LÆSERNES EGNE NOVELLER

Haze©

Black knight
Misty - del 2

Haze havde i nogen tid fedtet og smisket for Misty i håbet om at måtte få lov til at anskaffe sig en ny sort gummidragt.
Ikke fordi den manglede i deres arsenal af erotisk legetøj, hvor der var masser af muligheder for variationer, men fordi tanken om at få en personlig formstøbt elskovs- og kneppedragt, som pas­sede til deres specielle erotiske lege, ophidsede ham og gjorde det næsten umuligt at koncentrere sig om andet end tanken om at kunne præsentere sig for hende på en æggende måde, som de begge ønskede og som han vidste også ophidsede hende.

I årevis havde det sorte blanke gummi været hans foretrukne fetich og næsten en fast forud­sætning for virkeliggørelse af hans erotiske visioner og fantasier.
Specielt efter deres pudsige møde i hotellets svingdør, havde dette spændende sorte dragende materiale været en del af deres erotiske spil og godt nok i begyndelsen af deres forhold været ret ukendt for hende, men også nu for hende blevet en væsentlig del af hendes opfattelse af et stærkt erotisk herskerinde/slaveforhold og hun vidste alt for godt, at hun kunne styre ham og hans liderlige 
pik, ved blot at nævne ordet gummi.

Oprindelig havde han haft flere standarddragter fra England, Tyskland og Danmark, men ef­terhånden som også hun var blevet indfanget af det sorte tætsiddende besnærende materiale, dets erotiske virkning og muligheder, havde hun kasseret flere af de ældre ting og holdt ham fanget i sit spind ved hjælp af en formstøbt tætsluttende hætte, et solidt halsbånd og en meterlang hunderem af blødt læder.

Ved deres forskellige småture til udlandet, var hun blevet rigt udstyret med body-stockings, handsker, korsetter og på deres sidste tur, med en sort hellang kjole som var blevet specielt fremstil­let til netop hendes smukke krop og som efterlod ham i en konstant tilstand af liderligt begær.
Nu lå de så begge der i nattens mørke og slappede af efter endnu en af deres vilde vidunder­lige erotiske oplevelser.
Misty havde haft ondt i hele kroppen i et par dage fordi hun havde valgt at holde en kortere pause for at genopbygge hans brunst og begær efter hende til en højde hvor hun vidste at han ville begynde at trygle og bede om at måtte få lov til at glæde hende og vise sin kærlighed, beundring og begær og til sidst måtte hun bare have pik for at få fred og ro i sit krævende skød.
Hun havde beordret ham i bad og smidt ham i seng tidligt på aftenen og lagt den sorte hel­dækkende gummisæk klar under dynen og efter han var krøbet på plads i den, havde hun taget pik­ken ud af hullet foran i sækken, givet ham pikringene på, krænget hætten over hovedet på, lagt halsbåndet om ham og i en underlig indre frustration og skjult misundelse over sin liderlighed, be­fa­let ham at falde til ro, til hun kom ned i sengen til ham.

Efter et par timer, som havde føltes som en evighed for dem begge, havde hun givet op over­for sin egen liderlighed og valgt at gå i seng med den faste overbevisning, at først i morgen tidligt, ville hun tage ham og bruge ham som sit gummidyr og få lindring for sin hunger.
Det viste sig dog hurtigt, at en ting er overbevisning, et andet er en sulten kvindes behov og da hun endelig lå ved siden af den varme krop i sækken, med den indbydende pik frit tilgængelig og villig indtil de påtrængende, ændrede hun hurtigt mening og lod ham "servicere" hendes sultne fisse og hun havde redet ham som en rytterske på sin hingst, medens han bare måtte ligge og byde sig til og  være til glæde og tilfredsstillelse.

Igen og igen havde hun brugt hans krop og hun nød at have magten over ham medens han lå der til hendes disposition og hun bare kunne bruge ham uden at skulle tænke på andet end sine egne lyster.
Han var fanget af sine egne liderlige lyster og kunne knapt nok sprælle, kun glæde hende.

Mættet og til sidst, havde hun pakket ham ud af den varme svedige sæk, tørret ham af efter brugen og drillende ladet ham smage sødmen af hendes varme våde fisse, med den spillende tunge som skød ud af hans tavse læber i den sorte hætte.
Uden at tænke nærmere over det, var hendes mund begærligt søgt mod hans glinsende spændte pik og nosser og på trods af de snærende pikringe, havde hun tømt ham for selv de sidste dråber sperm som skyllede ned i hendes mund, medens han kærtegnede hendes krop og vred sig som en ål i mudder og alligevel bedt hende vise ham og hans krop og pik barmhjertighed og om flere udløsninger.
Slappe og tilfredsstillede lå de nu og nød roen i kroppene og lod fantasierne vandre.

Haze vidste alt for godt, at efter et stykke tid ville Misty kræve at de talte om deres liderlige fantasier og hun lod ham fortælle medens hun døsede hen og lækkerliderlig hørte på.
Da tiden var inde, fortalte han, at han havde en drøm om at få støbt en heldækkende kneppe­dragt, fra top til tå, kun med pikken og munden fri, så hun kunne tage hvad hun ville.
Han havde allerede været i telefonisk kontakt med en fabrik som lavede løsdelene til sådanne dragter af formstøbt gummi, men desværre ville det ikke være muligt at få fremstillet den i et ubrudt stykke, idet dragten måtte sættes sammen af to dele, en overdel og en underdel.

Han havde forsøgt at overtale dem til støbe dragten direkte på kroppen, i et ubrudt  stykke, men det ville kræve at hans krop var støbeformen og at han skulle lade sig nedsænke i den varme flydende gummimasse eller latex, som var fyldt med skadelige opløsningsmidler, som i bedste fald ville være skadelige for helbredet og uden tvivl indebære en risiko for efterfølgende skader og må­ske det som var endnu værre. Så den mulighed måtte opgives.
Fabrikken havde derimod foreslået, at hvis han kunne finde en "gine", eller en "dummy", til udstillingsformål, for eksempel til herretøj, ville det være muligt, men denne løsning ønskede Misty kun at bruge hvis modellen havde de samme former og kropsmål som hans.
I sin søgen efter en sådan, havde han ledt flere steder og i en velassorteret herremodeforret­ning fundet en model som tilfældigvis og heldigt nok, både var til salg og i hans størrelse og form, til en overkommelig pris.

Allerede tanken om at kunne få ham spærret inde, uden mulighed for at slippe ud og fra hende, havde vakt hendes interesse og hun så ham for sig i tankerne og befalede ham at gå videre og træffe de nødvendige aftaler.
Til hans store glæde og overraskelse havde Misty forlangt, at hun ville være med under hele støbeprocessen og at hun ville være enebestemmende om hvordan dragten skulle se ud i færdig til­stand.
Den skulle støbes i et stykke, dække alt, fødder, hænder og hoved og hætten skulle kun have åbning til mund og næsebor. Ingen åbninger til øjnene for han måtte intet kunne se af omverdenen eller omgivelserne, kun kunne føle hende. 
Udover dette, forlangte hun at der skulle være en udstøbning til hans erigerede lem og nosser og for at have fuld kontrol med hans liderlige krop og hendes pikkedyr, skulle der endvidere ind­støbes en ca. 5-6 centimeter lang massiv indsats til indføring i hans røv.
For at presse ham til et hurtigt resultat, fik han en tidsfrist på 14 dage og hvis ikke dragten var færdig indenfor denne tidsfrist, ville hun aldrig høre mere om den sag og så var det op til ham om han ville realisere sine liderlige visioner og drømme. Basta, god nat, sov godt.

Straks næste morgen blev støbeformen indkøbt og de forskellige aftaler lavet med producen­ten, som straks var med på ideen.
For ligesom at blive i ånden, blev det aftalt, at støbningen skulle ske efter normal arbejdstid, bogstavelig talt som sort arbejde og de ankom i spændt forventning til fabrikken hvor alt var klart som aftalt.

I dagene forud for aftalen, havde Misty holdt ham på afstand og ikke nævnt sagen med et eneste ord, men han vidste at hun gik og oparbejdede en spændt indre liderlighed som først ville udløses når det færdige resultat forelå og hun igen havde ham i sin magt.

Straks ved ankomsten fremsatte hun sine ultimative krav og sammen gjorde de modellen klar, specielt forholdene omkring den massive indsats modsat pikken.
Derefter blev modellen påført et beskyttende lag flydende talkum så det ville blive muligt at krænge dragten af formen igen efter nedsænkningen i den flydende sorte latex og efter fem gange dypning i den varme gummimasse, var dragten klar og lå nu glinsende og sort på bordet og mang­lede nu blot at få isat lynlåse i ryg og hætte.
Misty valgte at skære sokkerne af dragten helt nede ved anklerne og handskerne skåret af helt ude ved håndleddene.
Af praktiske grunde, blev lynlåsen delt i to stykker, en fra nederst på ryggen og op til halsen og endnu en lynlås som udelukkende passede til hætten og som kunne låses sammen med den ne­derste lynlås.

Til hendes (og hans) store glæde, var også udstøbningen til den erigerede pik og "endestykket", faldet heldigt ud og de gøs begge liderligt ved tanken om de fælles glæder de ville have ved et sådant studie i sort glat gummi.

Hen under midnat var dragten afkølet og klar til prøvning og med rigeligt med talkum overalt på kroppen og smørende olie på "proppen" i enden og pikken foran, gled dragten langsomt på plads og viste sig at sidde perfekt og afslørede en dirrende sort blank skulptur, som bare ventede på at blive brugt og udnyttet til glæde for hende og hun vidste allerede nu at han ville være som et vilje­løst redskab for hende og frække liderlige tanker for gennem hendes hoved og krop og endte i hen­des skød, som reagerede varmt og kælent med sitrende små glædesudbrud og en søgen efter pikken som stod stolt og ret ud i luften foran hende.
Hvad skulle hun nu? Hjem og bruge sit gummidyr eller vise ham frem i stolthed over sin fangst?

Misty valgte at lade ham transportere hjem i dragten som han var nu, et sort glædesdyr og pakkede hans tøj sammen, betalte for varen, sagde tak for et flot stykke arbejde og iklædte ham til sidst det sorte medbragte gummiregnslag og førte ham med et fast greb om pikken, ud på bagsædet i bilen hvor han forsigtigt lod den sorte pikkeindsats glide længere op i den spændte røv, hvor den virkede som en direkte forlængelse af den stive pik, indsvøbt i gummihylstret foran.

For at sikre sig imod at han sad og legede med sig selv og sin pik, bandt hun hans hænder fast ved armlænene på sidedørene og satte benene fast mellem forsædet og forbød ham at tale på turen hjemad, hun ville have ro til sine egne tanker nu. Haze var nu overladt til sine egne fantasier og sad musestille i det sorte fængsel og afventede hendes videre udspil.

Det varede dog ikke længe før det gik op for ham at det ville blive en djævelsk hjemtur.
Allerede da vognen startede, gav det et blidt stød op igennem bagsædet til hans fastspændte krop.

Stødet forplantedes videre op til indsatsen i hans røv, videre op i den spændte pik, men kun et kort forbavset gisp undslap hans læber.

Uafbrudt stødte undervognens bevægelser op imod ham og igen og igen spændtes hans krop hvor stødets energi endte, i endnu et frustreret gisp, medens han kæmpede for at afholde pikken fra at tage magten og tilfredsstille sig selv i nydelsen af den konstante pulseren i takt med vejens ujævnheder.

På hjemturen sad Misty og smilede ved tanken om hvad eventuelle forbikørende ville tænke hvis de vidste hvordan hendes bagsædepassager så ud under regnslaget og hvad han skulle bruges til.
Alene tanken om at blive standset af politiet, fik hende til at sætte farten provokerende op, men de kørte videre uden at blive stoppet.

Efter at have kørt et stykke tid, kunne hun ikke udholde tanken om at beholde ham for sig selv og hun ringede Dew op på biltelefonen.
Dew var forlængst gået i seng og lød søvnig da Misty fortalte at hun var på vej hjemad fra en fræk oplevelse og lige ville komme forbi og vise hende hvad hun havde fået lavet og forberedte Dew på lidt intime oplevelser og at hun blandt andet havde sit eget personlige massageapparat, i fuld størrelse med i bilen.

Pludselig skar Misty,s stemme gennem stilheden og ind i hans fjerne tanker og han hørte hende som i en døs, da hun bød ham holde mund og lade være med at sidde og lyde lidende, når han inderst inde nød situationen.
"Men hvis din pik tillader sig at gå på dig, så skal du lige være klar over konsekvenserne og du bliver smidt ud af bilen her og nu, lige på stedet, ud i mørket så kan du jo se hvordan du finder hjem" sagde hun med et fast greb om både de sorte nosser og den pulserende sorte pik.

Hun fik ham hurtigt tvunget til ro og de ankom kort tid efter til Dew,s bopæl og parkerede i indkørslen.

"Du bliver her", sagde hun og dækkede ham helt til med regnslaget så det ikke afsløredes at der sad en sort tavs figur fastspændt på bagsædet, med en dunkende pik pegende ud i mørket.
"Hvis jeg får lyst, kommer jeg ud og henter dig, så jeg kan vise Dew hvad vi har lavet i aften, men måske vælger jeg at lade hende tilfredsstille mine lyster med sin varme kvindekrop, nu får vi se, bliv her, løb ingen steder, hvil dig nu lidt, resten af natten kan blive lang og slidsom for en pik som bare er gået i sort.”

Dew modtog Misty i det bareste ingenting da hun kyssede hende velkommen og bød hende ind i lyset og til hendes varme krop.
"Hvad har du dog lavet i det tøj?, har du været på sort arbejde?" spurgte Dew.
"Ja, bogstavelig talt, men lav mig først en Black Lady og lad mig se på dig slavetøs, kys mig" befalede Misty og satte sig i stuens bedste stol.

Dew bragte glasset til Misty og satte sig ved hendes fødder og ventede på at høre hvilken hi­storie som kunne bringe hende besøg så sent på aftenen.

Misty var ved at briste af spænding og fortalte om aftenens forløb og resultatet som sad i mørket ude i bilen.
I løbet af kort tid blev Dew beordret med ud til bilen for at se "dyret", men med besked på, at natten nu var så langt fremskreden, at videre leg og kærtegn måtte vente til hun selv havde afprø­vet hans nye muligheder.

Misty lukkede bildøren op og lod Dew selv udforske statuen på bagsædet.
Stum af forundring, fjernede Dew først det sorte slag og stivnede da hun så den sorte krop som sad fastspændt og så så indbydende ud med den sorte pik stolt trængende sig på og ud mod hende.
Som lesbisk orienteret var hun tiltrukket af kvindekroppens bløde former og kvinders blide elskov, men bestemt ikke ufølsom overfor synet af en stiv pik som hun selv af og til måtte støtte sig til for at få sine esoteriske fantasier udlevet.
Men her, lige foran hende, var det som om der sad et stykke legetøj som hun måtte lege med og pille ved og hun bad Misty om lov til at røre ved ham og fandt straks pikken som igen var ved at tabe fatningen i bar befippelse over det nye angreb af bløde søgende hænder.
"Åh, bare jeg lige måtte sætte mig op på ham et lille øjeblik, please Misty, lad mig få lov, hvordan skal jeg ellers kunne sove i nat efter kun at have set, men  ikke prøvet den sorte gummipik du har bragt til mig midt i min nattesøvn, det kan du ikke gøre mod mig, hvis du holder af mig.”
"Nej, svarede Misty bestemt, det kunne bare lige passe, du må vente og hvis du opfører dig ordentlig, kan du få lov til at besøge mig næste weekend.”
"Ikke mere om det, nu skal pikkedyret hjem og sove, det har været en lang dag for mig og jeg skal vel ikke gå glip af en god nats søvn fordi du er blevet liderlig på min slavepik. Vi ses på fredag, sov godt, god nat og farvel og tak for en lille forfriskning på vejen hjem i natten.”

Resten af turen hjem gik hurtigt og efter at have parkeret vognen, løste hun ham og lod ham strække benene inden hun førte den sorte skikkelse ind i huset og lukkede døren bag dem.

"Du skal lige skylles af og så i seng med dig", sagde hun og tog ham med i bad hvor hun sæ­bede den sorte spændte figur ind, lod sæben skylle af og stillede ham ud til tørre, medens hun selv nød det varme vand skylle nedover sig og fjerne trætheden og kalde gemte lyster frem i hendes skød. 
Da hun kom ud af badet, stod han udenfor og var nu blevet helt tør og hun mærkede varmen fra hans indesluttede krop og med et djævelsk smil, førte hun ham, med et fast tag om pikken, ind i soveværelset og lod ham lægge sig.

Misty gik rastløs rundt i værelset og nød hvad hun havde liggende i sengen.
Sort som en kat, stiv som en stålstang, urørlig som en figur, varm som et menneske, liderlig som bare fanden, hvad skulle hun gøre, hvad nu.
Det havde været en lang dag for dem begge, spændte på hvad aftenen ville bringe og aftenen havde været fuld af overraskelser og tappet dem for en masse kræfter, turen hjem havde været een lang kraftanstrengelse for ham og hans krop var udmattet af de ustandselige vibrationer og stød fra vejbanen som pulserede op i proppen i hans røv og videre op i pikken.
Der var ikke mange kræfter tilbage i ham og alligevel lå han bare der og bød sig til, hvis hun ville have ham.
Tankerne for igennem hendes hoved og hun besluttede at det måtte være nok for i dag.
"Stå op igen, jeg vil sove, du skal have dragten af, lad os sove, så kan vi lege i morgen, eller en anden dag, jeg er for træt til at kunne få nogen glæde af dig nu.”

Haze rejste sig vaklende og lod sig igen føre ud i badeværelset hvor hun overbrusede ham og løsnede lynlåsen og bogstaveligt skrællede ham ud af den sorte tætsluttende dragt, som var det en lækker moden banan hun skrællede og dampende dukkede han ud af den og ud i det fri.
Sammen nød de dragten og talte ivrigt om de liderlige stunder den ville bringe dem begge og til sidst bød hun ham at pudre den indvendigt med talkum og hænge den ind i hendes personlige skab, hvor den kunne hænge til en anden, mere passende lejlighed.
"Når du er færdig, skal du komme ind i sengen til mig og give mig en god blid massage over hele kroppen og så må det vist være tid til at sove.”

Det tog ikke mange minutter før han lå hos hende og sammen, som to skeer i en sølvtøjs­skuffe, faldt de til ro og overlod hinanden til søvnen og drømmene.
"God nat min smukke vidunderlige herskerinde, tak for en dejlig aften Misty.”

"God nat gummidyr, sov godt og få energi til morgendagen.”