LÆSERNES EGNE NOVELLER

Haze©

Ringene
Misty - del 3

Hun havde altid været glad for dyr, lige fra sin barndom havde hun haft et eller andet kæledyr, helst en hund.
I tankeren var hun tit gået tilbage til puberteten, hvor hendes forældre havde haft en glathåret bokser.
Den havde fulgt hende lydigt overalt og adlød hendes mindste vink og det havde vel startet de første fantasier om at blive adlydt.
Nu var det ham som var blevet hendes lydige kæledyr og de tidligere fantasier var begyndt at spøge i hendes sind og skød igen.
Nu skulle han afrettes og hun ville se om han kunne dresseres til at blive hendes lydige pikke­dyr.
Tanken om at lege med ham på denne måde, havde længe tirret hende og nu var tiden moden til at gå videre.
Hun havde længe vidst at han var vild af begær efter hende og hans svage sider kunne ikke skjules længere.
Han ville gerne dresseres og hun vidste lige i hvad retning hun ville føre ham.
Som en blid opstart havde hun sendt ham til frisøren, med besked om at blive klippet korthå­ret, kort uden at provokere, langt nok til at håret kunne sidde ordentligt.
I mellemtiden havde hun anskaffet hvad hun ellers skulle bruge, en barbermaskine, en skån­som hårfjerner og ikke mindst en velduftende talkum.
I deres fælles legetøjsskuffe lå allerede de andre småting hun skulle bruge.
Hun vidste udmærket at de 2-3 pikringe, den sorte blanke tætsiddende gummihætte, hals­båndet og hunderemmen ville være nok til at holde "dyret" i stramme tøjler, men hun ville mere.

I tankerne havde hun en klar forestilling om hvordan hun ville have ham, næste gang hun ville elskes.
Han skulle være nøgen, i ordets bogstaveligste forstand, ikke et hår på kroppen, helt glat og lækker og lige til at gå til, uden omsvøb og så skulle hans udsyn blændes, med søgende øjne som alligevel intet ville kunne se, kun føle.
Det skulle være en overraskelse af de store og alt skulle foregå uden hans mindste viden om nattens forløb.

For nylig havde hun fået gennemtrumfet at der skulle sættes en lille sølvring i den følsomme muskel "raphe perinei", mellem pungen og anus. Hun ville have en "quiche-ring" sat i ham, det skulle være så rart, var hun blevet fortalt fra "påliderlig" kilde og havde da også selv set virkningen på et andet pikkedyr. Det kunne blive en dyr fornøjelse og der kunne gå en hel måned inden det lille sår var helet igen, så ringen kunne drejes frit i såret i musklen uden uvedkommende smerter, men ikke uden en betydelig erotisk virkning i det lange løb.
Bare det at hun omtalte ringen, var nok til at han blev fjern i blikket og ubevidst indtog dyrets underkastede attitude med sine øjne.
Så vidste hun at hun havde ham i sin magt og kunne befale hvad som helst og han ville log­rende adlyde og efterkomme hendes mindste ønske.

Hun havde nævnt ringen ofte i den seneste tid og opsøgt en professionel og kendt "piercer" og aftalt forløbet og hvilken ring hun ønskede isat og ikke mindst hvor på kroppen den skulle placeres.

På selve dagen havde de spist en intim middag sammen, hun havde intet drukket og hældt ri­geligt op til ham for at sløve hans sanser og under middagen, lokket og fristet med nye ideer og frække tilbud til sit kæledyr, uden at gå i for mange detaljer.
Aftalen var, at de skulle møde op på klinikken kl. 22.00 præcis.

Hun havde på forhånd aftalt at han skulle ligge fastspændt på "operationsbordet", uden mu­lighed for at blande sig i arbejdet og at ringen skulle "skydes" ind i musklen med mindst mulig smerte og ubehag, nærmest som en ørenring.

Uden han anede det mindste, var de kørt af sted efter middagen, under et løst påskud om at hun ville forære ham en helt speciel troskabsring og at der lige skulle tages mål først.
Ganske vist var han blevet noget urolig da de ankom til adressen og det viste sig at være en privatbolig, med en speciel klinik til de finere indgreb.
Men nu var det for sent at sige fra og et par velplacerede ord om at være modig og vise om hengivelsen og ydmygheden var oprigtig og total, gjorde det umuligt at bakke ud og fortryde de tid­ligere løfter om at hun måtte bruge hans krop som hun lystede.

Straks ved ankomsten var han blevet bedt om at gå ind i omklædningsværelset, tage alt sit tøj af og vente til han blev tilkaldt.
Omklædningsværelset var udstyret med store fotostater, som ganske tydeligt viste at det ikke var almindelige hals-næse-øresygdomme der blev specialiseret i her.
Her var tale om en professionel piercing-klinik og fotostaterne viste smukt isatte ringe i bryst­vorter, skamlæber, pikhoveder, nosser og andre inspirerende kropsudsmykninger.

Da operationen var klar, kom hun selv ind og hentede ham og beroligede ham med et dril­lende, djævelsk smil og et skjult løfte om at hun ville lade ham få fred et par uger medens såret he­ledes, men løftet blev efterfulgt at et slet skjult krav om, at derefter skulle hendes investering for­rentes og hans pik bruges til sidste centimeter, hvis den da ellers fik lov til at finde vejen til hendes fisse eller læber.
Medens hun således stod og beroligede ham og fik noget af modet sneget ind i pikken igen, gled et sort silketørklæde over hans øjne og derefter fulgte hun ham ved pikken ind i klinikken.
Hvordan der så ud derinde, havde han ingen anelse om og han blev ført mod et stort fast bord og  lagt på maven henover det, fik benene bundet fast til bordbenene og arme og håndled spændt fast i den anden ende af bordet.
I et øjebliks forvirring forsøgte han at være spøgefuld og sagde spagt, at han i det mindste kunne skrige hvis det gjorde ondt, men knapt havde han fået sagt det, førend han mærkede at hun satte et bredt stykke tape over munden og så var også muligheden for blot at lade en lyd høre, væk.
I sin halvtågede verden oplevede hans vinens virkning og var på en og samme tid, både op­rørsk og sløvet, så han lod det uundgåelige ske uden at magte at stritte imod det som nu ville ske.

I mørket hørte han at de talte sammen og at der var kommet et nyt emne ind i samtalen og han vidste ikke hvad de talte om, men kunne fornemme at det ville være en tilføjelse til den oprindelig planlagte ring i det følsomme kød mellem anus og pungen.
Uden yderligere omsvøb, mærkede han fremmede hænder i skridtet og blev på det nærmeste befamlet som var det blot en simpel kat eller hund.
Det gik egentlig først op for ham hvad der skulle ske, da han hørte lyden fra en hudbedøvende spraystråle som isnede kødet hvor ringen skulle sidde.

Uvirkeligt lå han der og lod det ske og i løbet af ingen tid og nogen følelseskold roden rundt i hans skridt, mærkede han at ringen blev sat i musklen og det rykkede prøvende i hans pik og nosser, som nærmest føltes som var de i en anden verden og i alle tilfælde udenfor hans medvirken og ind­flydelse.

Pludselig sad ringen i kødet og musklen og den dumbe smerte ændredes til en stærk varme som bredte sig i hele hans underliv og han lod tankerne flyde tilbage til oplevelser i mørke omgivel­ser og skøn elskov, hvor hans lyst til at glæde hende til sidste dråbe efterlod ham i dyb glæde over at være den som mættede hendes elskovslyst.
Pludseligt var det hele forbi, men de løsnede ikke hans bånd og talte uhørligt om endnu en ring og dens placering og den virkning den ville forårsage og om de muligheder det ville give hende i den videre afretning mod hendes ultimative mål om at skabe et veritabelt handyr, som hun kunne bruge til alskens forlystelser.

Uanset hvad de nu havde diskuteret, mærkede han igen at der rodedes ved hans nosser og et metallisk "klik", afsluttede behandlingen og han mærkede at hans ømfindtlige dyrebare nosser havde fået en ukendt tyngde, som på en og samme tid også føltes som var de indespærrede og stærkt hæmmede i deres hidtidige vilkårlige hængen og dasken.
Herefter blev han løsnet fra bordet og han rettede sig svajende op for at finde balancen igen og sunde sig efter indgrebet.
Misty fjernede silketørklædet fra øjnene og hans første reaktion var at se og føle mod pikken og nosserne, men de var gemt i en blød sort latexpose som sluttede helt tæt om både pik og nosser, så kun den dumpe smerte var tilbage og ingen plads til begejstring.

Hun vendte ham blidt men bestemt og så på ham med et par strålende vinderøjne og en tunge som slikkede sig om læberne som han ikke kunne få øjnene væk fra og han mere så end hørte hende sige, at hun var glad for hans nye ringe og nu bare ventede på at han fik tøjet på så de kunne komme hjem og beundre de nye intimsmykker og lege lidt med dem og ham.
Medens han tog tøjet på igen, fik hun de sidste instruktioner om hvorledes såret skulle holdes rent og om hvornår hun kunne forvente at kunne bruge pikken og ham igen.

På turen hjem sad han lidt uroligt og skiftede siddestilling for at lette presset fra nosserne og ringen i kødet.

Hun kunne ikke skjule sin glæde og forventning om hvad der skulle ske og drillende lod hun igen og igen hånden glide ned mod nosseposen for at føle på varerne, men opdagede hurtigt at selv om pikken ikke var direkte slap, så var der ingen spændt begejstring og stiv pik at føle, men hun vidste også at når overraskelsen og de vage smerter havde fortaget sig, ville hendes pik igen vokse sig stor og dejlig spændt af liderlighed og forventning, men nu var det hende som fremover ville kunne bestemme over dens fjollede stritten lige ud i den frie luft.

Straks da de kom hjem, begyndte hendes leg og hun lod ham gå i seng straks for at slappe af og forbød ham igen at lege med pikken og nosserne, ja i det hele taget holde fingrene ovenpå dy­nerne.
Da de var kommet i seng, kunne hun alligevel ikke holde fingrene væk og begyndte så småt at lukke op for godteposen og i løbet af kort tid blev resultatet af besøget synligt og han opdagede, at udover sølvringen i kødet og musklen, var der ovenover nosserne, rundt om punghuden, påsat en seks millimeter rund massiv sølvring.

Der var ingen synlig samling og en indbygget snaplås umuliggjorde uønsket fjernelse.
Ringen havde en fantastisk virkning og det føltes som om pikken var adskilt fra nosserne, som lå og pressede sig på, ud mod den sarte tynde hud i pungen.

På trods af de vage smerter i skridtet, gik der ikke lang tid før hendes ferme fingre havde ud­ført deres magi og straks kom lysterne tilbage i kroppen og pikken, som igen stod indbydende og halvstiv ud mod hende.

"Er du ikke glad for dine nye ringe?" spurgte hun drilsk og lod fingrene og de rødlake­rede negle søge ned mod den lille ring i musklen og trak forsigtigt i den.
"Jo tak, men hvornår kan den bruges igen og hvorfor skal den tykke ring sidde der?", svarede han undrende.

"Det skal jeg sige dig min skat, den store ring over nosserne skal sikre mod uønsket sædaf­gang og konstant holde dig bevidst om at du nu for alvor er mit handyr og som et ekstra raffine­ment, kan der sættes en lille kæde imellem den store ring og den lille ring og så er det slut med altid at rende rundt med ståpik og se sjofel ud i tide og utide.
Den mindste rejsning vil resultere i et fast og bestemt træk i muskelringen og så skal du nok få noget andet at tænke på".

Han gøs ved tanken og vidste allerede nu at det ville blive et liderligt uforløst helvede som hun bestemte over og at han måtte håbe på at hendes lyst til den varme sprøjtende sperm ville være større end lysten til at se ham lide alverdens kvaler i takt med at spermtrykket voksede i hans un­derliv.
Allerede nu var den værste smerte fra det pludselige angreb på hans manddom ved at fortage sig og han mærkede tydeligt hvordan trækket i musklen forplantedes op i pikroden og helt op til hans fantasiers arnested.

"Nu skal du hvile dig, i morgen skal jeg nok pleje den stakkels pik", sagde hun bestemt og pakkede alle herlighederne ind i latexposen og lagde sig ind til ham og kyssede ham godnat.
Det blev en urolig nat, koncentreret om tankerne om indgrebet og ikke mindst på hvad der nu lå foran ham i de sorte legenætter som han så frem til.

De næste par dage gik uden særlige erotiske indfald.
Om morgenen rensede hun såret omkring den lille ring og han vænnede sig hurtigt til den ekstra vægt på nosserne og opdagede snart hvilken snedig opfindelse nosseringen var og hvilken virkning den havde.

Sidst på ugen følte han sig kampklar igen og lod hende forstå, at ville hun bruge ham og hans pik, så var han da "villig" til at forsøge at glæde hende lidt

Misty derimod havde besluttet, at forsøget skulle finde sted fredag aften og straks fra morge­nen lod hun ham forstå, at nok skulle han gøre sit sædvanlige morgentoilette, men han skulle ikke barbere sig på og omkring nosserne og pikken, det skulle hun nok selv klare og at det ville blive gjort grundigt og over hele kroppen, bortset fra håret på hovedet.
Så var tankerne sluppet løs og hans dag gik med at spekulere på hvad der skulle ske senere.

Hen mod aften opdagede han at sengetæppet var fjernet og det sorte gummilagen var lagt på sengen, men udover det, så det ikke ud til at noget særligt skulle ske.

Alligevel fik han besked på at de begge skulle i bad sammen og at han nu skulle gøre sig klar samt at hun agtede at bruge ham som et stykke legetøj og som sit eget handyr.
Ude i badet tog hun latexposen af pikken og nosserne og beundrede sin udsmykkede pik og nød at se den tage mod til sig og hun mærkede på ham at også han var klar til næste skridt, så at sige.
Uden varsel tog hun den sorte gummihætte frem og bød ham tage den på så han ikke kunne hverken se eller høre hvad der nu skulle ske.

Straks da den sad på plads og var glattet ud så den sad uden en eneste fold, begyndte de sorte liderlige tanker at flyve gennem hovedet og ned i den nu spændte pik, som blot fik et kærligt dask og et lille klem og så fik han besked på at holde hænderne over hovedet og uden et ord, satte hun håndjernene på ham og satte dem fast i krogen på væggen.
Medens det varme vand plaskede ned over hende, sæbede hun ham ind over hele kroppen og med barbermaskinen fjernede al hårvækst på hele kroppen, først armene, så benene og til sidst hele torsoen, helt op til halsen.
Hun afsluttede med pikken og nosserne og lod ham forstå, at arbejdet langtfra var færdigt.
Så gik hun i gang med den milde hårfjerner, som blev smurt ud over hele kroppen og efter et stykke tid, spulede hun ham helt ren for al resterende hårvækst, helt ned til det mindste dun.
Han var nu helt nøgen, ikke et hår var der tilbage på hans krop og for, trods alt, at være "solidarisk" og indbydende, fjernede hun selv de spirende hår omkring sit skød og fremstod nu glat og blød som kun en nybarberet fisse kan være det, specielt når den ved at den skal elskes og knep­pes efter ønske og behov.

Nu kunne hun heller ikke holde fingrene fra ham længere og nød at føle hans krops hårløse form.
Hun legede skamløst med hans pik og de to ringe, hev lidt i dem begge og mærkede straks at pikken ikke kunne modstå hendes provokationer medens han stod fanget i det totale mørke og nød vandets plasken nedover dem begge.

Det varede ikke længe før hendes vaskevåde sultne fisse tvang hende ud af badeværelset og hun tørrede hans glatte krop med et varmt frottehåndklæde og lod ham tørre og massere sig.
Derefter førte hun ham ind i soveværelset, lod ham stå foran sengen, igen uden at han kunne se at nu skulle hele hans krop gøres rede til brug, eller måske "missbrug"..

"Nu skal du stå helt stille, du må ikke røre dig og måske får du et chok, men du skal vide at sådan vil jeg have dig nu og det går snart over", sagde hun idet hendes hænder drev af hudtonic som hun startede med at smøre på overkroppen.
Hendes fugtige hænder ramte ham som var det ild hun kastede på ham og han mærkede tyde­ligt at hans hud nu var uden hårvækstens beskyttende lag.
Til sidst brændte han over hele kroppen og det føltes som var der gået ild i hans skridt og pik­ken føltes som var den i kogende vand medens det sved i såret hvor ringen sad.
Smerten forsvandt hurtigt, efterhånden som væsken fordampede og hun stod foran ham og nød synet af sit værk.
Efterhånden som han køledes af, kom der igen liv i pikken, som atter stod ud fra ham og så søgende ud og igen mærkede hun at dette savn kunne hun ikke udholde meget længere og hendes hænder søgte overalt på ham for at få liv og glød i ham igen.

De stod længe og kærtegnede hinanden og hvis ikke hun havde taget sig voldsomt sammen, ville de utvivlsomt være endt i sengen før hun var færdig med ham.
Du er ikke færdig endnu mit dejlige handyr, vi mangler lige en detalje før jeg tager dig.

Det var tydeligt nu at tiden var ved at være knap, hun kunne ikke tage øjnene fra ham og hun nød at se pikken som den pressede sig frem mod hende, med de spændte nosser som blev holdt fast af den tykke tunge sølvring.
Hun greb febrilsk efter talkumdåsen og pudrede hele kroppen til den var hvid som dækket af et tyndt pudderlag, tørrede det overskydende hurtigt af igen og nød duften fra hans hårløse krop.

Lige inden hun krøb op i sengen, snuppede hun elskovsolien, hev dynen væk og lagde sig på det sorte lagen og smurte legende sin fisse og skød ind i olien og nød at lade ham komme til sig.
Inden det blev hans tur til at få sit køn smurt ind i olie, tørrede hun de sidste rester af talkum af og kyssede pikhovedet og nød følelsen af de hårløse nosser mod sin kind og ansigt.

"Nej hvor er du dog liderlig at se på, har du da overhovedet ingen skam i livet din frække stodder", kurrede hun og lod pikhovedet suge ind i den varme lokkende mund og igen og igen nød hun at se hvor villigt han fulgte hendes mindste styring.

Hun nærmest hev ham ned til sig og uden mulighed (og ønske) for at gøre modstand, fulgte han med og lod sig lægge midt på lagenet, men med hænderne frie til at søge mod hendes ventende krop og det indbydende skød.

Til sidst lå han klar, nøgen uden et hår på kroppen, hovedet skjult i den sorte gummihætte, med pik og nosser som en selvstændig kropsdel, som bankede af varme og glød, glinsende af el­skovsolie.

Hun lagde halsbåndet om halsen på ham, låste låsen med et klik og tog et fast tag i remmen som hang fra halsbåndet, lagde sig dovent og lystent på ryggen under ham og beordrede ham til at servicere hendes krop og fortsætte til hun sagde stop.

Det varede længe og hun lod ham ikke få ro.
Til sidst faldt de i søvn og fortsatte deres elskov i drømme.