LÆSERNES EGNE NOVELLER

Trans søges©

Min ungdom - del 1

Historien jeg vil give jer er sandfærdig, og har præget hele mit liv. Jeg var seksten år, da jeg forlod skolen, jeg ville gerne i lære indenfor hotel og restaurant, året var 1961, og det var der mange andre der også ville. Det var svært, min kære fader havde en forretningsforbindelse, der blandt meget andet ejede et hotel i Kbh. men det ansås at jeg, var for umoden til at komme i lære direkte. Ejeren, en kvinde, besad ligeledes et stort gods, det bestemtes at jeg skulle i husholdningen der.
Det var et stort hus, stort hushold, mange tjeneste folk. Jeg var underlagt oldfruen. I de første tre måneder pudsede jeg sølv og kobber, i den tid så jeg ikke den som alle med vis frygt i stemmen omtalte som Madame (ejerinden). Dagene før Madame skulle ankomme, blev alt ekstra pudset, det sagdes at hun var meget nøjeregnende.
Og så kom hun, fejende gennem lokalerne, en meget fornemt udseende dame, klædt i sort, skørterne raslede, hun lignede en dronning. Jeg tror ikke at hun så mig, jeg var med det samme bange for hende. Der gik yderligere en tid, hvor jeg bare så hende i glimt. Efter fem måneder kom oldfruen og meddelte, - Du skal overføres til Madames private fløj.                 – Javel! Sådan måtte jeg svare på alt. Jeg fik foretræde for Madame, som kiggede indgående på mig, som en slagtekalv.
- Jeg har hørt at du opfører dig ordentligt, så jeg har tænkt at tage mig af dig, nu er din mor her jo ikke, så jeg er på en måde i hendes rolle som den opdragende faktor i dit liv, skuf mig ikke, gør som jeg giver besked, du vil få mange opgaver der bliver nyttige for dig senere. Nøgleordet er tillid.
Jeg følte mig meget lille men samtidig stor lyst at behage Madame, jeg sled som et dyr, og fik ofte et klap på kinden.
Der var mange opgaver, rengøring og at servere, men det bedste jeg vidste var Madames soveværelse, stort og meget smukt, som Madame, det tændte noget i mig. Jeg var mig endnu ikke seksuelt bevidst. Min første meget ophidsende leg, var en dag jeg klædte mig nøgen, lagde mig i Madames seng og onanerede i Madames silke. Jeg kunne ikke regne de gange som jeg dagligt onanerede og lukkede øjnene og så Madame. Jeg stjal noget af Madames silkeundertøj, som jeg havde i min seng
Men en dag ved aftensmaden så Madame strengt på mig.
- Du gør dit arbejde færdigt og kommer siden til mig! Da du begyndte dit arbejde her, talte vi om tillid! Når jeg nu siger, at du har misbrugt min, er jeg sikker på du ved hvad jeg taler om. Jeg fortalte dig om min rolle, den pædagogiske, der har jeg mislykkedes, det vil jeg råde bod på. Tag dine bukser af!
Jeg stod helt stiv og rystede, men jeg gjorde som tilsagt.
- Også underbukserne" Madame sad på chaiselongen, i sort som altid, vid kjole med flæser.
Mærkeligt nok, selvom jeg var bange, stod min pik som aldrig før.
- Læg dig over mine knæ!
Jeg gik forsigtigt nærmere og da jeg gjorde det, det svimlede for mig, jeg turde ikke sige noget, jeg mærkede pikken bore sig ind i silken, og så kom slagene. Som hun kunne slå, det gjorde rigtigt ondt, jeg ved ikke hvor mange slag, men tårerne sprøjtede, og Madame blev bare ved samtidigt som hun sagde en masse lyde jeg ikke forstod. Pludselig mærkede jeg til min skræk, som skulle jeg tisse. Men det var noget andet, jeg sprøjtede ud min liderlighed i Madames fine kjole.
Endelig klarede hun ikke mere, hun rejste mig, så sørgmodigt på mig lignede det, kyssede mine kinder.
- Tving mig ikke at gøre dette igen, gå nu! Hun nævnte ikke med et ord alt spermen.

 

Læs den spændende fortsættelse HER