LÆSERNES EGNE NOVELLER

Vika

Mit livs beretning

Jeg var lige fyldt fjorten, da vi flyttede ind i lejligheden på første sal, mor og mig, og mig, det er Vika.
Tim, en pæn, meget pæn mand på to og halv tres, boede på femte, øverst. Vi mødtes tit i elevatoren, og Tim var sød, og jeg ku’ li’ og snakke med ham. Det blev til mange, små, snak igennem næsten to år.
 

Én dag, hvor jeg lige var blevet femten, og jeg mødte Tim i elevatoren, og hvor vi snakkede om min fødselsdag, fik’ jeg, fjollet og fjalet, sagt:.
- Men jeg ligner ik’ en pige på femten!
Tim smilede og svarede, - Du er da en smuk lille pige, Vika.
Hurtigt fik’ jeg sagt. - Jeg ligner mest en dreng, og jeg har de mindste bryster i klassen.
Jeg er en, otteogtres, langt, lyst hår og grønne øjne, men det er svært og beskrive sig selv, men dén dag beskrev Tim mig, sådan.
- Vika, du er smuk, og du har verdens dejligste smil. Ja, der er lidt drenge-pige i dig, men med en dejlig fræk pariserrøv, og jeg ka’ sagtens se dine bryster, de er som de ska’ være, og du oser af pige, sådan som du bevæger dig.
- Nå, mener du det? Hva’ mener du med ’oser’ Tim?
Han tøvede lidt.
- Hvis jeg siger det, så må du love mig at, det fortæller du ik’ til nogen, vel?
Jeg nikkede.
- En pige der ’oser’ af pige, er en smuk, erotisk, sexet, fræk én man kikker efter.  
Jeg sukkede og smilede.
- Nøj det var ik’ så lidt, tak. Tim, kikker du også efter mig?
Lidt flovt nikkede han ’ja’.
- Fordi jeg har en dejlig fræk pariserrøv? Jeg drejede en omgang og vrikkede med røven.
- Nemlig, for du har en dejlig fræk pariserrøv, og jeg ka’ sagtens se dine bryster, de er som de ska’ være, og du oser af pige, sådan som du bevæger dig, smuk, erotisk, sexet, fræk og jeg kikker fordi… øh...
- Øh, hva’, Tim, fordi?
- Undskyld Vika, men jeg kikker fordi, øh, det ka’ jeg ik’ lade være med. Jeg er jo for gammel til dig, men du er så lækker, Vika. Lige til og spise.
Vi kom til at grine, og vi skiltes med en hurtig replik.
- Du må da godt kik’ på min røv, og så véd jeg godt, hva’ du tænker.
 

Jeg havde mange frække fantasier og lyster, og dagligt, næsten legede jeg med min glatte hårløse fisse, pillede i og oppe i den, og Tim var næsten altid en del af mine hemmelige, frække drømme. Jeg er født i fiskens tegn, og fantaserer om underkastelse, tvang, etc. I mit hoved har jeg sex oplevelser ud til mine grænser og tit grænseoverskridende forestillinger, og lysten, trangen tog til. Når jeg var alene hjemme, så jeg på nettet, pornofilm hvor pigen blev bundet, pisket, hånet og kneppet i alle åbninger.
Det fascinerede mig og vækkede seksuelle lyster i mig, atypiske for en pige på femten. Der var særlig én film der fængede hos mig. Og jeg så den mange gange. Den viste en voksen mand som afstraffede sine to store døtre sådan her. ’Nøgen, bundet på mange forskellige måder, men altid med spredte ben og blottet og så først pisken, kneppet i fissen, hårdt, og til sidst får pigen fars pik’ op i røven, og bliver kneppet igen. Og imens den anden datter står nøgen og kikker på.’
Ok, ik’ det hele tændte mig, men en røvfuld, straffet og ydmyget med røven bar. Et ønske, lyst, trang og hunger efter det. Og det tog til.  

Et par dage før jeg blev seksten, en dag hvor jeg var alene hjemme efter skole, mødte jeg Tim og vi sku’ begge op med elevatoren.
- Hej Vika, hvordan går det?
Og så fik’ jeg også fortalt til Tim.
- Og for resten, Tim, på søndag har jeg fødselsdag, bliver seksten.
- Så må jeg huske at sige tillykke på søndag.
- Får jeg så ik’ en gave af dig, Tim? Røg det ud af munden på mig.
Hans svar gjorde mig mundlam.
- Din lille frækkert. Du ka’ få nogle smæk i din bare røv, ka’ du.
Jeg fik’ røde kinder og blev varm ned i maven, underlivet og min fisse trak sig sammen, og jeg blev våd i mine trusser, grinede fjoget og skyndte mig ind på værelset og tændte for musikken. Jeg smed tøjet og gik i bruser, ind på mit værelse og trak trøje, trusser og jeans på. Mit læderbælte lagde jeg på sengen. Så svarede jeg Tim, men alene foran spejlet. ’Undskyld, Tim, jeg har været en slem og ulydig pige, men jeg er lydig nu. Nej det ved jeg godt, at jeg skal blive straffet. Hva’ for en straf ska’ jeg ha’, Tim? Hva’ ska’ jeg se på, Tim? Livremmen? Behøver jeg det? Kan du ik’ bare gi’ mig en røvfuld, og smæk med hånden?’
Jeg forsøgte og lyde bange, og som at jeg græd. Jeg kikkede ind i spejlet, på mig selv, men det var Tim jeg så og i mit hoved, min fantasi, hørte jeg Tim sige, ’kan du holde op med at klynke, Vika. En ulydig lille pige ska’ straffes, som hun har fortjent. Du er jo selv skyld i, at jeg bliver nødt til at gi’ din bare røv, så du ka’ huske, ik?’
Jeg så ned i gulvet. ’Ja det ved jeg godt, at det er min egen skyld. Ska’ jeg så trække mine bukser ned nu, hva’ Tim? Men Tim ville det anderledes. Jeg tav, og tog bluse og jeans af, og stod stille kun i trusser. ’Nej du må ik’ blive gal, jeg ska’ nok, men hvorfor ska’ jeg være hel nøgen, jeg plejer kun at trække bukserne ned’, sagde jeg, men trak samtidig trusserne af og lystrede ’Tims stemme’ inde i min fantasi. Jeg levede mig helt ind i mit eget spil, og Tim var dér, jeg var nøgen, nu sku’ jeg lægge mig på maven, på sengen og straffes med læderremmen. Det føltes næsten virkelig og det tændte mig, jeg blev euforisk liderlig, og jeg var pladdervåd i min fisse. Jeg prøvede svinge livremmen, men det blev ik’ så’n som i min fantasi. Jeg fandt mit hemmelige legetøj, min dildo, der ku’ vibrere, og ’blev kneppet af Tim’. Det var skønt og jeg kom hele to gange, selvom det slet ik’ var nogen egentlig oplevelse, tilfredsstillende på samme måde som i min fantasiverden. Igen hørte jeg Tims kommentar til fødselsdagsgaven. ’Din lille frækkert. Du ka’ få nogle smæk i din bare røv, ka’ du.’ Han sku’ bare lige vide, hva’ det var jeg gik og ønskede mig. 

Det blev lørdag aften og jeg ku’ næsten ik’ sove. I morgen blev jeg seksten år. Og pludselig var det søndag, og det blev en rigtig dejlig fødselsdag. Ved firetiden skulle mine skoleveninder hjem, og jeg gik med ned, og fulgte dem lidt på vej. Jeg havde ik’ set Tim siden den dag i elevatoren, men lige i hoveddøren kom han ind og stilede imod elevatoren. Et stort smil og et ’hej’, men ik’ mere. Tim havde glemt min fødselsdag. Hvor var jeg skuffet. Jeg fulgte mine veninder fem minutter, vi skiltes og jeg gik tilbage, bedrøvet og skuffet. Jeg hang med hovedet og så ik’ op, bare trykkede på ’op’. Skydedøren gik’ op, og stadig med blikket ned, svang jeg ind i den meget lille elevator. Og bang, ramlede jeg lige ind i favnen, på Tim. Han holdt om mig med begge arme.
- Hallo lille Vika, man bliver da ik’ blind af at have fødselsdag, gør man? Hørte jeg rigtigt? Jeg sku’ lige tænke et sekund og udbrød med et glædens suk.
- Så HAR du altså ik’ glemt min fødselsdag alligevel!
Alt var godt, og jeg lyste op i et stort smil og slog armene rundt om Tim.
- Nej da Vika, lille skat, jeg vil da aldrig ku’ glemme dig, aldrig.
- Men, jeg troede lige før at… Tim må jeg godt kramme dig?
- Ja, det må du da, Vika, men det er jo mig, der skal gi’ dig en krammer, og tillykke med din fødselsdag, Vika, har du fået nogle gode gaver?
- Ja om, det har jeg, men lige nu er den bedste gave, at du har husket min fødselsdag, og nu er jeg så glad igen.
Tim trykkede mig lidt, og hviskede i mit øre.
- Jeg har også købt en lille gave til dig, ik’ noget særligt. Hvis du vil, må du godt kikke op til mig efter skole i morgen? Hvornår har du fri fra skolen i morgen?
- Åh må jeg, ka’ næsten ik’ vente. Jeg har allerede fri klokken halv tolv.
- Så er jeg hjemme ved elleve tiden i morgen. Kommer du så lige efter skole?
- Åh hvor var jeg glad og lykkelig, og forventningsfuld udbrød jeg. Ja, det gør jeg. Jeg løber hjem, og så op til dig. Til Tim.
Det sidste sagde jeg med et suk.
Det blev aftalen og så løb jeg ind til mor. Jeg sagde ik’ noget om det til mor. Resten af dagen tænkte jeg på, hva mon Tim havde købt? Det ku’ ik’ være en røvfuld, for sådan én ka’ man jo ik’ købe.  

De fire timer i skolen var evigt lange, men endelig fik jeg fri og så fik’ jeg fart på hjem. Hurtigt indenfor, smide tøjet og under bruseren. Det tog lidt længere tid at bruse mig i dag. Og så ind og få tøj på. Det havde jeg fundet ud af og frem i aftes. Det var nu heller ikke så svært, små hvide blondetrusser og min korte forårskjole. Ik’ andet. På nøgne fødder i strand sko men kun op, ude på opgangen. Jeg havde ik’ set på klokken, bare skyndt mig, og jeg ringede på. Tim åbnede med et varmt faderligt smil, og så skete der noget inden i mig. Min puls steg, krilleren i maven, underlivet og sammentrækninger i fissen og jeg blev våd i trusserne.
- Hej Vika, kom ind. Hvor er du fin og smuk.
Jeg smilede og strålede.
- Er jeg, synes du det? Fin og smuk. Tak Tim.
Tim bød på soda- vin og snack og vi snakkede og det var så dejligt, selvom jeg ik’ havde fået nogen gave, og måske var der ik’ nogen.
Men så sagde Tim. - Hvor længe kan du bevare tålmodigheden, uden at spørge til min lille gave til dig, Vika?
Jeg kom med langt lettelsens suk. - Det ka’ jeg heller ik, jeg er lige ved og springe i luften, af spænding, Tim.
Tim stor smilede og fiskede noget frem under bordet og rakte mig en lille smuk, sølvindpakket æske med et rødt bånd omkring.
- Den er til dig, Vika, verdens dejligste og smukkeste seksten års fødselsdags barn.
Jeg blev helt varm og glad, og spændt var jeg også. Jeg så på Tim og sagde ’tak’, og fortsatte.
- Hvor er den flot, og hvor er jeg spændt. Hvad er der i den?
Tim svarede med et varmt blik’ i øjnene, og var det, ligesom han kikkede ind i min sjæl, mit indre. En spontan varme brusede igennem mig, og mit hjerte slog nogle ekstra slag og røde kinder fik’ jeg vidst.
- Ja, Vika, det finder du jo ud af, hvis du pakker den op, ik?
Fjalet nikkede jeg, og nænsomt pakkede jeg min gave op. En smuk kæde i sølv og et ligeså smukt hjerte også i sølv lå fint i æsken på lyserødt vat. Jeg var stum, lykkelig og overvældet af dét jeg kikkede på, præcis som jeg selv ville ha valgt. Hvor ku’ han vide? Jeg så op, rejste mig og idet jeg slog armene omkring Tims hals og krammede ham, udbrød jeg. - Altså Tim, tusind tak. Hvor er det en smuk gave. Hvor ku’ du vide at… Tak Tim, tusind tak. Jeg slap ham og trippede på tå ud til spejlet i entreen og holdt det lille sølvhjerte op foran min hals. Tim stod bag mig og betragtede mig i spejlet.
- Hvor er du smuk, Vika. Ka’ du li’ din gave, selvom det jo ik’ er noget særligt?
Jeg lænede mig længere ind imod spejlet og med et lykkefyldt smil og via spejlet havde jeg øjenkontakt til ham.
- Om jeg ka’, jeg elsker din gave, tusind tak. Du aner ik, Tim… Lige i dét øjblik fik jeg et lille klap i røven, kun et lille ét. Jeg blev noget overrasket og gispede, trak min røv til mig og udbrød.
- Aaau min røv, gir du mig så’n bare smæk, Tim? Jeg lænede mig alligevel igen ind mod spejlet og struttede bagud med røven. Og så fik jeg igen et lille klap i røven, kun et lille ét ligesom før.
- Aaau, åh.
Og noget imod min vilje, fik jeg ik’ sagt andet. Så fik jeg igen et klap i røven, ik’ et lille ét ligesom før, men med et klask, lidt hårdere.
- Aaau, åh altså Tim, det gør ondt i min røv.
Jeg kikkede ned for ik’ at få øjenkontakt med Tim, men derimod lænede jeg mig længere ind imod spejlet og slog et slag med røven, velvidende at der måtte komme et slag igen. Jeg var klar, forberedt på at komme med et ’aaau’ troede jeg. Prompte fik’ jeg igen et klap i røven, ét jeg ku’ mærke, ik’ kun i røven men i hele kroppen, helt ned i min fisse. Så ud over mine læber kom ik’ et ’aaau’, men derimod et ’Mmmm, Ååhhh ja, Ååhhh Mmmm. Kiiim.’
Denne gang kikkede jeg op og fik’ øjenkontakt med Tim, lænede jeg mig endnu længere ind imod spejlet og skød røven bagud. Jeg håbede på et slag igen.
- Ååhhh ja, smæk mig.
Men Tim greb mig i armen og vendte mig med ansigtet mod ham. Tim så spørgende, udfordrende og alligevel omsorgsfuldt på mig, uden ord. Jeg nikkede bare, og så skamfuldt på ham. Tim gik’ foran mig ind i stuen og jeg fulgte efter. Han satte sig i sin lænestol og kikkede på mig. Jeg stod foran ham. Mit hjerte hamrede, blodet i min krop brusede og lyst, forventning, fryd og... Og alligevel blev jeg angst og bange, nervøs og pinlig berørt. Tims stemme, hans tonefald og dét han spurgte op, sagde, vendte alt. Min lille krop, fra top til tå skreg, tryglede om at…
- Vika, har du været en lille smule slem?
- Mmmm ja, men kun lidt.
 - Vika, jeg tror at det er langt tid siden, at du har fået smæk i din bare røv, har jeg ret?
- Ja, det er rigtig nok. Det er lang tid siden.
- Syn’s du, at vi ska’ gå ned og snakke med din mor om det, Vika?
Jeg så forskræmt på ham, og nærmest udbrød.
- Neej ik’ sig noget til mor, det må du ik’ Tim, please! Så vil jeg hellere ha’ hvis du syn’s, altså, gi’ mig en røvfuld, Tim.
Jeg kikkede ned i gulvet og stod med foldede hænder foran mig.
- Er du nu også helt sikker på dét, Vika? Tims stemme lød helt bekymret og brødebetynget.
Jeg nikkede bare, så på ham, skamfuldt, nervøs og skyldig. Indeni var jeg ved at eksplodere, af fryd, trang, lyst og forventning. Jeg stak mine hænder op under kjolen og stille trak jeg mine trusser ned, og lod dem falde til gulvet, så jeg ku’ træde ud af dem, stillede mig på Tims højre side og uden ord lagde jeg mig hen over Tims knæ med min tildækkede røv i vejret. Uden på kjolen faldt der nok et klap i min røv.
- Mmmm, åhhh ja, åhhh, mmm. Kiiim, ååhhh, igen.
Jeg greb selv fat i min kjole og trak op i den, så godt det nu gik, men jeg ville, og det lykkedes. Kjolen smuttede helt op i nakken på mig, så jeg i hvert fald nu lå med røven bar, og ryggen med. Jeg var euforisk, liderlig og villig, billig og, og, og... Jeg mærkede Tims hånd på mine røvballer, nussede lidt og så, klask, klask, klask, lød det, og hårdt i min bare røv, og ååhhh, ja, skønt og det sved, og gjorde ondt. Dét, kombineret med, at Tim kikkede på min bare røv, blottet, og skamfuld og flov få smæk, fik’ mig tæt på orgasme. Min fisse var våd og skiftevis trak sig sammen og slappede af. Og Tim frittede mig.
- Havde du glemt, hva’ jeg lovede dig i elevatoren, Vika?
Jeg rystede på hovedet og sagde, - Nej Tim, har jeg ik’. Du kaldte mig. ’Din lille frækkert.’  Og at jeg ’ku’ få nogle smæk i min bare røv’. Men vidste du da også godt, at jeg ka’ li og få smæk, Tim?
Tim trak lidt på det. Jeg fik’ et par små klask imens.
- Nej, ik’ helt, men der var en rimelig mulighed for det, Vika.
Jeg drejede mig og så spørgende på ham.
- Hvilken mulighed, hva’ mener du Tim?
Jeg faldt på plads igen, som den ulydige lille pige, der sku’ straffes med en røvfuld i hendes bare røv.
- Fordi, Vika, du nyder at flirte med mig, viser din lille, frække røv frem, og du elsker, når jeg kikker. Du er født i fiskens tegn, Vika. Tim sukkede, tav, men sagde så. Og så, Vika, jeg har drømt om din frække røv, mange gange og ’givet dig smæk’ mange gange, altså i fantasien. Idet fik jeg tre smæk i rap, og hårde, så jeg kom til og skrige og vred mig.
- Aaau min røv, aaau, aaau, uh uhhh, jeg er lydig nu, jeg er, Tim, lydig, klynkede jeg, og det sved.
- Nå har du fået nok smæk nu Vika, er du helt lydig, så?
Tim nussede mig på røven, dejligt. Men selvom min røv sved og gjorde ondt, ville jeg mere, ik’ risikere at Tim stoppede helt.
Ja, måske, ved ik’ rigtig. Tim, hvordan vil du ha’ at jeg ska’ være lydig? Ka’ jo ik’ gøre for det, vel? Ka’ jeg ik’ bare godt være lidt fræk, kun lidt, altså?
Jeg var spændt på hva’ der ville ske.
- Nej, Vika. Du ska’ holde op med og flirte med mændene i opgangen, ik’ Vika? Kun med mig, må du, hvis du tør, for det gir smæk i din bare røv, Ik’ Vika.
- Ja men, hvis jeg ka’, men... men tror ik’ jeg ka’, Tim. Jeg fik’ tre, og så to smæk, og hårde, jeg vred mig, skreg.
- Aaauw, Aaauw, det gør ondt, ondt i min røv, Tim. Ik’ mere, jeg ska’ nok være lydig, ik’ mere. Tim nussede mig igen og stille spurgte og sagde, og det var uh, så skønt, og med bar røv.
- Ok, hvis du er en lille lydig pige, ik?
Jeg sukkede dybt, og kun med et ’Mmmm’, nød det og tænkte, bare det aldrig holder op. Tim sagde så.
- Vika, din røv er hel rød og stribet, gør den ik’ ondt, eller svider?
- Lidt jo. Er den meget rød, min røv?
- Mmmm, ja, det er vidst bedst, hvis du får creme på og bliver smurt godt, Vika. Vil du det? Cremen finder du ude på badeværelset i skabet over vasken. Jeg rejste mig, modvilligt, men creme på og af Tim. Min kjole faldt ned og dækkede min røv igen, jeg trippede ud efter cremen. På vej ind til Tim, tænkte jeg på om jeg sku’ jeg lægge mig med kjolen nede, eller trække den op imens Tim kikker?
- Værsgo Tim, her er cremen.
Lidt forlegen og i tvivl, stod jeg bare og så ned. Tim spurgte med et smil, så varmt, helt ned i min noget våde fisse. - Vil du ha’, at jeg ska’ creme dig ind, Vika, eller har du fortrudt, er du lidt genert, Vika?
Jeg fjalede, smilede og Tim havde lige taget beslutningen for mig, men tør jeg?
- Jeg er lidt genert, men du ska’ smøre mig, vil gerne. Tim, ku’ du li min røv, eller blev du skuffet?
- Skuffet, nej Vika, du har den frækkeste, dejligste, sexede, lækreste lille røv, og jeg vil nyde at creme den ind.  
Jeg vendte ryggen til og trak lidt op i kjolen, men kun lige så Tim ku’ se lidt.
- Syns du, tak, Tim. Vil du gerne se min bare røv igen, Tim? ska’ jeg løfte kjolen op?
- Ja, Vika, vis mig den lille røv igen. Jeg drillede ham lidt, og nød det.
- Ska jeg, ska’ jeg vise dig min røv? Jeg vil godt, du må gerne se. Jeg struttede røven bagud og vrikkede, og trak kjolen op til under mine bryster og kikkede på Tim over skulderen.
- Syns du jeg er lækker, og min røv Tim?
Jeg dækkede min fisse og vendte mig om imod Tim og lige så stille, og tæt foran ham løftede jeg op i kjolen. Jeg havde mest lyst til bare og trække den helt a. Jeg sagde ik’ noget, bare så Tim lige i øjnene, men hans øjne nærmest åd min fisse, og det var nyt og skønt. Så stillede jeg mig tilrette, klar til at lægge mig over Tims knæ, kjolen lod jeg falde ned igen. Tim så på mig.
- Ska’ du ha creme på kjolen eller på din stribede røv, Vika?
Tim så afventende på mig. Jeg tøvede lidt, men trak så kjolen op til under mine bryster og lagde mig ind over Tims knæ. Hans øjne slugte min blottede fisse. Jeg blev varm og rød i hovedet, flov, og alligevel, det var dejligt og jeg tændte på det, blev våd i fissen, mere våd. Jeg anstrengte mig for at strutte mest mulig med min røv i vejret. Jeg fik tanker og lyster jeg ik’ ville turde sige, og trods at jeg var flov, nøgen og blottet, var jeg SÅ forventningsfuld og utålmodig. Jeg tav, og Tim sagde heller ik’ noget. Og jeg gispede, så kold var cremen, og den landede lige i revnen på mit røvhul.
- Er det ik’ dejligt, med så’n en iskold creme? Og på din frække lille lækre røv, ku’ du li det? Jeg vidste ik’ lige hva’ jeg sku’ svare, men sukkede dybt.
- Det var i hvert fald koldt, jeg håber da at det bliver lidt mere behageligt, og raaaa åh, ja, rart. Uhm, Ååhhh det. Dejligt på min ømme bare røv. Tim smurte blidt cremen ud over mine røvballer, og et par fingre smuttede ned i revnen, og hen over mit lille, stramme, villige røvhul. Jeg gispede og sukkede dybt.
- Vika, var jeg for hård ved dig? Slog jeg for hårdt i din lille dejlige røv?
- Det gjorde i hvert fald ondt, og du slog ret hårdt, men... Jeg kom til og sige, ’øh’, men jeg havde lyst til og sige højt, det jeg tænkte, og pyt. Men du var ik’ for hård ved mig, det var dejligt alligevel. Jeg ved ik’ hvorfor, men jeg har drømt om det, længe, Tim. Og siden den dag i elevatoren, det du sagde. Jeg blev lidt flov, og sagde ik’ mere.
- Betyder det, at du trænger til en lille røvfuld til, så, Vika? Tim lød dejlig faderlig og beroligende, alt imens hans hånd smurte og nussede min røv. Åh det føltes så vidunderlig, dejlig, og ååhhh. Men jeg udbrød alligevel.
- Nej ik’ i dag.
Jeg blev både flov og forskrækket over mine egne ord, og vidste ik’ hva Tim mon tænkte. ’Ik’ i dag’ var hvad jeg fik’ sagt, og mente det. Men det kom til og lyde lidt anderledes end jeg ville det.
Tim trak min kjole ned på plads, ned over min bare røv og gav mig et lille klap.
- Ik’ i dag. Nu er det vidst bedst, at du smutter ned igen, tror du ik’, Vika?
Jeg rejste mig, noget flov, genert og skuffet, tror jeg nok, men rød i kinderne nikkede jeg.
- Ja, det er det nok. Jeg ska’ jo også snart være hjemme. Jeg så ned i gulvet, og lidt akavet kom jeg ud af døren, med et kram og ’vi ses’.

Jeg hørte Tims dør lukke bag mig, og jeg løb ned af trapperne og ind på mit værelse og ind under dynen. Forvirret, forfjamsket, fyldt af følelser og lyster, men også følte jeg mig lidt ydmyget og flov. Men Tim havde jo alligevel ik’ bare afvist mig. Eller havde han? Ét vidste jeg. Næste gang Tim kikker efter mig, kikker på min røv, så véd han hvad der gemmer sig i mine jeans.

Retur til forsiden 


Skriv i Vikas' gæstebog