LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den plasticbegejstrede©

Møde på gaden
 

Jeg havde set hende flere gange i indkøbscenteret, og vi havde vekslet hilsen de sidste gange. Hun var ikke det, der forstås ved pæn, ikke så høj, men buttet på en sød måde. Men i dag mødtes vi så udenfor centeret i øsende regnvejr, og havde begge tid til at snakke.

Hun komplimenterede min grønne SBR-regnfrakke, og jeg roste hendes blå lakfrakke, der sad godt og stramt om hendes buttede krop, hjulpet af et bredt bælte. Hun spurgte om jeg havde travlt eller skulle noget, men det var ikke tilfældet, så hun foreslog vi ikke stod i regnen, men gik hjem til hende og fik en kop kaffe. Jeg sagde til hende, at min påklædning nok ville skræmme hende. Hun kikkede undrende på mig og svarede, at hun var ikke bange for en regnfrakke. "Nej, det var nu nærmere det indenunder, der kunne skræmme dig" sagde jeg. "Det lyder meget spændende", svarede hun, "så det vil jeg meget gerne se, uanset hvad. Du er måske nøgen under regnfrakken?" Nej det var jeg nu ikke, men tog chancen, og vi fulgtes. Undervejs strejfede min hånd hendes lakfrakke. Hun drejede hovedet, smilte og sagde, at jeg godt måtte holde om hende. Jeg lagde armen om hendes liv, og mærkede hende trykke sig ind mod mig, mens hendes hånd kom omkring min ryg.

Da vi kom hjem til hende hængte vi de våde regnfrakker ud på badeværelset, og jeg satte mig ind i stuen, mens hun gik i køkkenet og satte kaffemaskinen i gang. Da hun kom ind stoppede hun et øjeblik og så på mit tøj: skjorte og bukser i medium gummi! "Nej hvor lækkert!" sagde hun. "Hvad har du på indenunder? Osse gummi?" Jeg knappede skjorten op og afslørede en undertrøje af tyndere latex. "Du gør mig vild, stønnede hun, hvad med dine trusser?" Jeg trak bukserne ned og afslørede 2 par underbukser/trusser, de inderste med hul foran, hvor pik og nosser stak ud af. Grådigt lod hun sine hænder køre overalt på min gummibeklædte krop, og hun knælede og tog min pik i munden mens hun strøg blidt over mine nosser. Nøj hvor den stivnede! Begærligt suttede hun, men stoppede brat, tog sit eget tøj af, og gik ind i soveværelset. to minutter efter kaldte hun, og da jeg kom, stod hun i en gul gennemsigtig plastic-regnfrakke, med bæltet strammet, så de svulmende bryster struttede indbydende gennem regnfrakkens plastic.

"Omfavn mig" stønnede hun, "Lad mig mærke din gummikrop mod min regnfrakke!" Jeg krammede hende og begyndte begærligt at gramse hendes kloder, så vorterne var ved at stikke hul i regnfrakken. Jeg lukkede frakken lidt op og lod babserne komme i fri dressur, og gav mig til at ælte dem mens jeg slikkede og suttede på vorterne. Hun vred sig i liderlighed, lukkede frakken helt op og gned sig mod mit gummitøj. Jeg masturberede hendes fjams, der var varm og drivende våd, og få øjeblikke senere lagde hun sig på alle fire, og den vej gled jeg op i hende. Hun kom på få sekunder med et jamrende støn, og sank sammen, mens min kuk gled ud af hendes grotte. Hun vendte sig og kyssede mig, og sagde at det var mange år siden, hun havde mærket en mand mellem sine ben. Så lagde hun sig på ryggen, og jeg besteg dette vellystens Himmelbjerg, og jog mig elskovsspyd i bund i hendes fjams, så hun hvinede af fryd. Hurtigt mærkede jeg hendes vulva trække sig sammen om min pik, og samtidig fik vi en rungende orgasme.

Jeg trak mig ud af hende, og begyndte at tage gummitøjet af, der nu var varmt og vådt af sved. Kun hul-trusserne beholdt jeg på.

Da vi sad i stuen over kaffen bagefter spurgte hun mig, om jeg kunne li' at gå i regnvejr, og jeg svarede, at med det rigtige tøj på var den en stor fornøjelse. Hun spurgte om jeg havde andre regnfrakker, og let rødmende måtte jeg svare, at det havde jeg. Det havde hun også, sagde hun, gik ind i soveværelset og hentede en ældre, rød Børmax-regnfrakke i lækker, kraftig Pvc-kvalitet med blød, filtagtig bagside. Hun tog den på, bandt bæltet, og spurgte, om den klædte hende. Det svarede jeg ubetinget ja til, for den var utroligt flot til hende. Hun tog den af og lagde den hen ved siden af mig, og kom ind igen nøgen, dog med en mælkehvid plasticregnfrakke, som hun tog på, spændte bæltet, og sluttede med en tilhørende regnhætte over håret. Jeg rejste mig og omfavnede hende, mærkede endnu en gang hendes store bryster gennem regnfrakken, og kunne ikke lade være med at stryge over dem. Det gav et stort gys i hende, og hun bad mig gøre det igen. Denne gang kærtegnede jeg de strittende brystvorter og de svulmende glober gennem det tynde plastic, og hun vred sig i vellyst. "Kom" hviskede hun, "Du skal føle en fed kvinde voldtage dig!". Jeg svarede, "Du er ikke fed, men må gerne voldtage mig!".  Hun trykkede sine læber mod mine, og jeg svarede med et heftigt tungekys, og sammen gik vi igen ind i soveværelset.

Hun lagde mig på ryggen på sengen, lagde Børmax-regnfrakken over mig, og mens hun holdt mine hænder over mit hoved, lod hun sin plasticregnfrakke glide over mit erigerede lem og min mave. Da der stod et tårn, gled hun ned over det og begyndte at ride mig.  Hun stønnede, at det var vidunderligt at gnubbe sig på mine gummitrusser, og jeg skreg af vild lidenskab. Hun sagde, at hun ville ride mig til sidste dråbe! Allerede da kom jeg første gang under den tur, og jeg mærkede hendes kusse massere min pik på en fantastisk måde, mens hun strammede Børmax-regnfrakken over mit ansigt. I en eksplosion kom vi begge to, og hendes orgasme var så kraftig, at hendes safter sprøjtede ud over min mave og mine nosser.

Endnu engang gled vi af hinanden og lagde os ved siden af hinanden. Hun begyndte at græde, og puttede sit ansigt ind til min krop. "Der er aldrig nogen der har villet have sex med en fed pige som mig" sagde hun. Jeg løftede hendes hoved og kyssede tårerne væk. "Jeg tænder på buttede piger" sagde jeg, "og jeg vil gerne have sex mange gange med dig, hvis jeg må" Hun kyssede mig og sagde: "Lige så tit du har lyst, må du komme forbi! Jeg er ikke gift og har ingen børn, så du skal være velkommen!"

Lidt efter var mit gummitøj blevet tørt så jeg kunne tage det på igen. Da jeg gik, trykkede hun en nøgle i min hånd mens hun kyssede mig. "Så kan du selv låse dig ind, hvis jeg ikke er hjemme, men så kommer jeg hurtigt." Og så gav hun mig sit mobilnummer, så jeg kunne få fat på hende.

Sikke et møde og sikke en dag!