LÆSERNES EGNE NOVELLER

U.Kent©

Orchidé

Jeg har over nogle aftener fået en god chat i gang med en frisk pige fra Scor. Vi diskuterer alskens ting, og kan selvfølgelig ikke undgå også at berøre de frække emner *G* Vi udveksler oplevelser og fantasier. Jeg har bl.a. fortalt hende om min lidenskab – pirringsbondage. Det har vi grinet lidt over. Sidste gang vi chattede kom vi ind på pigesex. Det var hende, der pludseligt bragte emnet på bane.
Orchide: Hvordan er din holdning til det? *SS*
Chat-Carl: Det må være lækkert at overvære, jeg kan jo desværre ikke deltage på lige præMIS ser. *GGG*
Orchide : *SS* Mener du det virkelig? *SF*
Chat-Carl: Det er drøm nr. to på top10 listen – efter det du ved. *G*
Orchide: Vent lidt
Ventetiden gav anledning til bemærkninger om, at det var kaffepause o.l. Uden svar.
Jeg var lige ved at slutte af, da hun meldte sig igen.
Orchide: Hvis du ikke skal noget på fredag kl 20.00, så kom og besøg mig. Jeg sender lige adressen til din profil sammen med nogle vigtige oplysninger. OK?
Jeg var lidt forbavset. Hvad havde hun for, og hvad skulle ventetiden gøre godt for?
Chat-Carl: Hvad lavede du, mens jeg ventede? *SMS*
Orchide: Ikke så nysgerrig, søde. *SS* Kommer du?
Hvad pokker svarer man en initiativrig ung pige! Det var gledet lidt ud af hænderne på mig.
Chat-Carl: Ja. Hvis du løfter sløret en lille smule! *SMS* Du er jo ikke muslim, så det må du godt. *GG*
Orchide: *SS* Det er jeg ikke meget for, men lad gå da. Jeg har lige via parallelchat på Scor arrangeret, at du kan få The Runner Up krydset af, som udlevet. *GMF*
Chat-Carl: Det må jeg sige. *GF* Nu har du næsten overtalt mig, NÆSTEN.
Orchide: Du er ikke så lidt streng. Nu har jeg arrangeret, at vi begge får en drøm opfyldt, og så tøver du. Du får krydset, og jeg får min tilskuer.
Jeg kunne fornemme, at der var mere at hente og gamblede.
Chat-Carl: Jeg vil se hele ansigtet *SMS*
Der var en lang venten – havde jeg satset det hele og tabt? Men nej.
Orchide: Lidt efter at du er kommet, kommer min veninde. Hun er en Kanon frækkert på 20 år og, når jeg får hende tændt, er hun en virkelig Liderlig Kvinde, som du vil tænde at se og høre på. Kommer du så?
Chat-Carl: ja ja, mor. *SS*
Orchide: Men siden du var så langsom, får du kun lov at komme, hvis du adlyder mine mindste vink – ellers bliver du smidt ud igen.
Jeg var godt klar over, at jeg var nødt til at acceptere det. Hun havde overtaget igen.

Mailen med adressen kom som lovet, og fredag –meget præcist ringede jeg på døren til Orchide.
Den store lilla orchide, som jeg havde investeret i til anledningen blev modtaget med stor jubel og et kæmpekys af en superflot brunette på min egen højde; blusen var fyldt godt ud og hvepsetaljen førte videre nedad til et par stramme lærredsbukser med en hjerteformet numse. Mine øjne rullede en gang rundt i hovedet inden de fæstnede sig på det tandpastasmil, der inviterede mig ind i en stue, som på hver side stødte op til et andet rum. Det ene var spisestuen, det andet soveværelset. Der var ingen dør, kun en åbning i dobbelt dørbredde. Mine skarpe øjne lagde straks mærke til, at forhænget til soveværelset var fjernet i dagens anledning, og at 4 kroge var skruet ind i karmen på strategisk rigtige steder.
Orchide, som jeg af dørskiltet havde fundet ud af hed Britt, fangede mit blik og sagde:
Ja, du skal jo kun være tilskuer, og vi kan jo lige så godt få dig spændt op inden min veninde fra København kommer. Ingen udenomssnak fra den kant.
Stor var min forundring imidlertid, da Britt startede med at give mig et bind for øjnene. Jeg ville protestere, men et stille, og dog truende: Du lovede …… fik mig hurtigt på andre tanker.
Berøvet synet blev jeg langsomt, men meget pirrende klædt af. Det ene klædningsstykke efter det andet faldt, indtil jeg kun stod i boksershorts. Forsigtigt, men sikkert og rutineret spændte Britt en lædermanchet rundt om hver ankel og håndled på mig, og lige inden jeg blev fæstnet til de 4 fire kroge i hvert hjørne af åbningen trak hun bukserne af mig – uden at røre dingenoten, som ellers gjorde sit til at vække opmærksomhed ved at række ud efter hende. Men nej – ignoreret.

Således stod jeg pludselig med spredte ben og arme. Hvad er det, du har indladt dig på, mand!!?? Jeg var helt prisgivet hendes påfund – og jeg kendte hende kun fra nettet. I realiteten kunne hun fotografere mig til distribution på nettet, have sendt bud efter ti murerarbejdsmænd, der kunne komme og røvpule mig. Jeg blev helt klam ved tanken og forestillede mig alt muligt, og mindedes hendes lidt sataniske smil. Og forbandede min letsindighed. Derfor var det befriende at mærke hendes negle trække røde striber ned over brystet på mig. Det vidste man da, hvad var. Hun skiftede mellem blide berøringer med sine kølige fingre og nappen og bid i brystvorterne med sine spidse tænder. Hun lod fingrene kærtegne min krop overalt undtagen lige der! Hun kravlede om bag mig og gav sig til at ændre farven på mine hvide balder. Klaskene var til at høre og varmen begyndte at brede sig. Pludselig mærkede jeg hendes krop tæt mod min ryg. Brystvorterne stak frem og var stive og tydeligt mærkbare. Hvornår havde hun fået tøjet af. Hun lod armene langsomt glide rundt på kroppen af mig, mens hun pressede sig tæt ind til mig og begyndte at bide mig på halsen.
Da hendes fingre endelig fandt ned til det sted, hvor det gør allerbedst overdøvede mit suk næsten hendes hvisken ind i mit øre. Hvor turde du? Vi har dig lige, hvor vi vil have dig. Mine skrubler kom op til overfladen, men havde svært ved at fortrænge den følelse af velvære som hendes fingre forårsagede. Hun legede med blide kærtegn lige under hovedet og jeg var ved at komme til trods for de trusler, hun hviskede ind i mit øre om, hvad de to kunne finde på at gøre ved mig, når københavneren kom. Eller måske netop på grund af de fantasier, det satte i gang.

Lige før det gik galt, lod Britt sine fingre glide ned over mine lår, samtidig med, at hun begyndte at kysse mine brændende balder med sine kølige læber. Åhh det var himmelsk. Kontrasten var derfor stor, da læberne blev erstattet med Britts skarpe negle dybt ind i begge balder. Jeg vred mig i min opspænding og kunne ikke undgå et overraskelsens gisp.
Britt gled ind mellem mine ben og fortsatte med læberne den vidunderlige pirren, som hendes fingre netop var stoppet med. Det varede ikke længe før, jeg ikke kunne holde det tilbage. Saften sprøjtede ud af mig i samme øjeblik, som det ringede på døren.

Britt gav sig god tid til at gå hen at lukke op og byde veninden velkommen.
Undskyld det varede lidt, jeg var lige midt i desserten, grinede Britt.
Jeg kunne fornemme, at de to piger var på vej ind i stuen. Veninden kom med et stort grin, da hun forstod den fulde betydning af ordene – troede jeg. De to tøser grinede lidt, hviskede og grinede igen. Situationen var pludselig alt andet end komisk for mig. Havde jeg haft kolde fødder før, var det for intet at regne med fornemmelsen nu. Jeg var alt andet end stolt ved situationen, men på den anden side var det ustyrligt frækt at stå der nøgen og hjælpeløs med et glinsende strittende lem. Foran to helt fremmede piger, hvoraf jeg kun havde "kendt" den ene i et kvarters tid.
Det blev hurtigt til mellem. Veninden havde også skilt sig af med tøjet og stod nu foran mig og pressede sin krop mod min, mens Britt indtog sin tidligere position bag mig. Blide fingre var overalt på mig, Snart var de væk og jeg kunne mærke, at de to piger begyndte at kærtegne hinanden. Jeg kunne mærke, at deres hænder havde fattet om hinandens bryster. De negligerede mig totalt. Det var bare frækt at stå der mellem to piger, der leger med hinanden. Også venindens parfume var med til at skabe en ekstrem erotisk atmosfære. Den duft. Den vakte behagelige minder. Men hvorfra. Det kunne jeg ikke koncentrere mig om, for pludselig vendte veninden min opmærksomhed mod noget andet, idet hun begyndte at kysse mig. Ohh, den måde hun styrede vore tungers leg. Fornemmelsen var der igen – velkendt og alligevel så fjern. Og de lange bløde lokker, der kildrer mine skuldre og bryst. Igen afledes opmærksomheden ved at Britt med erfaren hånd styrer min rejsning op i venindens skød. Med hænderne på venindens lille numse, styrer hun begivenhederne. Det er mig, der er trængt indenfor, men jeg har ikke noget at skulle have sagt. Mine bevægelser er neutraliseret af de to piger på hver side af mig. Veninden kysser videre og lader sine hænder kærtegne mig over hele kroppen. Da de fatter om posen mellem mine ben, og en finger presser sig ind gennem bagdøren, går jeg til af liderlighed og eksploderer voldsomt stønnende.

Nå, siger Britt. Nu kan du nok holde til at stå og se på vores leg uden at stå og savle ned på mit nye gulvtæppe. I det samme tager hun bindet af mig.
Lis!!! Min overraskelse er til at få øje på, selvom jeg flere gange var på sporet.
Hvor kender I hinanden fra, lyder det som med en mund fra både Britt og mig. Vi kigger på hinanden og bryder ud i latter. Lis står og nyder situationen. Allerede da hun så mig spændt op, havde hun ikke kunnet holde et grin tilbage. Vi to andre vidste bare ikke, hvad den rigtige årsag var.
Lis måtte så tilstå, at hun faktisk ikke kom fra København, og at profilen ikke var helt ærlig. Hun er godt nok kanon liderlig, siger hun med et stort smil, hvilket jeg kan skrive under på med henvisning til vort tidligere møde, men ikke fra København. Det går op for os alle tre, at vi igennem længere tid har haft en trekant med hinanden uden at vide det.
Nå siger Britt. Københavner eller ej. Du er dødlækker og jeg har voldsom lyst til dig.
Med de ord går Britt hen til Lis, og snart er de smeltet sammen i et stort favntag med arme og hænder, der undersøger hver en krog af deres smukke og slanke pigekroppe. Det er vildt ophidsende at se deres tunger spille mod hinanden for straks efter at gå på opdagelse i hinandens indre. Det er tydeligt, at de nyder hinandens kys og nærvær. Jeg må give Britt ret. Lis er dødlækker. De lange, lyse, glatte lokker danner rammen om et kønt ansigt med en lille fræk næse og et udfordrende smil. Huden er silkeblød, husker jeg, og den slanke krop, bærer nogle velproportionerede bryster, der indbydende stritter ud fra kroppen. Taljen er slank og slutter af med en lille rund bagdel, der holdes oppe af nogle lange slanke ben. Lårene er faste og helt vidunderlige at kærtegne. Det har Britt også fundet ud af. Hun lader sine fingerspidser rende op og ned af Lis’s inderlår. Et let gysen gennemsitrer hele Lisans krop, og hun trykker sine bryster ind mod Britt og lægger sit ansigt ind mod hendes kind og lader sig kærtegne. Hænderne stryger ned over Lis’s ryg og kærtegner krydset lige over den søde lille numse. Lis er tændt nu og lader sin bagdel skyde bagud samtidig med, at hun spreder benene lidt. Det giver plads for Britts drillende fingre, der begynder at lege med det, der gemmer sig mellem benene.
Britt vender Lis om, så hun har front mod mig i første paket og ryggen ind mod Britts strittende vorter på de store bryster, der bliver klemt helt flade. Britt lader sine fingerspidser nulre Lis’s små vorter til de stritter frækt over mod mig. Hænderne glider ned over Lis’s dejligt flade mave og lander på det glatbarberede venusbjerg. Her maseres der til Lis’s store velbehag - efter hendes sukken at dømme. Da fingrene glider ind mellem de fyldige fremstikkende læberne vrider Lis sig og lever op til sit københavner profilnavn. Lis lukker øjnene og strækker hals, da Britt begynder at kysse og småbide. Hun løfter hagen, så Britt bedre kan komme til.

Mine øjne kan ikke få nok af dette syn. De sluger de to pigekroppe, det de gør ved hinanden og især den effekt, det har. Britts fingre gnubber løs nede i revnen. Lis kan umuligt stå stille til min store fryd. Det er meget smukkere at se på, end jeg havde forestillet mig selv i min vildeste drøm. Hun vrider sig langsomt; bagdelen roterer i takt med fingrenes legen på den lille knop og netop da nydelsen når toppunktet, vender Lis ansigtet og finder Britt i en lidenskabeligt kys, der dæmper Lis’s frydefulde skrig. De bliver kun til nogle små hvin, der alligevel lyder som skøn musik i mine ører. Britt er også godt tændt nu og løfter Lis op i sine arme og bærer hende over til sengen, hvor hun lægger Lis i en position, så jeg har frit udsyn op til det allerhelligste, til den helt glatbarberede revne, hvorfra de dejligste folder vælder provokerende frem. Et utroligt syn, der igen skaber liv i de nedre regioner.

Britt lægger sig i omvendt position, og byder sig forførerisk til. Lis behøver ikke overtalelse for at tage for sig af den opstemthed, der driver ud af Britt. De to piger lader deres tunger gå på opdagelse i hinandens skød til fryd for alle tre parter. Mens Britt ligger og nyder Lis’s erfarne tunges leg på den følsomme hud på inderlåret, på venusbjerget og mellem de små hudfolder, har hun overskud nok til at tænke på stakkelen, der blot må stå og se på. Hun åbner med fire fingre hele revnen, så der er frit udsyn, inden hun lader sin tunge vandre rundt i den indbydende grotte og spille på den lille knop. Effekten er tydelig hos både Lis og mig. Dingenoten står igen i fuldt vigør, mens Lis ligger og vrider sig liderligt under den pirrende berøring. Det tager til i styrke, da Britt suger alle hudfolderne ind i munden og nulrer dem med sin tunge. Lis kan tydeligvis ikke holde Lis længere. Eksplosionen kommer så voldsomt, da Britt jager to fingre op i Lis’s saftige grotte, at Britt ikke længere kan holde mundkontakt med Lis’s dampende skød. Det problem har Lis ikke for Britt borer sin revne ned over Lis’s ansigt og hindrer hende derved i at skrige sin orgasme ud over hele lokalet.

Da Lis er faldet til ro, rejser Britt sig og går over til en kommodeskuffe for at hente nogle dildoer. Der var flere forskellige modeller; nogle så store, at jeg ikke troede, at det var muligt at nyde at blive bollet med dem.
Nu er det min tur. Vælg en, sagde Britt og lagde sig med sin glatbarberede revne grinende mig lige op i ansigtet. Hun så også dejlig ud, men uden de hudfolder tittende frem, som tænder mig helt vildt.
Lis finder en dildo med et bevægeligt hoved og kører den frem over Britts venusbjerg. Hun prøver Britts fugtighed af med en finger og konstaterer, at grotten er godt våd. Forsigtigt presser hun først det vrikkende hoved indenfor, og dernæst resten, så hele stangen ubesværet forsvinder helt ind i varmen. Britt begynder ophidset at rotere med underlivet samtidig med at hun begynder at kærtegne sine egen bryster, niver lidt i vorterne, og de små stønnelyde angiver tydeligt, at hun nyder behandlingen. Hvilket hun ikke er ene om. Det er stangliderligt at stå og se på – men hvor ville jeg gerne kunne gå hen bag Lis og give hende en tur samtidig med, at hun kører dildoen ind og ud af Britt. Lis styrer Britt mod en sikker udløsning ved samtidig at massere hendes opsvulmede klit. Lige da orgasmen skal til at gennemryste hele Britts krop, trækker Lis drilagtigt dildoen ud og der lyder et skuffelsens skrig fra Britt. Lis’s øjne lyser i triumf over at have kunnet styre den anden piges klimaks så tæt på orgasme uden at give hende den, velvidende, at når den så kommer senere, vil den være så meget mere voldsom.

Jeg stod også lidt skuffet, for jeg følte mig også snydt for at se Britt udfolde sig i sine krampetrækninger, men samtidig beundrede jeg også Lis for det lille trick, og hvor så hun dejlig ud nydende sin lille triumf. Et lille drilsk smil over hele ansigtet med udspring i øjnene.
Lis lod Britt falde til ro, mens hun påførte sig en kæmpe påspændingsdildo.
Om på alle fire. Lis har pludselig taget teten.
Lis stiller sig hen bag Britt og fører langsomt den tykke gummistang ind i Britts godt tændte revne. Med et fast tag om hofterne begynder Lis at bevæge sig rytmisk frem og tilbage. Britt falder hurtigt ind i rytmen og banker løs. Det er som om, hun ikke kan få nok. Som om Lis’s spinkle krop ikke kan banke hårdt nok. Britt er vildt tændt og opsat på, at hun ikke vil vente længere.

På afstand var jeg vidne til, at det nærmest var Britt, der bollede Liss gummistav og ikke omvendt. Det var vildt frækt og igen måtte jeg sande, at havde jeg ikke været så drillende langsom på nettet forleden, så havde jeg deltaget i festlighederne i stedet for at stå med en sprængfyldt rejsning og ingen til at gøre noget ved den.
Kontrollen var stadig i hænderne på Lis for lige før Britt eksploderede, stak hun en finger op i det bageste hul. Det var som at sætte ild til en serie fyrværkeri. Britt hylede sin orgasme ud i en række skrig, der må have fået naboerne til at trække på smilebåndet. Og det var kun med en voldsom anstrengelse, at Lis holdt sig i sadlen, så kraftige var Britts krampetrækninger. Varme bølger strømmede længe gennem hendes krop, og det var et dejligt syn at se, hvordan dele af hendes krop sitrede i små muskelsammentrækninger.

Udløsningen kom netop så voldsom, som Lis havde styret den frem imod. Efter at have afmonteret seletøjet havde Lis lagt sig ned ved siden af Britt, der var faldet helt sammen på sengen og lå afslappet og nød sin udmattethed. Lis var begyndt stille og meget blidt at stryge Britt over hele kroppen. Det forøgede Britts velvære tydeligt. Hun krøb længere ind til Lis og de to piger nød varmen fra den andens bløde krop.
Det var lige før jeg troede, at de var faldet i søvn, da Britt kiggede op på mig og spurgte Lis: Hvad skal vi gøre ved ham? Jeg har en pisk og andet lignende legetøj. Var det noget?
Vi kunne også lade ham hænge, mens vi går i byen resten af aftenen, foreslog Lis.
Hvad der vitterlig skete, tænker jeg ofte tilbage på med både fryd og gysen.