det sidste.

Vi kneppede ikke så heftigt mere – nu var mother – det kaldte jeg hende – også i huset, så der var grænser for vores udskejelser. I den sidste del af graviditeten lå jeg lige så stille bag Ainas ryg og småkneppede hende bagfra – hun fik godt nok nogle små-orgasmer, men en aften sagde hun: John jeg kan ikke få så meget ud af vores sex, det gør lidt ondt, så gå ind til mother, hun savner virkelig en mand!

Er det dit alvor, spurgte jeg! Ja, no hard feelings – jeg under gerne mother at få lidt kærlighed.

Det blev ikke til noget denne aften, men næste dag skulle Aina til jordemoderen, og jeg var alene med mother. Hun stod og lavede frokost, da jeg nærmede mig hende, men hun kunne vist se på mig hvad jeg var ude på.

Aina said that you need some love and a good fuck! Mother smilede og kom hen og krammede mig! Yes it’s been a long time since I got laid, but I like you John, and Aina tells me that you are well equipped!

Så fulgte en times rigtig god sex. Mother havde ikke Ainas ungdom, men hun kunne så meget andet.

Aina kom hjem, og spurgte straks om mother og jeg havde kneppet – jeg behøver næsten ikke at spørge, jeg kan se at mother er rigtig glad, og det er du da også ikke?

Joh, sagde jeg, mother ved hvordan man tilfredsstiller en mand!

Der var kun få dage til Aina skulle føde, og jeg listede hver aften ind til mother, og fik tømt min bundliderlige ynglestang.

Det blev en pige!! Sød lille tøs, mother og jeg var på sygehuset og når vi kom hjem græd vi af lykke, og kneppede så dejligt bagefter. Mother kunne især godt lide at få den op i numsen, samtidig med at hun havde en vibrerende dildo oppe i – eller udenpå kussen. Det var enormt frækt, og så kunne hun klemme endetarmen stramt om min pik – det var kun et spørgsmål om sekunder før jeg sprøjtede hele ladningen op i hende. Hun skruede vildt op for vibratoren og kom for første gang i en enorm orgasme, så hendes ben rystede under hende! Hun græd – af glæde over at have fået en dyb fred i kroppen, men hun fik også smag for de kropslige fornøjelser.

Da babyen og Aina kom hjem, lå vi alle 3 i sengen og studerede det lille ny menneske. Aina og mother skiftedes til at tage ”nattevagten” – men efterhånden blev det en naturlig ting, at vi alle lå i samme seng, også da lille Sussy blev lagt ud i sin vugge.

Jeg havde det fantastisk godt i den tid – uanset hvordan jeg vendte og drejede mig, ja så var der altid et bryst, et lår, en numse eller noget andet jeg stødte ind i. Jeg behøvede blot at række hånden ud, så var der et varmt stykke hud, en kusse eller noget hår at lægge sig ind til.

Mother havde nu i 4 uger haft ”eneret” på min viltre kølle – men Aina var så småt begyndt at blive liderlig. Især når hun ammede – hun sagde at hendes kusse blev helt våd hver gang Sussy suttede – og en enkelt aften prøvede jeg at sutte på hendes bryst, og ganske rigtigt, da jeg mærkede efter, var hun helt våd mellem benene. Jeg slikkede hende forsigtigt på inderlårene, på skamlæberne og på klitten. Uhh, jeg gir bryst din slemme dreng! Men jeg fortsatte, op og ned i revnen, Mother overtog Sussy – og Aina koncentrerede sig om hvad min tunge dog kunne finde på i hendes skød. Aina skød underlivet langsomt op imod mit ansigt – kørte lidt fra side til side – spændte – og sank sammen med et lille støn: Ahhhh, det var dejligt. Sussy var derimod ikke tilfreds, hun skreg, og Aina tog hende over for at give hende lidt mere bryst.

Hvad nu med min stive pik, sagde jeg til Aino. Mother stirrede samtidigt grådigt på den! Den må Mother ordne – men I kan da gå ind på værelset, så Sussy får lidt ro.

Det gjorde vi så, og mother sagde at hun lige havde vasket sin numse fordi hun ville slikkes i begge huller. Inden hun kom glidecreme op i anus fik jeg slikket pikken stor og strunk, Mother var ved at kvæles fordi hun ville have så meget af pikken ind i munden som muligt. Jeg sad på stolen da mother holdt op med at sutte, og forsigtigt kravlede op på mit skød. Hun sænkede røven langsomt ned over mit dunkende blårøde lem, og da den efterhånden var gledet næsten helt op, begyndte hun stønnende at presse en stor sort vibrerende dildo og i sin kusse. Det var svært, men med lidt glidecreme, og mine hænder lykkedes det at få gang i pulingen. Mother blev mere og mere vild på mit skød, jeg måtte tysse på hende hele tiden.

Mother skruede op for vibratoren – samtidig med at hun strammede røvhullet. Jeg kunne mærke at det ikke ville vare længe… Mother trak dildoen hidsigt frem og tilbage, medens jeg hev godt ud i skamlæberne – hun roterede med røven på mit skød… Og pludselig rystede hendes ben, pikken splattede 3-4 gange, uhhh..  mother krampede lidt, og vi faldt sammen på sengen – pustende og lettede og glade.

 

Efter nogen tid flyttede mother ind på Sussys værelse, og jeg kom kun til Mother når hun trængte. Men hun gik ikke glip af noget.

Aina fik uden besvær permanent ophold i Danmark, men mother skulle hjem, hun havde jo kun sit turistvisum.

Igen var der gråd og dårlig karma i lufthavnen, men da Sussy var 4-5 måneder, tog vi til Filippinerne for at præsentere vores baby. Mother blev rigtig glad – og trykkede sin lille krop op af min med en enorm intensitet, og hele den første nat lå vi 3 voksne i samme seng, ligesom for nogle måneder siden. Det var skønt, og vi begyndte at lægge planer!

 

Epilog

Nu er Sussy 5 år – dejlig lille tøs, og jeg er blevet restaurantejer i Manillas udkant. Jeg er også blevet lovformeligt gift – MED MOTHER – Aina og Mother arbejder begge på restauranten som selvfølgelig hedder Denmark. Aina har fået en kæreste som arbejder i rejsebranchen, og det sker sjældent at jeg har sex med hende, kun et lille blowjob i ny og næ. Hun vil ud og danse, og er begyndt at investere sine egne penge i flere restauranter, kort sagt hun er blevet lidt mere beregnende, kapitalistisk og lidt mere kold. Når det er sæson kommer hendes søster også og arbejder her, men hende har det ikke været muligt at få en fræk aftale med – endnu. Mother og jeg har det vældig godt. Hun sørger for at jeg ikke bliver alt for tyk bag ørerne, hun er en god lytter, en god arbejdskraft, og så kan hun som sagt godt lide at lege med mit lem – bruge det efter eget valg. I det hele taget kan jeg ikke klage over min tilværelse – og så i min alder!!

 

Eriket