LÆSERNES EGNE NOVELLER

Haze©

Le capot (Den franske pik-hætte)
Misty - del 5

For mange år siden, eksisterede der en type præservativer som fortrinsvis blev brugt i Frankrig og i de franskorienterede lande.
Stort set var det blot en ultratynd latexhinde som kun dækkede pikhovedet og sad fast bag dette med en lille gummivulst eller ring, som sikrede mod at præservativet gled af under eller lige efter anstrengelserne.

Meningen var selvfølgelig dengang, at hindre spermen i at trænge ind i skeden og dog allige­vel give begge parter en så stor hudmæssig berøringsflade som overhovedet muligt og herved for­øge nydelsen for begge parter mest muligt.

Den slags præservativer er næsten ikke til at opdrive mere, men takket være teknikkens frem­skridt, findes der nu om dage en mere raffineret model, men med et noget andet formål, nemlig at blokere for uønsket sædafgang.

Skulle det alligevel forekomme, at bæreren tillod sig, eller blev provokeret til sådanne frihe­der, ville det blive en oplevelse som ikke glemtes lige med det samme.

Under deres sidste besøg i Amsterdam, havde Misty opsporet en forretning med avanceret erotisk legetøj og der fundet lige netop den model og størrelse hun søgte.
Det skule være en gave til Haze, men en gave som han ikke ville få megen personlig glæde af at eje og bære.
"Gaven" blev lagt i en lille fin smykkeæske og gemt væk til en senere, passende lejlighed.

En aften efter deres hjemkomst, havde Misty valgt at lege med ham uden kneppedragten og også valgt at sætte den stramme pikring omkring pikhovedet, hvor den sad som et smukt supple­ment til den tunge sølvring hun tidligere havde ladet sætte fast omkring, eller rettere, over selve nosserne.
For lige som at gøre hendes magtudøvelse over ham fuldkommen, havde hun derefter fæstnet den lille sølvkæde til ringen i musklen mellem anus og kønsdelene og sølvringen omkring nosserne og strammet den til så han ikke ville lade sig inspirere til at få ståpik længere end til et vist punkt, hvor trækket i den lille ring, helt af sig selv, ville bringe tankerne tilbage til virkeligheden.

Med et djævelsk smil omkring de blodrøde læber, lod hun ham selv iføre sig gummihætten, sætte den på plads uden rynker, så kun hans læber var synlige.

Medens dette skete, hentede hun den lille franske gave, gemte den i hånden, idet hun krøb op i sengen og bød ham komme nærmere.
Da hun omsider havde lagt halsbåndet på plads omkring halsen og låst det fast, trak hun ham mod sig med hunderemmen og tvang ham op i sengen og lod ham et kort øjeblik smyge sig ind til sin varme indbydende krop.

"Der er lidt tigerbalsam tilbage i den lille dåse her", sagde hun og gav ham noget i hånden.
"Nu skal du massere mine baller og skuldre til de gløder af varme, min fisse skal du bare holde dig fra og jeg vil ikke have nogen frække tilnærmelser undervejs."

"Begynd med skuldrene og sæt dig overskrævs på lårene af mig så jeg kan holde dine nosser mellem mine lår."
Herefter lagde Misty sig dovent på maven og lod ham sætte sig blændet på den varme under­krop og gav ham besked på at begynde med ryggen, som tog imod den varmende balsam som suge­des ind i hendes hud og efterlod den glat, varm og endnu mere indbydende.
Tortur er jo et begreb som er vanskeligt at definere, men som oftest går ud på at lade ofret lide alverdens kvaler, samtidig med at den anden part nyder legen, ikke mindst i den erotisk domi­nerende leg.
At være blændet, uden at kunne se den attråede nyde legen, var et yndet tema for Misty og hun vidste alt for godt at det, at skulle sidde vuggende på de spændte nosser, fastlåst i de snærende pikringe på den varme krop, så tæt på det villige varme skød, ville være en pine for ham og hun nød sin magt og massagen i fulde drag.
Specielt det, at efterhånden som hans liderlighed fik pikken til at reje sig, ville være et sandt helvede for ham og gøre hans anstrengelser mere intime og forøge hans indsats, i håbet om at vække hendes attrå og håbe på en mere direkte kontakt.

Det varede dog ikke længe før Haze,s masserende hænder havde varmet Misty,s krop op til en mere behagelig temperatur som trak mod hendes skød og fik tankerne til at drive over i mere esote­riske baner.

Med et dovent vrik med rumpen, lod hun Haze forstå, at han skulle forføje sig og vendte sig om på ryggen som nu glødede af varme og krævede opmærksomhed af langt mere intim karakter.

Da først Haze var sluppet ud af de spændte lårmusklers faste tag omkring nosserne, varede det ikke mange sekunder før begejstringen bredte sig til pikken som nu stod spændt, strunk og søgende mod hende, i håbet om at måtte servicere sin elskede herskerindes krop.
Desværre for ham, var der endnu en lang og trang vej forude, før Misty havde fået tilfredsstil­let nattens behov for elskov og erotik.

"Kom herop", beordrede hun og trak ham imod sig medens hun rejste sig halvt op i snegen og tog æsken med "gaven" frem fra dens skjul.
"Læg dig på knæ foran mig og lad mig se på den frække dumme pik", kurrede hun og greb fat i den med et fast tag som fik det til at gippe i ham i et øjebliks smerte da kæden til den lille ring strammedes til og bed i kødet.

Forventningsfuld søgte han mod hende og håbede at hun ville i nærkontakt med hans ivrige krop, men nej, han mærkede kun hendes kælende hænder og deres drillende angreb på hans udsatte lem og nosser og så selvfølgelig ikke at hun smøg den sorte gummipikhætte over pikhovedet og satte den på plads så det var helt dækket af det bløde gummi som blev holdt fast af den lille vulst eller ring bag pikhovedet.

I sig selv var det en djævelsk opfindelse, som både fratog ham en del af følelsen på pikhove­det, men som også samtidig forøgede følsomheden, idet ringen bag pikhovedet fik dette til at svulme op og lod pikken banke nådesløst ned i pikroden og de indelåste nosser.

På indersiden af pikhætten, var der en lille udstøbning som gled 2-3 millimeter ind i hullet på pikhovedet og passede så nøjagtigt, at det aflukkede fuldstændig for eventuel udskudt sperm, der som en hydraulisk væske, blot ville forøge det indre pulserende tryk, uden mulighed for at slippe ud og uden at han ville have mulighed for at kontrollere eller påvirke det videre forløb.

Det ville blive et liderligt helvede i hendes fisse, når hun lod det ske og hun gyste lækkerly­stent ved tanken over at have en sådan magt over ham at han villigt og blændet lod sig manipulere af sit begær efter hende og hendes dominans af hans tanker og køn.

Som en sidste venlighed, fjernede hun den lille kæde mellem ringen i kødet og sølvringen og så straks, at idet smerten forsvandt, pulserede blodet igen frit til pikken, som endnu engang rejste sig stolt og strunk mod hende.

"Læg dig herned gummidyr og lad mig få lidt fornøjelse af dig", sagde Misty kælent og trak ham mod sig.
En ting var at være herskerinde og have magten til at bestemme hvornår og hvordan deres erotik skulle køres. En anden ting var det at være kvinde og have behov for ømhed og tosomhed og selv om hun vidste at han begærede hende, var det soleklart for dem begge at begæret var gensidigt og hun nød at spille på det til sin fordel, når det nu passede ind i hendes fantasier.

Det var en svær balance og i perioder vanskelig at mestre, specielt lige nu hvor det hun så og mærkede ville gøre så godt i hendes fisse og hun trængte til at mærke deres læber og kroppe mødes i hede favntag.

Da først Haze lå ved Misty,s side og de begge mærkede gløden forplante sig over i de mere erotiske baner, kendte deres kroppe ingen tabuer, alt ville være tilladt, som hun nu tillod og hans læber søgte mod hendes og de drak begge af elskovens safter og nød det.
Haze kunne mærke friheden i pikken, nu da kæden var væk og han var vild efter at behage hende, uden dog at vide hvad det var som fik pikken til at dunke så voldsomt.
Han vidste pr. instinkt at det ville blive misforstået hvis han begyndte at pille ved sig selv og ventede bare på det gunstige tidspunkt hvor Misty af sig selv ville føre dem sammen til den ende­lige sammensmeltning.
Men hun holdt ham fra sig og lod ham i stedet føre hende mod højderne og, vidste også at han var afskåret fra friheder og nød sin magt under forspillet mod det uundgåelige sidste "skridt" eller skød, som så utålmodigt ventede på dem begge.

Endeligt lod hun det ske og lod den dirrende pik finde vej til hendes skøds fugtige folder som bare ventede og ventede i et kort sekund, som føltes om en evighed.

Deres erotiske genforening hører til blandt de mere private sider af erotikken og det skal overlades til læserens egen fantasi, at forstille sig den intime situation da disse to hungrende el­skovssyge kroppe, så at sige, stødte mod hinanden i kærlig og hed søgen efter elskov og vellyst.

Blot ved jeg (for jeg var selv tilstede), at hun gispede af vellyst og begær da han stødte sin pik ind i hendes hemmelige hule og at hun nød at være kvinde og selv kunne bestemme det videre spil mellem dem.
Hun holdt hans anonyme hætteklædte hoved i sine hænder, medens hans læber søgte mod hen­des i blind søgen efter at opnå hendes gunst og fandt den, idet hun stønnende pressede sit skød mod hans for at få presset mere af hans brunstige køn mod og op i hendes.

Misty,s hoved faldt bagover.
Hele hendes krop udstrålede kvindemagt som hun uden blusel nød.
"Hvad ønsker du mest lige nu, mit dejlige gummidyr", hviskede hun ind i hans blændede øren.
"At du vil vise mig den gunst og nåde at give mig lov til at tilfredsstille dig og dine lyster, min herskerinde", svarede han bedende og alligevel mandligt stolt over at være kommet så langt på den trange vej mod hendes hjertes lystcenter.

Hele hendes kvindekrop og det glatbarberede skød var glinsende fugtigt af ivrighed, sejrs­stolthed og liderlig vellyst.
"Det drejer sig om mig nu, ikke dig og nu vil jeg have dig, voldsomt, hedt, vildt og længe og du skal ikke forsøge at lade den dumme pik fornøje sig i mig, det vil bare svie til dig selv, længe ", hviskede Misty i hans øre og satte de røde negle mod hans baller og pressede til så hans røv pres­sedes endnu mere mod hendes skød.
"Hvis du ikke opfører dig ordentlig og pænt, kommer du i gummisækken og kan sove der hele ugen, knep mig pikkedyr, uden snak, kun pik", beordrede Misty og ansporede hans bevægelser med sine borende negle i hans røvballer.

Haze nød at være hendes redskab og hans begær og liderlighed var så intens, at deres elskov fik dem begge til at glemme tid og sted, kun deres elskov eksisterede.

Han mærkede den voldsomme banken i pikken og nosserne og følte hvordan hans pik fyldte hende helt ud og stødte mod hendes lystcenter og hendes reaktion fortalte ham at hun var på vej mod de attråede højder hun længtes efter og krævede af ham som bevis på hans lydighed og under­kastelse.

Herskerinden i Misty kæmpede for at bevare initiativet og magten over sin slave, men deres elskov var så altopslugende og så intens, at hun i korte perioder glemte sin naturlige rolle i deres erotiske rollespil og gled viljeløst over i nydelsens favntag og lod sig forføre i ren vellyst og gled videre ud fra bjergets top og ud i de drivende skyer, hvorfra hun faldt og faldt ind i orgasmens beru­sende favntag og pressede ham mod sig i en øm og kærlig omfavnelse, medens hendes læber åd af hans, i forsøget på at fastholde ham og øjeblikket.
Misty,s mund og læber voldtog hans, i ivrig søgen efter mere erotisk nydelse, hendes hænder, negle og krop drev ham videre medens hendes gloende varme skød grådigt tog mod hans pulse­rende pik, som søgte efter endnu uberørte punkter for at give hende endnu mere glæde.

Medens hun langsomt klingede ud, lå de og nød varmen og nærheden i deres kroppe og hun nød synet af sit brunstige slavedyr, som så absolut og åbenlyst begærede hende og bød sig til.

Haze derimod, hvis hoveder var dækket af de sorte glatte gummihætter, var i en verden for sig selv, beruset og ude af stand til at nyde synet af sin herskerindes erotiske himmelflugt.

Måske netop fordi hans syn var blændet, hans hørelse begrænset og evnen til at fornemme Misty,s erotiske dufter nedsat, samledes de resterende sanser i sans nummer sex, følelsen, som skærpedes til det yderste og koncentreredes i hans dunkende pik som spøgte i hendes varme indre, nær hjertet.

Han kunne mærke og føle hende overalt på sin krop og hun var over ham som kun en liderly­sten og stadig sulten kvinde kan være.
Og hun krævede mere opmærksomhed.
Langsomt og tæt sammenslyngede i et kærligt erotisk favntag fra læbe til tå, vendte Misty dem begge til Haze lå underst, på ryggen, gispende og låst under vægten af hendes krop som dam­pede af hede og vellyst.
Hun slap taget i hans overkrop og holdt hans underarme fast mod lagenet, medens hun slyn­gede sine ben om hans og holdt pikken fanget, som var hendes underliv et stort liderligt muskel­bundt som ikke ville slippe sin dyrebare fangst, som bare føltes så dejlig varm og nærværende i hendes skød.

Kurrende og veltilpas så Misty på sit blændede pikkedyr, hvis hoved var helt dækket af den sorte gummihætte som kun afslørede hans læber og søgende tunge.
Haze smilede mod hende gennem masken og hun så det straks og strammede kroppen og stemmen.

"Du skal ikke ligge der og tro at du er så dygtig og at du er færdig med at kneppe mig, dit li­derlige slavedyr. Jeg er kun lige begyndt og du skal ikke forsøge at lade pikken forlyste sig i mig, det er for­budt og du skal få så mange pisk at du vil fortryde det længe, hvis du ikke kan holde dig tilbage. Har du forstået det", spurgte hun og han nikkede stumt til svar.

Som en kat, rettede hun sig langsomt medens hendes krop igen fyldtes med hans dirrende pik som pressedes op i hendes fisse og nåede bunden af hende.
Forsigtigt og søgende fandt hendes klitoris det rigtige sted mod hans krop, hvor kontakten mellem dem var mest intens og dejligst.

Hun slap hans arme og begyndte at ride ham, som var han blot en krop som skulle bruges alene til hendes vellyst og liren og inden længe kom hendes små liderlige støn som skrig fra hendes strube, da hun igen og igen lod sig overmande af orgasmens fortryllende blackouts og hun gled mod hans mund i søgen efter mere tosomhed og nydelse.

Medens hun lå tung og slap over ham, fortsatte Haze sine angreb og stød mod hendes lystcen­ter.
Han havde hende nu, hun kunne ikke løsrive sig og de vidste begge at hendes kærlighed og ømhed snart ville ændres til drilskhed og legen med ham, som var det kattens leg med musen.

Misty var varm nu og øm af følelser overfor sin slave.
Det var svært at fastholde den dominerende attitude og leg, hun havde jo vundet nu igen og hendes kærlighed svømmede over i ord da hun hviskede i de dækkede øren, som lyttede og tog imod.

"Mit dejlige gummidyr, du gør mig så liderlig og tilfredsstiller mig så dejligt at jeg vil have dig om lidt igen, jeg må have dig, jeg elsker dig, du er så dejlig når du er min slave."

Langsomt lod hun pikken glide ud af sig og gled dovent ned langs hans side medens hun overøste ham med kys.

Hvor længe de lå og nød deres hede kroppe, vides ikke.
Tid og sted var ikke begreber som eksisterede i den verden de befandt sig i.
Misty var ligeglad med tiden og Haze kunne og ville intet se, for ham var tid og billed gået i sort, bogstaveligt talt.
Men mærke og føle, det kunne han, både Misty,s indbydende krop og sin egen som var særde­les nærværende.

Haze havde nærmest lidt ondt af sig selv, han var frustreret, forblindet, forelsket og alt for li­derlig opgejlet til at kunne afvente hendes næste initiativ, men han vidste, at et for tidligt træk fra hans side, kunne blive misforstået og måske resultere i at hun ville forbyde eller nægte ham den udløsning som lå skudklar og kogende hed i hans krop.

Hele hans krop, inklusive pikken, dirrede af erotik, det bankede og hamrede i hans underliv.
Ringene snærede overalt og ikke engang lidt lindring fik han lov til, ved at berøre sig selv.

Den tunge sølvring om pikroden lod blodet pulsere til pikken, men ikke tilbage igen og hans hjertes pulsslag kunne tydeligt aflæses på hans rejsning.
Gummiringen over nosserne fik huden omkring dem til at spændes til bristepunktet og efter­lod dem udsatte og sårbare.
Den lille sølvring mellem anus og hans køn, sad solidt forankret i kødet eller musklen og gjorde sit til at forøge spændingen i hele hans manddom.

Men værst var presset fra den sorte gummihætte over pikhovedet og trykket fra ringen bag pikhovedet.
Haze var endnu ikke klar over hvad der var sket med hans mandlige stolthed, men mærkede tydeligt den intense påvirkning og var afskåret fra at føle efter selv, men trangen og lysten til at udforske grunden, voksede i takt med at presset steg, men han turde ikke berøre sig selv.

Det var på det nærmeste ulideligt og alligevel ubeskriveligt liderligt og ophidsende, men der var kun tilbage at afvente Misty,s udspil, han var hendes slave, et gummidyr i brunst.

Haze,s kærtegn vækkede igen, langsomt, lysterne i Misty og hun steg ud af sengen for at hente noget drikkeligt og en kølig fugtig klud til hans pik som så hærget ud efter deres seneste erotiske forening i hendes skød.
Snedigt nok lod hun ham ligge alene og da døren til køkkenet gik, troede han sig sikker nok til at beføle sig selv og lege med sig selv.
Men Misty havde ikke lukket døren til soveværelset og så hans ulydighed.

Et hurtigt, strengt "Hvad laver du, er du så dum og fræk at du åbenlyst ligger og leger med min pik." 
Men det var for sent, hun havde set det og tog silkerebet og den flerehalede pisk med tilbage til sengen. Det skulle han ikke have tilladt sig, det skulle straffes og koste dyrt, inden hun gik videre på sit lystne plyndringstogt på han krop.

Haze lå med hænderne åbne mod hende som i stum overgivelse.
Han vidste godt at han havde forbrudt sig mod hendes forbud om at røre eller lege med sig selv.
"Stræk armene op over hovedet og benene helt ud og lig stille medens jeg binder dig, din ulydige slave.
Hvor vover du at lege med dig selv, når jeg har forbudt dig det, lærer du da aldrig at lystre?" sagde Misty i en tone hvor al varmen fra før var forsvundet.
Uden et ord, bandt hun hans hænder sammen ved hovedgærdet og benene til benenden af sengen, så han lå helt udstrakt og sårbar og da hun var færdig, løftede hun det gummiklædte sorte hoved, så det hvilede på overarmene.

"Misty, min elskede herskerinde, vis barmhjertighed, jeg skal aldrig gøre det igen", bad han, men det var for sent
Hun så på ham og hans udstrakte krop og så pikken dirre og banke af skræk for hendes vrede.
"Hvad er prisen for ulydighed i dag, slave", spurgte Misty, medens hun forsigtigt trak i hans udsatte ringmærkede nosser, som så så indbydende ud i deres fængsel.
"Mindst 10 slag", svarede han spagt.
Uden varsel ramte det første slag hans underkrop og hele kroppen spændtes som en bue, da smerten gik op for ham og der kom et støn fra hans mund.

"Ti stille", snerrede hun.
"Hvis der kommer flere lyde fra dig, ved du godt at slaget ikke tæller, du må lære at beherske dig og betale for dine fejltagelser, sådan er det nu engang i dit liv, hvis du vil være min slave, ikke?"
"Nu begynder jeg forfra og så tæller du hvert slag, lig stille og roligt, har du forstået det?"
"Ja, tak", svarede han.

De næste 10 slag fordelte hun over resten af kroppen og undlod at ramme pikken og dens nærmeste omgivelser. De skulle jo gerne kunne bruges senere.

"Er du så færdig med at være ulydig og trodsig", spurgte hun drillende og gav sig til at køle og tørre den glohede pik ren.

Hun nød at se hans krop med friske striber og vidste samtidig at han frygtede pisken mere end noget andet og ville gøre alt for at undgå hendes pisk og vrede under deres erotiske lege.

Det var nu engang det bedste middel til at styre ham med og samtidig gjorde det hende selv stærk ved at vide at hun havde magten over ham og så blev hun bare så dejlig liderlig, ved blot at se ham byde sig til og gøre sig lækker under hendes magt.
Misty smed pisken og skred sejrsstolt op i sengen og satte sig over hans hætteklædte hoved, med den varme våde glatbarberede fisse lige ved læberne og lod ham smage hendes safter i lange hede slik, medens hun drillende løftede sig lidt så han måtte rejse hovedet for at følge med hende.

Som hun sad der, var det ingen sag at bøje overkroppen mod hans pik og nosser og tage pik­ken i munden og ved hendes første kys på det indespærrede pikhoved, spændtes hans krop som en fjeder og hans pik skød opad mod hende som var det et refleks.
Det var nu hun ville afprøve virkningen af den lille gave og se hvordan han reagerede på at få suttet pik, uden at kunne få afløb for spermen som hun ville trække ud af hans nosser, men ikke tillade at forlade pikken.

Forsigtigt kælede hendes lange røde negle hans spændte nosser og hun lod ham begrave sit ansigt i det drivende våde skød, som nærmest druknede ham i liderlige safter.

Haze anede ikke om han var i himlen eller helvede.
Han vidst bare at det var hende som bestemte om han skulle udfries fra sine trængsler, eller fortsat ligge frustreret hen som hendes legetøj.
Blot vidst han nu, at meget længere kunne hans pik ikke modstå fristelsen til at fornøje sig selv, uden hans hjernes indflydelse og medvirken.

Det hele skete så pludseligt og med hans ansigt begravet dybt i hendes skød, satte hun sit sid­ste trumfkort ind og gejlede ham op til den uundgåelige eksplosion hun vidste ville komme.
Al fornuft og kontrol forlod ham, uden tanke for konsekvenserne.
Hele hans køn kom i en uafbrudt serie af spasmer som gennemrystede ham viljeløst. 
Hans pik kom og kom uafbrudt i noget som føltes som en uendelighed.

Det var som om hans pik bare pumpede og pumpede spermen rundt i et lukket kredsløb og i et masochistisk skrig af fryd og smerte, tømte Misty hans krop for hver en indestængt dråbe, uden at en eneste af dem alligevel slap ud af den tætsluttende sorte hætte over pikhovedet.
Han kunne intet gøre for at modstå hende og hun fortsatte sine sugende og kærlige angreb på det følsomme pikhoved, til han udaset og tom slappedes helt af og nærmest gled over i en verden af sort intethed.

Men pikken slappede ikke af, den stod stadig strunk og pulserende mod hende, som havde den sin egen vilje.
Misty havde kontrollen over ham og hans pik og hun fortsatte sine kærtegn medens hans dybe slik i hendes fisse stilnede af efterhånden som hun pressede hans ansigt og læber fastere og fastere mod sit skød, som bød hans mund og dens kærtegn velkommen.
Beruset af sin magt og hans dybe arbejde i hendes skød, opdagede Misty ikke at Haze igen var ved at føre hende op mod bjergets tinde og da hun med snilde fingre smøg pikhætten af pikhovedet og hans safter endelig frit kunne flyde ud som fra en nysprungen kilde, blev det bare for meget for hende og i et grådigt sug, tømte hun hans pik for alt, samtidig med at hun selv forsvandt klynkende af liderlighed og ekstase, ud i de drivende skyer og ind i orgasmens tågedis.

Men så var der heller ikke flere kræfter tilbage i deres kroppe og Misty,s sult var forsvundet.
Spændingerne i Haze,s pik var ved at fortage sig og han slappede fuldstændig af og nød sit frivillige fangenskab og hans vidunderlige fangevogter, sin herskerinde.
Misty løsnede hans reb og lod ham få lov til at krybe ind til sig og sammen nød de frugterne af deres kærlighed.
Da de efterhånden havde sundet sig, fjernede de deres fælles legetøj og for første gang fik Haze lov til at se den franske gave. Resten af natten tilhører privatlivet...