LÆSERNES EGNE NOVELLER

Trine L©

Orgie - del 2

Det var et ganske hyggeligt sted. Inden for døren var der en bar, og på den anden side af den, stod der en dame, som hilste overstrømmende venligt på Hans, kindkys og knus, og han præsenterede mig, og mit fornavn blev noteret op i en lille bog, så var jeg blevet medlem. Kvinden bød på kaffe, og vi fik hver en kop.
Jeg blev vel modtaget af kvinden, som hed Jytte, og hun fortalte mig, at der også kom en anden pige ved navn Mette, og at de altid var glade når der kom andre piger derned, ikke bare fordi det gav lidt aflastning for dem, men også fordi det som regel gav en helt anderledes stemning, når mændene så, at der også kom piger, som ikke deltog for betaling, men gjorde det af lyst. Jeg skulle naturligvis vide, at selv om jeg nu var inde, og havde sagt ja til at deltage, var et nej stadig et nej, og det ville blive respekteret. Det beroligede mig en del.
Hans er en kendt gæst, og han fik særforplejning. Vi bragte vores kaffe med ud i baglokalet, hvor vi bag et forhæng kunne følge med i hvem de øvrige gæster var efterhånden som de kom ind.
Jeg fulgte spændt med. Der kom 8 mænd i løbet af den næste halve time, ikke nogen Hans kendte, men han mente dog, at have set i hvert fald en af dem før.
Det var ganske almindelige fyre. Den ældste var nok omkrig 55, den yngste vel knap 30. Ingen skilte sig voldsomt ud fra den almindelige gennemsnitlige dansker, og jeg var efterhånden forholdsvis rolig ved situationen.
Klokken 20, lidt over, gik vi ind i det rum, hvor seancen skulle begynde. Det var et lille rum, vel omkring 4 x 5 m. med stole opstillet og stor madras på gulvet. Et TV med pornofilm kørende hang fastmonteret på væggen over madrassen.
Hans havde sikret os 2 pladser på første række, de næste rækker var et trin højere, jeg tror der var 3 eller 4 rækker stole med nok 6 i hver række, vi sad lige inden for døren, som er på samme side i rummet som madrassen, vi sad lidt skråt for "scenen", men havde et fint udsyn til det der ville komme til at foregå.
Der var ikke specielt lyst i lokalet, og først da øjnene havde vænnet sig til belysningen, blev jeg klar over, at alle mændene, som var kommet på plads før os, nu havde set og konstateret min tilstedeværelse.
Der var ingen der sagde ret meget, enten var de generte, eller også ventede de i spænding.

Lidt efter kom pigerne ind, stadig fuldt påklædte.
Jytte, en lidt stor og temmelig barmfager dame på godt 50, vil jeg tro, bød velkommen og fortalte, at nu ville de hver finde en mand, og pille tøjet af ham, og lade ham pille tøjet af pigen, men da de jo ikke kunne være overalt på en gang, opfordrede de gæsterne til, selv at tage deres tøj af, for det var en betingelse for tilstedeværelse.
På hver stol lå et håndklæde, som man kunne dække sine vitale dele med, hvis man ønskede det.
Ved siden af var der endnu et rum med en seng, og man ville nok fordele sig i de to lokaler på et tidspunkt.
Som sagt så gjort. Jytte og Mette gik hen til hver sin fyr på første række og begyndte kælent, og under megen munterhed at tage deres tøj af. De blev samtidig selv klædt af, og det varede ikke mange øjeblikke før de to mænd og pigerne var helt nøgne og i fuld gang med at kæle for hinandens kroppe.
Jeg sad nærmest og stirrede lige frem. Jeg var ret fascineret af synet, men kunne dog fornemme, at alle bag mig begyndte at tage deres tøj af.
Hans smed også ret hurtigt skjorte og bukser, og begyndte at hjælpe mig med knapperne.
Jeg stirrede stadig på de smukke nøgne mennesker, hvor begge piger allerede var i gang med at udstyre et par stive pikke med præservativer, og straks efter at sutte løs på hver sin pik.
Hans var nu helt nøgen, og jeg konstaterede, at hans pik endnu ikke så ud til at være påvirket af hvad der foregik, men nåede at tænke, at han, når han skulle fjerne mine trusser dårligt kunne undgå at opdage, at sådan var det ikke fat med mig. Jeg mærkede tydeligt en blid og behagelig ophidselse brede sig i kroppen, med det til følge, at min fisse uvilkårlig ville være mere end almindelig fugtig i løbet af et øjeblik.
Profferne hev nu deres fyre med ned på madrassen, og så begyndte legen for alvor.
Jeg sad og var helt opslugt af hvad der foregik 2 meter fra hvor jeg sad, og ænsede nærmest ikke engang min egen nøgenhed.
Jeg holdt Hans i hånden. Han havde hvisket til mig, at han ikke var til ret meget, han har store potensproblemer, men nyder alligevel at være med, og især at kæle og blive kælet for. Det forklarede hans stadig slappe pik. Han gled stille ned, og lagde sig på knæ foran mig og kælede for mine lår og min fisse. Jeg lænede mig tilbage og nød det, samtidig med at jeg stadig kiggede på parrene på madrassen. Der blev suttet, slikket og bollet, og pludselig mærkede jeg et par hænder på mine bryster, jeg stivnede et øjeblik, men rystede chokket af mig, og nød lidt efter lidt den dejlige fornemmelse af et par krammende hænder, som vurderende vægtede mine bryster, samtidig med, at Hans´s tunge stille kælede for min fugtige revne, forsigtigt og nærmest prøvende, tydeligvis nød han det også, og klemte sig tættere og mere kælent ind mod mine lår. 
På gulvet listede et par fyre nærmere de bollende og slikkende par. De famlede lidt rundt, men opdagede hurtigt, at det var helt legalt for tredjemand at blande sig forsigtigt i legen, så inden længe kælede de for en røv og et bryst og et par lår imens de to aktive fyre tog sig kærligt af pigerne.
Jeg konstaterede, at jeg nød det på en stille og fredelig måde. Jeg var ikke vildt liderlig med trang til at kaste mig over den første den bedste, men fornemmede, at begæret langsomt voksede i min krop, og at jeg på den måde satte mere og mere pris på de kærtegn, som Hans og den ukendte bagved overøste mig med.
Da fyrene på gulvet var færdige, gik Jytte ned i det andet rum med en fyr. En del af selskabet fulgte med, mens de øvrige fandt sammen omkrig Mette, en slank smuk pige på 35 - 40, meget solbrun og med ringe i skamlæberne og næsten hårløs.
Ved siden af mig tog en fyr opstilling, og lånte mit ene bryst. Hans slikkede stadig. Jeg rakte en hånd ud, og fik fat i en pik, som hastigt voksede til en ret pæn størrelse.
En hastig tanke strejfede mig, og slog mig med en fornemmelse af det absurde. Her sad jeg, Hans, hvis hoved lå mellem mine lår, og hvis tunge beredte min fisse de behageligste fornemmelser, kendte jeg lidt. Men der var nu to fyre, som delte mine bryster imellem sig, og jeg havde end ikke set så meget på nogen af dem, så jeg ville kunne kende dem, hvis alle fyrene i lokalet havde stillet sig op på en række. Jeg skød dog hurtigt de tanker væk, eller drejede dem i den retning, at jeg så det særdeles ophidsende i at blive betjent af 3 mænd på en gang, som hver især fandt behagelighed ved min krop.
En følelse, som utvivlsomt kunne fornemmes rent fysisk i hvert fald på Hans´s plads.
Om det var derfor tvivler jeg nok om, men Hans rejste sig, kyssede mig vådt, løftede mine ben op, og "fremviste" min nybarberede fisse til fyren ved siden af, og brummede, "Nu er der vist klar bane".
Jeg tror ikke Hans kendte mine reaktionsmønstre godt nok til at vide, at dette var netop den mest ophidsende bemærkning, han overhovedet kunne sige i lige den situation, og jeg nærmest rystede af forventning, da fyren ved siden af tog hans plads, og efter at have anbragt et kondom på sin pik, langsomt trængte den op i mig.
Fyren bagfra dukkede frem ved siden af mig, og sammen med Hans holdt han mine ben, samtidig med, at de kælede hver for et bryst.
Inden jeg vidste af det, havde jeg en pik i hver hånd. Hans´s delvis slappe i den ene, og et særdeles potent og ganske flot eksemplar i den anden.
Bare fornemmelsen og tanken om 3 pikke fik mig til at dirre og ryste, og kun en voldsom koncentration forhindrede mig i at dykke dybt ned i orgasmens tåger, men jeg havde på det tidspunkt besluttet mig for, at selv om jeg nok er typen, der sagtens kan klare mere end en orgasme på en aften, ville jeg trække den lidt, for jeg ville have så megen klarhed i hovedet, så jeg også bagefter ville kunne huske hvad der var sket og have glæde af det også ud over selve nuet.
Jeg vidste stadig ikke hvem de 3 pikke tilhørte, jeg koncentrere mig med lukkede øjne, og nydelsen og fornemmelsen i såvel hænderne som underlivet var kolossal.
Fyren bollede mig hurtigt, og kom heldigvis inden jeg nåede helt derop. Han trak sig tilbage, og der var tid til en lille smule afslapning, og til at nyde synet af 3 fyre på madrassen, der alle var i gang med at servicere Mettes yndigheder. Hun lå på alle 4. En lå på knæ foran hende, og hun suttede ivrigt hans pik. En lå ligeledes på knæ bag hende, og bollede hende langsomt bagfra, mens en tredje lå på ryggen med hovedet under hende og slikkede hendes bryster. Et vanvittigt flot og lækkert syn. 3 for hinanden ukendte fyre, som havde fundet sammen om en leg, som Mette, selv om hun var professionel, så ud til at nyde.
Hans gik ud efter kaffe, og blev væk lidt. Jeg fik mig tørret i skridtet med en vådserviet, som sammen med kondomer lå til fri afbenyttelse strategiske steder rundt omkring.
Jeg satte mig igen.
En ny fyr kom ind i rummet og tog knælende plads mellem mine ben. Han slikkede hårdt og krævende. Jeg gled lidt fremefter i stolen, og kunne nu få den potente pik fra før i munden, lækkert lækkert, hans pik var ikke bare stor, men selv om han havde kondom på, kunne jeg let mærke, at hans pik var både tyk og hård, og havde et stort og velformet hoved, som min tunge nyder at køre rundt og rundt om, til stor glæde også for fyren, for han sukkede og stønnede voldsomt.
Lidt senere skulle jeg ud og tisse, måtte nærmest modstræbende hviske det til fyren mellem mine ben, men han rejste sig beredvilligt og hjalp mig op at stå.
 
Jeg kom således igennem det andet rum, hvor en ret ung fyr lå og bollede Jytte. Jeg standsede op et øjeblik og nød det dejlige syn. Han arbejdede virkelig for sagen. I husmandsstillingen og med strakte arme, Jytte havde sine ben løftet højt op over hans skuldre, så han virkelig kunne dykke dybt. Jeg lagde mærke til, at selv om hendes røv var ret stor, så den yderst fristende og dejlig ud, ikke mindst mens en stor og potent pik, som kunne have tilhørt hendes søn bankede ind og ud af hende. Ved siden af dem i sengen lå en anden fyr, som havde en hånd placeret på hendes bryster, som i øvrigt gyngede særdeles inspirerende under den unge fyrs heftige arbejde.

Da jeg kom tilbage fra toilettet satte jeg mig i en lænestol, som stod for enden af sengen. Der stod nu yderligere et par fyre og kiggede på de 3 på sengen.

Fortsættes i kapitel 3...