LÆSERNES EGNE NOVELLER

Haze©

Dark Lady
Misty - del 6

De nærmede sig en af deres mærkedage og i den anledning havde Misty besluttet at det skulle koste Haze en passende gave, en lille simpel ting af en slags som de begge ville have glæde af.

I begyndelsen af deres forhold, havde hun undret sig meget over hans fascination af gummitø­jet, men da hun opdagede hvor meget det betød for hans erotiske udfoldelser og hvor megen dejlig sex hun selv havde, når enten han eller de begge i "sorteland", var også hun blevet indfanget af ma­terialets erotiske muligheder.

Det var så dejligt frækt at beordre ham i gummidragten og se hvordan dagen ændredes fra grå hverdag til sort "sikker sex".
Hun blev bare så lækkerlysten ved at se ham transformere sig fra en sædvanligvis selvsikker og fræk stodder, til en lydig slave som ikke vidste hvad ben han skulle stå på for at behage hende.
Hun havde selvfølgelig været klar over at gummitøj eksisterede, men hendes foretrukne ma­teriale, indtil de mødtes, havde været sort læder eller skind.
Det kunne hun tillade sig at gå i, både privat og på arbejde og selv om visse typer af mænd af og til havde kommenteret hendes fikse dress, var det dog alment accepteret som en fiks og smart påklædning til sexede kvinder og med hendes dominerende observans, havde det givet hende mange spændende oplevelser at se hvordan mændene havde følt sig tiltrukket som myg mod en flamme, når først hun rullede sig ud i den sorte jumpsuit af blødt skind, som passede hende som var det en veltilpasset skindhandske.

Men nu hvor gummiet også var begyndt at sætte hendes tanker i sving og når hun havde sin body-stocking og kjolen på, følte hun sig virkeligt i sit ES.
Det gav hende en stærk erotisk fornemmelse af at være usårbar, iført en beskyttende og uind­tagelig rustning af gummi og samtidig indbydende og sexet og næsten nøgen og forberedt på leg og sex.
Da de sammen havde fået lavet Haze,s formstøbte kneppedragt, havde hun næsten været lidt misundelig og på turen hjem tænkt på om en sådan også kunne laves til hende, men det var gået i glemmebogen igen for hun havde jo ham og sien egne ting i gummi og billigt var det jo ikke hvis det skulle være kvalitet og personligt tilpasset.

Men nu skulle det være, det skulle være hans gave til hende ved lejlighed og den var kommet nu.
Uden at han vidste det, havde hun gennemgået hans forskellige udenlandske brochurer og kataloger og fundet lige netop den model som tiltrak hende mest og som hun vidste ville give hende en enorm magt over ham.
I modsætning til hans dragt, skulle hendes ikke formstøbes i et stykke, men tilskæres og til­passes efter lige netop hendes mål og figur og den skulle laves af det internationalt kendte firma "Demask” i Amsterdam, hvortil hun havde sendt et udførligt målskema og klare instrukser om hvor­dan dragten skulle se ud i færdig stand.

Efter ca. 3 ugers ulidelig venten, var pakken ankommet og da hun hentede den på posthuset, rystede hendes ben af spænding og hun kunne næsten ikke vente til hun kom hjem og fik dragten pakket ud og prøvet den for første gang.

Fra leverandøren var dragten pudret indvendig med rigelige mængder af talkum og da hun fik den på og sat rigtigt på plads og lukket med den lange lynlås i ryggen, opdagede hun at hendes skød var drivende vådt og hun chokeredes over synet af den liderlige "tøjte" hun så i spejlet og sagde smilende til sig selv, "hold da kæft kvinde, hvor ser du dog fræk ud, det er godt din moder ikke kan se dig nu” 
Det lovede godt og spændende.
Det var et majestætisk og dog faretruende syn og dragten var bare som skabt til hende, eller nærmere, som malet på hendes krop.
Overkroppen eller torsoen og området omkring de spændte bryster sad helt perfekt.
I taljen havde hun fået indsat et bredt ekstra stykke som virkede som et taljekorset og frem­hævede hendes smækre midje og den lækre røv, som bare skreg efter opmærksomhed og kærtegn.
Det stramme gummi spændte omkring lårene, som rigtigt kom til deres ret ved at være frem­hævet som et sort tilløbsstykke, helt ned til skoene.
Det var et par fristende sager at se på og de indbød til leg og mere sex, som alt andet der var synligt af den syndige sexgudinde som hun fremstod som.

Men hendes hemmelighed var udskæringen omkring hendes skøds intime folder.
Hun havde forlangt at dragten skulle tilskæres så nøjagtigt, at det uden besvær ville være mu­ligt at elske og kneppe med dragten på og hendes skamlæber lå godt skjult i det bløde gummi og hun var alligevel åben og tilgængelig.

Efter at have nydt sig selv et stykke tid, fornemmede hun at dragten var ved at finde sin rette placering omkring hendes krop og nærmest sugede sig elastisk ind til hende.
Det var næsten ikke til at holde ud og til sidst måtte Misty give op overfor sine lyster, tog massageapparatet og gik ind i soveværelset for at forlyste sig selv og finde udfrielse fra spændin­gerne i sit skød.
Det tog et stykke tid og til sidst faldt hun varm og afslappet i søvn og nåede lige at få afklædt sig, tage noget andet på og nette sig lidt inden Haze meldte sin ankomst.
Han skulle ikke vide noget, endnu.
Men hun virkede noget forfjamsket da de endeligt mødtes i entreen og hun var helt rød i ho­vedet, som havde hun lavet noget hun ikke måtte.
Han skulle bare vide hvad hun havde på lager og i sinde med ham og hendes nye dragt.

Da de nogle aftener senere var gået i seng, lå de og talte om løst og fast og Misty nævnte den forestående mærkedag og at hun ønskede sig en speciel gave af ham, men at hun nok selv skulle fremskaffe den og at han bare skulle "have pungen fremme", når betalingen skulle falde.
Hun forlangte at dagen skulle fejres med en tur i deres favoritrestaurant "The bitch" og at hun selv ville reservere bord og fortælle ham hvad han skulle have på til lejligheden.
I samme forbindelse nævnte hun, at nu havde de kendt hinanden længe nok til at hun havde besluttet sig for at beholde ham som sin sexslave, men at hun ville have papir på ham og hendes erotiske betingelser skulle være ubestridelige og gældende.
Det glædede han sig over og til og sammen faldt de i søvn, overladt til deres fantasier.

Da dagen oprandt, sendte hun ham af sted om morgenen med besked på at være på "The bitch" klokken 22.00.
Da han kom hjem fra arbejdet, undrede han sig over at hun allerede var gået og havde efter­ladt en besked, hvorpå der stod, at hans kneppedragt og tøj lå parat i soveværelset og at hun glæ­dede sig til at se ham senere.

Ved enogtyvetiden var han færdig med at klæde sig om og kunne næsten ikke vente til mødet med sin herskerinde.
Det var klart at der var noget i gære, men han vidste ikke hvad, Misty kunne finde på alt når hun var i det humør.
Det var godt det var en kølig efterårsaften, for allerede nu var hans krop og dragt varm af længsel og tanken om det forestående møde.

Da Haze kom ind i den dunkle belysning i restauranten og præsenterede sig, blev han af den kvindelige tjener vist hen til et bord i den mørkeste del af lokalet.
Misty var tilsyneladende ikke ankommet og bordet stod dækket til tre personer, sorte lys på bordet, men kun vinglas ved de to af kuverterne.
Det hæftede han sig ikke nærmere ved og fortalte tjeneren at han ville vente i baren, men hun bad ham sætte sig for enden af bordet og vente der.
Det gjorde han så og opdagede at hans stol var usædvanlig lav, specielt i forhold til de to an­dre stole og bad derfor om en anden stol i samme højde som de andre.
"Desværre hr., det er kotume her i restauranten, at mænd altid sidder på lavere stole end vore kvindelige gæster og vi er blevet bedt om at opdække bordet som det står nu af damen som har reserveret det og kan ikke ændre på opdækningen, men sid ned og vent, så kommer resten af sel­skabet nok snart, klokken er kun et par minutter i 22,00, så det kan nok ikke vare længe", svarede tjeneren og så på ham med et engleblidt smil og trak stolen ud så han kunne sætte sig.

Lige før han satte sig, nåede han at kaste et hurtigt blik mod baren og opdagede at der sad både Misty og Dew, med ryggen til og nød tilsyneladende et glas hvidvin. 
Da han ville rejse sig og lod til at ville gå mod baren, lagde tjeneren sin hånd på hans skulder og bad ham sætte sig, så kom hans herskerinde nok når det passede hende.
Nu var smilet væk og hendes hånd var fast og bestemt, men dog venlig.

Han satte sig meget forsigtigt på stolen og mærkede hvordan "endestykket" gled op i hans røv og lod presset forplante sig videre op i pikken og dens stramme hylster.
Dragten var begyndt at varme ham op og svøbte sig allerede nu emmende tæt til ham overalt på kroppen.
Det ville blive en hed affære for ham i aften.

Tjeneren bragte ham et stort glas isvand og uden at tænke nærmere over det, satte han det for læberne og drak en ordentlig slurk medens hun stod og så på.
"Er det nu fornuftigt hr.?, De må huske på at der intet herretoilet er her i restauranten og jeg forstår at der vist er besvær med vandladningen, hvis jeg må være så frimodig", sagde hun igen smilende og forlod ham siddende på stolen med glasset i hånden og gik op mod baren.

Hendes oplysning ramte ham som et smæld fra en piskesnert, først nu gik det op for ham at han ikke havde været på toilettet inden han tog dragten på og han havde ikke tænkt på at aftenen kunne blive lang og han trængende, inden de kom hjem igen og han fik lov til at tage dragten af igen.
Var det med vilje at Misty ikke havde advaret ham?, eller var det en ny form for ydmygelse han nu skulle udsættes for?, hvad vidste tjeneren og hvorfra vidste hun det?

Da han jo sad i delvis mørke og med ryggen til baren, kunne han ikke se hvad der skete der, men han kunne høre kvindefnis og latter og var klar over at damerne havde moret sig over hans re­aktion, da tjeneren rapporterede tilbage til Misty.

Pludselig stod Misty og Dew bag ham og sagde "Godaften Haze og velkommen hertil." Da han havde sat stolen på plads for dem begge, spurgte Misty drillende om han kunne holde varmen og om han stadig var tørstig.
Det var han, men havde ikke lyst til at drikke mere lige nu, for man kunne jo aldrig vide?

De var begge klædt i sort.
Misty havde sin sorte jumpsuit på, et fikst sort tørklæde om halsen og lange højhælede støv­ler. Dew var i en sort silkebuksedragt, højhælede sko, lækker og dejlig at se på.
Misty bestilte til dem alle tre og i løbet af middagen fik damerne tilstrækkeligt med diverse vine, så snakken mellem dem gik meget frit om løst og fast.
På et tidspunkt blev det bare for varmt for Misty, som åbnede lynlåsen og afslørede at hun under jumpsuiten bar sin nye gummidragt og det glædede ham meget at se at hun turde vise ham den glæde at gå med den offentligt og synligt.
Senere viste det sig at Dew havde været hos Misty tidligere på dagen og de havde hygget sig gevaldigt og sammen nydt at klæde sig ud, eller rettere sagt ind, til deres aften ude og Dew afslø­rede at også hun var klædt i gummi og havde lånt Misty,s body-stocking og strømper og sad og nød varmen og det elastiske pres overalt hvor kroppen var omsluttet af det silkebløde materiale, som var der hundrede fingre overalt på hende.

Haze selv spiste ikke meget og drak næsten intet af frygt for følgerne, det drillede de ham meget med og blev ved med at spørge om han da ikke ville have lidt mere vand, for vin skulle han ikke have, det var til damerne.

Det var en mærkelig fornemmelse for ham at være klædt sådan ud, inderst, og han var tak­nemmelig for at Misty havde ladet ham tage en højhalset sweater på så det ikke afsløredes at hans hætte hang ned foran på dragten og at man ikke kunne se halsbåndet.
Det var trods alt og stedet taget i betragtning, ikke endnu sædvane at vise sig åbent, klædt i sort gummi.

Men "proppen" i enden sled i ham og hans pik ville ikke falde til to og de følte begge med ham, også da tjeneren til sidst præsenterede regningen for ham og spurgte om han havde fået nok at spise og drikke for pengene.
De endte i baren og da han ikke havde lyst til at sidde mere, stod han ved deres side og nød også hvordan hans dragt påvirkede ham.

På et tidspunkt da de fleste af gæsterne var gået, kunne Misty ikke modstå fristelsen til at vise sit pikkedyr frem for de andre damer i baren og bad ham tage sweateren af så de kunne se hvad der gemte sig underneden.
Det indebar jo at han måtte tage både jakke og sweater af, så alle kunne se hans indelukkede overkrop som bare var helt indsvøbt i gummi.

Et par af damerne var endog så nysgerrige at de ville se mere, men Misty sagde stop her og ville kun lade dem se ham med hætten på og det fik flere i selskabet til at famle og rode rundt på ham for at mærke både materiale og indhold og fremkomme med kommentarer og der var nok flere af dem som gik hjem til deres mandlige bekendtskaber med gode ideer.

Da de gik, bemærkede Haze at Dew havde været påfaldende tavs længe og først da de kom ud til bilen, fik han forklaringen.
Misty havde nemlig lovet hende, at hvis hun opførte sig pænt og lydigt, ville hun måske få lov til at tage Haze under turen hjem.
Det var jo mørk nat nu, så ingen så da Dew klædte Haze af og bandt ham på bagsædet som da de kørte hjem den aften de havde fået lavet kneppedragten og besøgte Dew på hjemturen.
Vognen var stor nok til at det kunne lade sig gøre og da Dew havde klædt sig af, ind til gummiet, steg hun ind på bagsædet og tog hvad hun ville, uden at forstyrre Misty,s kørsel ad de mørke veje.
Til at begynde med, vidste Dew ikke hvordan hun skulle gribe sagen an, men da først hun havde løsnet bunden af body-stockingen, gik det bedre og hun nød at lege med ham som han sad der og var overladt til hendes fantasier og lyster.

Medens Misty kørte ud af byen, besteg Dew ham og lod sig sænke ned over den indbydende sorte pik og det varede ikke længe før vognen og hans bevægelser havde nået sit mål og hendes klimaks.

Det tog vel en halv times tid før de nåede hendes bopæl og på det tidspunkt var hun både lyk­kelig og træt og undrede sig over at hun, som jo havde haft sine bedste erotiske stunder med andre piger og ikke mindst Misty, alligevel var så forlegen efter at få en solid pik op i sig og da de sagde godnat og skiltes, var det både med døsige øjne og undren i sindet, hvad var det dog der var ved at ske med hende?

Haze var der ingen der tilsyneladende tænkte på, han var jo bare en pik som Misty kunne bruge til hvad der lystede hende og det indebar også at hun kunne låne ham ud i en god sags tjene­ste.
Men han havde ikke haft det ved bare at skulle være et redskab, uden mulighed for egen ind­sats.
De kørte hjemad og Misty fortalte under turen, at hun ville have ham til at underskrive en sla­vekontrakt for hende og at det skulle ske når de kom hjem
Det skulle ikke være en slavekontrakt i almindelig forstand, men hun havde valgt at bruge or­det "håndfæstning", fordi det passede bedre i den aktuelle situation og for deres forhold.
Men det skulle han nok få forklaret når de var kommet hjem. Basta.

Uden nogen så dem, da de steg ud af bilen og gik op til lejligheden i raskt tempo, ledte hun ham blændet til stolen ved skrivebordet og hjalp ham forsigtigt med at sætte sig ned.
Foran ham lå den allerede skrevne "håndfæstning" og hun læste den højt for ham idet han jo var afskåret fra at se hvad den indebar, på grund af den altdækkende hætte.

For at gøre lejligheden mere symbolsk, gav hun ham håndjern på og stak en pen i hånden på ham og sagde kort, men med blid stemme, "Skriv så under her, det er meget passende at du ikke kan se hvad du skriver under på, for du vil jo så gerne adlyde mig blindt, ikke? eller hvad?"
Berørt af situationen og sin ophidsede stemning over endelig at have fundet en herskerinde som han ville gøre alt for at glæde, søgte han mod hendes mund og spurgte lydigt om han måtte kysse hende medens han skrev under, for hun førte jo hans hånd alligevel og han kunne intet se. 

Misty svarede ja, og med et fast greb om pikhylstret med den ene hånd og den anden hånd på hans, førte hun pennen til papiret. Haze gispede ved hendes greb om pikken og med et lydeligt og dybt suk underskrev han med sit "Haze".

Misty takkede for underskriften og bad ham rejse sig og derefter førte hun ham ud i badevæ­relset hvor de hjalp hinanden med at tage gummitøjet af.
Da han endelig fik synet tilbage, missede hans øjne i lyset da han så hende foran sig i al sin kvindelige magt og vælde.

Festen var slut nu, han var hendes sexslave og kun hendes og sammen gjorde de sig klar til natten som jeg vil overlade til dem selv uden at afsløre hvordan den forløb, men næste morgen da han fik læst teksten på sit kopi af håndfæstningen, så han hvor snedig hun havde været og at den in­deholdt langt mere sort på hvidt end han havde kunnet forestille sig.

Men, det var kun en begyndelse, ak Jo.