LÆSERNES EGNE NOVELLER

Lene©

Mit andet møde med Steen

Hej jeg vil nu fortælle om vores andet møde med Steen.


En dag ringede Steen igen. Han spurgte om jeg kunne tænke mig at møde ham igen. Min fisse blev øjeblikkelig våd, jeg huskede på den frække fantasifulde liderlige unge mand, der havde kneppet mig så dejligt. 
Jeg sagde ja uden nogen betænkning. 
Han spurgte om vi ville prøve noget nyt. Jeg svarede ja og min fisse blev endda endnu mere våd end før. 
Han fortalte, at han kendte en skov i nærheden af hvor vi boede, hvor der næsten aldrig kom nogen. Han foreslog, at jeg skulle tage på en skovtur sammen med min mand, finde en ugenert plet og drikke vores medbragte kaffe der. Han ville så komme og "overfalde" os. 
Ved hjælp af sin pistol, ville han så tvinge mig til at binde min mand osv. osv. Jeg slog til. 
Da min mand kom hjem fortalte jeg ham om det. Han blev så liderlig, at han satte mig op på køkkenbordet og kneppede mig lige på stedet. 
Vi nåede lige at blive færdige før børnene kom løbende hjem. Den følgende lørdag havde vi "afsat" ungerne og sad nu i et strålende efterårsvejr, på at aftalt sted i skoven på et tæppe og drak kaffe. 
Pludselig kom Steen farende og truede mig med en lyddæmpet pistol, til at binde min mand til et træ. 
Han fulgte mig nøje, mens jeg bandt min mand til træet, der var intet at gøre, han stod og pegede lige på min mave med den store sorte pistol. 
Da jeg var færdig, sagde "pistolmanden". "Tag dit kluns af din liderlige tæve." Jeg tog langsomt mit tøj af, mens jeg følte hvordan min fisse blev både varm og drivvåd. Om et øjeblik ville jeg blive "voldtaget". 
Steen smed sine bukser og viste mig sin store pik med ordene; "Sut så din liderlige so, hvis jeg er tilfreds, så lader jeg dig måske leve. Hvis ikke, binder jeg dig ved siden af din mand og skyder jer begge i maven og sætter mig til at se, hvordan I langsomt dør." 
Det var et ophidsende og perverst rollespil, min fisse var så liderlig og våd, så jeg kunne mærke væden sile ned ad mine inderlår. 
Jeg knælede foran Steen og suttede pik det bedste jeg havde lært. Det var ret bizart, her var jeg en lykkeligt gift kvinde, der suttede pik på en fremmed under truslen fra en "attrappistol". 
En forfærdelig tanke kom frem, var det en attrap, den så meget ægte ud, hvad nu hvis han virkelig havde tænkt sig at skyde os. 
Jeg så op på ham og spurgte; "Steen det er en attrap ikke?" 
Steen så drilsk på mig og sagde; "Det er et virkeligt godt spørgsmål Lene, hvis du ikke kommer i gang og gør dit arbejde til min fulde tilfredshed, så finder du måske ud af det, sut nu din lille so!" 
Det var virkelig beroligende. Jeg troede ikke den var rigtig, men der var sået en lille tvivl i mit sind. Var vi stødt på en galning? 
Jeg opdagede hvilken pervers liderlig pige jeg var. Skrækken gjorde mig mere liderlig, og efter et lille stykke tid Steen gispede; "Slug det din lille luder. Jeg slugte hans fedtede sperm og måtte slikke hans pik ren bagefter. Han sagde; Det var skønt Lene, jeg vil lade dig leve lidt længere, i hvert fald så længe du tilfredsstiller mig." 
Han trak mig hen på tæppet og vi satte os. Jeg skænkede kaffe til ham, som han drak, mens han stadig pegede på mig med den store pistol. Han trak nu et kondom frem og rullede det på lyddæmperen og løbet af pistolen. 
Han skubbede mig ned på ryggen og tvang mine ben fra hinanden. 
Så mærkede jeg pistolen blive presset langsomt op i fissen på mig. Jeg kunne mærke det kolde hårde stål fylde mig ud. Det gjorde ondt så jeg klynkede; "Nej Steen, det gør ondt Stop!" 
Han lo og sagde; "Skal jeg trykke på aftrækkeren din liderlige tæve?" 
Jeg gispede; "Nej Steen jeg skal nok gøre alt hvad du siger." 
Pistolen var begyndt at blive varm og lidt efter blev det hele for meget. Jeg skreg min orgasme ud i skovens stilhed, og orgasmen gennemsrystestede min liderlige krop. 
Steen trak pistolen ud, og mens han erobrede min fisse med sin store pik, holdt han pistolen mod mit hoved. 
Jeg indså at jeg var virkelig pervers, det var en skøn følelse, med hans store tykke pik der "flåede" sig frem inde i mit underliv. 
Så kneppede han mig "fra forstanden"; hårde dybe stød han blev ved og ved. Jeg fik to orgasmer mere inden han trak pikken ud og oversprøjtede mine bryster og ansigt. 
Så trak han mig over til træet hvor min mand stod bundet, han bandt mig ved siden af min mand, efter at have fortalt mig, at han lige ville have en lille lur. 
Da han havde bundet mig godt og grundigt sagde han; "Jeg er ked af det Lene du var en skøn liderlig luder, men jeg kan ikke efterlade vidner, så jeg bliver nødt til at skyde jer begge to." 
Hans øjne var udtryksløse og jeg tiggede om nåde, men han så mig lige ind i øjnene og sagde: "Farvel din liderlige lille so!" 
Pistolen pegede direkte på min mave. 
Det var en virkelig fremmed fornemmelse, jeg var nu virkelig bange og prøvede forgæves at komme væk fra pistolen. Men samtidig var der tanken om mit endegyldige klimaks, der gjorde min liderlige fisse så våd at det løb ned ad lårene. Orgasmen skyllede gennem min rystende krop da jeg så ham ganske langsomt krumme fingeren om aftrækkeren. Jeg følte min mave trække sig sammen, som for at tage imod kuglen. Pludselig hørte jeg et højt "klik"! 
Han havde trykket af. Det var en attrap! 
Steen løsnede min ene arm og gik fløjtende sin vej. 
Jeg var ret sur på Steen over det nummer. Men samtidig var jeg lettet over at være i live. 
Det var et ret strengt stunt, lavet af en yderst pervers og fantasifuld ung mand, der syntes det var sjovt. 
Lige indtil han lavede det nummer havde jeg været villig til at kneppe med ham igen og igen. 
Men nu? ? ? ? ? ?

Hilsen
Lene