LÆSERNES EGNE NOVELLER

karina©

Oplevelse på nettet

Det er en dødssyg mandag formiddag, regnen siler ned uden for mine vinduer. Jeg har fridag i dag, og har huset for mig selv. Resten af familien er i skole og på arbejde.

Sætter mig ved pc'en for at surfe lidt, men der sker ikke rigtigt noget i dag. Kan ikke komme på sider som interesserer mig, det hele er lidt gråt og kedeligt.
Logger mig ind på forums chat bare for at kigge lidt. Finder et S/M rum som ser ud til at være knap så fyldt og logger ind der som JMkarina. Et lidt specielt navn, men karina er mit navn når jeg med min mand og Herre indtager rollen som slavinde.

Der går ikke mange øjeblikke før min skærm er rød af private beskeder, og inden længe er jeg kommet i snak med et par, som også interesserer sig for S/M. De kalder sig Søren og Hanne og fortæller mig at de bor lidt uden for Svendborg.
Deres navne forekommer mig bekendte, men jeg kan ikke lige placere dem. Også lige meget, vi chatter jo fint sammen og regnvejret uden for vinduerne er for en tid glemt.

Chatten bliver frækkere i tonen nu, og et øjeblik nager min samvittighed mig. Hvad vil min Herre mon sige til dette her? Jeg slår det ud af hovedet igen, og bliver enig med mig selv om at det jo "kun" er en chat. - Det har han sikkert ikke noget imod.

Han er temmelig dominerende på chatten denne Herre. Jeg er ikke helt upåvirket af hans strenge ord, og hans måde at "snakke" med mig på, indtager straks og meget naturligt den underdanige slavindes rolle.

Han beordrer mig til at ringe ham op når jeg har logget af chatten! Ringe tænker jeg, det kunne være frækt, men tør jeg? Og hvad vil min Herre sige når han kommer hjem og jeg fortæller ham om den oplevelse? Jeg er i syv sind, og hvem siger at dette par nu også er et par, og har gode hensigter? Tankerne er mange, men jeg er meget fristet.

Jeg ringer til nummeroplysningen og beder om navn og adresse på det udleverede telefonnummer.
Det ER et par og de hedder Søren og Hanne i virkeligheden også. Adressen får det endelig til at ringe, vi kender dem godt i forvejen. Det er et par vi for nogle år siden havde en lille smule kontakt til.
Fristet og beroliget over at jeg ved hvem de er, beslutter jeg mig for at ringe dem op.

Det er Søren som tager telefonen og jeg præsenterer mig som karina.
Han roser mig for at finde mod til at ringe, og jeg indrømmer at vi kender hinanden i forvejen. Da vi har fået snakket lidt, kan han også godt huske os.

Efter at have talt lidt mere sammen bliver min nervøsitet erstattet af en stor portion liderlighed. Hans stemme er nøjagtig lige så tillidsvækkende og dominerende som han var på chatten.

Modet får overtaget, og vi snakker lidt frem og tilbage om erotiske fantasier og lyster.
Pludselig kan jeg høre at Sørens åndedræt ændrer sig, og han bekræfter da jeg spørger, at han sidder og spiller pik imens vi taler sammen.
Tanken om at han spiller pik til min stemme gør også mig liderlig og jeg lader stille en hånd finde vej ned til mine trusser.

- "Karina" siger Søren pludselig med en klart bydende tone.

"Ja Herre", siger jeg og falder straks ind i rollen.

"Du skal fortælle din "Herre" en fræk historie han kan spille pik til!" - klart bydende igen.

Lydigt begynder jeg at digte en historie op:

 

Karina har af sin Herre fået ordre på at gå hjemmefra og ned til skoven. Inde i skoven ved et bestemt sted skal hun tage alt tøjet af og gå videre helt nøgen.

Der er ikke mange mennesker i skoven den dag, heldigvis tænker karina for det er lidt pinligt at gå nøgen omkring, men samtidig også lidt liderligt og meget forbudt.

Hun møder en mand som stopper hende og spørger om hun er karina. Det bekræfter hun og han beder hende følge med. Inden de går videre giver han hende bind for øjnene og siger at hendes Herre venter.

De går et stykke og ender ved noget hun regner med er en lille hytte.
Inde i hytten kan hun genkende sin Herres stemme og er straks rolig. Der er også andre stemmer derinde, en mande og en kvinde stemme.

Hun skal til at hilse på sin Herre, men inden hun når at sige noget, bliver hun revet hen til mandestemmen og han binder hurtigt hendes hænder og fastgør dem til en krog i loftet.

Der står hun nu, uden at kunne gøre noget som helst, prisgivet, åben og nøgen - meget modtagelig.

De tre sætter sig og nyder synet af den billige tøs. Kommer med kommentarer til hendes krop som var den en ting. Snakker sammen om løst og fast, som om hun slet ikke var til stede.

Det er uhyre ophidsende, og karina er efterhånden godt liderlig.

Hendes Herre har taget karinas sorte bog med, og fortæller nu at der skal afregnes to sider i den i dag. karina nikker anerkendende, hvad andet kan hun?

De to mænd skiftes til at piske hende, med hver sin pisk slår de hende på skift på både for og bagsiden af kroppen.

Hun vrider sig fra side til side for at møde slagene, men aner ikke hvor det næste slag vil ramme og på hvilken side af kroppen, så hun er meget prisgivet.

Karina koncentrerer sig nu om slagene, frem for at undgå dem, og miraklet sker som så ofte før. Den sviende smerte fra pisken vender sig til varme og breder sig på hendes krop, sender signaler til hendes underliv som endelig overgiver sig og gennemrystes af en voldsom orgasme.

De løser hendes bånd og trækker hende hen til et bord. karina bliver lagt på ryggen og arme og ben bliver bundet til de fire bordben. Endnu engang er hun totalt prisgivet og endnu mere åben en før.
Pigen kravler op på bordet og sætter sig med fissen over karinas ansigt.

- "Slik!", siger hendes Herre i en bydende tone.

Han havde nu ikke behøvet bede hende om det, hun vil meget gerne slikke.
Imens hun slikker hende, skiftes de to mænd til at kneppe karina og nulre hendes brystvorter.

Inden længe kan karina mærke på pigen at hun ikke har langt igen og hendes safter som render ned ad karinas kinder gør bare karina så liderlig.
karina kan mærke hvordan hendes underliv trækker sig sammen omkring den pik som i øjeblikket knepper hende.
Den bliver brutalt hevet ud og et slag rammer hende hårdt mellem benene. karina gisper og trækker sig sammen. Orgasmen fortager sig lige så hurtigt som den dukkede op.

- "Du har ikke fået tilladelse til at komme", siger hendes Herre vredt.

Næsten samtidigt kan karina mærke at pigen er lige ved at komme og hun retter al sin opmærksomhed på hende, slikker hende mere intenst nu, og inden længe kan hun både høre og mærke at orgasmen ruller ind over hende. Hele hendes underlig roterer hen over karinas ansigt, som bliver smurt ind i hendes liderlige safter.
Samtidigt med at pigen kommer kan karina høre de to mænd stønne højere nu, og kort efter mærker hun deres sæd ramme hende på fissen og brysterne.


Sørens vejrtrækning har klart ændret sig, og jeg kan høre at også han er ved at komme.
Vejrtrækningen bliver mere intens nu og i korte perioder holder han næsten helt op med at trække vejret.
Han kommer med et brøl og jeg siger samtidigt, at jeg som den lydige slavinde jeg er, ville elske at sidde mellem hans ben lige nu og sluge alle hans safter.

Han griner let og jeg han høre smilet i hans stemme - orgasmen var god.

Søren og jeg slutter af, men inden da beordrer søren mig, til at skrive oplevelsen og historien ned og sende den til ham som en novelle.
Jeg indvilger og kan næsten ikke vente med at komme til tasterne.

Min lille historie har tjent sit formål godt, og jeg har været en lydig slavinde.
Lydig…….?? Gad vide hvad min Herre siger når jeg fortæller ham denne oplevelse? Jeg må vist hellere se at få skrevet novellen, så han kan læse den først, og så håbe på at det mildner hans sind lidt, så min ellers så velfortjente straf ikke bliver alt for stor…