LÆSERNES EGNE NOVELLER

Trans søges©

Min ungdom - del 3

Efterhånden forstod jeg min rolle. Jeg var noget i Madames liv. Jeg nød min rolle, jeg var konstant liderlig. Jeg fik masser af smæk, meget udstuderet spillede jeg op. En lussing om  eftermiddagen, var signalet til eventyr om aftenen. Madame var ikke helt i kontrol, det sås på farven i kinderne, det var også spændende, at ingen af de øvrige i huset opdagede noget. Det var den almindelige opfattelse, at jeg blev behandlet meget hårdt. Jeg var lige blevet sytten år. Min eneste kærlighed var en kvinde, mer’ end dobbelt så gammel som jeg. Jeg sov alle nætter i Madames seng, hver morgen måtte min tunge i arbejde. Det føltes som magt, at uddele orgasmer, men spanskrøret plukkede det af mig. Madame forstod det med balance.
- I dag kommer Serge, det er hans følelsesdag, og gæt hvad jeg har bestemt som gave? Nu min lille ven, skal du bevise din kærlighed til mig! Jeg anede, troede jeg, hvad det betød.
- Vi skal i bade værelset, min tøz skal være rigtigt ren.
Jeg nød meget vores badeseancer. I dag blev det lidt ekstra. Madame havde flere gange leget med min tøsefisse, med en eller flere fingre, skønt og  mærkeligt. I dag skulle det gøres rigtigt rent.
- Læg dig på ryggen, benene over hovedet.
Langsomt blev vandslangen ført ind, det føltes meget.
- Så på toilettet!
Det gentog sig flere gange.
- Nu er den klar! Endnu en tur på bænken, ikke et hårstrå.

Serge var en smuk lille mand, amorinmund, skaldet, fra naturen let solbrun, små hænder. Jeg var nøje instrueret om serveringen, jeg så godt ud iført tunika, og blomsterkrans i håret.
Serge prisede Madame for den gode opdragelse hun havde givet mig.
- Jeg glæder mig til at se, hvad du har lært hende.
Det var efter hovedretten, Madame sagde - På knæ min tøz.
Nu kom det, jeg bævede for og endda gerne ville. Madame og Serge var klædte i silke kimonoer. Serge tog mig i håret og førte mig frem, pikken var halvstiv, men større og tykkere end min egen, jeg åbnede munden og smagte for første gang, det smagte godt.
- Tag den helt ind tøz. Jeg fik den til roden, og den blev bare større og større. Jeg var ved at kaste op.
- Gør det ordentligt, eller det bliver pisk! Det var Madame hvis blanke liderlige øjne ikke gik glip af noget.
- Ja, Serge knep din lille gave.
Madame var ved siden af os hun krammede nosserne på Serge.
- Giv hende det så! Og hele ladningen for ind i min mund, jeg slugte alt uden egentligt at mærke det. Madame og Serge kælede for mig, de kyssede mig over hele kroppen. Serge kælede for mit røvhul, jeg mærkede noget meget dejligt, hans tunge, min pik bare løb med masser af juice. Madame labbede det i sig. De bar mig til soveværelset. Serge satte sig i hovedenden med spredte ben.
- Kom med din dejlige læber. Jeg begravede mig i den smukke pik. Jeg mærkede Madames hænder på mine balder, jeg fik mange klask, skønt, jeg elskede hendes slag for slagenes skyld. En tube creme stak hun i mig, koldt, pikken var så vild at jeg dårligt kunne styre den. Nu var Madames fingre i mig, mer og mer, dejligt og forfærdeligt ondt gjorde det, jeg blev helt fyldt. Min pik sejlede men føltes lille. Madame havde hele hånden inde jeg var ved at sprænges, også af liderlighed. Jeg sugede på pikken som fyldte mig helt ned i maven. Jeg tabte alle sanser. De byttede plads, Madames store klit i munden, Serge kæmpepik i røven. Måtte det aldrig høre op, de stønnede om kap. Jeg blev kørt med seje træk, hårdt dejlig hårdt. Madame begyndte at sprøjte, fyldte min mund og hele ansigtet, og Serge fyldte mig. Straks efter lå Madame bag mig og slikkede mig ren, og Serges mund tømte mig. Uhmm det var en følelsesdag.

 

Læs den spændende fortsættelse HER