LÆSERNES EGNE NOVELLER

U.Kent©

Nina

BBBBRRRRRrrrrrr. Vækkeuret annoncerer at det er tid til lørdagsløbeturen. Op til tandbørsten, på med løbetøjet, skoene, lige en franser i hånden på vej ned ad trappen til cyklen, der står og venter ved opgangen. Af sted over for at samle Ole op. Ole bor lige op og ned af skoven, hvor vi hver lørdag kæmper os igennem de obligatoriske ti kilometer.

Skuffelsen var stor. Nina, Oles kæreste, var ikke hjemme i dag. Mærkeligt. Ole virker også lidt reserveret og mut. Nina var stået tidligt op og var taget af sted før Ole vågnede. Hun plejer ellers altid at give Ole en knuser, inden han stikker ud af døren. Med armene om hans hals, så den korte natkjole glider op og hendes lille søde runde bagdel – uden trusser - kommer frækt til syne. Jeg nyder synet hver gang – bare ikke i dag. For der er ingen Nina. Heller ikke til at vende sig om, og give mig et kys på kinden, mens hendes strittende vorter er ved at prikke hul i den tynde natkjole.
"Er der noget i vejen?", spørger Ole.
"Næææh", siger jeg, og føler, at det var min replik.
"Så lad os komme af sted."

Igen ned ad trapperne, rundt om hjørnet og vi er på vej ind i skoven. Tempoet er igen i dag for højt i starten. Jeg puster lidt; men pulsen kommer snart i en fornuftig rytme. Mine tanker kredser om skuffelsen over, at Nina ikke var hjemme. Fandens osse! Ninas morgenkys er ikke den eneste grund til, at jeg piner mig selv hver lørdag, men det er et lille oplivende moment, som jeg nødig vil være foruden.

Vi er nu nået hen til foden af Pinen. Navnet på den første store stigning på ruten. Det er en lang lige og stejl strækning mellem tætte træer på begge sider.
Pulsen stiger straks. Og åndedrættet bliver tungere.
Hvad helvede sker der!
Ole tonser af sted i et uvant tempo. Snart er jeg over 30 meter bagefter. Jeg koncentrerer mig om mit eget løb og kigger kun op en gang imellem. Jeg har ikke mine briller på, så Ole er blot en sløret gul plet langt oppe ad bakken.
Hvad er det! Ole og noget rødt forsvinder ind i skoven til højre efterfulgt af et halvkvalt skrig. Hvad er der galt med Ole i dag. Har det noget at gøre med, at Nina heller ikke var der. Har de været oppe at skændes. Jeg har sat tempoet lidt op for hurtigere at nå stedet, hvor Ole forsvandt.
"Ole. Ole for helvede. Hvor er du?"
Der kommer intet svar. Jeg trænger lidt længere ind i krattet, indtil Oles gule trøje kommer til syne. Og noget rødt.
Pludselig går det op for mig, hvad der er sket.
"Sig mig, er du rablende sindssyg! Slip hende løs."
"Bland dig udenom, for helvede."
Ole har overfaldet en ung kvinde på vej op ad bakken. Hun står nu med sin bluse trukket op over hovedet, så brysterne stritter frem; hænderne er bundet fast til en gren over hendes hoved med snoren fra hendes shorts, der er faldet til jorden og nu ligger hen over hendes kondisko. Jeg kan ikke undgå at bemærke hendes velskabte krop, flotte bryster og glatbarberede skød.
"Hvad har du gang i!! Slip hende fri". Jeg tager et skridt hen mod pigen, men bliver bremset af Ole. Da jeg prøver at komme udenom, får jeg et ordentlig puf, så jeg ryger på halen ind mellem to træer.
Ole begynder nu at befamle kvinden. Hun prøver at få sine arme fri, men uden held. Ole lader sine hænder kærtegne og klemme hendes bryster. En hånd glider ned over maven og lægger sig på det glatte skød. Fra min position nede på jorden kan jeg se, at et par fingre trænger ind i kløften og begynder at fingerkneppe hende. Klitten får en god gang massage, inden Ole lader sine læber overtage jobbet. Han løfter op i kvindens ene ben for bedre at kunne komme til. Tungen leger nu med de bløde flapper og knoppen imellem.
Til min store overraskelse begynder kvinden at være mere rolig. Ja, det vil sige ikke at gøre nogen modstand. Ikke blot ser det ud til, at hun har affundet sig med situationen. Det virker næsten som om, hun nyder det. Jeg stirrer vantro på dem begge. Ole rejser sig, hiver ned i bukserne og jager sin kæmpestang op i fissen. Hun må være godt våd, for den trænger i bund i et hug. Pigen giver et liderligt suk fra sig, da hun bliver spiddet og lægger hovedet bagover, hvorved underlivet bliver mere tilgængeligt.
"Rejs dig op og vær med", kalder Ole.
Panisk råber jeg, at jeg fand’me ikke har noget med dette her at gøre. Om det er for at overbevise kvinden, eller det er for bedre at kunne stå imod lysten til at blande mig, skal jeg lade være usagt.
"Ka’ du ikke se, at hun kan lide det", bliver Ole ved. "Kom nu."
Tøvende rejser jeg mig op. Modsatte følelser vælter rundt inde i hovedet på mig. Fornuften siger NEJ, men det ser nu ud til, at hun kan lide det. Hun støder da godt imod, ikk?. Og hun ser edderrøvme også godt ud. Det kribler i fingrene. Det nederste hoved er ved at have lagt beslag på al blodet, så pludselig står jeg bag kvinden med bukserne nede om hælene, pikken i hånden, lidt spyt på hovedet som smørelse, og vupti er kalorius på vej ind ad bagdøren.
Indenfor kan jeg gennem membranen mærke Oles stang, der kører frem og tilbage. Jeg falder ind i rytmen, og snart bliver kvindens åndedræt højere og højere. Jeg er gejlet godt op og fornuften er sporløst forsvundet. Liderligheden topper, netop da kvinden hyler sin orgasme ud gennem trøjen. Mine safter strømmer op i den varme, snævre grotte, mens det kribler i hele underlivet, Jeg fortsætter med at pumpe ind mod de lækre balder, der tager godt imod stødene, for at få malket de sidste dråber ud.
Da kvinden lidt efter lidt er faldet til ro, trækker Ole sig ud. Han har åbenbart ikke gjort sig færdig, situationen til trods.
Jeg står stadig i nærkontakt og nyder kvindens bløde hud mod min. Mine fingre leger med vorterne foran. Hænderne leger med de faste bryster, men snart søger mine hænder ned for at kærtegne de silkebløde balder.
"Jeg tænkte nok, at en så lækker numse kunne bringe dig ud af fatningen. Jeg har observeret din lyst til bare balder," siger han med en stort smil." men nu er det min tur," Han overtager min plads.
Jeg går om foran, løfter op i pigens ene ben, mens Ole trænger ind. Sikke et syn. Langsomt trænger den store stav gennem ringmuskelen og videre op. Selvom den er godt smurt ind i pigens safter, og hullet allerede er udvidet, så er det ikke uden besvær og pigens klynken, at Ole trænger i bund.
"Slik hende så, mens jeg røvpuler hende," befaler Ole.
Min tunge finder ned til fissen, der er fedtet godt til. Jeg lader tungespidsen forsigtigt føle sig frem. Den leger med hudlapperne, baner sig vej ind i grotten, leger med klitten, forsvinder ind i min mund, så jeg kan smage på juicen, uhm, finder frem til det bløde stykke mellem de to huller. Forskrækket trækker tungen sig tilbage, da den rammer Oles pik. Forsigtigt finder den frem igen og slikker på den tynde hud og pikken samtidig. Ole udstøder et højt suk af velvære og sætter tempoet op. Jeg placerer læberne rundt om klitten og begynder at suge. Kun afbrudt af et par lette strøg med tungespidsen. Sugen, tungespidsen, sugen …..
Da jeg kan mærke at både kvinden og Ole er ved at være godt liderlige, gør jeg min tunge godt bred og med langsomme slik får hele fissen en tur. Og en til, og en til og….
Lige da det eksploderer, jager jeg tre fingre op i kussen og knepper løs, mens min tunge masserer den efterhånden godt opsvulmede klit. Kvindens orgasme brøles ud i skoven, mens Ole grynter, da han skyder sin ladning op til min. Langsomt kommer de til sig selv. Jeg har rejst mig og skylden har taget magten fra mig. Jeg er nemlig også kommet til mig selv, og det er ikke noget rart, jeg ser.
Jeg kigger flovt over på Ole, der har det store grin på, mens han trækker kvindens bukser op og løsner hendes hænder.
"Nå, har du fået dine lyster opfyldt?"
Jeg er helt uforstående over for Oles replik. Hvad fanden mener han!!
"Jeg har godt set, hvordan du lørdag efter lørdag har slugt Nina og hendes bagdel med øjnene."
I det samme trækker kvinden blusen ned og jeg stirrer vantro på hendes ansigt.
"I dag fik du så lov til at smage hende", fortsætter Ole. "Stik nu hjem, skat og lav os noget morgenmad. Vi er hjemme om tre kvarter, når vi har brændt det sidste krudt af."
Hvad der skete efter morgenmaden er en anden historie.

 

Retur til novelle-menuen

Novellen er fra feb. 2002

Tæller fra aug. 2006