NANNAS EGNE NOVELLER

Hans ©

Myretuen

Jeg har skrevet en kort beretning om myretuen som du lige får:

Under et besøg hos min Domina, udbredte hun sig om, hvordan hun kunne tænke sig at tage mig med ud i en plantage, binde mig nær ved en myretue og afvente hvad der skete.

Jeg blev efterhånden meget optaget af tanken. Ja, det gav ligefrem ståpik og lejlighed til lidt håndarbejde. Til sidste måtte jeg gøre noget og jeg besøgte i forgangne uge en jysk granplantage med en myretue. Langt ude i plantagen på et ugenert sted fandt jeg myretuen. Jeg tog alt tøjet af og nærmede mig tuen. Satte mig ned ved en "myrevej". Myrerne kravlede rundt på mine ben. Men ellers skete der ikke rigtig noget.

Efter 10 minutter mistede jeg tålmodigheden. Jeg gik hen og satte mig i tuen og rejste mig hurtigt igen. Nu skete der noget. Hundredvis af myrer kravlede nu rundt mellem navlen og knæene.

Jeg satte mig igen lidt fra tuen. Nu mærkede jeg hvor den de bed og sprøjtede med deres myresyre. Særlig pik og nosser var følsomme for deres angreb. Først begyndte de at angribe nosserne det begyndte at svie i. Derefter fandt de pikken. 

Da de fandt forhuden og til sidst pikhovdet gjorde det meget, meget ondt. Jeg måtte efter et øjeblik stoppe. - I tankerne bad jeg min Domina om nåde. Jeg børstede myrerne af og kunne nu se at de flere steder på pik og nosser havde bidt så blodet piblede frem. På nosserne var der flere steder dannet plamager af små hvide blærer - OG DET GJORDE ONDT OG SVED.

Mens jeg gik tilbage til bilen og kørte hjem tænkte jeg meget på hvordan det ville have været under kommando af min Domina.

Her flere dage efter er min forhud hævet og der er små sår efter myrernes bid. Det svier stadig. - det tog faktisk 14 dage inden jeg var helt ok igen

 

Oplevelsen kan nok gentages. Men det er bestemt ikke hensigtsmæssigt at sætte sig i myretuen. 

Jeg kunne forestille mig at myrerne skulle lokkes til med honning eller lignende på nosserne. Mens pikken skulle være udstyret med et kondom for at det ikke bliver for voldsomt.

 

Bagefter kunne myrerne eventuelt piskes af med en buket brændenælder.

Derefter ville en afskylning være en god ting. Hvis det skulle være rigtig raffineret burde det nok være i Vesterhavet. Saltvandet ville både rense og svie i de små sår.

 

Det er hvad din fantasi har medført Domina.

 

De bedste hilsner 

Fra

Slaven Hans