LÆSERNES EGNE NOVELLER

Haze©

Dew's visit
Misty - del 4

Misty havde hele dagen været fyldt med ”frække" hentydninger og alligevel meget kryptisk og intet afsløret, blot nævnt, at når hun nu havde sådant et liderligt gummidyr i sin magt, skulle det da også bruges til at bringe glæde og nydelse og at hun "måske", i aften, ville virkeliggøre en af deres fantasier, men at det selvfølgelig ville blive på hendes betingelser, som sædvanligt.

Da de var kommet hjem, fra deres bytur om eftermiddagen, havde hun befalet ham at gøre den nye kneppedragt klar med rigeligt talkum, så han kunne trække den på uden besvær og derefter sagt at han skulle lægge sig og hvile sig, en times tid.

Efter han var stået op igen, havde vasket sig og kommet talkum på kroppen, havde hun kaldt ham til sig og drillende vist ham den tomme gummidragt og beordret ham til at fylde den ud.
"Kravl du bare derind, så skal jeg hjælpe dig så du ser præsentabel ud, pik".
Forsigtigt havde Haze stukket fødderne ind i det sorte glatte hylster og sammen satte de drag­ten på plads så den sad uden rynker og helt tæt om hans underkrop.
Med et lumsk smil, førte hun den afslappede pik ind i det formstøbte pikhylster, efter først at have smurt pikken ind i elskovsolie og derefter overvundet ringmusklens modstand mod det blide pres, da hun førte "endestykket" ind og op i ham.

Allerede på det tidspunkt, fornemmede Haze at det ville blive en pirrende oplevelse og mær­kede hvordan stivheden forplantede sig videre ud i pikken, som langsomt fyldtes med en varm pul­serende dunken.
Forsigtigt førte Misty overkroppen ind i dragten, til han til sidst var helt tildækket, bortset fra hovedet.
Han turde ikke fange hendes øjne da hun drillende lod ham bøje hovedet mod sit varme bryst og lod ham holde den ene spændte brystvorte forsigtigt mellem læberne, medens hun med fikse fingre satte hætten nedover hovedet, men hun stoppede et kort sekund før hans syn blændedes.

"Se mig i øjnene gummidyr", befalede hun og tog ham fast under hagen.
"Elsker og begærer du mig min slave og vil du være et lydigt redskab for mine lyster og li­denskaber" spurgte hun?
"Ja, min smukke herskerinde, alt hvad du ønsker vil jeg gøre for at behage dig, det er mit eneste ønske, at være din slave og dit gummidyr, blot du bliver lykkelig, for jeg elsker dig og er dig lydig i et og alt", svarede han ydmygt og slog blikket ned.
Så blev hætten sat på plads og han stod nu foran hende som en sort figur i total mørke, med alle sine sanser spændte, dirrende mærksomt i hendes hænder og mærkede dem glide søgende ned over kroppen.

Du skulle bare vide hvad mine planer er med dig, tænkte hun og fandt de sorte pikringe frem og medens pikken og nosserne endnu var til at forme, lod hun ringene glide på plads, først om nos­serne og til sidst ringen om pikroden og straks mærkede hun at hendes berøring tog kontrollen over hans svulmende pik fra ham og blev til et dirrende elskovsredskab, uden mulighed for andet end hendes glæde og han vidste at hans egen erotiske tilfredsstillelse og udløsning nu ville være, dels umulig og absolut uønsket i det trange sorte pikhylster som omsluttede hans pik og nosser som blev holdt fast og låst af de sorte gummipikringe.

Misty tog et fast greb om den sorte gummipik og trak ham ind til sig og mærkede straks var­men fra hans krop, som strålede ud mod hende.
"Jeg vil bare lige advare dig mod at lade den dumme pik gå på dig", sagde hun i en truende tone i øret på ham.
"Hvis du bare spilder en dråbe sperm ud i dragten, så vil du komme til at fortryde det bittert og få så mange pisk at du aldrig vil glemme det og så bliver du sendt bort, ud herfra i en fart og jeg vil ikke have noget med dig at gøre mere og dragten beholder jeg her hos mig til jeg finder en rigtig slavepik som kan styre sig selv og som kun tænker på mig".
"Jeg vil hverken eje eller kendes ved en liderlig vellystning som ikke ofrer sig fuldt og helt for sin herskerinde, har du forstået det", spurgte hun til slut og holdt hans hætteklædte hoved fast i et glødende elskovskys som fik det til at svimle i hovedet på ham, af kærlighed og forelskelse.

Da Misty omsider havde fået smøget den ålestramme skinnende sorte gummidragt op over hele Haze,s krop, manglede hun blot at føre lynlåsen i ryggen op til halsen, samle den med lynlåsen i hætten og sætte dem uløseligt sammen med den lille lås. Hun gik et par skridt tilbage og så beun­drende på resultatet.
"Du behager mig, min sorte slave", kurrede hun og nød synet af ham og hans krop foran sig.
Hun gik frem imod ham igen og talte til den sorte skikkelse som stod blændet foran hende.
"Du gør mig så dejlig liderlig, at jeg næsten ikke kan lade være med at voldtage dig som du står der og stritter af brunst".
Som var det en statue, i sort ibenholt, polerede hun de sidste rester af talkum på dragten væk og fæstnede lædermanchetterne, først om håndleddene og derefter om anklerne.

"Spred arme og ben ud til siden så jeg kan binde dig", sagde hun og bandt benene til dør­karmen forneden og hævede armene mod krogen øverst i karmen og bandt ham så han stod uhjæl­pelig fast som et kryds i døråbningen til soveværelset.
Kroppen i den sorte dragt var i vildt indre oprør og fantasierne løb gennem hans hoved, uden andet mål end at begære hende og ønsket om at tilfredsstille hende.
Til sidst manglede Misty blot at sætte halsbåndet på plads over de to lynlåse og sætte førersno­ren i snaplåsen, så var han færdig og klar til brug.

"Nu forlader jeg dig", sagde hun og pressede sin krop mod hans og mærkede at han skælvede af forventning og liderlighed, iblandet et stænk af uvished om hvad der skulle ske og fø­lelserne forplantedes videre til den indespærrede pik i sit trange hylster.
"Lad nu ikke følelserne løbe af med dig, du har en lang weekend foran dig og masser af hårdt arbejde før jeg har fået pik nok", smiskede hun så blidt at han helt uvilkårligt, bare ventede på slaget, som bare ikke kom.
"Nu kan du blive stående her i døråbningen til jeg skal bruge dig og så trækker jeg forhænget for, så ingen kan se hvad jeg gemmer af overraskelser til aftenens gæst, stol på din herskerinde, hun elsker dig og vil dig intet andet end det du selv drømmer om".

Hermed afsluttede hun "samtalen" med sit sorte gummidyr og gik ind i soveværelset for at klæde sig passende på til at modtage sin gæst.
Haze vidste bare ikke at Misty havde talt med Dew tidligere og inviteret hende til også at for­nøje sig med ham og hun valgte at tage den sorte gummikjole på og et par sorte sko med stilethæle af anseelig højde, som et raffineret supplement til kjolen.

Som Misty,s slavinde, kendte Dew godt det sorte univers, men i deres fælles leg, havde Misty holdt Dew fanget i sort skind og læder og selvfølgelig kendte de begge gummitøjets eksistens, men havde aldrig udforsket dets erotiske muligheder og i aften skulle Dew lære mere om det og selv stige op af dets trin mod total nydelse, erotisk glæde og tilfredsstillelse.
Hun ville derfor starte blødt og lade Dew,s nysgerrighed lede vejen mod skyerne.
Da Misty var færdig med at åle kroppen på plads i det sorte hylster, stod hun foran spejlet og nød synet af sig selv og fantaserede om den effekt det ville have på Dew.

Hun manglede kun at lægge makeup og lægge et par ting frem som skulle pirre nysgerrighe­den og bringe erotikken i fokus.
Hvad skulle hun vælge til Dew, tænkte hun og endte med den sorte bodystocking, strømperne og handskerne som blev lagt klar i stuen, dækket af det sorte gummislag som nok skulle skabe nys­gerrighed og ønske om at træde over grænser som nok var ukendte, men alligevel dragende.
Hun vidste, at Dew ville ringe på hendes dør præcis klokken 19,00 og gik ud i køkkenet for at forberede et par snitter og en flaske Champagne som skulle være med til at skabe den rette atmo­sfære og forventningsfulde spænding i Dew.
For at skabe den rette stemning, tændte hun en masse stearinlys i stuen og satte sig tilfreds til at vente de sidste par minutter inden hendes gæst ankom.

Dew havde ikke haft en rolig nat siden Misty havde forladt hende efter at have afsløret hvad bagsædet gemte af sorte fristelser og allerede næste dag havde hun kontaktet Misty for at få en af­tale om en snarlig visit i stand.
De havde talt meget om Misty,s seneste erobring og langt om længe havde Dew lokket Misty til et besøg hos hende førstkommende weekend, uden Misty dog havde villet afsløre andet end at Haze nok skulle sørge godt for dem begge og sagt at hun skulle være forberedt på at skulle over­natte hos Misty, samt at hun havde svært ved at styre sine lyster, men at det måtte vente til weeken­den.

For at være passende påklædt til lejligheden, havde Dew valgt en stram sort skindnederdel, en fiks sort silkebluse, et par langskaftede sorte skindstøvler med ulideligt høje hæle og ellers intet.
Udspillet var Misty,s og erfaringerne havde lært hende at sådan var det bedst.

I sit inderste havde hun håbet at kunne have Misty for sig selv, men vibrationerne i telefonen havde fortalt hende at det nok ikke ville gå sådan og hun undrede sig over Misty,s hede omtale af sit nye "gummidyr" som hun kaldte Haze.
De havde ellers haft det så vidunderligt sammen med deres pigesex, men her lå noget som hun var usikker overfor og blev drevet til Misty som et insekt mod lyset.

Turen mod Misty havde været fuld af liderlige tanker om at kunne glæde hende og hendes tankegang havde gjort hende varm i skødet og utallige tanker om at være midtpunktet for Misty,s opmærksomhed havde sat sig fast i skødet.

Da Dew blev modtaget med et varmt velkomstkys, havde hun forbavset set på den sorte stramme gummikjole og spurgt sig selv om hun nu var forberedt på dette.
Sammen havde de nydt Champagnen, den lette tøsesnak, maden og den afslappede atmosfære i den lune stue.

Da de første spændinger havde lagt sig, var samtalen naturligt gået over i det mere erotiske og Dew havde forsøgt at forhøre sig om Haze og hans interesse for gummibeklædning og om hvordan også Misty var blevet indfanget af dette nye, delvist ukendte materiale.
Misty havde forklaret det som det var og fortalt Dew, at da hun første gang havde mødt Haze på hotellet, havde han fortalt hende at han "tændte" på gummitøj som skulle sidde helt tæt til krop­pen og at når han havde det på, følte sig som een stor gummipik, som bare skulle bruges til at glæde den kvinde som han faldt for.
Men han vidste også, at han ikke bare kunne falde for enhver kvinde som accepterede hans finurlighed.

Det skulle være en stærk kvinde, en som kunne styre ham og som han kunne se op til som en respekteret attraktiv person, som ville være værd at stræbe efter og som han ville kaste sig for fød­derne af for at få lov til at spille op til og bringe glæde og erotisk nydelse.
Det havde passet Misty fint, hun følte sig netop sådan og ville heller ikke lade enhver liderlig "stodder" få adgang til hendes inderste varme skjul og hjerte, det skulle man kvalificere sig til.
Da de skulle mødes første gang, havde hun givet ham besked på at være klædt i gummi og det var hun faldet for, især i løbet af deres første nat sammen og da hun indså hvilke erotiske mulighe­der det ville give hende, at have magten over ham og måske kunne han være det pikkedyr hun havde søgt, længe, men endnu ikke fundet blandt sine tidligere mandlige bekendtskaber og slaved­renge, som bare lå og savlede for hendes fødder for at få lidt pisk og et ordentligt rap i røven.

Sådan havde tingene udviklet sig ret hurtigt og nu var hun altså blevet indfanget af materialet og havde selv, med hans hjælp, erhvervet sig en lille garderobe af gummitøj og vidste godt hvilken indflydelse hendes påklædning havde på ham.

Som tiden gik, mere vin, mere fræk snak og den hyggelige afslappede atmosfære i hinandens selskab, blev det mere og mere tydeligt for Misty, at tiden nærmede sig til at introducere Dew i gummiets sorte verden og næsten som ved et tilfælde, foreslog hun, at Dew da godt måtte prøve no­get af hendes gummitøj, nu da de alligevel var kommet ind på emnet!
Det lod Dew sig ikke sige to gange og lod sig villigt føre til de allerede forberedte ting på so­faen nærved.

Selvfølgelig faldt snakken naturligt ind på Haze,s eksistens og Dew ville gerne vide om han kom i aften, eller om de fik lov til at være alene.
Det afviste Misty kort, med at oplyse at han ville komme ind i billedet senere, når det passede hende, men nu var det Dew det drejede sig om først.
Misty ville gerne se hende i gummi og høre hendes reaktion, før de gik videre.

Det gjorde de hurtigt og Dew så med nysgerrighed på Misty,s fremlagte bodystocking og spurgte om lov til at røre ved den og herfra tog sagen hurtigt fart og i løbet af ingen tid, stod Dew foran hende, iført både bodystocking, strømper og handsker og til sidst sine egne lange sorte støv­ler og mærkede straks varmen og de frydefulde ilinger i kroppen og skødet og så søgende på Misty og spurgte om hun også måtte prøve slaget, for nu at flippe helt ud og fornemme hele den følelse Misty havde beskrevet.
Som ønsket, så gjort og inden længe var hun indhyllet i det og optændt og spændt på hvad der videre skulle ske.

"Det er en mærkelig fornemmelse", sagde hun og så sig selv i spejlet som en sort tiltræk­kende kvinde, med et mystisk smil om læberne.
"Nej hvor er det liderligt, det giver en følelse af magt og alligevel føler jeg at du besidder mig og kan få mig til alt", kurrede hun og forsøgte at trække Misty til sig så de sammen kunne føle var­men fra deres indelukkede, men spændte kroppe.
Misty vidste, at hun havde sejret og bød Dew sætte sig og bar et par ting ud i køkkenet og gik ad entreen ind i soveværelset, hvor hun tændte lyset og video-optageren som hun havde stillet frem og indstillet til fuld fokus på skikkelsen i døråbningen.

"Nå, mit dejlige gummidyr, nu skal du i fjernsynet og lad mig så se hvad du duer til og om du kan glæde to kvinder i dit fængsel.
Om lidt kommer Dew ind til dig og så må vi se hvad hun siger til mit gummidyr og hans dejlige pik".

Medens Misty var optaget andetsteds, spankulerede Dew undrende rundt i stuen og bevægede lystent sit underliv og mærkede hvordan hendes skamlæber gled fugtigt og liderligt mod det glatte sorte gummi og skabte glød og varme i fissen.
Til sidst stod hun foran spejlet, med hånden blidt masserende hele kroppen og tænkte på hvad Misty mon havde i tankerne og mærkede også at det voksende behov for en stiv varm pik i fissen, blev stærkere og stærkere efterhånden. Misty vendte tilbage til stuen og så Dew stå og lire med sig selv foran spejlet og kaldte hende til sig og omfavnede hende så varmen fra deres kroppe flød sammen.
"Nu skal jeg lege med dig min lille liderlige slavetøs, nyder du hvad du ser", spurgte hun medens hun så Dew dybt i øjnene.

"Åh, Misty, jeg er bare så liderlig og varm over det hele, hvad er det der sker med min krop, den er bare helt elektrisk”?

"Ja, det er noget i den retning, Haze siger der opstår et elektrisk spændingsfelt af erotik om­kring kroppen, at det forstærkes af varmen og gnidningerne mod hinanden og at al den energi om­sættes til rendyrket erotik og et stærkt ønske om at behage, give glæde og nydelse til partneren og når det er allerbedst, står der en glødende eller elektrisk gnistrende aura omkring hele kroppen. Kan du mærke det"?

Fra sit håndled tog hun pludselig et tyndt sort silketørklæde frem og holdt det triumferende op foran øjnene af Dew.
"Nu skal du ind i erotikkens sorte univers, du må intet kunne se, næsten alle dine sanser bli­ver frataget dig og du er i min vold og magt og du skal kun tænke på mit velbefindende og min ny­delse, du er min sexslave, nu skal du kun nyde sans nummer sex".

Hun førte Dew blændet mod soveværelset og trak forhænget til side og afslørede den sorte tavse krop som stod i døråbningen og spærrede og samtidig inviterede til leg og lir.
Dew gispede da hendes krop mødte Haze,s varme krop i et blidt sammenstød og Misty lagde Dew,s arme om ham og inviterede Dew til at lade sine hænder gå på udforskning.
Haze,s krop vækkedes med et sæt, da han mærkede de undersøgende hænder som smøg sig over ham fra isse til pik, hvor hænderne stoppede i et undersøgende ryk og en liderlig famlen efter mere.

Misty tog et kort rebstykke fra sengen og bandt Dew,s hænder over hovedet og satte rebenden fast i en krog i døråbningen og trak hænderne opad og holdt hovedet fastlåst foran armene så hun ikke kunne trække hovedet til sig.
Derefter bandt hun benene ved knæene og mærkede hvordan Dew,s krop smøg sig liderligt mod Haze i et sigende forsøg på tættere kontakt.

Til sidst blev et sort silkeskærf bundet om livet på dem begge og strammet til så deres kroppe var fastlåst i en fælles bevægelse.
Med et fast tag i det sorte pikhylster, satte Misty hans pik i spænd mellem Dew,s varme lår og pressede den mod hendes fisse og lod hende mærke dens varme banken og pulseren.
"Kys hende" befalede Misty, " varm hendes mund op til elskov og lad hende nyde voldtæg­ten på sin smækre pigekrop, medens pisken varmer den lækre stramme gummirøv."
Haze,s mund søgte mod det ukendte ansigt foran ham og lod sin tunge spille blidt over de ventende læber, som skiltes i en varm velkomst.

Langsomt begyndte Dew at nyde situationen, gled over grænsen og lod tingene ske og ved det første slag stivnede hendes krop og pressede sig ind mod figuren foran hende for ligesom at søge beskyttelse og ly for slagene som fulgte og spredte varme i de følelsesfyldte spændte baller.

Haze bevægede pikken pressende mod hendes skød og mærkede hvordan hun søgte mod ham for at få fuld glæde og gavn af pikkens nærværelse, det var en helt ny fornemmelse.
Misty nød synet af de to sammenbundne skikkelser og deres inciterende erotiske tæthed, ad­skilt af to tynde elastiske sorte gummilag, som trods deres nærhed adskilte dem fra den ultimative berøring.
Dew,s hoved var fastholdt i en serie af kys som fik hendes sanser til at fare forvirrende rundt i mørket og lod kroppen glide ind i nydelsen.
Da hendes læber pludselig blev alene, hørte hun en fjern stemme som kaldte hende tilbage til nuet og den pulserende pik i så tæt nærhed af hendes fisse, standsede langsomt sine angreb.

"Misty, elskede, stop ikke nu, pisk mig alt hvad du vil, bare den stopper nu, min fisse gløder af savn og jeg trygler dig om at lade mig få lov til at kærtegne dit skød med min mund, lad mig få lov til at elske med dig og mærke din krop mod min, dette holder jeg ikke ud længere, hvad er der sker, hvem er det jeg står opad, knep mig pik, jeg brænder, please Misty, please".

Misty svarede ikke, men åbnede låsen i bunden af bodystockingen og mærkede straks den våde varme fisses glød og søgen mod ivrige fingre som pirrende trak i skamlæbernes lune folder og gled hen imod Dew,s lystcenter som pressede tilbage i higen efter tættere kontakt og mere nydelse.
"Luk dig op fisse og lad den sorte pik komme ind i dig, så skal du mærke en varme som al­drig før". 
Villigt lod Dew skødet hvælve indbydende mod pikken som pressede på for at komme ind og nyde hendes skøds velkomst og fugtighed.
Hun var så optaget af sin grådighed og længsel efter pik og kærtegn at hun ikke opdagede Misty,s direkte angreb på de følsomme brystvorter, før en række frydefulde ilinger ramte hendes skød, som var det pile af smerte og nydelse, medens hun gled over i en indre flugt mod orgasmer som lå og blinkede som juveler i mørket og i bevidsthed om at blive kærtegnet af sin herskerinde og samtidig kneppet af en usynlig ukendt pik i hendes varme fisse, lod hun sig villigt rive med som et erotisk midtpunkt mellem to varme skikkelser.

"Knep hende," sagde Misty befalende og trak Dew,s mund mod sig med et fast hold i håret i nakken.
"Nu er du min igen, lille Dew, jeg bestemmer om du skal nå højderne eller blive hængende i ingenmandsland som mit legetøj til evig tid".
"Please Misty, gør det ved mig, tag mig, aah lad mig få lov, bare en lille orgasme og så vil jeg gøre alt for dig", nærmest klynkede Dew af liderlighed, medens de sorte kroppe pressede sig mod hende i bølgende stødende bevægelser som igen og igen ramte hendes tirrede klitoris med sin sorte spydspids og i et lille skrig gled hun ud i orgasmens bevidstløshed og mørke.

Haze stod tavs og søgte at fornemme og følge Dew,s bevægelser for at forøge tempoet i hen­des flugt gennem den sorte blændede verden omkring sig og da Dew efterhånden slappede af igen, sank hendes hoved mod hans skuldre, i et langt tilfreds suk.

Misty løsnede Dew,s bånd og førte hende mod sengen, hvor hun gled ned mod hendes side og lod sig kærtegne af den varme kvinde som endnu var blændet af det sorte silketørklæde.
"Tak kære Misty, hvor var det liderligt og dejligt, hvordan kan jeg takke dig for en dejlig op­levelse,?, var det Haze som kneppede mig så dejligt med sin sorte pik og krop?, må jeg få lov til at se ham, hvor er han dog dejlig varm og blød at føle på i sit gummi, jeg kan godt se at der er noget jeg mangler at udforske".

Misty tog bindet fra øjnene og lod Dew finde den sorte skikkelse i døråbningen, hvor hun fo­kuserede sit syn på pikken som stod ret ud mod hende i al sin sorthed og spænding.
Frygtsomt vendte hun blikket bort og samlede sin opmærksomhed om Misty og tilbød sig i en fornyet søgen mod hendes krop og sammen udforskede de velkendte stier mod vellyst og nydelse.
Uden at skænke Haze videre opmærksomhed, lod Misty video-recorderen snurre og indfange deres elskovsleg.

Det varede dog ikke længe før Misty lod øjnene glide hen imod den sorte krop i døråbningen og til sidst bød hun Dew stå op, løsne Haze og bringe ham til sig.
Dew kunne knapt holde sig tilbage og i løbet af ingen tid, var han løs og blev med et bestemt tag i det sorte pikhylster, ført mod sengen med de to lystne kvinder.

"Læg ham her", beordrede Misty og gjorde plads til dem begge ved sin side.

Dew var stum af interesse og lod villigt sine hænder udforske det sorte blanke materiale og så ud til at nyde synet. Hendes krop var i oprør og fissen hungrede efter mere elskov og nydelse.
"Må jeg lege med ham og bruge ham lidt", spurgte hun og så spørgende på Misty, som helt åbenlyst nød at se de søgende hænder på hans krop.
"Nej", svarede hun," det er min pik, du er jo mest til piger, siger du ellers altid når vi er sammen".
"Læg dig nu, eller skal jeg lade pisken gøre arbejdet færdigt".

Den tavse sorte krop blev placeret ved Dew,s fødder og fik besked på at kærtegne hendes krop medens Misty trak gummikjolen op og lod Dew nyde safterne i hendes efterhånden godt våde fisse.

Dew,s tunge sneg sig ind i Misty,s varme fugtige folder og kaldte kendte følelser frem i dem begge og inden længe tog Misty Haze,s hænder og førte dem mod sit spændte bryst og de strittende brystvorter, som kæmpede mod gummiets spændthed, som alligevel afslørede deres iver og place­ring.

Haze vidste hvad hun ønskede og koncentrerede sig om at forberede hendes krop på den or­gasme som han vidste at Dew, og hans bestræbelser ville ende med.
Det var tydeligt at de begge nød legen og han mærkede hvordan Dew, bevidst eller ubevidst, trak ham mod sit skød og da Misty tvang hans mund mod sin, i et kys som tog vejret fra ham, lod hun hans pik søge mod Dew,s fisse og med et lydeligt gisp, gled han op i hende til pikroden og nos­serne ikke kunne komme længer.

Dew tabte kontrollen med sig selv og lod sig villigt kneppe af de sorte gummipik som føltes som ild i hendes skød og pumpede blodet rundt i kroppen og med hænderne på Misty,s smækre baller og tungen mod hendes klitoris, gled hun ind i orgasmens verden og forsvandt i dens favntag, med små klynkende vellystne skrig om mere.

Haze var i sin egen sorte verden og kæmpede for ikke at forsvinde og lade sin pik forlyste sig uden tilladelse, han huskede Misty,s advarsel og vidste at hun fulgte hans bestræbelser, selv om også hun var på vej ud i skyerne og nydelsen.

Pludselig stoppede Misty dem begge, lod dem falde til ro og trak Haze ned mod Dew, som lå og gispede efter vejret efter deres hidsige ridt.
"Lad gummidyret ligge her, flyt dig over til siden, jeg vil have ham for mig selv, så du må vente", sagde Misty og smilede til Dew, som endnu lå og ventede på flere overraskelser.