LÆSERNES EGNE NOVELLER

Trine L©

Opvartet - del 2

Mens jeg sad der, kunne jeg ikke lade være med at lege lidt med mig selv, jeg klemte mine bryster, pirrede vorterne, så de stod strunk og stive bag lak-BH'en, og listede et par fingre ned under trussekanten, der skulle stor beherskelse til for ikke at give mig selv den orgasme min krop skreg på, men jeg var besluttet på at det skulle vente. Tisseseances og ikke mindst Johns åbenlyse nydelse af situationen, gjorde min ophidselse til noget nær enorm. Ventetiden forekom uendelig lang, men endelig gik døren op og John kom ud. Vort køkken er et stort køkken/alrum, og han kom lige ud imod mig, og kunne ikke undgå at se, at jeg både krammede mit ene bryst og legede med min fisse, hvilket fik hans ansigtsudtryk til at ændres fra det neutrale til det meget forventningsfulde.
Gå ind og tag dynen af sengen, og læg dig på tværs. du skal bindes!!
Han forstod min ordre, og allerede på vej ind i soveværelset så jeg hans pik atter begyndte at rejse sig. Jeg frydede mig over min magt, og rejste mig langsomt og drømmende og gik ind til ham.
Han lå som jeg havde forlangt det, på tværs, og med arme og ben strittende ud til siderne.
Jeg trak ham lidt op, så hans hoved kom til at hænge lidt ud over kanten på sengen, jeg kunne se på vinklen, at en pik ville kunne trænge endog særdeles dybt ned i hans hals i den stilling. (jeg kendte jo teknikken fra lignende seancer sammen med M, men der med mig i den bundnes rolle).
Først et reb om hans ene håndled, dernæst under sengen op i den anden ende og rundt om det andet, en særdeles effektiv fiksering af armene. Bagefter bandt jeg fødderne med hver sit reb til sengebenene, og vupti, slaven var til fuld disposition.
Jeg startede med at vimse lidt rundt om ham, daskede lidt til hans pik, kælede lidt for hans nosser og hans lår, som jeg ved er ret følsomme. Gik om til hans hoved, og stillede mig over skrævs på ham, og lod ham snuse til mit skød. Jeg havde stadig trusserne på, og jeg kørte det glatte lak hen over hans næse og læber. Han stak sin tunge frem, og slikkede mig uden på trusserne, jeg bøjede i knæene og trykkede mit skamben mod hans ansigt. rejste mig igen og vendte mig rundt, så jeg stod med ryggen imod ham, sænkede mig igen, og gned mine balder mod hans ansigt, jeg nød dette meget, da han stak tungen frem igen, og jeg kunne selv, ved hjælp af hans tunge få slikket hele min røv, selv om jeg stadig havde trusserne på. Jeg kunne mærke på ham, at han havde stor lyst til at slikke mere intenst, men når han kom for tæt på, rejste jeg mig lidt op, så han mistede kontakten. Sådan som han lå kunne han ikke se hvad jeg ellers foretog mig, og jeg åbnede skuffen mens han slikkede, og jeg nærmest sad på hans ansigt. Fiskede dildoen frem, og rejste mig pludselig, så han nærmest slikkede videre ud i luften, liderligheden lyste ud af ham, og hans pik var stiv som et bræt.
Jeg steg op i sengen og stillede mig over ham, så han kunne se lige op på mig, jeg havde dildoen i hånden, og gav mig til at lege med den. Lod den løbe hen over mine bryster og min hals, lod den dykke ned i mine trusser, og hev den langsomt op igen. Smøg mine trusser af, og kastede dem i ansigtet på ham, han kunne dog stadig se, og jeg lod dem bare ligge. Skilte mine skamlæber, og viste ham hvor våd jeg var. Tog dildoen, og lod spidsen af den køre op og ned i spalte, og lod den blive godt våd. Det meste af tiden holdt jeg nøje øje med hans ansigt, og nød til fulde at se ham vride sig af ophidselse, virkelig lækkert at stå der helt cool og se ham lide, for det indtryk fik jeg.
Jeg lod den nu meget våde dildo køre forsigtigt ind i min svømmende fisse, en vanvittig lækker fornemmelse, I stående tilstand klemte den virkelig, og den kom længere og længere ind i små ryk, når jeg lod den gå ind og ud. John var ved at sprænges.
Jeg kneppede mig selv voldsomt med den store pik, og gjorde intet for at John ikke skulle kunne se at jeg nød den, og den var faktisk ret lækker, lige så lang man kunne ønske sig, og ganske tyk, og når den kom udad var den tydelig sjaskende våd. Jeg vendte mig om, og lod den anden ende gnide op og ned ad min ende, og pressede lidt på. Lidt efter bevægede jeg mig igen ned og gik om og stillede mig over hans ansigt. Kørte stadig den kunstige pik ind og ud, indtil jeg lige over Johns øjne trak den helt ud, og lod den falde ned på hans ansigt. Jeg holdt jo fast på midten, og havde helt kontrol over den, Jeg vidste at John lige nu kunne se hvad jeg ved er et af de bedste syn han kan se, min fisse helt åben og sjaskende, 5 cm fra sit ansigt. Jeg pressede pikken mod hans mund, og han forstod og åbnede lidt.
Slik!
Jeg forsøgte virkelig med ordre i stemmen, selv om det var svært, og ud kom hans tunge, gled langsomt hen over det kunstige pikhoved og fortsatte rundt.
Luk mere op!
Han gabte lidt mere, og jeg holdt pikken, så den kunne trænge ind mellem hans tænder. Han lagde tungen tilbage og åbnede tilstrækkeligt, og pikken trængte ind i hans mund. Han havde forstået budskabet, og lukkede munden om den. Sugede tydeligt, og jeg begyndte ganske langsomt at bevæge pikken ind og ud af hans mund. Liderligt syn, meget liderligt. Der lå min mand lige under mig, og var vild for at få lov at slikke på mig, og i stedet fik han en kunstig sjaskvåd pik i munden, og måtte sutte på den.
Jeg gav ordrer: lad tungen køre rundt om hovedet, sug den længere ind, lad tungen kæle for spidsen. Og han adlød, lå stille med lukkede øjne, og koncentrerede sig tydeligt om at slikke pik, dejligt syn.
Du skal jo lære det, tænk hvis den var ægte, tænk på hvordan det føles at få slikket sin pik, så ved du selv hvad du skal gøre, ikke bruge tænderne.
Jeg slap pikken og den lå nu og hvilede på hans bryst med den ene ende, mens han sugede for at holde den i sig.
Du er jo dygtig, du sutter jo som en engel.
Pludselig hev jeg den fra ham, og pressede den igen op i mit svømmende våde hul, langt op, så langt den kunne komme, og stillede mig igen over ham. Lod den anden ende glide ind i hans mund, og kunne nu styre den med min fisse, og han kunne se mig op bagi, hvis han havde åbne øjne. Jeg lænede mig langt frem, og kunne her kæle for hans pik. Den var stenhård og pludselig alt for behåret, den var jo næsten helt væk i alle de hår, og tanken slog mig, at nu skulle han barberes.
Jeg trak mig langsom af "min" ende, og gik ud på badeværelset, hentede saks, skraber, barberskum, håndklæder og en skål med vand, jeg kendte jo proceduren, og jeg glædede mig til synet.
Hans øjne afslørede både overraskelse og frygt, da mit ærinde gik op for ham, men ufortrødent tog jeg fat med saksen, og fjernede hurtigt de største totter. Så vædede jeg hele området med vand, og sprøjtede barberskum ud over det. Denne indsæbning, som uvilkårligt kom til også at omfatte staven, bragte ham på grænsen af en orgasme, men jeg fortalte ham, at han skulle tænk på noget andet, for det var strengt forbudt ham at få udløsning før jeg gav min tilladelse. Ikke et ord kom over hans læber, og jeg tog fat med skraberen.
Han blev flot, meget flot, og inden jeg var tilfreds, var der ikke et hår tilbage på hans underkrop. Både pik og nosser var så glatte som en barnenumse, og lige til at bide i, hvad jeg gjorde med stor fryd. Han vred sig ved behandlingen, men var artig og beherskede sig.
Jeg vimsede nu atter rundt omkring ham, beundrede mit værk fra alle sider, og kommenterede hans udseende: nej hvor flot, du ser lækker ud, ligner en nyfødt, den ser meget større ud nu osv.
Jeg kælede lidt for hans pik igen, hev min BH af og lod ham snappe lidt i mine meget stive brystvorter med sin mund, jeg blev atter vild af ophidselse, men ønskede stadig at trække tiden, så jeg satte mig ind i stuen. Fandt en pornofilm og proppede den i videoen, skruede op for lyden, så jeg vidste at han kunne høre hvad jeg så. Det var temmelig stærkt. Ganske almindelig kneppefilm, men min tilstand var virkelig befordrende for at nyde det. Jeg opdagede pludselig, at jeg sad og pillede ved mig selv. En lille halv times tid tror jeg jeg sad der og bare lod mig ophidse mere og mere.
Så gik jeg igen ind til ham, hans rejsning havde ikke lagt sig, den var enorm, han havde lyttet til hvad der kom af lyde fra filmen. Jeg var nu klar over, at nu skulle det snart være. Jeg satte mig op på hans mave, hans stive pik trykkede mod mine skamlæber, og jeg skubbede mig frem og tilbage over den, ganske specielt, og et flot syn, når hele stangen kan ses i sin fulde længde.
Jeg vendte mig om, pressede min dyngvåde fisse ned over hans ansigt, og beordrede ham til at slikke, og til at gøre det ordentligt, og ikke stoppe før jeg kom. Det sidste var unødvendigt, for det tog nok under 2 minutter, før krampetrækninger løb fra min klitoris og op til min hjerne, og undervejs fik hele kroppen til at ryste, og siden krampagtigt trække sig sammen og slappe af i mange rytmiske rystelser, jeg var helt væk et kort øjeblik, fuldstændig fra bevidstheden, og kom til mig selv igen med kinden liggende mod Johns pik, og en kildende tunge omkring mit bageste hul, jeg rettede mig lidt op for at han bedre kunne komme til. Jeg lå/sad sådan lidt for at sunde mig, selv om min fisse stadig skreg på pik, så vendte jeg hastigt omkring, og satte mig overskrævs på ham, denne gang med pikken lang oppe i mig. Straks gentog orgasmen sig, og jeg klappede helt sammen over ham. Løftede mig lidt af igen, og lod ham kysse og suge mine brystvorter. Det elsker jeg vildt samtidig med en orgasme. Kort efter besteg jeg atter pikken, atter en orgasme efter bare få stød, John kunne nu heller ikke ligge stille, og jeg brølede til ham, at nu ville jeg have hans sperm op i mig. Jeg red som en gal, og orgasmerne løb i en kontinuerlig strøm gennem min krop, sjældent har jeg dirret og rystet så vildt, men trangen til at mærke pikken sprøjte fik mig til at blive ved. Pludselig rejste John sit underliv om mod mig. Stødte vildt dybt, og sprøjtede ind i mig med et brøl. Vi faldt fuldstændig sammen, og lå længe inden jeg var i stand til at flytte mig, og endnu længere inden jeg kunne befri John for de efterhånden ret snærende reb.
Vi væltede lidt rundt i sengen, fiskede et par puder, og John rejste sig, som han ved jeg gere vil have det, for at hente et stykke papir jeg kan "tørre lidt efter" med.
Da han kom med det var jeg kommet så meget til hægterne igen, at jeg atter var "inde" i spillet.
Hvad skal du med det?
Trænger du ikke til at tørres?
Jo, men ikke med det der, det kradser, men det gør din tunge ikke. slik mig ren!
Ufortrødent kastede han papiret, og lagde sig mellem mine spredte ben. Han slikkede grundigt, først udvendig, og siden dybere, og labbede tydeligt den våde blanding af safter og sæd i sig. Efter nogle minutter rejste han sig, og spurgte om jeg var tilfreds. Jeg stak prøvende en finger ind, nej, det er ikke nok endnu. videre.
Atter dykkede han ned, og denne gang fik han det hele med, stak tungen så langt ind han kunne, løftede mine ben højt op, så han også kunne slikke revnen om til min røv, og gjorde virkelig et flot stykke arbejde. Jeg sagde tak, og roste ham for indsatsen.
Så beordrede jeg ham ud efter 2 øl, som vi lå i tavshed og drak. Jeg med beundrende blikke, han med forundret blik på sin nybarberede manddom.
Jeg havde en behage snurrende og dirrende fornemmelse i kroppen stadigvæk, jeg havde fået voldsomme og lange orgasmer, men en ting savnede jeg stadig, fornemmelsen af virkelig at være blevet gennem bollet, en fornemmelse, som måske ikke altid har noget med en orgasme at gøre, men som jeg elsker at kunne fornemme, og vide, at mit køn virkelig er blevet brugt til det som det er beregnet til. Jeg tog en beslutning, jeg ville have mere, og han skulle blive klar til at give mig det. Det fortalte jeg ham i utvetydige vendinger.
Du skal se at få den der pik op at stå, for jeg vil have den op i mig, hårdt og længe, forstået.
Han nikkede, og spurgte, om han så måtte tage sig nogle friheder med min krop, hvilket han mente hurtigt ville bringe han i stand til at efterkomme min befaling.
Jeg gav lov.
Først lå han tæt ved siden af mig, og kælede for min krop, gned mine lår og ben, kyssede min mave, og lod hænderne søge op til mine bryster. Han nulrede og trak lidt i mine brystvorter, og søgte dem med munden. Sugede sig fast til det ene, og trak let og forsigtigt i det andet. Han klemte sin pik mod mit lår, og jeg kunne mærke, at der var en begyndende liv i pikken. Han gled med ansigtet ned over min mave, og lod stille tungen glide ind mellem skamlæberne, noget han er eminent dygtig til, og virkningen udeblev bestemt heller ikke, jeg gav mig lidt og sukkede. En enkelt finger hjalp til, og han begyndte at finger kneppe mig i stadig større tempo, jeg svømmede hen, og nød situationen overmåde. Han lå nu på knæ ved siden af mig, og jeg strakte en arm ud, og kælede for hans pik, den blev til stadighed tykkere og mere fast. Jeg følte trang til at mærke ham bagfra, så jeg vendte mig om på ryggen, stadig med hans finger i min fisse.
Kys min røv!
Han adlød, og kyssede inderligt og vådt på mine balder, skilte dem let, og lod sin tunge danse over min roset. Trykkede sig let imod, og jeg kunne mærke, at han fugtede kraftigt med spyt. Lod tungen rotere på kanten af min anus, og frembragte en vidunderlig kildende og samtidig meget erotisk fornemmelse, hans finger kørte stadig hurtigt ind og ud af min fisse.
Jeg onanerede ham blidt, og trak ham op til mig, fik ham til at sidde på knæ og underben, og jeg sugede mig fast til hans pik. sugede den langt ned i min hals og nød at lægge næsen mod den glatte rod. Det havde den tilsigtede virkning. Da jeg følte den havde den rette konsistent gav jeg ordren: Knep mig så!
Han trængte dybt ind i mig bagfra, og den eftertragtede fornemmelse af at være fyldt ud indfandt sig. Han gav sig til at kneppe mig rytmisk og dybt, først langsomt, senere med stigende hastighed, jeg vidste at han i anden omgang kan holde længe, og det havde jeg kalkuleret med.
Jeg blev virkelig råbollet, dybe dybe stød, som hver for sig sendte kaskader af nerveimpulser fra bunden af min skede og videre til min hjerne. jeg koblede helt fra, og lå blot og nærmest brølede, at det var dejligt, og at han skulle blive ved. Længe længe red han mig i den stilling, min ophidselse og nydelse steg og faldt, men da jeg listede en hånd ind under min mave, og fandt min lille tap med en finger, steg ophidselsen så brat, at jeg følte orgasmen nærme sig, jeg spillede løs som en gal, og han kneppede som en tyr. Jeg sagde: Nu kommer du - forstået?
Han øgede tempoet til det uudholdelige, og jeg kunne føle at han var på vej, pludselig spiddede han mig med et ekstra dybt stød, og sprøjtede ind i mig med et brøl. Hans reaktion fik mig til at komme omgående, og jeg fladede helt ud, og lå meget slap under ham.
Hans pik blev hurtigt meget slap, og gled ud af mig. Belært af tidligere gled han uopfordret ned til mit skød, og labbede den overskydende væske i sig. Det var ikke let at komme til i den stilling, så han vendte mig blidt, og gjorde arbejdet til min største tilfredshed. Så godt, at han allernådigst fik lov at sove i sengen ved siden af mig.
Inden vi faldt i søvn skulle jeg dog lige tisse. Tanken om at tisse på ham igen strejfede mig, men fandt, at tiden måske ikke var til det, det var efterhånden langt ud på natten. Men da jeg sad på toilettet fandt jeg dog på, at han også her skulle gøre det ud for kradsende papir og sørge for at holde mig ren, så jeg kaldte på ham.
Papiret kradser ved du, slik mig ren!
Han lagde sig på knæ, og jeg rejste mig. Han adlød, og fjernede de sidste dråber fra mine skamlæber, samt hvad der ellers var rendt ud af min skede ved at sidde på toilettet. Han kiggede taknemmelig op på mig bagefter, og sagde spontant tak.
Vi lagde os til at sove, og sjældent har jeg været så afslappet og rolig i kroppen, skønt resterne af et utal af orgasmer svævede rundt i min krop.
Dette er begyndelsen, når tiden er der vil jeg gerne fortælle videre om lørdagen og søndagen.
Jeg vil gerne gøre det i en form, der kan bruges til "offentliggørelse" på nettet, derfor tager det altså lidt tid.

Retur til novelle-menuen

Til kap. 1

Skribentens e-mail:
Trinelu@ofir.dk