LÆSERNES EGNE NOVELLER

Trine L©

Opvartet - del 1

Hej
Det er søndag aften, og meget er hændt siden fredag eftermiddag. Du får et referat:
Da vi to havde afsluttet vores snak fredag eftermiddag fulgtes jeg med en kollega på hjemvejen, hun er meget sød, et par år yngre end jeg, og egentlig en rigtig frisk og sød pige, som jeg snakker godt med, vi skulle samme vej, så vi cyklede ind mod byen. Hun foreslog en fyraftensøl, og jeg fandt ideen særdeles god, måske en øl ville give det ekstra mod, jeg syntes jeg havde brug for.
På Vesterbrogade fandt vi et lille snedigt sted, i øvrigt ikke langt fra min butik.
Der var temmelig crowded, det var jo også fredag eftermiddag, men vi fandt dog et par pladser ved baren, med udsigt til det meste af stedet, og, konstaterede jeg, udsigt fra det meste af lokalet til os....
Vi sad og småsludrede en stund, og kunne efterhånden ikke snakke i fred, flere fyre omkring os skulle absolut deltage i vores snak, og jeg fandt det da ganske fornøjeligt, især fordi vi blev overøst med komplimenter og tilbud om drinks og øl i en uendelighed, men vi var ret kostbare, og forsøgte at drikke og snakke i fred, men jeg konstaterede mange "sultne" blikke på både ben og krop, hvad der bestemt ikke generede mig det mindste.
Efter en times tid brød vi op, og kørte så hver til sit. Jeg luskede lidt rundt i kvarteret, både ad Vesterbrogade, og også i et par sidegader, hvor jeg især bemærkede indtil flere massageklinikker, ganske spændende at opleve.
Jeg tog mig så i nakken, og styrede mine skridt imod butikken. Stod lidt udenfor og kiggede vinduer. Der var nu ikke ændret meget i udstillingen siden sidst jeg havde været der, men det var alligevel ret godt at stå der i solen og drømme lidt, der var dildoer i mange størrelser, en del film og blade, og i det ene vindue især en bunke spanskrør, som satte fantasien i gang, og fik mig til at længes mod en "fjern" fortid, hvor en sådan havde gjort underværker på mine balder.
Jeg sank en klump og gik ind. Der var halvmørkt, og det varede lidt inden jeg rigtig kunne se. Der var en del mænd i butikken, og i hvert fald 2 ekspedienter en mand og en kvinde, ingen af dem nogen jeg før havde set.
Jeg kiggede mig lidt omkring, så på lidt forskellige blade, lidt på film, men var ret nervøs og temmelig ukoncentreret om det jeg så. Længere inde i butikken var der udstillinger af S/M udstyr i montere, det var ret spændende at se på. Især i den ende af butikken var der ret fredeligt, et par mænd kom forbi på vej ind til de videokabiner som findes der. Jeg fik et par blikke, og et enkelt tilbud om at gå med ind og se en film, jeg afslog høfligt.
Tilbage til den egentlige butik og hen til disken. Jeg blev spurgt om der var noget den kvindelige ekspedient kunne hjælpe mig med, og jeg fremførte mit ærinde så naturligt som det var mig muligt: En naturtro dildo, gerne lidt stor. Hun nikke og dykkede ned under disken og fremtog forskellige modeller. Jeg følte mig blussende og meget koncentreret, forsøgte at ignorere de øvrige tilstedeværende hvoraf i hvert fald en mand stod lige ved siden af mig. Ekspedienten forklarede om materiale og hastigheder og fremhævede hver enkelt fortrin, og lod mig mærke på kvaliteten. Virkelig en stærk oplevelse, hun var så pokkers naturlig, og alle måtte kunne se, at jeg var særdeles pinlig berørt, og samtidig absolut ikke upåvirket.
Jeg spurgte lidt til pris og hvad man nu ellers gør, og var - synes jeg selv - lidt længe om at bestemme mig, til sidst fik jeg dog den geniale ide, at købe en af disse dobbelte, som kan bruges af 2 piger på en gang, og som jeg fandt ret lækker. Den føltes ret naturlig at mærke på, og konsistensen af den var heller ikke ulig den rigtige vare. Den var ganske vist uden vibrationer, men til det brug jeg forventede at få for den var det heller ikke det vigtigste.
Efter købet gik jeg igen lidt rundt og kiggede, og var nu mere i stand til at registrere det der skete omkring mig, og mine egne følelser. Jeg blev iagttaget, det var tydeligt, hele tiden stod der en eller anden ved siden af mig, men ingen sagde noget. De kiggede bare, og også på mig. Jeg var helt overstrømmende ved tanken om hvad de havde i tankerne, når de havde set hvad jeg havde købt, og nu gik rundt med i min taske, det var en særdeles oplivende fornemmelse. Efterhånden blev det næsten pinligt at gå der, jeg syntes det var pinligt både for dem og for mig, og jeg gik ud. Tog min cykel, men trak hen ad gaden, jeg var for oprørt til at cykle, og besluttede mig for at gå ind og få nok en øl, inden jeg kørte hjem. Den nærmeste pub var en lille kælderbeværtning, hvor jeg droppede ned. Også her var der temmelig mange fyre, og jeg måtte nærmest presse mig frem til baren, hvor jeg dog fandt en ledig stol. Jeg bestilte en øl, og satte mig fordybet i tanker til at nyde den. Omkring mig fortsatte snakken, jeg kiggede ikke op, og blev derfor ikke helt bevidst om hvilken virkning min tilstedeværelse gjorde (om nogen).
Efter nogle minutter skiftedes min sidemand ud, og jeg opdagede, at den nytilkomne var en af dem, som jeg havde stået side om side med ved kassen i butikken. Han nikkede genkendende til mig, og skålede. Jeg sank en klump, og forberedte mig på det værste.
Han var bestemt ikke af de værste at se på, lidt yngre end mig, slank, lyshåret lille overskæg og blå øjne, ganske nydelig fyr.
Efter nogle minutters stilhed bøjede han sig hen over mig, og spurgte, og det var en veninde der skulle være med til at nyde den indkøbte genstand. Jeg sagde nej, skønt, hvem ved, og han spurgte så videre om det kun var til mig selv. Jeg svarede igen nej, og han sagde stille: Heldige fyr.
Det får vi at se, håber jeg, jeg fik mere og mere mod, han var jo ganske høflig, trods emnet.
Hvordan har du tænkt dig?
Det vil vise sig, jeg ville ikke til at fortælle ham om vores ide, selv om jeg havde enorm lyst til det.
Han begyndte at kommentere mit udseende, meget høflig, hviskende, og jeg slugte hvert et ord.
Hvordan er det at gå ind og købe sådan en i overværelse af så mange mænd?
Særdeles frækt.
Så er du godt liderlig?
Et lille forsigtigt ja, og jeg skal snart hjem.
Venter han derhjemme nu?
Jeg løj og sagde ja.
Bare det var mig.
Jeg takkede for snakken, og tømte mit glas, takkede nej til en frisk, og bevægede mig videre.
Hjemme var der tomt, så jeg pakkede ud og gav mig til at lave mad. Det skulle være klar når John kom ved 7-tiden, og jeg skulle også nå at komme i bad.
Jeg var meget grundig i badet, og måtte tvinge mig selv til ikke at give mig selv udløsning med bruseren, og da jeg tørrede mig, var der et bestemt sted der absolut ikke ville blive tørt. Jeg fattede skraberen, og gav skamlæberne en tur, det skulle være lækkert for John, selv om det var mig der skulle bestemme takten.
Jeg nåede at blive færdig inden han kom, og modtog ham iført en særdeles kort rød kjole, som dårligt kunne skjule, at det var selvsiddende strømper jeg havde på, inden under havde jeg det sorte lakundertøj, som jeg i sin tid havde fået af M. Det havde jeg aldrig fortalt John, men jeg vidste at han kunne lide det, og jeg nyder at have det på, det kradser ligesom lidt på brystvorterne, og sidder ret tæt til i skridtet, ligesom man hele tiden tydeligt kan mærke snoren bagi.
Han var smilende glad, kyssede og holdt om mig.
Han smuttede i bad, og klædte sig pænt på, som han ved jeg godt kan li'.
Da han kom ud af badeværelset kyssede han mig igen. Jeg sad ved køkkenbordet og han stod foran mig og spurgte om der var noget jeg ville have, ja tak, et glas vin.
Jeg kunne allerede se på ham, at han ville give mig alt hvad jeg ville ønske mig, et blik i hans øjne fortalte mig, at han ville efterkomme mine ordrer i dag.
Så vil jeg gerne have en cigaret!
Han fandt en og gav mig ild, havde endnu ikke selv taget vin, og jeg sagde ligesom prøvende, du må da også gerne tage dig et glas.
Tak!
Hvad det lille ord ikke sagde mig er det svært at sige, men det gav mig fortsat indtrykket af, at han var min opvarter i dag, og jeg fortsatte, da han havde skænket: Sæt dig der, og pegede på stolen overfor.
Jeg lagde en fod op på hans skød: Hent min neglelak.
Han lagde forsigtigt min fod ned og rejste sig. Da han kom tilbage satte han sig som før, og løftede min fod på plads. Jeg skal have neglelak på tæerne, sagde jeg. Ja, sagde han stille og gned min fod, men så blir' jeg nødt til at tage dine strømper af. Så gør det.
Han bøjede sig frem, og tog meget forsigtigt min ene strømpe af, anbragte foden i sit skød, og tog flasken. Han var slet ikke dårlig til at lakere, og det var en stærk fornemmelse at sidde der og lade sig opvarte. Det var heller ikke uden virkning på ham, kunne jeg mærke med foden.
Da lakken var tør byttede han fødderne om, og processen gentog sig. Forsigtigt og omhyggeligt lakerede han mine tånegle bedre end jeg selv kunne have gjort det. Da den var støvtør byttede han om igen, og trak strømpen på, ventede lidt inden han gjorde det med det andet ben, og jeg trykkede foden mod hans stive pik.
Jeg tror minsandten din pik er stiv, kan det passe?
Ja, det er den.
Hvorfor det?
Fordi det er dejligt at sidde og kæle for dine fødder.
Han gav mig den anden strømpe på igen, og jeg sagde, at nu var maden vist også færdig.
Han rejste sig og serverede den for os, og vi spiste i næsten tavshed. Kun de mest nødvendige bemærkninger blev sagt, men vi vidste begge hvad vi hver især havde i tankerne, og stemningen blev mere og mere intens.
Da vi var færdige med maden rejste han sig, gav mig ild på min cigaret, og tog af bordet og vaskede op, jeg sad bare og nød min vin, og John var der som et søm, og skænkede op, hver gang mit glas var bare halvtomt. På min befaling tog han også selv et glas.
John lavede kaffe, og satte kop og glas frem i stuen, så jeg bare skulle lette mig fra køkkenet og kaste mig i sofaen. Jeg bestille en cognac, og da han havde serveret den og kaffe, bad jeg ham tage et glas selv, hvilket han takkede for. Han satte sig ikke i sofaen, men satte sig på gulvet ved mine fødder, og bad om lov til at kæle for mine fødder. Jeg gav ham lov, og nød at blive kælet for på fødder og lægge, hans hoved hvilede mod mit knæ.
Vi sad tavse lidt, hvorefter jeg sagde:
Det er rart at se, at du kender din plads. Husk på, at indtil søndag aften er jeg din herre, og du gør for mig hvad jeg forlanger.
Selvfølgelig, jeg vil nyde at behage dig, var hans svar.
Der var nu kommet ord på vores spil, og derfor var der også mere frit slag for hvordan spillet kunne udvikle sig. Og der var ingen tvivl om, at vi begge nød situationen.
Vi så en film, og John vartede mig op, hver gang min kop eller mit glas var tomt fyldte han op, hver gang jeg så mig søgende om efter en cigaret eller andet var han der som et søm, og hver gang satte han sig tilbage på sin plads ved mine fødder. Udover hans kælne hånd på mine ben var det intet sex mellem os, men hele stemningen var ladet af seksuelle undertoner, og vi fornemmede det begge utrolig stærkt.
Da filmen var slut, meddelte, jeg, at nu ville jeg i seng, og at han godt kunne begynde at gøre klar. Han foretog sig alle de ting vi i fællesskab plejer at gøre inden vi går i seng, rydde op, rullede gardinerne for osv. Jeg blev bare siddende, og da han var ved at være færdig gik jeg på badeværelset og børstede tænder og ellers hvad man nu gør. Han sad på en stol i køkkenet da jeg var færdig. Jeg havde endnu tøj på, for det plejer jeg at lægge i soveværelset. Jeg sagde til ham, at nu kunne han godt klæde sig af og gøre sig klar.
Han gik på badeværelset, og da jeg kunne høre, at han var ved at være færdig gik jeg ud til ham. Han var ved at tørre sine hænder, helt nøgen, og med en pik, som jeg tydelig kunne se havde været temmelig stor det meste af aftenen, og endnu ikke havde fået lov at komme.
Læg dig på gulvet, jeg skal tisse.
Han lagde sig uden et ord, fladt på ryggen, og jeg stillede mig overskrævs over hans krop. Jeg løftede min nederdel op, trak trusserne lidt til side med den ene hånd, og gned mig lidt på skamlæberne med den anden, jeg så ned på ham, han lå helt afslappet og med et meget behageligt og forventningsfuldt udtryk i ansigtet, men hans øjne var helt klart fæstede på mit skød. Så spredte jeg de ydre skamlæber og slappede af. Der gik et øjeblik inden de første dråber kom, og plaskede ned på hans brystkasse, men snart blev dråberne til en koncentreret stråle, som jeg kunne styre lidt ved at bevæge kroppen. Jeg havde helt bevidst ikke været på toilettet hele aftenen, skønt jeg havde drukket temmelig meget både vin og kaffe, så der var virkelig tryk på. Han fik strålen ud over kroppen, på sin pik, som rejste sig, og nu stod stiv og hård op ad hans mave. og også i ansigtet fik han en stråle, hvilket fik ham til at gabe og stikke tungen frem. Der var en vidunderlig fornemmelse, at lade vandet løbe ud over ham, på en gang befriende og meget ophidsende. Han nød det helt tydeligt, vred sig i den sø der efterhånden dannedes under ham, og gned med hænderne urinen rundt over hele kroppen. Jeg nød synet, og havde den vildeste lyst til at kaste mig ned over ham, ihukommende de andre gange jeg har tisset på ham, hvor det ofte er endt i, at vi begge ruller rundt og gnider vore våde kroppe mod hinanden, men jeg beherskede mig, det var ikke det, der var dagens tema.
Da jeg var færdig bad jeg ham tørre sit ansigt, og så slikke de sidste dråber af mig. Han adlød, og slikkede forsigtigt enkelte dråber af mine lår, og især af mine skamlæber. Jeg lod nederdelen falde på plads, beordrede ham til at gå i bad, og forlod badeværelset.

Mens han badede fandt jeg et reb frem, lagde det ved siden af sengen, og tog en del af mit tøj af. dog beholdt jeg undertøjet og strømperne på. Jeg tog også et par højhælede sorte sko på, og anbragte dildoen i min natskuffe. Så satte jeg mig til at vente på en køkkenstol.

Fortsættes i kapitel 2

Retur til novelle-menuen

Til kap. 2

Skribentens e-mail:
Trinelu@ofir.dk