LÆSERNES EGNE NOVELLER

Haze©

Dark mist.
Misty - del 1

In loving memory of the erotic escapades and adventures of Misty, Haze and Dew.

Misty / Mist     : En drivende, slørende morgentåge, som forsvinder når solens
                            stråler får magt.
Hazy / Haze     : En varm dirrende, tør aftendis, som forsvinder når duggen
                            falder og renser luften.
Dewy / Dew      : En blid regn af mikroskopiske vanddråber, som lindrer og
                            køler efter dagens hede.

                           Misty : Haze' herskerinde.
                           Haze  : Misty's slave.
                           Dew   : Misty's slavinde.

De 6 kapitler:

Dark mist : En week-end, deres første møde, Dew, en aften.
Black knight : Sækken, dragten, et natligt besøg, missuse or manhandle.
Ringene : Ringenes herskerinde eller herskerindens ringe, skin tonic
Dew's visit : Forberedelserne, overraskelsen, Dew's sorte univers.
Le capot : Den franske gave, det lukkede system, eksplosionen, kilden.
Dark Lady : The second skin, the bitch, køreturen, håndfæstningen.

"Honi soit qui mal y pense" 
(Skam få den der tænker ilde derom/Nanna)

                                                               by: Jo.                      

Dark mist.

Klokken var præcis 18.00, da hun ringede og fortalte ham, at nu var det tid til at gøre sig klar og forberede sig på aftenens forløb.
Han havde fået helt klare instrukser om hvad han skulle have på, inderst og yderst, og vidste nu, at der var to timer til at forberede sig i, inden han klokken 20.00 ville stå uden for hendes dør og vente på at den blev åbnet, og hvad der videre skulle ske, ville være op til hende, han ville ikke blive spurgt og vidste intet på forhånd.
Det var åbenbart, at der var noget usædvanligt i luften, hele opspillet og bare stemmeføringen var nok til at han vidste at alt kunne ske og udvikle sig til en meget spændende og speciel weekend.

I løbet af ugen havde han modtaget pakken med pik-kæderne og den lille lås, og allerede fre­dag morgen havde hun ringet og fortalt ham, at de skulle tages i brug samme aften, efter at han havde  været i bad og foretaget den sædvanlige barbering omkring skridtet, pikken og nosserne.

Kæderne var et kapitel for sig og oprindeligt udtænkt af dem begge ved en tidligere lejlighed, hvor hun havde syntes at det var nødvendigt med lidt bedre styr på hans pik og hans uhæmmede lyst til at lege med sig selv, under hendes fravær, selv om det var ham forbudt.
Hun havde angivet formålet og sendt ham ud i byen for at finde det nødvendige, og han var kommet tilbage med et lille stykke sølvkæde og en passende lås med to nøgler.

Kæderne var blevet delt, tilpasset i længde, en til at sætte omkring nosserne og en til at sætte om pikroden, og kun med besvær og helt slap pik, ville det være muligt at få dem og låsen sat på plads og lukket således at det, bogstavelig talt, var bedst at undgå at få frække tanker og endnu bedre, at undgå at få pikken til at rejse sig, for derved blev det indre liderlige pres så stort, at selv en simpel erektion nemt ville blive både permanent og smertefuld, og uden udsigt til frigørelse af saf­terne ville det blive en trang periode med sorte liderlige tvangstanker om at måtte besøge hende og måske få lov til at udtømme den bankende varme sperm i, eller omkring hende.

På den anden side, var det ikke fornuftigt at sætte forhåbningerne for højt på dette punkt, for han vidste af erfaring, at hun yndede at lade ham gå uforløst rundt i dagevis og se hans elendighed, og høre på hans konstante liderlige henvisninger til sine seneste erotiske bedrifter og smiske for hende, i håbet om at få lov til at eksplodere i sit indre sorte univers og komme ned på jorden igen.

Barberingen var et andet af de mange ritualer hun havde forlangt efterlevet.
I ca. en tommes bredde rundt pikroden og på nosserne, var det ganske enkelt forbudt blot at have en synlig hårstub, endsige hår på pikken.
Intet måtte være imellem dem, hvis og når hun ønskede at drage fordel af hans køn.
Hun ville have ham helt nøgen, spændt og glinsende, mod sit ligeledes barberede skød.

Da han var færdig med både den ind-og udvortes rengøring og havde pudret hele kroppen med tal­kum, kom turen til den stramtsiddende sorte gummidragt som lå klar i soveværelset.
Efter denne indre påklædning og skjul af ethvert ydre synligt bevis på hvad der gemtes under de of­ficielle klæder, kom turen til pikkæderne, låsen og gummitrusserne som skulle afslutte til­dæknin­gen af hele hans krop.
t i gummidragten var placeret således, at pik og nosser var i deres naturlige leje når pik­ken stod med fuld rejsning.
Afsluttende smurte han pikken og nosserne i elskovsolien og mærkede straks rejsningen be­gynde og han tvang sig til at tænke på alt andet end hende og erotik, men det var svært.

Allerede nu vidste han, at det ville være umuligt at tilbageholde tankerne om hvad der skulle ske og det rørte sig liderligt i hans indelåste underliv og en fed stor, dejlig pik var allerede begyndt at tegne sig i de spændte gummitrusser, som nu blot dækkede det mest iøjefaldende af hans ophid­selse.

Med besvær fik han det øvrige tøj sat på plads udenpå gummidragten, som allerede nu var be­gyndt at suge sig fast omkring hele hans spændte krop og påvirke hans tankegang, og han famlede ved sig selv i spændt forventning om hvad der kunne ske. Alt var muligt, intet var fastlagt og fortalt ham.

I god tid satte han sig ud i bilen, lagde sine ting på plads og rettede på sit tøj så dragten sad som den skulle.
Det var godt at det var køligt, for dragten sad uhjælpelig fast omkring hans krop og signale­rede, at fra dette punkt var han uden indflydelse på de næste 24 timers forløb.
Turen til hendes bopæl gik som planlagt og flere gange tog han sig selv i at tænke på, hvad alle de andre han kørte forbi ville tænke, hvis de kendte hans hemmelighed, hans inderste påklæd­ning og intime fængsel, på vej til sin vidunderlige herskerinde.

Da han ankom til hendes adresse, var der endnu god tid til at checke at alt var som forventet og som han selv så stærkt ønskede at fremstå for hende.
Et sidste check på gummidragten og trusserne beroligede ham, og han mærkede at pikken nu lå ro­ligt og afventende i sine kæder og lås.
Ventetiden var på det nærmeste uudholdelig, alle mulige frække tanker for gennem hans ho­ved, hvordan ville hun modtage ham?, hvad ville hun have på?, hvad ville hun lege med ham og hvor alvorligt?

Hvor han dog begærede hende og deres erotiske lege som var skabt til at virkeliggøre hans drømme og deres fantasier.
Her blev drømme til virkelighed og de havde snart så mange specielle julelege sammen, at der var et stort udvalg at vælge fra. Alt kunne ske og tiden var inde nu.
Pikken begyndte igen at røre på sig idet han steg ud af bilen og gik mod hendes hoveddør.

Synet i det store spejl afslørede intet andet end et underfundigt smil som kunne dække over alt og hvad som helst.
Hun var ved at lægge makeup, den skulle være dramatisk og hun glædede sig til at se hans ansigt når hun lukkede døren op og lod ham ind.
Ikke at han skulle få lov til at nyde hende ret meget, for hun havde bestemt, at han skulle have hæt­ten på med det samme, før han blev ført ind i stuen til de videre løjer.
Et nådigt "god aften, velkommen", lidt godt at se på og så total mørke og uvished, inden hun ville bruge ham som sit gummidyr.
Hun elskede at have fuld kontrol over ham, med den tætsluttende sorte gummihætte på.
Det gjorde ham til et villigt offer for enhver form for "miss-brug" af hans pik og krop.

Hætten, halsbåndet, pikringene og en fast hånd, det var nok, så vidste hun hvor hun havde ham, under sin fod, i sin magt, i sit skød, over alt hvor hun ønskede det.
Hun bevægede underlivet blidt og mærkede hvordan gummitrusserne, med de indvendige små føl­somme gummitappe, gned mod hendes skød som glødede af varme, forventning, og liderlighed, medens hun med halvtlukkede øjne så billeder på nethinden af deres erotiske leg, når først hun havde fået fingrene i ham og hans pik.

Hun var ved at være færdig, godt tilfreds med resultatet og hun vidste allerede nu hvilken virkning det ville have på ham og hans videre tankegang og fantasier.
Da hun rejste sig, viste det sig, at spejlbilledet havde skjult den øvrige påklædning totalt og enkelt­hederne kom nu til sin fulde ret, efterhånden som spejlbilledet blev fuldstændigt.
Hele hendes torso var dækket af en stramtsiddende glinsende sort body-stocking af gummi som ac­centuerede hendes yppige former og indbød til videre udforskning af alle dens indre herlig­heder.

De velformede ben var iført glatte sorte gummistrømper som blev holdt oppe ved de smækre runde lår af et par strømpeholdere fra body-stockingen og det hele afsluttedes af et par sorte stilet­støvler som forøgede hendes højde med 4-5 centimeter.
De fyldige runde bryster stod trodsigt ud mod det varme gummi som kærtegnede brystvor­terne i den skjulte sorthed.
De skulle nok få deres andel af aftenens løjer.
Når først hun havde fået listet hans åleglatte stive pik op i sin fisse og hun sad og red ham, nød hun at lade ham lege med sine følsomme frække brystvorter, så den blide vidunderlige blan­ding af vel­lyst og smerte førtes direkte ned i det pulserende skød.
Hun tvang sig selv over i andre tankebaner, det var svært at skulle vente til han kom.

Da hun var færdig med at beundre værket, skred hun over til den brede seng og iførte sig de lange sorte gummihandsker som supplerede billedet af en streng sort "madame", ude på sjov og som ikke ville stå tilbage for noget, eller nogen, ikke mindst hans liderlige fremtoning.
Nu var det hende som skulle forlystes og behages.

Hele ugen havde hun fantaseret over hvordan han skulle bruges og til hvad.
Det var helt klart at hun havde ham i sin fulde magt og det skulle bruges til at dæmpe den konstante liderlighed og suget i skødet hun følte hver gang hun bare tænkte på ham og hans poten­tiale.
Han var blevet advaret om weekendens muligheder, samt om at han ikke skulle vente nogen form for slaphed fra hendes side. Hun ville elskes, bolles, knippes og begæres på alle tænkelige måder, indtil hendes krop var så udkørt og mættet, at hun ville få ro og tænke andre tanker og hvis der så var lidt begær tilbage, kunne det jo være at hans krop fik mulighed for lidt afspænding, men det skulle vare længe og hun ville være helt udkørt, før hans velbefindende kom på tale.

Det var en dejlig lang weekend, hendes sult var tilsyneladende umulig at tæmme, der var in­gen grund til at tømme ham for tidligt, for det kunne resultere i fjollede forslag om at blive løsnet fra sit selvvalgte fængsel og det var der jo ingen videre mening i.
Der var nu blot fem minutter tilbage før han ville stå uden for døren, spændt som en flitsbue, og hun manglede kun at iføre sig den sorte gummikjole og slaget, så var hun klar.
Kjolen var specielt lavet til hende og passede stramt som en handske og dækkede alt det øv­rige hun havde på, men samtidig fremhævede kjolen også hendes krop på en yderst inspirerende måde og fik enhver nervetråd i hendes legeme til at dirre af forventning og utøjlet liderlighed.
Slaget fuldførte hendes påklædning, og med et tilfreds smil om den blodrøde mund og med hætten draperet smukt rundt hovedet, spurgte hun spejlet:

"Lille spejl på væggen der,
hvem er smukkest, i landet nær,
er det mon ikke Victoria her".

Hun spændte den lange piskesnert om taljen som et bælte, lod skaftet hænge ned foran, der sad det godt, så dekorativt ud og var lige ved hånden når den skulle bruges.
Et sidste check på sengen viste at alt var klart til hende og ham. Hånd- og benmanchetterne lå klare i deres reb, som var forbundet til de respektive øjer i sengen.
Halsbåndet lå på plads øverst på puden og alt var lejret omkring det sorte gummilagen som skulle være hans leje i de næste mange timer.
På en måde var det lidt synd for ham, at han ikke ville få lov til at se hendes anstrengelser, men hun vidste alt for godt hvilken effekt det ville have på hans mundtøj. Hans opgave var ikke at pludre, men at skulle bruges.
Hans mund skulle bruges til alt andet end ord og hun vidste han var slikken og det bekom hendes fisse vel.

Præcis klokken 20.00, gik hun mod hoveddøren og så i dørspionen, at han stod udenfor som hun havde forlangt, uden at ringe på og med sin rejsetaske i hånden.
Hun så på ham i det skjulte øje og forsøgte at fange hans blik og vidste at han ikke turde gøre det samme, men han kunne ikke holde sit blik tilbage og i et kort øjeblik, så hun at han tillod sig til at snige sig til et genert blik, som samtidig afslørede hans ophidselse og ydmyghed.
Det tegnede lovende og spændende, allerede før han var trådt ind ad døren, havde hun fanget ham i den første ulydighed.
Det skulle koste, og tankerne fløj igennem hovedet på hende, hvad skulle det koste og hvornår skulle betalingen, eller straffen falde?
Hun slukkede lyset i entreen og afventede at lyset på trappeopgangen skulle gå ud, før hun lukkede ham ind i løvindens erotiske sorte hule.
Der gik knapt et minut før han stod i sort mørke og mærkede hvordan den tætsluttende gum­midragt smøg sig til ham og sugede sig fastere og fastere til kroppen og sendte liderlige reflekser ned i pik­ken, som var begyndt at live op igen og nu trak i kæderne, samtidig med at pikken lang­somt stiv­nede og rejste sig, tilbageholdt af kæderne, gummitrusserne og hele dragten.

Pludselig gik døren op og han blev budt indenfor i den dunkle gang, uden at kunne se hvad han gik ind til.

Et kort øjeblik mødtes deres øjne, og hun læste hans begær som kærlighed der udveksledes mellem dem og hun vidste at han ville være svag og ikke magtede at stritte imod, lige meget hvad hun befa­lede.

Han hang sit overtøj på bøjle, undlod at se på hende og opdagede derfor ikke at hun havde gum­mihætten skjult på ryggen.

"Vend dig om", befalede hun og pressede den tætsluttende hætte ned over hove­det og satte den på plads så den sad perfekt og dækkede alt, undtagen munden.
Et forbavset gisp, undslap hans læber og han vidste nu, at alt håb om at se blot lidt af hende , var ude for lang tid fremover.

Hun så majestætisk ud som hun stod der foran ham, et studie i sort blank liderlighed.
Han havde ikke nået at få set det hele og han gøs liderlige tanker da hun førte ham blændet videre ind i stuen, i den korte rem som hang fra halsbåndet.

Han stod nu for enden af sofabordet, ulasteligt klædt, helt anonym og tildækket af den sorte hætte, kun munden var fri.
"Stå ordentlig", sagde hun og hev i remmen for at stramme ham lidt op, og han søgte mod hendes læber, som fugtedes ved synet af hans søgende læber, ud i mørket hvor han troede hun var.

"Hvorfor er du kommet, mit dejlige sorte gummidyr", spurgte hun drillende, medens hendes tunge begyndte at afsøge området omkring hans mund for at se om han kunne beherske sig til han fik lov til at kysse hende godaften, og takke for invitationen.

"For at behage dig", svarede han næsten lydløst, medens hans tunge lavede de flotteste volter rundt på læberne.
"Nå det tror du", hviskede hun, og begyndte at tage hans jakke af og skænkede derefter sig selv et glas Champagne fra flasken på bordet.
"Sveder du ikke med al det tøj og gummi på, min lille slavepik, skulle vi ikke tage noget af det af, så jeg kan se hvad du har at tilbyde under neden"?

Langsomt trak hun tøjet af ham, til han til sidst stod lige foran hende i sin sorte glinsende gum­midragt, kun hans mund, hænder og fødder var fri, alt andet var som indstøbt i det sorteste glatte materiale, som mere afslørede end skjulte.
Hun mærkede, at han begyndte at ryste svagt, da hun fortalte, at nu var det tid til at få kæ­derne af pikken og skifte til de snærende  gummiringe.
Hun vred gummitrusserne til side og hurtigt låste hun kæderne af den halvtrejste pik og med fikse fingre, gled den ene pikring op over nosserne, derefter den større ring på plads om pikroden, lidt el­skovsolie og så var de på plads og straks så hun at situationen ændredes brat og hans glin­sende pik begyndte at vokse igen, både i længde og tykkelse.

Også pikringene var et kapitel for sig selv, som han havde leget og tumlet med i lang tid.
Det var særligt den faste fornemmelse af at mærke den største og tykkeste rings pressen om­kring pikroden, og den spændte banken den skabte i pikken, som han kunne lide.
Først havde han forsøgt sig med forskellige størrelser af tyreringe af solidt stål, som gav en vidun­derlig fast og tung fornemmelse, selv i slap tilstand.
Senere havde han eksperimenteret med forskellige størrelser af  O-ringe af gummi og fundet ud af, at både en tætsiddende ring bag nosserne og en tilsvarende, blot lidt større om pikroden, gav den bedste og længstvarende virkning.
Sammen gav de en bankende fed pik som holdt sig stiv i timevis, med et par spændte runde nosser, som kun nødigt gav slip på den varme livgivende sperm.

Det var et tiltalende syn, som gjorde pikken uimodståelig og lod nosserne fremstå spændte og let udsatte for pikant håndtering, om man så må sige.
Med et smæld satte hun trusserne på plads, rettede på det sorte gummi så det lige netop dæk­kede den voksende pik.
"Hvad er nu det, gummidyr, har du ikke styr på den fjollede pik, vil den ud og se på den farlige ver­den? så husk at det er af egen fri vilje, eller hvad"? spøgte hun.
"Jeg vil blot behage dig, min elskede herskerinde, befal og jeg skal gøre alt for at tilfreds­stille dig, selv dit mindste ønske", svarede han spagt.

Hun hev ham ned i knæl på gulvet, hældte lidt Champagne i skålen og bød ham drikke hendes skål, og forsigtigt labbede han vinen i sig og takkede høfligt med at bøje hovedet mod hen­des støv­ler og kysse hendes fødder og ankler.
Efter drillende at have fortalt ham hvad der skulle ske, rejste hun sig og sagde til ham, "Gå ind i soveværelset, så kommer jeg, men bliv stående i døren, med hænder og fødder som et kryds i dø­rens hjørner".

Et øjeblik efter, var hun tilbage og gik mod værelset, medens hun nød hvad hun så parkeret i dør­åbningen, ventende spændt på hendes tilbagekomst.
Uden at nævne det, tændte hun en "joint" og lod også ham suge røgen i sig.
"Her, det skal nok få dig op på mærkerne, så jeg kan få lidt sjov og lir ud af dig".
Langsomt mærkede han hvordan røgen gjorde sin euforiske virkning og efterhånden slappede han af og kunne koncentrere sig om sin krop og den synsfri verden foran og omkring ham.

Alt for godt vidste han, at efterhånden som hans sanser forblændedes een efter een, eller blev helt frataget ham, ville de resterende aktive sanser forstærkes og al hans energi samle sig i pikken og hans blændede billed- og sanseverden.

Nu havde hun foreløbig frataget ham synet, lugtesansen var stærkt beskåret, følelserne direkte på kroppen reduceret, hørelsen delvis fjernet fra hans øren.
Snart kom turen til hans bevægelsesfrihed, så var der kun sans nummer sex tilbage og så ville hun have ham i sin hule hånd, eller endnu bedre, i det sugende skød som føltes som var det i kog.

Hun rejste sig og tog om de spændte fængslede glatte nosser, som sammen med pikken stod ud imod hende i sine snærende gummiringe.
"Nej, hvor er du stor og dejlig, hvor har du da gemt alt det da du kom"?, spøgte hun, me­dens hendes krop sugede sig ind til hans, med pik og nosser i smertelig klemme mellem dem, og hendes mund søgte hans i et drillende bid som straks gik over i et sugende kys som næsten fik hans lunge­spidser til at kollapse og som fik ham til at hive fortvivlet efter vejret, da hun endelig slap ham fri.

"Nu ved du hvad der venter dig", sagde hun drillende i øret på ham, "jeg skal kvæle dig i kærlig­hedskys med hele min krop og lade din pik plyndre min fisse og krop for orgasmer, medens du er mit villige gummidyr, som blot skal behage mig og lystre mit mindste vink og berolige min sultne fisse".

Vildt forvirret over det pludselige overfald og den bankende pik, trak han efter vejret og for­søgte at danne sig et billede af kvinden foran ham.
Ikke i sin vildeste fantasi, havde han forestillet sig at en sådan vidunderlig skabning virkelig eksi­sterede og var foran ham lige nu, indstøbt i det sorteste glinsende gummi, som smøg sig til hen­des krop, som var det en ekstra hud.

Det var den gamle banale historie, med et tilfældigt møde i en svingdør, øjeblikkelig øjenkon­takt og hendes påklædning, bestemte optræden og væremåde havde gjort resten og han var faldet for hende på stedet og i løbet af kort tid, havde han bekendt sine erotiske præferencer for hende.
Hendes svar havde været, "at hun ikke ønskede det på nogen anden måde, bortset fra, at hun havde tænkt sig at gå langt videre, når den rigtige slave viste sig i arenaen, så det passede hende fint".

De mødtes da han var på vej hen mod hotellets indgang og han hørte de høje hæles klik-klik mod fliserne.
Da han af gammel vane vendte sig, var det første han så, blot en sort skygge som med faste skridt gik hen imod svingdøren. Fremme i lyset glinsede vanddråberne på hendes sorte lakfrakke, som med kraven slået langt op i nakken, næsten skjulte hendes ansigt.

Nysgerrig galant, lod han hende gå først gennem svingdøren idet han forsøgte at få øjenkon­takt med hende, og med et spædt "damerne først", viste hende ind i den første ledige bås.
Et kort øjeblik så hun direkte på ham, efterfulgt af et smilende "naturligvis", og så var hun for­svundet ind i bygningen.

Helt befippet glemte han den næste bås og ilede skyndsomt ind i den tredje og som en nat­sværmer sugedes han ind i lyset, nysgerrig efter at se hvad det var for et natlysen som for et kort øjeblik havde blændet ham i mørket.
Da han kom blændet ind i lyset, så han ikke at kvinden foran ham var stoppet et par meter inde i vestibulen, hvor hun så sig søgende omkring.
I et desperat forsøg på at undgå et pinligt direkte sammenstød bagfra, tog han for sig med hænderne og som en refleks, søgte hans hænder mod det spændte bælte omkring taljen.

Hun vendte sig lynhurtigt om og så på ham med vrede øjne, samtidig med at hun spurgte, "Kan man da ikke få lov til at gå i fred for liderlige vellystninge, bare fordi man gør lidt ud af sin på­klædning, skal man da vel ikke også finde sig i at blive overbegramset alle steder, vel? Du så ellers så velopdragen ud udenfor, men indenfor er du måske en anden. Gå over i baren og bestil mig en "Black Lady" og en tonic-vand til dig selv, jeg kommer om lidt, jeg skal lige aflevere en besked til en veninde, så kommer jeg derover".

Efter et kort øjeblik, kom hun gående hen imod ham i baren, hvor han sad spændt og ventede.
Frakken var løsnet, bæltet han slapt ned i begge sider og lod frakken svinge i takt med hendes gang.
Hun gled elegant op på barstolen og afslørede en kulsort kropsnær jumpsuit i blødt handske­skind og et par ankellange stiletstøvler, som afslutning på ensemblet.
Synet af hendes påklædning, må have fået ham til at måbe ukontrolleret, for han hørte hende som i en døs, da hun holdt hånden på hans knæ og spurgte i en drillende tone, "Hvad er der?, er du blevet helt stum, tag dig nu sammen og giv mig en god forklaring på det klodsede overfald i vesti­bulen".
Han præsenterede sig selv som Haze, og forklarede, at han troede, han havde set et drømmesyn og at det helt havde taget mælet fra ham da han stødte ind i hende.
Han bad hende undskylde hans famlen på hende, men han havde ganske enkelt ikke styr på sine hænder.
Senere i samtalen udvekslede de synspunkter om den moderne kvinde/manderolle i det eroti­ske spil og det blev hurtigt klart for dem begge, at nok var der flere fælles synspunkter, men til gen­gæld også dybe forskelle i de mest grundliggende forhold og hun besluttede sig for at sætte ham på en afgørende prøve, for at se om hun gad investere mere tid i ham.

"Om lidt kommer min veninde, du skal blot sidde stille, ikke tale før du bliver spurgt, be­svare eventuelle spørgsmål ærligt og uden omsvøb og ellers kun se på den mund du taler til og al­drig se direkte i øjnene på nogen af os, medmindre du bliver direkte opfordret".
"Når min veninde kommer ind i baren, taber jeg min lighter på gulvet foran mine fødder og når hun er kommet helt hen til mig og hilser, bukker du dig ned, tager lighteren op og kysser min højre støvle på vejen op. Har du forstået det?"

"Ja, tak", hviskede han og tvivlede på om dette nu var noget han igen fantaserede om, eller om det var virkelighed.
Åbenbart må han have vakt hendes behag, for i løbet af samtalen fik han det arrangeret såle­des, at de eventuelt kunne mødes igen og hun bad om hans telefonnummer og sagde, at hun ville ringe en dag hun havde lyst og brug for lidt personlig service og erotisk pleje.
Der var ved at blive tæt besat i barens dunkle belysning og folk samledes der før aftenens usikre forløb og jagten på en af nattens dronninger.

På et tidspunkt, da han sad med ansigtet vendt bort fra indgangen, forstummede næsten al tale og en speciel atmosfære bredte sig omkring ham og han vendte sig mod hende og så at hendes hånd rakte ud mod lighteren og lod den falde på gulvet.
Da han bøjede sig mod gulvet for at samle den op, så han ud af den ene øjenkrog, et par sorte lang­skaftede støvler ud for sin hånd og var ved at lade øjnene glide op ad dem, da han fik et let slag på siden af kinden.
"Hold dine liderlige hundeøjne for dig selv og kom herop i en fart", sagde hun og bød sin bestøv­lede fod til.

Der var mange mennesker i lokalet og det ville være svært at overse en knælende mand som kys­sede en stiletstøvle, men med en overvindelse, fik han fat i støvlen og holdt den blidt mod sine læ­ber, medens han lod sin ene hånd smyge sig forsigtigt op ad anklen, på vejen op med lighteren i den udstrakte hånd.
"Hvad er dog det du har fundet der?" spurgte veninden og så forbavset på ham. Han rød­mede tyde­ligt og undlod at se på andet end læberne som talte om ham.

"Hvor er du smart og farlig at se på, hvor skal du hen og lave ravage og skal du have dyret der med dig?" spurgte veninden.
"Så skal du bare se hvad jeg på indenunder", svarede hun og lod lynlåsen glide et stykke ned, så korsettet og de runde bryster kunne anes.
"Jeg skal bare hjem og "vovsen" der, løb ind i mig i vestibulen og så ville jeg lige se om han var et muligt emne til senere fornøjelser, for som du jo ved, er jeg uden fast pikkedyr for tiden og lidt op­vartning skal en moderne kvinde jo have, ellers er det hele spildt ", smilede hun.
"Sæt dig på plads", sagde Misty og skød hans udstrakte hånd tilbage så han satte sig på bar­stolen i stum forbavselse.
"God aften Dew, hils på Haze, han forsøgte at voldtage mig i svingdøren fordi han er en li­derlig vellystning, som er besat af sort erotik og gummi og som ikke kan tåle at se en smuk kvinde i sort læder eller gummi, uden at blive så liderlig, at han vil gøre alt for at behage dig. Det har han lige fortalt mig og det lyder jo spændende, når man nu ved hvordan jeg ser på dette emne og mænds rolle i det erotiske spil. Ham tror jeg at jeg vil afprøve og hvis han viser sig at have evner, kunne det jo være at du får lov til at prøve ham en sort nat".

Misty lod Haze hilse høfligt på Dew, og forklarede at hun var hendes bifile slavinde og mangeårige veninde.
"Måske kan du få lov til at møde hende en anden dag, men nu skal du tage hjem og tænke på vort møde og hvis du tænker positivt nok, kan det jo være at jeg ringer en aften. Hvem ved? Tak for i aften, gå så hjem med dig og sov godt".

Nu stod de så her, sammen. Han søgte blindt efter hendes mund og bød sig til, men fandt ikke andet end et kraftigt klem om nosserne.
"Tag dig sammen, læg dig på maven med spredte ben og arme, så jeg kan spænde dig fast
inden din ulydige røv skal piskes".
Han lagde sig forsigtigt på gummilagnet og i løbet af et kort øjeblik var manchetterne sat på plads, rebene strammet til og han lå nu uhjælpelig fast og kunne kun bevæge røven og pikken, ved at gnide den og de omringede nosser mod det glatte lagen, som øjeblikkelig reagerede ved at sprede endnu mere varme og røre i hele hans spændte underliv.

Hun lagde slaget fra sig og stod ved siden af sengen og beundrede sin fangst, som lå fast­spændt un­der hende.
Misty løsnede pisken fra taljen og lod den lege over hans røv og ryg for ligesom at forberede ham på hvad der skulle ske og hans røv forsøgte at skjule sig ved at presse mod underlaget, men her var ingen lindring at finde, snarere tværtimod, for gummilagnet svarede omgående igen ved at presse tilbage på hans pik og nosser, som føltes som var de i en skruestik, selv om olien gjorde det muligt at bevæge sig lidt frem og tilbage, men det gjorde ikke hans situation bedre.

Hun vidste, at han frygtede pisken og dens smerte, men det afholdt hende ikke fra at lade den danse lystigt på ham og resultatet udeblev da heller ikke.
Både hans vrikken og vriden på lagenet ophidsede hende og gav en magtfølelse som omgå­ende bredte sig til hendes fisse som jublede af liderlighed.

"Lig stille din pik, hvad bilder du dig ind, ligger du der og fornøjer dig selv, medens jeg slår dig, hold op og lig helt stille".
Beruset af magt, fortsatte hun og kunne til sidst ikke modstå fristelsen til at lægge sig over ham og presse sig mod hans udstrakte krop og pressede ham derved længere ned, medens hun mær­kede varmen fra hans spændte figur.
Han ligger forkert, hvad skal jeg med hans bare røv, når det er hans pik jeg trænger til, tænkte hun. "Vend dig om", beordrede hun og løsnede ham fra rebene.

Han nåede lige at hviske et svagt, "ja tak, Misty", så lå han på ryggen med sin fede glinsende pik strittende lige op mod loftet.
Ligesom hans pik og nosser, var også hendes glatbarberede fisse indsmurt i elskovsolie som gjorde deres kønsdele yderst glatte og følsomme  for stød og kærtegn.
Med hastige bevægelser smøg hun kjolen af sig og smed den over i sofaen, hun kunne ikke vente længere på at komme i nærkontakt med den store dejlige pik og den spændte sorte krop som lå og begærede hende så åbenlyst i sengen.

Et hurtigt greb åbnede låsen i bunden af den sorte body-stocking og hun manglede kun at få gum­mitrusserne af og så nedover ham.
Hun mærkede gyset i kroppen og så sig selv i spejlet og gjorde smilende et V-tegn og gled mod hans leje, pik og krop.

Hun søgte først mod hans mund og lod den spillende tunge glide mod hans, i et langt su­gende kys så han næsten tabte pusten og drejede sin mund lidt væk, medens han stønnede, "du kvæler mig, min elskede herskerinde".
"Vil du da ikke dø for min skyld, i min seng, som mit gummidyr", drillede hun den blanke krop under sig og kyssede ham igen og igen medens hun langsomt vendte sig så hendes glødende fisse lå et stykke over hans mund og læber.
Uden varsel lod hun hele pikhovedet glide ind i den varme mund, samtidig med at hendes tunge fristede ham til det yderste og fik ham til at spænde kroppen som en flitsbue for at komme hende i møde og i samme sekund pressedes hendes varme glatbarberede fisse mod hans søgende tunge og mund, som straks fandt det lille sted ved hendes fisse som behagede hende mest.

Han begravede sit hætteklædte hoved i hendes glatte våde skød, og medens han hev efter vejret, mærkede han hende reagere som forud for en af de enestående orgasmer som fik hende til at føle sig som kastet ud fra et højt bjerg og ud i et tykt skylag, sejlende blødt mod landing og endnu flere himmelhøje små besvimelsesanfald når blodet forsvandt fra hovedet og sendtes direkte til hendes bankende og sugende skød, i et ophidset vulgært skrig om mere pik.

Hendes ene sorthandskede hånd trak i nosserne, som i et forsøg på at få mere pik i munden og på hans bevægelser kunne hun fornemme at hun kunne tage ham nårsomhelst, men nu ville hun kun tømme hans andre kropssafter og lade spermen ligge kogende tilbage til senere, for hun vidste jo, at hans liderlighed og kampevne ikke aftog førend hans sperm havde forladt ham, skudt ud af ham selv, eller suget ud med hendes mund eller det krævende skød.
Samtidig pressede hun den glinsende saftige fisse mod hans hætteklædte hoved og den spil­lende  tunge som sugede al kraften ud af hende og kort efter eksploderede hendes univers igen og igen i en liderlig strøm af varme safter fra hendes fisse, som pulserede vildt og fik hjernen til igen at opleve de splintrende sekunder hvor hun følte sig som den dristigste og mest erotiske kvinde i det sorte univers.

Endelig var hun indenfor hans rækkevidde og hans hænder søgte rundt i mørket og fandt de hem­melige steder på hendes krop, hvor han vidste at hun var mest følsom.
"Må jeg ikke godt få lov til at kysse dig, Misty", spurgte han spagt, velvidende at det ville være højt spil med et sådant frivolt ønske, men han vidste også at hendes krop ønskede og krævede øm­hed i sin afslappede tilfredse tilstand.

Uden et ord drejede hun hans hætteklædte hoved mod sig og svarede drillende, "Du er ikke så lidt fræk, hvad bilder du dig ind, bare fordi din dumme pik har spredt lidt glæde og gjort sin simple sla­vepligt, så tror du at du skal belønnes udover al rimelighed".
Hun tog om hans nosser med de sorte glatte fingre og klemte dem til han vred sig i vellyst og smerte og et forsigtigt "undskyld", undslap hans søgende mund og læber.
Hendes mund søgte mod hans i endnu et spillende tungekys og varmen fra hendes krop for­plantedes over i hans, medens han taknemmelig fastholdt hende i kysset.
"Hvor er du dejlig at elske med", kurrede hun og lod ham hurtigt forstå at hun bestemt ikke var færdig med ham og hans sorte krop.

Hun løsnede hans manchetter og de lå sammen og nød nærheden i de sorte glatte kroppe.
Det var blevet rigeligt varmt for hende og hun forlod sengen for at hente endnu et glas Cham­pagne og drikkeskålen til ham.
De talte om deres elskov og blev efterhånden liderlige igen og hun førte an ved at drille ham og slog ham let på nosserne til de så ud til at ville sprænges i deres fængsel.
Forsigtigt tog hun remmen fra hans halsbånd, satte den fast i ringen ved pikroden og trak langsomt i den til han var ved at skrige af smerte.
Den behandling kunne hans pik ikke modstå og så endnu stivere og ophoven ud end nogensinde før under deres elskovslege.

"Nu vil jeg have den dejlige pik op i mig, lig stille", sagde hun og satte sig op på hans pik, førte den forsigtigt ind i den varme fisse og begyndte at ride ham som var hun en hoppe i brunst.
Synet af den sorte krop under hende og følelsen af den bankende pik i sit skød, fik igen krop­pen til at befale bevægelse og hun sank langsomt ned over ham og hviskede i hans blændede øre, "Knep mig så din fjollede pik, lad mig mærke om du vil og kan behage din herskerinde".

Forsigtigt søgte hans hænder mod hendes sortklædte bryst som føltes som brændende poler og lang­somt og blidt, men med faste fingre, fandt han frem til de følsomme brystvorter og tog dem mellem fingrene og nussede dem idet han vidste at nu ville hendes skamridt af hans pik igen ende i endnu en trussel mod hans piks selvkontrol og udholdenhed.
Hun lirede sig igen hen mod en klimaks og nød hvad hun så under sig og havde i sig.
Han er min pik, mit gummidyr, jublede hun og lukkede dovent øjnene og mærkede hvordan hendes indre lyst voksede fra hendes skød og true med igen at tage magten fra hende og sende hende ud på endnu en himmeltur i skyerne rundt om sig.
Da hun ikke længere kunne bevare kontrollen over sine lyster, trak hun i remmen så hans ko­gende pik arbejdede sig endnu længere op i hendes pulserende fisse og hun sad nærmest og rokkede på nosserne da eksplosionen kom og hun sansede ikke længere hvad der skete omkring dem.
Hendes krop faldt slapt nedover hans og hendes varme læber søgte mod hans mund som hun holdt fast i et langt kys.
Medens hun lydløst hviskede frække frivoliteter i hans døvede øren, pressede hun sin mund mod hans og lod ham forstå, at hans pik skulle blive hvor den var og blot være helt stille medens hendes orgasmer langsomt klingede ud.

De lå igen stille, hans hænder søgte mod hendes krop, arme og lår og mærkede hvordan det silke­glatte sorte gummi omsluttede hende fuldstændigt og sugede sig til hende i et liderligt kærligt favntag.
"Du er så smuk Misty", hviskede han ømt, "bare jeg en dag måtte få lov til at se dig når vi elsker".
"Lig stille og hold din mund", var svaret, "ellers kvæler jeg dig med min fisse", truede hun lo­vende og lod sin behandskede sorte hånd søge mod hans spændte pik og nosser.
Langsomt lod hun sig glide om på siden og veltilfreds kurrende, nød hun synet af ham.
Hendes krop var mættet, i det mindste lige nu, men inden længe, vidste hun, ville hun lade ham gå på skattejagt i hendes krop og alene tanken fik hendes fisse til dovent at signalere, at lige nu skulle det ikke være, hun var for træt og mæt til at tage det videre initiativ og hvad havde hun ellers ham til, gummidyret? Hendes slave i sort stramt gummi.

"Hvor ser du elendig ud, dit liderlige sorte gummidyr. Få styr på dig selv, ellers skal pisken nok få dig kaldt til samling, hvorfor ligger du der og leger med min pik?"
Hun nød at se ham byde sig til og gøre sig lækker i sin isolerede liderlighed og vidste at han var ved at være hjælpeløs vild af begær efter hendes krop og kærtegn.
"Bare rolig", kommanderede hun, "den dumme pik skal ikke tage sig nogen friheder", og med sin sortklædte fod pressede hun ham ned mod fodenden af sengen og gled selv stille ind på midten af lagenet og lagde sig tilrette på ryggen med de spredte sorte ben som lokkede med mere elskov.
Fra bordet ved siden af sengen, tog hun massageapparatet, førte det mod sit skød som lok­kende be­vægede sig op imod hans sorte hætteklædte hoved.
Han kunne intet se, blot fornemme den sorte krop under sig og lod sine hænder gå på vand­ring og udforskning.
Som hun lå der, erotisk vild og våd, måtte hun være et syn for erotikkens guder.
Han vidste hun var i godt humør og snart ville være liderlig igen og lade ham gøre sig flere behageligheder og indtog mod hendes krop.

Fantasierne begyndte at spille ham det ene drømmesyn efter det andet for hans blændede øjne, med munden kyssede han hendes sorte krop fra tåspidserne og opad og nød duften af den varme krop.
Hans hænder søgte overalt, kærtegnede hendes varme bryst og alt indenfor rækkevidde fik hans pik til igen at dirre i spændt forventning.

Langsomt gled massageapparatet ind i hende og først da det var helt i bund, tændte hun for de bløde vibrationer, som igen overraskede hende med sin søgen i det allerhelligste indre af hendes skød.
Hun så dovent og lækkerlystent på den sorte glatte skikkelse for hendes fødder.
"Hvor er du flot som du ligger der på dine knæ, med pikken strittende lige ud i mørket", tænkte hun og tjattede til den med den sorte fod.
Massageapparatet sled lystent i hendes underliv og medens det spillede lystige sange i hendes fisse, tog hun i remmen i halsbåndet og trak hans sorte hoved mod sit skød.
"Slik mig", beordrede hun og slog benene om hovedet og ryggen på ham så han ikke kunne slippe fra hende.
De sorte lår pressede hans ansigt mod den våde fisse og sammen med det glinsende legetøjs bevæ­gelser, følte hun igen hvordan de dyriske tanker overvældede hendes erotiske begrebsverden.
"Hvor er jeg heldig at besidde sådan et brunstigt gummidyr", tænkte hun og lod fissen nyde hvert tungeslag og bevægelse med ansigtet mod de svulmende skamlæber og den lille nysgerrige tap som søgte mod nye højder og flere pisk med tungen.

"Prøv at se på ham, det dejlige kneppedyr", dovnede hun, med et dæmonisk smil på læberne, "80 kilo råt kød og en pik som er ved at gå til i opgejlethed og lider, alt spærret inde i sit eget selv­valgte sorte fængsel og bare lige at plukke og nyde, uden besvær".
Det frækkeste syn åbenbaredes for hendes øjne, da hun så det sorte hoved bearbejde sit skød og re­sten af kroppen dirrede i forventning om senere nydelser.

Hovedet blå delvist gemt i det mørkeste af hende, hendes ben lå dovent over hans skuldre og hun styrede ham som en rytterske med sine sporer i flanken på hingsten og fra dybet mærkede hun hvordan magten langsomt flød fra hende medens endnu en overvældende varm følelse til sidst tog magten fra hende og på ny gled hun over i de forbisejlende skyer.

Massageapparatet gled glinsende vådt ud af hendes skød og forsigtigt trak hun ham op mod sig og lod samtidig hans pik forsvinde ind i hende.
Oplevelsen var lige ved at tage pippet fra hende, da han langsomt gled op ad hendes krop og fandt hendes mund samtidig med at pikken skød på plads højt oppe i hende.
Hendes følsomme varme skamlæber blev tvunget fra hinanden af pik og nosser, som sugede sig fast og hun forsøgte at fastholde den glohede pik hvor den nu var, for hun vidste, at fik han først tag i hendes mund som han lå der, med fissen fæstnet på pikken, ville han forsøge at plyndre hende og gå på rov i hendes skød og det måtte ikke ske nu.
Hun ville bevare magten over ham og i det mindste ikke lade ham vide at han i allerhøjeste grad behagede hende.

Medens hun dovent sejlede rundt i orgasmernes favntag, lukkede hun øjnene og lod sig styre af pik­kens stadig hidsigere bevægelser.
Dette måtte ikke holde op nu, hun ville blive ved med at have ham i sig til hun klingede helt ud og uden at han kunne høre det, takkede hun ham for hans fikse færdigheder, med et varmt kys som fik det til at svimle for dem begge.

Efter en tid, kom hun langsomt tilbage til det virkelige liv og følte at tilfredsheden og en vis portion dovenskab, havde overtaget de fleste af hendes lyster, nu gad hun ikke det pjat mere.

Han sov bestemt ikke og havde ladet sine hænder udforske alt det sorte og det af hendes smukke krop som var udækket.
På hendes vejrtrækning, kunne han fornemme at der var faldet ro over hende og der var nu tilbage at håbe på, at hun ville have ham til, endnu engang, at behage hende og så måske kunne han slippe af med sin indre spænding og sperm.

Da hun igen havde fået kontrol over tingene, bød hun ham lægge sig tilrette alene på midten af la­ge­net og sagde, at nu ville hun i bad og så skulle han hvile sig til hun igen ville bruge ham, hvis hun da fik lyst til elskov igen, nogensinde overhovedet.

Kort tid efter kom hun tilbage nøgen, fandt den sorte gummisæk frem og lod ham uden yder­ligere forklaring, glide ned i den til kun hovedet var synligt.
Forsigtigt trak hun pikken ud af hullet foran, satte halsbåndet på plads og skubbede den sorte bylt ned i fodenden af sengen og låste ham fast med kæden til væggen.
"Nu kan du ligge og tænke på mig til i morgen tidlig og så vil jeg gerne have fred og falde i søvn, medens du kysser mine fødder, hele natten, eller til jeg sparker dig væk."
I sit sorte sækkefængsel lå han helt alene nu, med hænderne udelukket fra at lege med sig selv og pikken som stadig dunkede uforløst på ham og føltes som var den i brand.
Varmen fra deres elskov lå tæt omkring ham og hans sorte, men stadig utilfredsstillede krop.
"Nu piller og leger du ikke med dig selv, eller skal du have hænderne lænket på ryggen?", drillede hun ham og vidste alt for godt at det ville blive en lang, varm liderlig nat han skulle igen­nem, før det blev morgen og før hun igen, måske, ville have ham.
Doven og tilfredsstillet smed hun sig på sengen, skød alle de sorte legeting fra sig og skub­bede til ham og hans pik, som stadig lå stiv og så forsømt ud.
Med de sidste kræfter gled hun ned mod hans søgende mund og plantede et kys på panden af hætten og sagde "God nat gummidyr, sov godt og varmt, husk nu at kysse mine fødder til jeg falder i søvn".

Sækken med den sorte krop, lagde sig tilrette med hovedet mod de rødlakerede fremstrakte tæer og han kyssede den ene tå efter den anden, igen og igen og igen, medens tungen slikke de en­kelte tæer hver for sig.
Til sidst blev foden trukket uden for hans rækkevidde og han faldt tilbage, alene i mørket, til en lang ensom nat, afskåret fra hendes blide varme krop og isoleret i sit selvvalgte sorte gummiuni­vers og varmen og de liderlige tanker som ikke ville slippe ham og den stive pik og den indestængte sperm som han ellers ville gøre alt for at slippe af med, inden de faldt i søvn.
Han forsøgte at lægge sig på siden og trække sækken fremad således at han indefra, gennem gum­miet kunne få fat om pikken og beskytte den mod videre overlast, give den lidt hvile og måske et lille ulovligt klem, eller måske flere.

Medens han lå der i mørket, gennemlevede han i blinde hvor smuk hun havde været da hun tog imod ham.
Det var ikke blevet mere end et kort blik, men han vidste og havde følt det på hende da de el­skede før.
Han var sikker på at han havde behaget hende og at hun ville vågne op efter en god nats søvn og kræve mere af ham og hans krop og pik, og så måske? hvem ved?