LÆSERNES EGNE NOVELLER

Stuepigen©

Nålens DanS

I den lille støvede og varme by, som af naturlige årsager kun havde et apotek, og ellers de mest almindelige butikker, som en turistby af den størrelse nu engang havde, ja her boede subtonia. Hun var ikke så kendt i byen, men alligevel var det almindelig kendt at hun vist var lidt ekstrem og sær. For i ligesom de fleste små støvede turistbyer, havde folkene ikke så meget at sladre om udenfor turistsæsonen.
subtonia's nye Master NålenS øje var ikke så tilfreds med sin lille slavinde, for hver gang han kom på besøg, havde subtonia ikke fået købt nye kanyler.
Nu havde hun så fået den opgave at købe nogen forskellige kanyler på byens eneste apotek. Så denne sene eftermiddag, står subtonia uden for apoteket, og tankerne farer igennem hendes hoved, hun kigger ind af apotekets vinduer, og ser til sin rædsel at det er hendes nabos datter der ekspederer. subtonia skumler lidt over livets uretfærdighed, og det urimelige i, at hun netop skal ind og købe de kanyler, og så lige i dag!!!
De små gule. De lidt større blå, så kom de grønne, de pink og så de store hvide? og så de grønne til musklerne. Men subtonia kendte kun til de blå?
subtonia kigger på uret, og nu er der kun en time til NålenS Øje kommer. Hun tager en dyb indånding og træder ind på apoteket, subtonia føler folks øjne i nakken, hun er fuldstændig overbevist om at det står med store selvlysende bogstaver hen over hendes bryst,
- Her kommer subtonia, som tænder på leg med nåle og som dyrker sex med en fæl og farlig mand inde fra den nærliggende storby -
subtonia går lidt rundt, hun venter på at der bliver mere mennesketomt på apoteket, og lige 5 minutter før apotekets lukketid, bevæger hun sig hen til skranken. subtonia *rødmer* og kigger på ekspedienten..
"Jeg skal bruge nogen kanyler" siger hun stille.
Ekspedienten kigger på hende. "Der er mange forskellige, hvad skal de bruges til?"
subtonia svarer hurtigt "det skal være de blå, og hvad de skal bruges til, vil jeg ikke svare på"
Ekspedienten kigger lidt på subtonia, men finder boksen med blå kanyler frem. subtonia er fuldstændig overbevist om at hun kan se mistro og nysgerrighed i ekspedientens blik.
Nu tager subtonia hånden frem bag ryggen, her gemte hun en flaske glidecreme. "Jeg skal også lige have denne". subtonia rødmer nu endnu mere, og inderst inde føler hun sig pinligt berørt af situationen. subtonia betaler hurtigt for varerne, og hopper op på sin cykel og cykler hjemad. Øv for satan da også, tænkte hun. Jeg fik jo kun købt blå kanyler. Nå, det er der jo ikke noget at gøre ved, det ville jo nok komme til at koste lidt, men det passede subtonia fint, NålenS Øje kan da også bare selv tage de kanyler med inde fra storbyen. *hmpf*.
Vel hjemme igen, finder hun sit tøj frem og klæder sig om, er nu meget nemt, for hun skal kun have kjole på, og absolut intet under. Den anden del af dagens opgave, er lidt sværere, men subtonia glæder sig til den, hun nynner stille, mens hun finder fire kanyler frem og den tunge kæde, som hun engang brugte som halskæde, dengang før hun fik NålenS Øjes halsbånd på.
Hun låser døren op ind til soveværelset, af vane er døren altid låst, så hendes nysgerrige teenagedatter ikke går derind og snuser rundt. Hun tænder for musikken og starter computeren op. Hun sætter sig foran pc’eren, og begynder stille at nulre sine brystvorter. Hun kan mærke hun bliver mere og mere våd mellem benene, og hun trækker nydelsen så længe hun kan, hun kigger igen på uret, og kan se at der nu kun er 15 minutter til Nålens Øje skulle komme.
subtonia tager kæden, og presser den højre brystvorte ud gennem kædens yderste led. Hun tager så en kanyle, og nedenfra og op gennem brystvorten presser hun den første kanyle, det går nemt i gennem huden, men da nålen skal presses ud gennem det øverste af brystvorten, er der modstand, subtonia holder vejret og presser den ud gennem den tykke hud. Hun sidder lidt og nyder smerten, så tager hun nr. 2 kanyle og presser den op gennem den samme brystvorte, så nu sidder kæden fast på den ene brystvorte.....
subtonia kigger for 3. gang denne dag på uret, der er nu kun 5 minutter tilbage til NålenS Øje skulle komme.
subtonia presser nu den venstre brystvorte gennem kædens yderste lænke. Og nu presser hun langsomt først den 3. og så den 4. kanyle gennem den stive og strittende brystvorte.....
Kæden er monteret fra brystvorte til brystvorte.
subtonia lukker computeren ned, og lukker døren til kontoret, hun slukker alt lys i lejligheden og sætter sig bag døren ude i entreen.
Hun sidder længe i mørket, eller det føles længe, for det smerter i hendes brystvorter.
Endelig tændes der lys på opgangen udenfor, og hendes Master banker let på døren. Han træder ind, og befaler straks stilhed. subtonia nejer dybt og sætter sig på knæ. NålenS Øje ser på hende, og gør en bevægelse med hånden, subtonia sukker, men adlyder, hun vender rundt, og lægger sig på alle fire, med røven op mod NålenS Øje. Hun venter han vil røre ved hendes hul, men i stedet skubber han hende ned, så hun ligger på maven, og på de ømme bryster, subtonia piver af den pludselige og intense smerte.
"Godt min slavinde er lydig" siger NålenS Øje. "Rejs dig, gå ind på soveværelset og tag kjolen af, og smør så det hul".
subtonia er klar over hendes fejl, hun er ikke udskyllet og hun havde heller ikke klargjort hullet til hendes Master.
"Eller slavinden, har måske noget hun gerne vil fortælle sin Master?".
Indvendig bander subtonia, *hmpf* satans, hvorfor fanden er han tankelæser, og hun må jo heller ikke tale.
Hun hører NålenS Øje gå ind i stuen, så hun tager chancen og går lige så stille hen til toiletdøren, og hun trykker håndtaget ned. Men i det samme står NålenS Øje bag hende.
"Er det denne du mangler?" siger han. Han står med nøglen til den låste badeværelsesdør i hånden.
subtonia nikker stille, og kigger ned.
"Men gå nu ud og udskyl dig, vi kan alle glemme noget" NålenS Øje ser blidt på subtonia. "Og de 25 slag med "Frækkert" klarer du sikkert uden at kny ikke?"
Igen nikker subtonia, NålenS Øje låser døren op og lader hende gå ud på badeværelset.
subtonia udskyller sig, sidende på wckummen, med bruseren, hun gør det fire gange, og så er hun helt ren. Hun bøjer sig fremover og presser på maven, så de sidste dråber vand presses ud.
Hun forlader badeværelset igen, og ude i gangen står NålenS Øje parat og han spænder et bælte rundt om subtonias mave, og han ser subtonia direkte ind i øjnene mens han tager en karabinhage og fastgør kæden mellem brystvorterne til en ring i mavebæltet. subtonia bøjer sig fremover for at aflaste brysterne, med det skulle hun ikke have gjort, for nu finder NålenS Øje halsbåndet frem og spænder om subtonias hals. Han finder en kæde frem fra sin taske, og den sætter han fast i en ring bag på halsbåndet, og mens han holder om subtonias nakke, fører han kæden ned af hendes ryg og trækker i kæden, til subtonia står helt rank foran ham, hans sætter kæden fast i bæltet bagpå. Han stiller sig lige foran subtonia og ser hende dybt i øjnene, han læser hendes smerte, men ser også den nydelse og forventning som er i subtonias blik.
Han bøjer sig frem og bider let i subtonias brystvorter. Nu giver subtonia sig i smerte, og han NålenS Øje trækker nu kanylerne ud, en efter en. subtonias brystvorter bløder og der drypper et par dråber ned på entreens gulv.
"Står slavinden ikke og drypper på gulvet, når Masteren er god ved hende? NålenS Øje tager kæden og sæter den fast i halsbåndet og trækker subtonia ind på soveværelset. Han tvinger hende hen over sengegavlen, spænder hendes håndled fast til sengestolperne og trækker et hovedpudebetræk ned over hendes hoved, så finder han pakketapen frem og snøre rundt om subtonias hals og igen rundt om hendes øjne. Til sidst finder han gaggen frem og gagger subtonia. NålenS Øje stiller sig og nyder synet af sin slavinde, som nu står til fri afbenyttelse, og af hendes måde at skyde bagdelen bagud på, kan han se at hun forventer, at han vil tage hende nu....
Men det har NålenS Øje nu ikke tænkt sig. Han kæler blidt for hendes balder, og så finder han "Frækkert" frem, og metodisk gennemvarmer han subtonias balder. subtonia er stadig tavs. NålenS Øje elsker hendes stædighed.
Nu finder han to store kanyler frem, som han selv havde haft med, han bøjer sig stille frem, og fører sin pik langt ind i subtonia, støder rytmisk frem og tilbage 10 gange, så trækker han pikken ud igen, nu sukker subtonia, hun vil have mere. Men nu prikker NålenS Øje med kanylen hen over subtonias balder. subtonia forsøger at slippe væk, men det kan hun naturligvis ikke.
"Kan du mærke om det er de kanyler du har købt i dag?" hvisker han stille ind i hendes øre.
subtonia, ryster på hovedet.
"Nej, det er det ikke vel?" fortsætter han.
Igen ryster subtonia på hovedet.
"Du ved, det betyder du kommer i cølibat igen ikke?"
Nu græder subtonia, hun trænger sådan til en orgasme, og så står han bare der og tirrer hende, for 4. gang den dag bander hun indvendig, men nyder samtidig legen i fulde drag.
Nu bøjer NålenS øje sig ind over subtonia og holder om hende. Stille lader han sin nu behandskede hånd glide ind i hendes våde fisse, subtonia nyder at blive fistet, næsten ligeså meget som at lege med kanylerne...
Og Han fister hende længe, han skubber hånden helt ind og drejer hånden rundt derinde og lader subtonia få den ene orgasme efter den anden. NålenS Øje nyder fissens kraftige sammentrækninger når subtonia får orgasme, og han bliver ved til han kan mærke at subtonia næsten ikke kan klare at stå på benene mere. NålenS Øje forlanger ikke mere af sin slavinde for nu, nu skal hun bare nyde at modtage. For når hun har fået de orgasmer som han nu synes hun fortjener, skal hun nok komme til at arbejde det af, men først skal subtonia have lov til at nyde hendes trip i subland.......

 

Har du lyst til fortsættelsen af denne novelle - så opforder skribenten via hendes hjemmeside til at fortsætte denne :-))  Mvh. Nanna