LÆSERNES EGNE NOVELLER

Vik.Jon©

Mit første møde med Frank
Drøm og betingelsesløs weekend - fredag

- Spred benene!
Jeg efterkom ordren lidt tøvende. Pludselig fik jeg et slag på mine bare baller så jeg havde svært ved at stå stille som jeg havde fået ordre på.

- Kalder du det at sprede benene!
Så kom næste slag før jeg nåede at sprede benene endnu mere.

- Bøj dig forover med hænderne i nakken!
Jeg stod nu med spredte ben med hænderne foldet bag nakken uden en trevl på kroppen og efterkom ordre fra min kæreste (Herre) der straffer mig når jeg laver fejl eller ikke forstår at efterkomme hans ordrer. Som jeg stod der fik jeg et par hårde rap af en bambuskæp. 

 

Da vågnede jeg, jeg lå i min seng med hænderne mellem benene og legede med min kusse der var godt ophidset af min drøm. Jeg fortsatte med at lege med den, medens jeg fantaserede om hvordan det ville være i aften når jeg skulle til mit første stævnemøde med Frank som jeg havde mødt i en SM klub, som jeg er kommet en del i på det sidste.

 

Telefonen havde ringet i mandags. Der var en besked på telefonsvareren. Det var Frank: På fredag tager du ind i pornobutikken på Istedgade nr. 3. Der er bestilt en film du skal se. Kabinen har du fra kl. 17-18. Læg godt mærke til hvad der sker, da jeg vil spørge dig ud om filmen, og også forlange at du indtager nogle af de stillinger fra filmen, og kan du ikke udføre dem tilfredsstillende vil du blive straffet. Mens du ser filmen skifter du til det tøj m.m. jeg har fået lagt frem til dig. Husk at være der præcis kl. 17. Når filmen er færdig kører du ud til mig på Kastanieallé nr. 32. Der skal du være præcis kl. 19. Da får du en sidste lejlighed til at fortryde, går du videre er der ingen mulighed før søndag aften at sige fra. Det eneste jeg kan love dig er, at jeg ikke vil tilføje dig varige mén, men du vil ikke kunne sidde den næste uges tid uden at tænke på den weekend. Har du forstået ordren? Jeg glæder mig til at tage dig under behandling. Drøm sødt til på fredag.

Din Frank

NB: husk en pose til dit tøj.

 

Mine skamlæber trækker sig sammen ved fantasien om hans hårde behandling, men er dog meget våd indvendig af bare ophidselse. Det tager ikke lang tid før jeg kommer med en heftighed jeg sjældent har oplevet. Efter at jeg har sundet mig står jeg op og gør rent og får lidt at spise. Da kl. er 16 gør jeg mig klar sætter makeup m.m.

Kl. er 16.30 da jeg sætter mig i bilen og kører mod Storkøbenhavn. Der er myldretid, så jeg når lidt senere til Hovedbanen, som jeg havde forventet. Så jeg skynder mig at låse bilen. Jeg får travlt hvis jeg skal nå derhen til tiden. Klokken er da også 17.05 da jeg tager i døren til butikken. Jeg er meget forpustet da jeg styrter hen til ekspedienten og siger jeg er Hanna og at der skal være bestilt en kabine til mig. Ekspedienten lyser op i et smil og siger; - Velkommen Hanna, ja det hele er klar i kabine nr. 3 men du er kommet 5 min. for sent. Det er jeg nødt til at fortælle din Herre. Jeg mærkede hvor jeg blev rød til op over begge ører og sagde ok.
- Nu skal jeg vise dig kabinen. Her er så de ting han har
lagt frem til dig. Et halsbånd som i O's historie, læderarmbånd som kan hægtes sammen, et bælte med kun et hul så du får en hvepse talje, et skridt bånd med små sylespidser der hvor de går mod kussen, det bliver hægtet fast i bæltet foran og bagpå, og en BH der er udformet som små gummi ringe til hvert bryst der kan hægtes sammen foran og bagpå. Brysterne vil blive presset ud gennem hullerne. Det vil resultere i at brystet står spændt og fyldig lige ud fra kroppen og niplerne vil være meget fremstående ligetil et par klemmer, men det må din Herre afgøre. Det hele afsluttes med en nederdel der knappes foran samt en næsten gennemsigtig bluse med 3 knapper også foran så dine bryster vil få svært ved at gemme sig i blusen og du må ikke tage trusser  på. 

 

Filmen startede kort efter at han var gået. Den begyndte med, at der kom en pige ind til en mand der sagde ”Løft kjolen”. Pigen adlød ikke med det samme, så fik hun en lussing, så man kunne se fem fingre på hendes kind. Så fik hun travlt med at løfte op. Hun havde ingen trusser på og hendes kusse var barberet.
- Drej dig rundt langsomt, så jeg kan se dig an!
Da hun stod med ryggen til ham fik hun besked på at bøje sig forover. Han tog nu en pisk af læder med flere snerter i enden.
- Hænderne op bag nakken og behold dem der, lige meget hvad der sker, fik hun besked på.
Da hun havde samlet dem som forlangt, slog han til med fuld styrke. Hun vaklede men blev dog stående. Nu var der kommet en ophovnet stribe hvor pisken havde ramt. Efter 5 slag fik hun lov til at rejse sig. Han tog hende nu på kussen og legede med klitten, medens han gav hende et kys, som hun besvarede, som om hun kunne lide den behandling, hun fik.

Jeg begyndte så småt at tage de dele på der var lagt frem til mig. Den såkaldte brystholder strammede som en ring om dem og jeg måtte trække i vorten for at få dem rigtig på plads. Bæltet var meget stramt, det havde kun et hul, så jeg fik en hvepse talje. Så kom turen til skridtbæltet der var ca. 5 cm. bred med små syle der prikkede i huden.

Filmen var nu slut jeg tog nederdel og bluse på mine bryster næsten væltede ud man kunne næsten se vorterne. Jeg pakkede tøjet som jeg havde på da jeg kom, i en plasticpose og skyndte mig ud fra butikken.

Jeg  var glad for, at det var en gade hvor der ikke var store chancer for at møde nogle man kendte, bæltet med sylene stak for hvert skridt jeg tog, og mindede mig om, hvad jeg var på vej til.

Min forstand sagde mig, at jeg burde tage hjem, men mine erotiske sanser fik mig alligevel til at dreje af mod Kastanieallé.

Huset lå tilbagetrukket og indhegnet med en stor ligusterhæk så man kunne næsten ikke se huset ude fra gaden. Der førte en flisebelagt sti fra fortovet forbi nogle busker før man kunne se døren. Jeg stod meget nervøs foran døren nogle minutter, før jeg tog mod til at ringe på .

Efter nogle minutter gik døren op og Frank stod i døren i læder bukser og læderskjorte.

- Kom ind, sagde han, - nu vil vi lige tage et kop kaffe og snakke lidt inden vi går videre. Han have dækket et fint  bord med div. småkager. Da vi var færdige og havde snakket en halv time, spurgte han pludselig, om jeg var ophidset ved tanken om det der forestod.
Det måtte jeg indrømme at jeg var.

- Nu får du en sidste chance til at fortryde. I døren ud til gangen sidder der en nøgle, vil du gå videre, låser du døren og giver mig nøglen, og så kan du ikke forlade lejligheden før søndag aften og må regne med at være både gul og blå på kroppen og have svært ved at sidde de næste 2-3 dage. Du kan også gå ud og køre væk, så vil du ikke høre mere fra mig.

Nu må du bestemme dig. Rejs dig nu og udfør ordren. 

Jeg rejste mig langsomt med tvivl i sindet lidt ubeslutsom gik jeg hen mod døren, tog i håndtaget, men mine lyster fik dog overtaget, og jeg drejede nøglen og gav den til Frank.
- Det er dejligt at du ikke fortrød, så nu skal vi nok få en dejlig weekend.

Tag hænderne om på ryggen og behold dem der, til du får anden ordre fra mig.                                                                                                                                       

Han var åbenbart ikke tilfreds, for jeg fik pludselig en lussing på højre kind, så jeg følte hans fem fingre på min kind. - Højere op med hænderne! Derefter åbnede han knapperne i min bluse så mine bryster blev blottet, tog hårdt i vorterne og drejede dem rundt så jeg fik vand i øjnene og havde svært ved at stå stille.

- Nu skal vi have dem givet en fin rød farve, sagde han, og tog en pisk med et fladt stykke læder i enden. 

- Løft hænderne op over hovedet langs siden og hold dem der, nu får du 5 slag på hvert bryst, hvis du tager hænderne ned, inden du har fået alle slagene, starter jeg forfra.  Frank løftede nu hånden til det første slag, jeg fik samtidig besked om at tælle slagene højt for hvert brystslag. 1. slag ramte mig på venstre bryst, så jeg gispede, men fik dog kort efter sagt 1. Det næste ramte højre bryst. Da var det tæt på, at jeg lod hænderne synke ned til brystet for at mildne smerten, men tog mig dog i det og fik fremstønnet 1. Så gik det hurtigt ved. 2 v, 2 h, 3 v, 3 h, 4 v, 4 h, 5 v, 5 h. Det gik så hurtigt, at jeg havde svært ved at nå at tælle, men det lykkedes dog. Tårerne løb mig ned af kinderne, da han var færdig, og mine bryster havde fået kulør, de var ikke kun røde men også blå nogle steder.

- Tag nederdel og skridtbæltet af, og det skal ske hurtigt, forlangte han. – Og husk, når du ikke har fået anden ordre, skal du når du er færdig tage hænderne om på ryggen.

Jeg knappede nederdelen op og halede lynlåsen ned, dermed faldt den til gulvet. Derefter begyndte jeg at løsne bæltet. Pludselig lød der et smæld, og jeg fik et slag af en pisk på balderne, så jeg følte det som om skindet sprækkede.

- Har du ikke lært at lægge tøjet pænt sammen på en stol? spurgte Frank.

Jeg skyndte mig at samle nederdelen op og lægge den fint sammen på en stol, før jeg fortsatte med at tage bæltet af. Nålene havde boret sig ind i skamlæberne, så det trak i dem, men det føltes som en befrielse, da de slap læberne. Da jeg var færdig, skyndte jeg mig at samle hænderne på ryggen. Frank kom nu tæt hen til mig og gav mig et langt kys, medens hans fingre gik på opdagelse i min kusse, der ikke var upåvirket. Han stak flere fingre op, medens han med tommeltotten legede med min klitoris.

- Nå du kan lide behandlingen, var hans konstatering, - men du får ikke lov at komme endnu, vi skal have dig endnu mere ophidset. Nu kan du stå der et stykke tid, jeg skal lige gøre nogle ting klar.
Han forlod nu stuen og gik ned i kælderen, hvor jeg kunne høre han rumsterede et stykke tid. Så
blev der helt stille. Jeg følte det, som om der gik flere timer. Jeg turde ikke flytte mig eller tage hænderne ned, så det smertede efterhånden i skulder og albuer. Mine kusselæber trak sig sammen af bare spænding og nervøsitet ved tanken om, hvad han nu fandt på at straffe mig med.

Jeg blev lettet, da han endelig dukkede op fra kælderen. Han havde nu klædt sig af, han var meget flot, som han stod der muskuløs og med pikken stående opad, som om han var klar til at tage mig på stedet.

- Følg med, kom det hårdt. Han vendte om og gik ned igen.
Jeg skyndte mig at løbe efter ham stadig med hænderne på ryggen. Vi kom nu ind i et rum, der var fyldt med lænker, piske, håndjern, div. bukke, kæder fra loftet med hejseværk plus et kors på den ene væg. Han tog nu lænker fra væggen til hænder og føder og sagde, - hægt dem på, og lad det gå lidt kvikt.
Da jeg ikke havde prøvet det før, fumlede jeg med at sætte dem på. Det resulterede i, at jeg atter fik et slag af pisken, han havde i hænderne, så jeg tabte lænkerne på gulvet.

- Spred benene, forlangte han, da det lykkedes mig at sætte lænkerne på, og lod piske snerten suse fra gulvet op mod min kusse. Derefter tog han en klemme, som han placerede i den ene ydre skamlæbe.

- Du får en for hver fejl, du laver fra nu af.

Med lidt nervøs fumlen lykkedes det mig at få spændt håndlænkerne. Derefter fik jeg besked på at stille mig med hænderne over hovedet under en talje, der hang i loftet. Fra taljen hang der en kæde med en krog, der blev hægtet til en stang med kroge til manchette, jeg har om håndleddene, som han gjorde fast i hver ende, så jeg stod med spredte arme. Nu løftede han i kæden, så jeg måtte stå på tæer for at røre gulvet. Men det var en stakket frist, for derefter hægtede han en stang om mine ben, så jeg nu hang frit i luften og kunne blive drejet rundt, som han ønskede sig. Nu tog han en vibrator og begyndte at køre den rundt på kroppen. Han startede ved brystvorterne, så de kom rigtig til at stritte frem, medens min kusse begyndte at længes efter ham. Langsomt kom han længere og længere ned mod min klit, der ventede med længsel, men da han havde kørt lidt rundt om den uden at røre den, slukkede han til min skuffelse og lagde den til side, men dog kun for at fortsætte med fingrene. Da han havde leget med den et stykke tid, var jeg lige ved at komme i en alle tiders orgasme, som han nok fornemmede var på vej, for han sagde nu, - Det er ikke meningen, at du skal komme nu, hvorefter han stoppede, tog en bambus kæp, drejede mig så han stod med siden til mig.

- Nu får du nogle slag af denne, og du har at tælle med.

Derefter lod han den glide fra skulderne langsomt ned mod balderne, medens jeg spændt, men nervøs, ventede at han skulle begynde at slå. Men alligevel kom det første slag overraskende, så jeg udbrød, av, inden jeg fik fremstammet 1. Så fulgte slag efter slag i en fart, så jeg ikke kunne nå at sunde mig i mellem dem. De sved allerhelvedes, men efterhånden gik det mere over i en lyst til at blive taget hårdt og brutalt. Jeg fornemmede næsten, at safterne løb ned ad benene. Jeg glemte ind imellem at tælle, enten lagde han ikke mærke til det, eller han valgte at påtale det senere.

Da jeg havde fået 20 slag + de jeg ikke fik talt med, holdt han inde. Da var jeg lige ved at få orgasme bare ved at blive straffet, så da han begyndte at gnide min klit, kom jeg hurtig i alle tiders orgasme.

- Det ser ud til, at du er som skabt til at være min slave, sagde Frank, - så vi skal nok få det hyggeligt, hvorefter han sænkede taljen, så jeg igen fik fodfæste, fjernede stangen mellem benene, men stadig så jeg stod med armene løftet over hovedet.

- Så nu skal vi se, hvor hurtig du kan udføre de ting, jeg forlanger. Drej dig en halv omgang uden at samle benene, så du står med ryggen til mig, herefter når jeg siger 1/2 højre - 1/4 højre - 1 hel højre eller 1/2 venstre, skal du udføre ordren med det samme.

Jeg drejede mig om, så jeg stod med ryggen til ham, det så sikkert lidt komisk ud, men det lykkedes dog uden at smage den pisk, han stod med i hånden. Derefter løsnede han mine arme fra taljen.

- Ned på hænder og knæ, lød den næste ordre fra ham.

Jeg samlede benene, og lod mig dumpe ned på knæ og skulle til at gå ned på hænderne, da jeg følte et smæld på ryggen, så jeg faldt forover med armene ud til siden.

- Hvem har sagt, at du må samle benene, hvorefter jeg fik endnu 6 slag af samme styrke på ryggen og skulderbladene ,så jeg følte det, som om der gik hul på skindet, hvad jeg dog senere skulle erfare, at det var der ikke, hvorefter jeg måtte udføre ordren forfra igen. Denne gang samlede jeg ikke benene, så det var betydelig sværere at komme ned på knæ, så jeg slog knæene, da jeg landede på gulvet og lod over kroppen med armene frem for mig falde mod gulvet. Derefter stak han piskeskaftet mod min endetarm. Først blidt, så hårdere og hårdere, så den trængte længer og længere ind i mig. Da skaftet havde en diameter på ca. 4 cm., gjorde det meget ondt. Det lettede dog noget da den først var kommet inden for ringmuskelen. Han begyndte nu at køre frem og tilbage med den. Efter et stykke tid lod han den sidde, og tog en bambus kæp som han slog mig med på indersiden af lårene, så jeg automatisk spredte dem endnu mere. Men det gjorde nu så ondt, at jeg lod mig synke ned på gulvet i fuld længde.

- Op med røven igen, hvem har givet dig lov til at lægge dig ned, spurgte han, medens han slog mig på kussen, så jeg så sol, måne og stjerner.

Jeg skyndte mig, så meget jeg kunne på at løfte røven op. Nu var det som om, smerten blev erstattet af en lidenskab, jeg ikke havde oplevet før.

- Slå mig, straf mig, jeg beder dig, stik pikken op i mig, tag mig hårdt!, hørte jeg, som i en tåge, mig selv sige.

Hans svar var, - Det skal jeg nok selv afgøre, du skal ikke bestemme, hvornår jeg vil tage dig; har du forstået?

- Ja, undskyld Mester, fik jeg fremstammet.

- Nu vil jeg først fortælle dig, hvad du kan glæde dig til i morgen, da vil pigen fra filmen, du så i forretningen komme og tage sig af dig i nogle timer, så du skal nok få enden "på komedie” i morgen. Hun plejer ikke at lægge fingrene imellem, men det har du jo set. Rejs dig op, var hans næste ordre, - ret ryggen, smældede han dernæst, gik om bag min ryg, tog armene om mig og nappede i mine brystvorter. Derefter lod han langsomt den ene hånd glide nedad mod min kusse, så min lidenskab slog ud i lys lue igen. Jeg kunne næsten ikke stå roligt mere. Derefter fik jeg den hårde tur bagfra, hvor jeg kunne mærke orgasmen komme med alle tiders heftighed.

Derefter blev jeg lagt på et tæppe ved siden af hans seng med hænderne bundet på ryggen. – Så, nu må du drømme om pigen der skal tage sig af dig i morgen, sov sødt, sagde han og gav mig et godnat kys.

 

Det varede længe, inden jeg faldt i søvn, da jeg ikke kunne lade være med at tænke på, hvor hård pigen fra filmen havde været. Jeg fik kuldegysninger ved tanken om, at jeg skulle opleve hende, men jeg havde selv bedt om at opleve den ultimative Weekend.