LÆSERNES EGNE NOVELLER

Trans søges©

Min ungdom - del 2

Efter at have forladt Madame, gik jeg til mit værelse, min bagdel var meget varm, til min forundring nød jeg det meget, jeg tænkte bare det snart vil ske igen. Men det skete ikke, der gik mange uger hvor jeg måtte nøjes med fantasier, men jeg kunne slet ikke forestille mig hvad som skulle komme. Madame havde været bortrejst, inden hun rejste havde hun formanet mig, men ikke med et ord talt om vort sene aften møde, blot at hun holdt øje med mig. Efter at have været bange nogle dage, blev lysten for stor. Jeg drog igen til Madames lingeri. Jeg gik flere gange ind og nød at røre alt silken. En dag var jeg bare nødt til at klæde mig i Madames intimeste, det var vidunderligt, jeg lå på sengen længe. Derefter lagde jeg det fint på plads igen, men uden at opdage alt den præsperm som var løbet af mig. Pludselig stod Madame bag mig i anretterrummet. ”Bang” en kraftig lussing, og en til.
- Du går til min stue, tager dit tøj af og venter på mig!
Jeg gik rystende som espeløv, satte mig nøgen på gulvet, på knæ, der gik en hel time, tror jeg, inden Madames entre.
- Egentligt havde jeg vel ventet, at du igen skulle træde ved side af, det gør din slags altid, nu ved jeg ikke om hvorvidt jeg kan beholde dig, i så fald bliver det på helt andre vilkår!
- Søde Madame, send mig ikke væk, jeg gør det aldrig mere, jeg gør hvad som helst.
Madame gik frem og tilbage til min skræk med et tyndt spanskrør i hånden.
- Ja, du er mig en rar lille tøjte, inden vi går videre, når du nu er så glad for silke, er det bedst du klæder dig. Pluk nu frem som du plejer, og gør det ordentligt!
- Ja, Madame.
Men jeg rystede så på hænderne at det ikke gik.
- Så må jeg vel hjælpe dig!

Snart stod jeg i den lækreste corsage af sorte silke med søm, og pikken strittende op ad maven.
- Det er nok en liderlig tøz, jeg har fået, det skal vi snart få pillet af dig, men først så vi ved hvor vi har hinanden.
Madame tog et polaroid kamera frem.
- Poser nu som du plejer frem for spejlet.
Jeg havde svært ved det. De højhælede, Madame havde udstyret mig i, var to nummer for store.
- Vi behøver nok handle lidt mindre i det hele taget til den lille tøz. Bøj dig over sofaen, strit med din hvide numse, den trænger til farve.
Først var slagene ikke så hårde, men jeg var bange, benene var ved at glide under mig.
- Stå ordentligt tøz!
Så kom de hårdere og hårdere, jeg græd voldsomt, og Madame prustede en masse lyde, igen skete det mærkelige, at min pik var mægtigt stiv. Pludseligt da jeg næsten var ved at besvime, holdt det op.
Madame trykkede mig ind til sig. - Så så, det var nødvendigt.
Madame var iført en dragt som hun kunne åbne i siden hvilket hun havde gjort, så nu blev jeg holdt ind mod nøgen hud og undertøjet, silke mod silke, Madame forsatte at trøste mig, jeg glemte helt smerten, pludseligt var Madames hånd fast mod pikken, forsigtigt strøg hun frem og tilbage mens hun kyssede mine tårer, det sprøjtede vildt, langt ud i stuen og på Madame. Madame førte mig til sengen, jeg blev lagt ned. Lidt efter krøb Madame nøgen ned til mig. Hun kyssede mig og hviskede en masse ord og jeg faldt i søvn. Da jeg vågnede var solen langt oppe, jeg var alene, havde jeg drømt? Jeg kunne mærke, at det havde jeg ikke. Dagene gik, jeg elskede min Madame, men alt var hver dag hårdt arbejde. Madame var gift, men jeg så aldrig manden, de levede hvert for sig. Men Madame havde mange gæster, og et par enkelte venner, deriblandt en lille franskmand ved navn Serge, som jeg forstod syede alt Madames tøj. Han betød meget for Madame.
- Du vil kunne lide Serge, sagde hun en dag til mig. Der var efterhånden gået et par mdr., siden den store afstraffelse. En aften i anretterrummet kom Madame til mig.
- Nej, nej, du skal ikke være bange. Hun kyssede mig. - Jeg har noget fint til dig, men først skal vi i badeværelset, du skal gøres fin.
Nøgen stod jeg ved badekarret. Madame kom ind iført hvid kittel og stort plastikforklæde.
- Du skal være rigtig ren.
Jeg blev skyllet og skrubbet af den store børste, derefter lagde hun mig på massagebænken. Hun havde en pose med barbergrej.
- Tøser skal ikke have hår på kroppen! Og derefter blev alt fjernet.
- Mmm sikke fin du bliver. Derefter smurtes hele kroppen i velduftende cremer, og pikken var ved at sprænges. Madame snusede. - Så, godt, sagde hun, og tog pikken i munden. Efter to eller ti sekunder i himlen tog Madame alt. Derefter smagte jeg sperm for første gang, da hun kyssede mig. Det kom jeg til at smage mange gange siden.
- Så nu er du klar, kom! Vi gik til Madames værelse. - På sengen ligger alt jeg købt til dig, nu er du min! Alt det lækreste i silke. Madame hjalp mig, hun klædte mig helt på.
- Så min tøjte, nu ansigtet.
Jeg fik make-up og langt hår, page. Jeg så faktisk lækker ud, det føltes dejligt.
Madame krammede mig, - Kan du lide det?
- Ja.
- Hvad vil du gøre for mig?
- Alt! Med famlende hænder gjorde jeg hvad som jeg troede ventedes af mig, åbnede kitlen, det var nøgent under. Jeg krøb langsomt op mellem de smukke hvide lår, jeg snusede, nippede forsigtigt, åbnede og smagte pr. instinkt, jeg spiste og slikkede, mer’ og mer’ kunne ikke få nok.
Madame prustede og stønnede, - Jaeer, mer’ årghh…., det sprøjtede i hele mit ansigt. Hun ville skubbe mig væk men jeg bare fortsatte, og hun bare kom og kom. Til slut skreg hun: - Knep min fisse.
Jeg forstod hende ikke, så viste hun mig hvad hun mente. Jeg kneppede så hårdt jeg kunne til hun kom igen. - Kom sagde hun.
Jeg satte mig på knæ ved hendes side. Pikken var meget stiv, hun strøg den forsigtigt til den sprøjtede ud over brysterne.
- Du må lære at gøre rent!
Jeg forstod.
- Nu er du klar til at møde Serge!

 

Læs den spændende fortsættelse HER