LÆSERNES EGNE NOVELLER

Trine L©

Orgie - del 3

Jeg fik nu ikke lov at sidde længe. Fyren ved siden af parret i sengen kaldte på mig, og jeg rejste mig og lagde mig ned til ham.
Han overøste mig med kys over hele kroppen, og efter en stund, hvor jeg følte hans hænder fare rundt på min krop, krævende og kælende på en gang, besteg han mig kort efter.
Det var utrolig frækt at ligge der i en stor gyngende seng og bolle alle fire.
Imens blev jeg kælet for af hvem ved hvor mange. Jeg følte det som om jeg havde hænder overalt syntes jeg, men jeg lukkede bare øjnene og nød fornemmelsen af en særdeles velarbejdende pik i min vildt ophidsede og våde fisse.
Det var en rigtig maraton knepper, der havde taget plads mellem mine lår og parret ved siden af blev færdige imens, og det gav mere plads til en hel skare omkring mig.

Jeg forsøgte igen, som jeg havde besluttet, at holde mig rimelig cool og have check på hvad der skete hele tiden, og det synes jeg også lykkedes ganske godt denne gang, men fornemmelsen af pikken og de mange hænder var simpelthen ubeskrivelig. På mine bryster, på mine lår, overalt på en gang var der hænder, og nu og da også en sugende eller slikkende mund på et bryst, det krævede en utrolig vilje ikke bare at overgive sig helt og styrte sig ud i orgasmens afgrund, men jeg klarede det primært ved hele tiden at koncentrere mig om, at forsøge at holde styr på hvor mange pikke der i aftenens løb besøgte min hungrende grotte.
Da fyren var færdig, gik jeg efter en lille afvaskning ud og drak kaffe i forrummet. I lænestolen, hvor jeg før havde siddet, sad nu Mette, og mellem hendes lår lå en fyr, og labbede i sig af hendes søde lille fisse, med små ringe i hver skamlæbe, et meget smukt og dejligt syn, i øvrigt. Ved siden af hende stod en fyr, som samtidig fik suttet sin pik, så han nærmest vendte det hvide ud af øjnene, der var vist ikke tvivl om, at den tøs kunne sit håndværk.
I forrummet var der en slags bar, hvor der på det tidspunkt stod ret mange. Jeg kom til at stå for enden af bardisken, med ryggen ud mod det rum, hvor jeg lige var kommet fra. Nogle af fyrene dækkede lidt af de vitale dele med et håndklæde, jeg havde ikke mit ved hånden, men var også ligeglad.
Jeg stod der og hang og strittede nok lidt med røven, for pludselig mærkede jeg et par hænder lægge sig på mine baller. Det blev snakket om løst og fast, ikke seksuelt, nogle kendte hinanden lidt, men de fleste var "nye".
Fyren bagved kælede blidt og behageligt for min røv og mine bryster. Han var ikke uden evner, kunne det der med at kæle blidt og samtidig krævende og ophidsende. Han blandede sig lidt i snakken, og jeg vendte mig lidt, så jeg kunne se ham. Ikke specielt køn, lyshåret fyr på ca. 40. Ganske pænt udstyret, voldsomt behåret på kroppen, men barberet i skridtet, det så dejligt ud. Vi udvekslede bemærkninger om ferie og lign. mens han genoptog kæleriet.
På et tidspunkt gik han ind i det første rum, og jeg tænkte, at ham kunne jeg godt tænke mig at se nærmere på. Så lidt efter gik jeg også derind, men mødte ham i døråbningen, han var bare gået ind efter cigaretter. Der var smalt i døråbningen, og vi kom forbi hinanden med et lille knus.
Jeg opdagede, at Hans sad derinde og kiggede film.. Han var alene og sad stille og spillede på en halvstiv pik. Jeg satte mig på skødet af ham og hjalp ham med spilleriet. Den var næsten stiv nu. Jeg gled lidt rundt, og han listede den ind i varmen. Også han var dejlig. Vi sad bare næsten stille og småkneppede og slappede af.

Folk begyndte at simre rundt igen, og to fyre tog opstilling ved siden af os, og atter blev mine bryster okkuperet af to hænder, som tilhørte hver sin fyr.
Jeg rakte ud, nærmest pr. automatik, og fik fat i et par ganske nydelige eksemplarer at det mandlige forplantningsorgan, som ud over den primære opgave også har den funktion at give kvinder en særdeles frydefuld oplevelse.
Den ene pik viste sig at tilhøre min behårede kæler fra før. Den antog en ret imponerende størrelse ved behandlingen, og da han havde udstyret den med et kondom, fik den da også et kys i ny og næ.
Da en fyr lagde sig på knæ foran os, og kælede for min klitoris, ophidsede det i den grad Hans, og han begyndte at støde kraftigere op i mig. Jeg fangede hurtigt antydningen, og gav mig nærmest pr. refleks til at ride ham rytmisk og tungt.
Jeg var ved at være temmelig varm, og det glædede mig overmåde, at det var lykkedes for mig, at få Hans op på mærkerne, han var trods alt min ven og beskytter i denne vilde udskejelse, og jeg syntes ubevidst, at jeg skyldte ham i hver fald den glæde.
Efter et par minutter kom Hans med et stort suk, og smuttede straks efter ud, men blev lynhurtigt erstatte af fyren foran, som hele tiden havde haft en finger på min klit. Han bollede mig nu, mens jeg stadig sad på skødet af Hans, og havde stadig en stiv kæp i hver hånd. Atter måtte jeg koncentrere mig om et eller andet for ikke bare at glide bort i orgasmens tåger, og jeg talte langsomt op, at dette var den 4. pik, der inden for den korte tid jeg havde været i klubben gled indenfor i min våde og parate fisse.
Samtidig havde jeg nu atter en kæp i hver hånd, men opgav at tælle, hvor mange jeg i aftenens løb havde været i kontakt med på den facon. Jeg nød at have flere kæppe at hengive mig til, og klemte hårdt og spillede hurtigt på den ene, mens jeg så godt som det nu var muligt forsøgte at sutte på den anden. Det er sikkert ikke lykkedes så godt, for han holdt ud, hvorimod ham jeg spillede kom med et stort suk, næsten samtidig med at pikken i min fisse blev boret dybt dybt ind, og fyren lagde hovedet tilbage og kom med et brøl.
Jeg følte mig efterhånden temmelig bombet. Jeg gled ned på madrassen, hvor der for en gangs skyld var ledigt, jeg trængte til at hvile lidt ud, den behårede, som endnu ikke var kommet fulgte med, og vist også et par andre. Han begyndte at slikke mig, og fra nu af er jeg ikke længere helt sikker på, at jeg fik det hele med.
Han kunne bare det der. Han slikkede som en gud. Lige hvad jeg trængte til, bare at nyde, og slappe af, samtidig med at en vild og dygtig tunge beredte mig en kolossal glæde, og jeg tydeligt fornemmede, at glæden var gensidig. Han slikkede ikke forsigtigt og følende, som jeg tidligere havde mærket et par tunger gøre det i aftenens løb. Han gik virkelig i kødet på mig, lå fladt på maven mellem mine vidt spredte ben, og nærmest borede hele ansigtet op i mit underliv.
Tungen var uhyre effektiv, og fornemmelsen af, at han virkelig nød at svælge sig i mine safter, gjorde oplevelsen endnu mere fantastisk. Han klemte et par hænder ind under mine baller, og masserede rytmisk i takt med sin tunges virke. Senere var det mine bryster der nød hans behandling, stadig med ansigtet dybt begravet mellem mine ben.
En slikker som ham skal man lede længe efter.
Der var igen pikke alle vegne omkring mig, 2 fyre knælede på hver side af mig, og resolut spillede jeg den af på dem begge, fornøjelsen var på det tidspunkt helt på min side, der var simpelthen pikke alle vegne, i munden og i hænderne, og hele tiden den vilde dygtige tunge, der dansede på min klit, og trængte dybt ind i mig.
Jeg var nu helt væk i mit forehavende, og i hvert fald en af de pikke jeg legede med måtte overgive sig, og efter en tid forsvandt de begge, og jeg kunne nu helt hengive mig til den særdeles kompetente fisseslikker, der stadig var i fuldt vigør mellem mine ben.
Jeg greb ham om nakken, pressede ham endnu tættere på, og der udbrød en spontan rysten i mit underliv. Jeg hævede og sænkede hofterne, og han fulgte villigt med, slubrende og prustende, som man kun gør, når man nyder situationen overmåde og er helt udenfor indflydelse på hvad der sker.
Jeg mærkede den umiskendeligt rullende fornemmelse op ad min rygrad, fornemmelsen fyldte nu hele min krop og nærmede sig min hjerne, hvor den fortættede sig og uvilkårligt i løbet af sekunder ville udmønte sig i en voldsom orgasme. Jeg glædede mig, hvis jeg ellers var i stand til i situationen at registrere det, og rystelserne tog til, og jeg rejste overkroppen så meget det nu var muligt, krammede hans nakke og ryg, og jeg kom.
Alt gik i sort et kort øjeblik, og kom igen og igen i små sekvenser, afbrudt af sorte huller, hvor følelserne simpelthen var for stærke til at min hjerne kunne registrere dem.
Han løfte hovedet lidt, og kiggede mig lige ind i øjnene, glæde var det udtryk jeg hastigt registrerede i hans ansigt, og jeg forsøgte at gengælde hans hengivne smil.
Kort efter gled han op på mig. Jeg hjalp pikken på plads, og vi bollede løs. Jeg havde allerede under slikningen klemt hans hoved fast mellem mine lår, og nu lå hele hans krop mellem mine ben som i en skruestik, og ivrigt kørte han løs. Vi oksede begge vildt løs, og jeg koksede helt fra, og kom og kom i en uendelighed, i små og store spasmer i en lang, dirrende og endeløs orgasme, mens han bare blev ved og ved.
Jeg var efterhånden gledet så langt op på madrassen, at jeg dunkede hovedet imod væggen ved hvert af hans stød, men jeg var ligeglad, registrerede næppe andet end det vidunderlige lem, der formåede at holde mig på orgasmens tinde i hvad der føltes som en evighed. Jeg var helt bange for, at han ikke formåede at nå samme højde, men endelig kom han - og jeg, sammen - i et brøl.
Vi rullede vildt rundt i et kys - noget der ellers ikke er kutyme - men det her var fedt.
Længe lå vi tæt sammenslyngede og hviskede små søde bemærkninger i hinandens ører.
Han var vildt imponeret af mine reaktioner, som han ikke lagde skjul på ophidsede ham meget, og jeg måtte rose hans teknik, som både med tungen og siden med pikken var helt uovertrufne.
Efterhånden som vi kom tilbage til virkeligheden, opdagede vi, at vi tilsyneladende havde været aftenens clou. Der sad en hel kødrand af mænd og kiggede forbløffede på os, både Jytte og Mette var arbejdsløse, og sad på gulvet og fik sig en smøg. Det var lige før der blev klappet.
Kort tid efter var der almindeligt opbrud, og efter 10 min. afslapning og kæleri rejste vi os også og begyndte at klæde os på.
Et lille kys til afsked var det sidste jeg så til min fantastiske elsker, inden han forlod stedet som de fleste andre.
Hans fulgte mig hen til en bar, hvor vi "evaluerede" over en øl. Han ville vide, om jeg havde haft en god aften, hvad jeg kun kunne sige ja til. Klokken var snart 23, og jeg kunne konstatere, at jeg havde bollet løs uafbrudt i over 2 timer. Ikke nogen tidsmæssig rekord for mit vedkommende, langt fra, men antallet af partnere og intensiteten i udfoldelserne var så afgjort med til at gøre denne aften til den mest erotiske og liderlige jeg nogen sinde har haft.
Da vi havde drukket vores øl, jeg var vist ret tavs, tror jeg, jeg gik ud og ringede efter John, og der gik knap 5 minutter før han holdt udenfor.
Hans blev og ventede på at jeg blev hentet, og fulgte mig ud på fortovet. Jeg gav ham et kys til farvel, inden jeg satte mig ind i bilen til John, og vi kørte hjem.
John sagde ikke meget på hjemturen, men var tydeligvis fuld af spørgsmål. lagde en hånd på mit knæ, og kørte stille. Jeg slappede af.
Hjemme var der kold vin parat, og en rejemad i køleskabet. Vi spiste den og snakkede om dagens normale begivenheder.
Da vi bagefter nød det sidste af vinen, spurgte han om jeg havde bollet fyren som jeg havde kysset farvel?
- Også ham, var svaret.
Det var nøglen til ca. 1 mio. spørgsmål og svar, og samtalen antog efterhånden en intensitet, som langsomt trak os ind i sengen, hvor han klædte mig af, mens jeg fortalte.
John ville vide alt, og fik alt at vide. Havde en stivert på størrelse med det skæve tårn, og det blev en lang og vild nat også hjemme.
Mens jeg fortalte, lå John og kælede for og småslikkede på min temmelig brugte og lidt ømme fisse, og der var ingen tvivl om, at vi begge nød at være sammen, og at den oplevelse, som den nat gav sig udslag i at John var i stand til at bolle mig igen og igen, også fremover vil blive taget frem og vendt nok en gang som inspiration til en lækkert og vild bollenat.
Klokken blev hen ad 5, før vi endelig faldt totalt udmattede sammen, efter en aften og en nat, hvor 6 forskellige mænd gjorde et besøg i min elskovsgrotte, og jeg havde suttet og leget med en ukendt antal, og omtrent lige så mange havde fået lov at smage mine safter, som aftenens oplevelser fik til at flyde i så rigt et mål.

Næste morgen var jeg helt udkørt. Jeg kom ikke på arbejde før til middag, og der gik flere dage før enhver dumpen ned på en stol, eller svingen sig på cykelsadlen ikke længere gav mindelser om den onsdag aftens begivenheder.