NANNAS EGNE NOVELLER

Nanna og slaven©

Onani på Storebæltsbroen

Jeg skulle til Jylland i embedsmedfør. Desværre kunne jeg ikke komme omkring min nye Mistress hvor gerne jeg end ville da mit møde lå 150 km fra hendes bopæl. Det var altså bare et hurtigt møde og så retur til djævleøen. Som lidt kompensation for min udeblivelse sendte jeg hende en besked om at jeg var at træffe på min mobil under køreturen frem og tilbage.

Jeg vidste min nye Mistress var fræk og provokerende, men denne dag tog hun alligevel lidt fusen på mig.

 

Lige før Storebæltsbroen ringede min mobil, jeg kunne se at det var Mistress og hilste hende spændt godmorgen.

Efter lidt snak frem og tilbage siger hun pludselig:

”Jeg kan få din pik op og stå ved hjælp af 10 ord”

Det benægtede jeg og mente at der nok skulle lidt mere til.

”Er du slet ikke spændt på at høre hvilke ti ord det er” fortsatte hun uanfægtet.

Jo, naturligvis var jeg det, svarede jeg hende.

”Jeg ligger og leger med en dildo i fissen nu” sagde hun.

Der blev røre i mine bukser – Forbistrede frække kvinde, hun vidste at jeg ikke kunne tåle at høre sådan noget, men jeg må ikke have lydt særlig overbevist for hun fortsatte:

”Tror du mig ikke, så hør her”

Jeg hørte en summen og brummen, hun havde sat sin mobiltelefon ned til sin pearldiver hvis pikhoved roterede i hendes indre og hvis følehorn piskede løs på hendes klitoris.

Jeg hørte hende stønne sagte.

”For helvede Nanna, hvor er du fræk” fik jeg endelig frem. En vis fyr i mine bukser var lige pludselig aller helvedes klar til at blive rørt ved. Jeg åbnede min buksegylp og hjalp ham ud.

Jeg fortalte min Mistress hvor meget jeg ønskede at ligge under hende, slikke hendes klit, hendes skamlæber, lade tungen lege med hendes fisse. Min højrehånds pegefinger legede med mit blottede og fugtige pikhoved men vi talte og kort tid efter blev hendes vejrtrækning hæs og hivende, stønnende bekræftede hun at også hun ønskede at jeg var der og lege med hende at hun havde lyst at misbruge mig. Og så gik hendes stønnen over i en hæs og stødvis gispen og for et kort stykke tid var der næsten helt stille i den anden ende af røret.

”Hallo, er du der endnu” spurgte jeg og fik svaret at hun lige skulle komme til sig selv.

Min pik stod flunkende stiv ud af mine bukser og jeg begyndte at blive panisk ræd for at sperme bilsæde og bukser til, og så her midt på Storebæltsbroen, og tiden for hvor mit møde skulle begynde nærmede sig hastigt og der var stadig et godt stykke vej at køre – tværs over Fyn.

For at bringe mig selv på andre tanker begyndte jeg at forklare hende hvorfor jeg havde været nødt til at aflyse vort møde dagen før. Hun fik min sande redegørelse for hvordan aftaler i mit job jævnligt blev revideret fra dag til dag, og jeg fortalte hende lidt om ……… men pludselig kunne jeg godt mærke at hun atter var lidt uopmærksom og var det ikke den samme brummen fra dildoen jeg havde hørt lige før som nu igen var i baggrunden.

”Leger du nu med dig selv igen” ville jeg vide. Gispende fortalte hun mig at det havde jeg da så sandelig ret i.

Hendes stønnen, mine små saftige kommentarer om hvad jeg ville gøre for hende gjorde at mit pikhoved snart var smurt godt ind i safter. For fanden hvor ville jeg gerne have været hos hende nu, det skulle have været mig som lå mellem hendes ben og slikkede hende, mig som skulle smage hendes safter og se hendes fisse trække sig sammen, og så sad jeg her i den rådne bil på vej til møde.

Gispende stønnede hun sin orgasme ud til mig igennem bilens mobil – og min pik glisede og truede med at sprænge alle rammer for mig nu. Jeg var parat til at afslutte det møde hurtigst muligt og køre op til hende, men hun forklarede at det af hensyn til hendes job ikke var muligt.

Hun var faktisk allerede selv ved at være i tidsnød så hun var nødt til at smutte.

Med aftale om at vi måtte ses meget meget snart sluttede vores samtale.

Og der sad jeg så med 110 km/t på vej tværs over Fyn med min pik imellem fingrene. 

Satans vidunderlige kvinde tænkte jeg, men jeg var simpelthen nødt til at gøre noget. Situationen var ganske uholdbar. Jeg måtte simpelthen lette trykket for at tænke klart igen og drejede ind på den førstkommende rasteplads, tidsnød eller ej, jeg måtte bare det her.

Jeg fandt en afsidesliggende plads mente jeg. Jeg sad ganske hypnotiseret og lod min finger lege med mit pikhoveds følsomme hud. En sms bibbede ind til mig fra min Mistress og i samme øjeblik fik jeg en ukontrolleret udløsning uden at gnide frem og tilbage, men alene ved at lade en finger køre rundt på pikhovedet og gnide mine egne safter rundt.

Bagefter sad jeg så med en nyspermet pik strittende ud af bukserne og en temmelig nasset finger, men gudskelov havde jeg nogle servietter i handskerummet og bedst som jeg sidder og tørre min pik - ja så banker en dame på ca. 45 - 50 år på ruden !!!!
I guder, jeg rødmede, men hun stak bare hovedet ind af det nedrullede vindue og sagde – "tak", for det var længe siden hun havde set en mand der tilfredsstillede sig selv og hun var bare nysgerrig efter om "hvad har gjort dig så glad" og om "var det dejligt" - jeg fremstammede noget om en kinky telefonsamtale og ja det havde været dejligt - "ja det så også sådan ud, jeg har stået der ovre ved vejtavlen og iagttaget dig" sagde hun så, "men nu er jeg varm og vil da overveje at gøre som dig" - hvortil jeg sagde, "at det kunne jeg anbefale, men at jeg desværre måtte køre nu" - jeg havde ikke lyst til at blive involveret i en for mig total ukendte og ret beset – nu var jeg godt og grundig blevet sen på den.

På vej til mødet sad jeg atter og tænkte på min Mistress, hold da helt op hvor er hun dejlig - telefonsex havde ellers aldrig sagt mig noget som helst, men her var jeg godt nok kommet for langt, så langt at der kun skulle en finger rundt på hovedet så piksaften blev fordelt, ja så stod spermen ud i kaskader. At jeg så havde fået tilskuer på, ja det gav mig også et lille kick her bagefter når jeg tænker på det.

Behøver jeg at sige at jeg glæder mig utroligt til at komme til Jylland og lege med min nye Mistress?