LÆSERNES EGNE NOVELLER

The Consulter©

Opfyldelse af en drøm ved ISO

Kære læsere
Dette er en rigtig historie, som jeg vil dele med jer. Det hele skete på en septemberdag, hvor jeg skulle købe ind på ISO på Värmlandsgade. På vej ind bemærkede jeg to søde piger sidde i en bil på parkeringspladsen og tale med hinanden mens de så på mig. Jeg må sige, hvilke tanker strejfede mig ikke mens jeg handlede, og hvilken fyr har ikke drømt om to piger på en gang? Jeg glemte at købe halvdelen af varerne og skyndte mig ud! Til min store positive overraskelse var de der stadig og den ene ved rattet spurgte mig: "Du ser bekendt ud! - Hedder du ikke Rahul?" Jeg svarede, at det gjorde jeg ikke og hun svarede ok. Den anden spurgte om jeg ikke ville med ud og køre en tur, hvilket jeg svarede ja til uden at tvivle.

Jeg sad på bagsædet i deres nye 2-dørs Toyota Corolla og de tog mig med til en gade, som jeg ikke nåede at opdage hvor var. De parkerede bilen og tog mig med op på 3. sal. Jeg fulgte efter dem, mens de gik op af trapperne og spørg mig ikke hvilke tanker der strejfede mit hoved, mens jeg så deres bare ben og røv gå op af trapperne! - De var iført korte lyse nederdele og stramme T-shirts, der ikke overlod noget til fantasien.. Jeg må indrømme, at jeg blev lidt bange, da den ene låste døren op, men da vi kom ind stillede de deres tasker og bad mig om at sidde i sofaen og gøre mig det behageligt. Det var en lille toværelses og jeg fik fortalt, at den ene var single, mens den andens kæreste var i Norge i forbindelse med arbejdet. 

Efter et stykke tid kom de begge to med drinks - spørg mig ikke hvad der var i dem, det var jeg skideligeglad med! og satte sig på begge sider af mig i sofaen - Vi begyndte at snakke og de begyndte at massere mine arme og  mit bryst, følelsen var ubeskriveligt! Den ene begyndte at kysse mig på munden og slikke mine læber, hvorefter vi begyndte at lege med vores tunger! Samtidigt mærkede jeg, at den anden begyndte at knappe mine bukser op og trække min poloshirt af! Den ene sagde: "Roligt nu - du skal ikke ødelægge hans nye lacoste-shirt" Men mine tanker var andetsteds!

Jeg følte, at mine bukser blev taget af og en hånd blev ført ned  i mine boxershorts! Gud, hvor var hun dog bare god med sin hånd dernede! De anden begyndte at kysse min brystkasse og slikke mine brystvorter som om der var to slikkepinde indtil de blev stive som bare. 

Efter at mine boksershorts var trukket helt af begyndte den ene at massere den. - Gud, den var helt blå af ophidselse samt af tankerne om hvad der skulle ske. De anden gik også ned på knæ og begge begyndte at sutte og kysse den. Den ene slugte den så dyb, at jeg kunne føle at den måtte være tæt på hendes hals. Den anden slikkede mine nosser og tog den ene af testiklerne i munden. Ohhhhhhhh det var himmelsk! Lyden af slikkeriet og var bare helt vild. Imens de havde gang i min pik tænkte jeg på mit arbejde, så jeg ikke kom så hurtigt - Jeg ville nyde det til sidste ende! 

Efter en 20 minutters tid tog de mig med i soveværelset og begyndte at klæde mig og dem selv af. Åh gud! De havde bare nogle himmelske flotte kroppe. Den ene var lyshåret og brugte formodentlig en d-skål, men den anden mørkhårede havde mindre bryster. Når man ser sådan en syn, så er man sikker på at gud findes! Alt andet vil være juks! Så begyndte de at kysse hinanden og slikke hinanden bryster. Efter et stykke tid lavede de 69-stillingen og slikkede hinanden i omkring  10 minutter. Min pik stod dér med 110 graders vinkel og var så hård, at man kunne knække nødder med den! Da jeg nærmede mig dem, beordrede den ene, at jeg skulle blive siddende og nyde dem, hvorefter den anden sagde at så lede måtte de ikke være mod mig.

Jeg lagde mig ned og den lyshårede begyndte at ride på mig efter hun havde fået fumlet en kondom på, mens den anden lagde sin fisse på min mund. Gud hvor smagte hun godt og jeg slugte al den kærlighedsvæde jeg kunne i mig! Jeg troede jeg var i himlen; en fisse ridende på min pik mens jeg slikkede en anden fisse - De byttede plads 4-5 gange og  fik begge samme tur. Jeg slikkede det bedste jeg kunne og tungekneppede dem af og til. De blev helt vildt våde og liderlige og masede deres skød mod mit hoved, så jeg næsten ikke kunne trække vejret! Jeg vidste ikke hvem der smagte bedst, men tro mig jeg fik rigtig meget væde i mig! Da de hørte, at jeg var ved at komme steg de begge af og den lyshårede tog komdomet af og tog fat i min pik og spillede den mens hun to fat i den mørkhåredes hoved og beordrede mig til at fylde hendes mund. Efter et stykke tid eksplodere jeg i den mørkhåredes mund og gud jeg har aldrig leveret så meget. Hun slugte det hele og den anden brugte ingen tid på at slikke resterne! 

Vi snakkede omkring en halv time og jeg fik fortalt at det var den mørkhåredes seng, hvor jeg lige havde indtaget hendes kærestes plads. Den mørkhårede begyndte at kysse mig virkelig dybt, hvorefter den anden begyndte at slikke min pik. Herefter var min pik på sit højeste igen og jeg fik fumlet et kondom på. Den lyshårede lagde sig ved sengekanten på ryggen og den anden lagde sig på maven oven på hende! Gud, hvilket et syn det var! Hvis jeg havde haft et kamera, ville billederne have været at finde på hele nettet efter nul komma fem! Den lyshårede beordrede mig at kneppe dem begge! De begyndte at kysse hinanden og synet af deres bryster mod hinanden.. uhhhhhh Men jeg begyndte med den nederste og kneppede hende helt igennem. Efter et stykke tid jeg kunne mærke lidt kildren i pikken og  tog den ud og begyndte med den øverste. Der gik omkring en halv time med det og jeg skiftede omkring 6-7 gange mellem dem. Det var bare så frækt.. Jeg sagde, at jeg snart ikke kunne mere, hvortil den mørkhårede flyttede sig og sagde, at jeg skulle komme på hendes venindes kæmpepatter! Det havde jeg ikke spor imod! Den mørkhårede pressede den lyshåredes store bryster sammen, mens jeg kneppede dem - Efter lidt tid kom jeg så på hendes bryster – Der var bare så meget varm sperm over hende! Den mørkhårede begyndte at slikke det ene bryst, men den lyshårede selv forsøgte at slikke sit eget bryst og gud ved at det lykkedes! Vi var alle smadrede og slappede lidt af og kælede! Især den rødhårede var meget kælen, mon hendes fyr ikke gav hende nok opmærksomhed?

Vi lå der i ca. en time og jeg gjorde mig parat til at gå! Den lyshårede forhindrede mig i det og sagde, at hendes veninde var en røvjomfru og havde aldrig prøvet at blive bollet i røven! De spurgte mig om min pik vil have æren til denne æresceremoni. Jeg havde prøvet at bolle en pige en gang i røven før, men jeg gennemførte det aldrig, fordi det gjorde simpelthen så ondt på hende! Den lyshårede hentede noget olivenolie og smørrede venindes røvhul, der allerede havde indtaget stillingen. Hun smørrede også min pik og bad mig at smøre hendes hul! Gud hvilket et syn det var! To dejlige nymfer ved siden af hinden med røven i vejret i doggy-style ventende på min pik!!!! 

Jeg smurte noget mere olie på deres stjerner og især den rødhårede fik meget! Jeg begyndte at fingerkneppe deres røvhuller, og især den rødhårede blev liderlig og stønnede! Den lyshårede spurgte, om de ikke måtte få noget større i, hvilket jeg svarede ja til! 

Jeg startede med den rødhårede og hun gav et stort hyl fra sig og bagefter begyndte hun at nyde det. Jeg tog hårdt fat i hende røvballer mens jeg kneppede hende! Herefter gav jeg den anden samme tur! Jeg lavede dette trick 5-6 gange og kneppede deres røv helt igennem, mens de legede med deres fisser for at få orgasme! Mens jeg var ved den lyshårede var jeg ved at komme, men hun sagde at jeg skulle komme i venindens røv. Derfor tog jeg pikken ud og kondomet af og bollede den rødhåredes røv helt vildt hårdt indtil jeg kom. Jeg leverede en kæmpe eksplosion af sperm op i hendes røv og hun var helt færdig! Da jeg tog pikken ud, begyndte den anden at slikke hendes røvhul med håb om at finde mine spermrester. 

Efter at vi havde fået tøj på kørte de mig tilbage til ISO, hvor min bil ventede. Jeg sad i bilen i ca. en halv time og kørte hele "filmen" igennem en gang til og erfarede, at dette måtte være mit livs fedeste oplevelse! 

Hvis der er en pige eller piger, der vil have sex eller et forhold til mig, så mail til mig.
NB: Kommentarer modtages gerne! konsulenten@jubiimail.dk

The Consulter