LÆSERNES EGNE NOVELLER

Trans søges©

Min ungdom - del 4

Det var hverdag, men ikke helt som det plejede. Serge boede hos os. En uge, havde Madame sagt. Jeg ville helst have min Madame for mig selv, pladsen i Madames seng var min!
Madame og Serge havde ikke sex, jo gennem min krop, Serge ville at jeg skulle være klædt som både dreng og pige. Madame ville glæde ham, så det blev til tunikaer, syet hos Serge. Han var vist meget romersk inspireret. Jeg var også lettilgængelig. Det var en liderlig herre vi fået i huset. Allerede ved morgenbordet blev det et ritual, at jeg var under bordet, jeg fik virkelig smag for sperm. I den uge, var det ud over husets (privaten) rengøring, min opgave at behage Serge. Og han ville virkeligt behages. At være i badeværelset med ham, var ikke det samme som når jeg var der med Madame. Nu var det mig der stod for det at skure, og også massagebænken nød han, når jeg masserede.
- Uumm dine hænder skønne, stønnede Serge, mere olie. Det bedste var hans muskuløse balder.
- Brug munden, slik kuglerne, stik tungen dybt op, bedre, eller skal Madame tage dig under pisken?
Hver eftermiddag afsluttedes med, at jeg stod bøjet med hænderne på badekarret og Serge tog mig. Det kunne have været skønt hvis han varmet mig op, men nej, det var lige på og hårdt. Jeg havde let til tårer, han kunne virkelig få dem frem. Men om aftenen, var jeg i Madames seng, tæt til hende, uden Serge. Hun kælede, i den tid straffede hun mig aldrig, ingen smæk. Jeg savnede det næsten, det var for mig et slags bevis på, at jeg tilhørte hende. Jeg fantaserede meget om min pik i fisse eller røv. Når Madame badede mig, spillede hun mig. Hun samlede spermen med den ene hånd, som hun siden rakte til mine læber. Sperm smagte forskelligt, min egen smagte bedst.
Tiden gik, jeg var ligesom mer blevet en del af Madame. Hun begyndte at tage mig med til sin lejlighed i København. Når vi var der, klædtes jeg helt som pige. Jeg var meget lys, det var ingen, når Madame havde lagt min make-up, kunne se, at jeg ikke var en pige, det bedste var undertøjet. Før jeg kom til Madame havde jeg aldrig haft lyster, jeg forstod godt at det ikke var noget normalt liv, men jeg ville. Madame tog mig med overalt i byen, hun købte masser med dyrt tøj til mig, gav mig masser med ømhed. En dag sagde hun - Du skal give mig en glæde, du skal besøge Christina. Jeg havde mødt Christina, en meget smuk aristokratisk udseende kvinde, direktør i et rejsebureau.
- Du skal være hos hende lørdag og søndag, du kommer som pige, og gør alt hun siger til dig, jeg trøster dig siden.
Så forstod jeg lidt om Christina, troede jeg.
- Velkommen i mit univers, en meget smuk smilende Christina tog imod mig. Det var et stort hus, meget elegant.
- Jeg har ventet længe, jeg kan ikke lide at vente, det er bedst du forstår det! Hun kneb mig hårdt i kinden. - Vi skal op i min hule.
Vi gik ind i en elevator, derefter op ad en lille trappe til en metaldør. Det var en loftetage, indrettet og endda med rå store bjælker hvorfra der hang en masse kæder. Da jeg så mig omkring, var der alle mulige remedier, mange jeg aldrig havde set før.
- Se dig godt omkring, meget her vil du stifte bekendtskab med, tag alt dit tøj af undtagen undertøjet, og sæt dig på knæ.
Jeg stod straks efter i mit corsage. Spændt gled jeg ned på knæ. Jeg var alene. Jeg kiggede igen rundt. På et bord lå noget jeg vidste var manchetter, de var i forskellige størrelser. Pludselig mærkede jeg hende bag mig. Jeg vred hovedet, og så en kvinde helt i sort, i noget som lignede gummi. Stram dragt med hætte og kappe, lange støvler med sylespidse hæle.
- Hvem har bedt dig kigge. Hendes hånd for frem. En lille pisk ramte mine balder, det undslap mig et forskrækket hvin.
- Ja så hun er ømtålig, åh sådan en fin hud, den er nok blevet plejet, og her skal den blive plejet som aldrig før. Pisken gled hen over min krop.
- Først må hun nok op at hænge, kom her tøz.
Ganske rigtigt manchetterne kom på, og jeg blev strakt mellem bjælkerne. Pisken kom igen og hun slog mer og mer.
- Hvor mange har du fået? Ja så du ved ikke, så begynder vi forfra!
Nu talte jeg, det gjorde rigtigt ondt.
- Så hun tuder, så vent til jeg rigtigt tager fat.
Min pik var stiv, meget stiv.
- Så du griser til, har jeg givet dig lov?
- Nej Cris..
- Det hedder Madame!
- Ja Madame, nej Madame jeg har ikke fået lov, jeg kan ikke gøre for det. Hun tog pikken hånden og endnu mere savlede den, meget blank saft samlede hun i hånden.
- Slik rent. Resten tørrede hun ud i mit ansigt.
- Det er bedst jeg ser om du er gjort rigtigt klar.
jeg blev taget ned og ført hen til en bænk.
- Op, op og så op med benene i galgerne. Hun bandt mig fast. - Du skulle jo ikke så gerne flygte. Hun legede med min pik. Måske skulle vi skære det der af, det skal du jo alligevel ikke bruge. Jeg var skrækslagen. Hun stak en finger i mig.
- Åh så stram, det må vi se på. Madame tog på en gummihandske, dyppede hånden i en bøtte med en hvid creme. Jeg fik to fingre.
- Slap af, ellers kan du jo ikke tage hele hånden.
- Det kan jeg umuligt, peb jeg.
- Vi får se, hvor mange har jeg nu inde?
- Alle tror jeg.
- Nej kun tre, men bare vent, nu fire..
Åh som det spændte, jeg kunne ikke klare mere.
- Ja så stød imod, som når Serge puler dig, ja jeg ved alt, og nu skal du få. Nu mangler der bare en kno.
Kære gud, jeg var fyldt, åh nej, hun knyttede hånden og vred rundt jeg var ved at besvime, jeg hulkede af smerte og noget andet… lyst. Ååh det trak sig sammen.
- Åh jeg kommer, jeg kommer.
- Kom dog, lille tøz.
Det føltes som jeg tissede, men det var sperm som væltede ud, og jeg fik den ene orgasme efter den anden. Alt i mig var udløsning.
Efter en stund og et svup var hånden ude, jeg var  helt væk.
- Nå min tøz, elsker du din Madame, og vil du gøre alt for hende?
- Ja, ja alt. Jeg mente det.
- Af briksen og på knæ! Jeg faldt helt sammen.
- Nu skal vi teste dig. Madame tog et lille vandfad, åbnede sit skridt, der var trykknapper. En smuk hårløs fisse med store, meget store læber kom til syne. Hun satte sig på hug og tissede og tissede. Hun tog min hånd og tissede.
- Smag, kan du lide det?
Jeg nikkede.
- Det er godt du kan lide det, for nu skal du slikke hver en dråbe i dig, og ikke noget med at bruge hænderne, kom i gang!
Det smagte stærkt, jeg var ved at kvæles.
- En dråbe tilbage og jeg skal piske din røv, så din kære Madame ikke
vil kende igen dig. Det var godt!
Jeg slikkede det sidste.
- Nu kan vi begynde, du troede vel ikke vi var færdige, vi er lige begyndt. Hun tog forsigtigt mit ansigt i sine hænder og kyssede mig ømt.

 

FORTSÆTTES