LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den plasticbegejstrede©

Overboen på besøg

Det var piskende regnvejr. Jeg havde været ude og handle iført mit sædvanlige "kostume": gummitrusser med åbent pikfutteral, tyndt regnsæt med plasticsiden mod kroppen, og et andet regnsæt normalt på, gummistøvler, og en liderlig fornemmelse i min lille følgesvend. 

Undervejs løb jeg på vores overbo, en yderst sekset dame, der var knap 10 år ældre end mig og altså i starten af de 60. Hun havde langt, sølvgråt hår og en flot figur, og hun boede alene. Vi havde boet over hinanden gennem 8 år uden egentlig at have andet end hilst, men jeg havde da drømt om hende mange gange.
Jeg havde set hende i butikkerne og på gaden adskillige gange, men i dag havde jeg gloet ekstra meget, for hun havde været iført lange sorte skindstøvler og en gnistrende sort Børmax lakregnfrakke af ældre dato. Nøj hvor hun havde set godt ud. Vi havde snakket lidt sammen i butikken, og jeg var gået op før hun var færdig med at handle.

Nu sad jeg så og surfede på nettet, stadig iført gummitrusserne og intet andet, da det ringede på døren, så jeg hev et par tynde hjemmebukser på og lukkede op. Det var hende! Iført den sorte lakregnfrakke og et sært smil. "Må jeg komme ind et øjeblik" spurgte hun. Jeg svarede fjoget ja og lukkede hende ind.
Hun gik lige til sagen: "Synes du jeg er pæn med denne frakke på?" Jeg trådte et lille skridt baglæns og svarede: "Ikke alene pæn, men enormt tiltrækkende!" "Så giv mig da et kram, jeg kan mærke!" sagde hun, og det gjorde jeg. Hun drejede sit hoved mod mig, og vore læber mødtes. Min Diller dikkede i sit gummihylster.
Hun sagde, at hun havde beundret mit regnsæt, og fundet det seksuelt spændende. Jeg måtte sige, at jeg havde fundet hende meget erotisk tiltrækkende mange gange, men særligt i dag.
Hun spurgte mig, hvad jeg havde haft på under regnsættet, og uden at tøve, svarede jeg, at det var et plasticregnsæt og mine frække trusser. Om hun måtte se trusserne? Jah svarede jeg, "men jeg har dem altså på lige nu." Uden blusel mærkede hun efter inden jeg fik trukket hjemmebukserne af, og derefter mærkede hun igen. Dillermand rejste sig høfligt. Hun satte sig straks på hug, og uden at spørge om lov, tog hun Dilleren, trak gummihylsteret tilbage og tog ham i munden.  Jeg støttede på hendes regnfrakkebeklædte ryg og vred mig. Men hun stoppede hurtigt.
"Vil du se "legetøj" spurgte jeg. Hun svarede ja og vi gik sammen ind i soveværelset, hvor skabet med mine erotiske ting var. Hun havde stadig både støvler og lakregnfrakken på, men knappede frakken op, og afslørede en tynd nylonbluse, der spændtes ud af hendes bryster, og en nederdel af kraftig, sort gummi. Hun var altså fetichist ligesom mig! Hun tog min hånd op under nederdelen, og jeg mærkede hendes fjamsebasse, dækket af bløde plastictrusser med en voksenble indenunder. Nå sådan føltes det altså, det med bleer, jeg havde set så meget om på Nettet.
Hun sagde med svag stemme, at hun elskede at sidde et fremmed sted på en café, og dér tisse en tår som kun hun vidste. Det gjorde hende utroligt liderlig, og da det var 12 år siden hun var blevet skilt, savnede hun det erotiske. Hendes mand havde været en dødbider, der lige klarede missionærstillingen og så nix weiter. Derfor havde hun de sidste 10 år eksperimenteret med sex, trods sin alder.
Jeg var ligeledes alene, men havde dog haft en 20 års erfaringer med regnfrakker og gummitøj. Så jeg åbnede skabet og tog nogle ting ud. Hun kikkede og undersøgte begærligt.

Pludselig lukkede hun frakken sammen, satte sig ned, og bad mig komme og kysse hende bagfra, og samtidig tage hende på brysterne gennem nylonblusen. Det gjorde jeg, og jeg mærkede hvordan en sitren gik gennem hende, efterfulgt af et dybt suk.
"Åhhh, det var dog det bedste, jeg endnu har prøvet" sagde hun. "Jeg sad og tissede i bleen mens du gramsede og kyssede, og jeg fik en lille orgasme samtidig". Jeg rejste hende op, spredte hendes ben og kyssede hende igen mens min hånd masserede fjamsen gennem plastictrusserne og bleen. Hun vred sig og trykkede sig ind mod mig og lod tungen spille i min mund. Hendes hånd fik fat i min diller, og hun masserede den blidt. Pludselig gav hun er piv, krampede benene sammen, og trykkede sit ansigt ind mod min skulder. Hun havde sørme fået endnu en orgasme i bleen. Jeg tog en tynd, gennemsigtig plasticregnfrakke, lagde den over hende med ryggen forrest, trak hætten op for hendes ansigt, og holdt hætten fast mens jeg masserede hende igen gennem plastic og ble. Hun vred sig og stønnede, og gav så et stort suk og slappede af. Jeg fjernede hætten og hun vendte sig mod mig. "Sådan noget må du aldrig gøre mere," stønnede hun. "For jeg tror aldrig, jeg vil opleve noget skønnere! Det var det tredje orgasme, og normalt oplever jeg kun en enkelt"

"Bare rolig" svarede jeg. "Hvis du vil lege med mig, vil jeg lege med dig, og så skal vi opleve en masse sammen!" Hun trykkede sig ind til mig og kyssede mig længe og inderligt. Min Diller var efter hånden slappet af, men kontakten med lakregnfrakken og gumminederdelen fik interessen frem igen. Hun lagde frakken og gik ud på badeværelset, hvor hun puslede lidt. Da hun kom ind, viste hun mig, at nu var bleen væk. Kun plastictrusserne sad på plads. Bleen havde hun pakket ind i en plasticpose, hun havde med til det samme, og smidt i affaldsspanden. Så nu kunne hun mærke mig direkte på Fjamselise.
Jeg nussede blidt og hun krammede sig til mig, men så stoppede jeg, og sagde, at nu skulle vi have lidt kaffe. Og så bryggede jeg kaffe, mens hun satte kopper frem efter min anvisning. Bag køkkendøren fandt hun et plasticbelagt forklæde som hun straks tog på. Jeg kvitterede med at gramse lidt på hendes bryster gennem det, til hendes store glæde.

Hun fortalte, at hun tit havde studeret mig i regnvejr, og haft lyst til at have sex med mig i regntøj, men hun havde aldrig turdet søge kontakt. Jeg kunne så fortælle hende det samme fra min side, og vi fandt sammen i et varmt kys. Hun slap mig pludselig og spurgte, om jeg havde et plastic-badeforhæng. Jo det havde jeg. Det skulle jeg hente og lægge på gulvet i badeværelset. Nu ville hun prøve noget virkeligt frækt.
Jeg lagde et par håndklæder under plasticforhænget, og hun bad mig lægge mig på badeforhænget. Om hun måtte gøre noget meget frækt? Ja selvfølgelig måtte hun det. Så satte hun sig på hug over min brystkasse, med ryggen til mit ansigt, der dækkedes af gumminederdelen, og begyndte at massere min dillerbasse. Plastictrusserne havde hun taget af. Dillermanden var allerede i rejsning, så hurtigt stod den stiv, stadig i sit gummihylster. Og så kom det. Hun tissede sit varme tis på min mave og mit bryst, og mon ikke Dillermanden skød en liderlig ladning af i hånden på hende. Hun tog håndfulden, og masturberede sig med den, mens den anden hånd nulrede min afskudte raket gennem gummihylsteret.
Og med et faldt hun sammen over mig i en krampagtig orgasme.
Er du vild en fræk oplevelse! Tisseleg, spermleg og det hele!

Sammen spulede vi kroppe, plasticforhæng, nederdel og mine afmonterede gummitrusser, og hængte det til tørre. Dog ikke kroppene, som vi tørrede gensidigt.
Jeg tog et par plastictrusser af mine egne på mens hun tog sine plastictrusser på, og så sagde hun, at hun ville have mig med op og se hendes lejlighed. Så jeg tog mine plastic-regnbukser omvendt på, hjemmebukserne over dem, en tynd, lilla plasticregnfrakke på mod kroppen og min almindelige sorte regnfrakke udenpå. Hun lod nederdelen hænge hos mig, og iført den sorte lakregnfrakke tog hun mig med op.

Vel inde lagde hun regnfrakken, jeg lagde min yderste, men måtte ikke lægge den inderste plasticregnfrakke. Bukserne derimod skulle jeg tage af, dog ikke plastictrusserne. Hun bad mig sætte mig i sofaen, mens hun gik ind i soveværelset. Kort efter kom hun igen, nu iført en stor laknederdel og en kort lakjakke, begge dele i sort. Hun så forførende ud! Og efter en krammetur foreslog hun, at vi skulle gå ud og spise og danse sammen på en weekendtur, begge iført frække ting. Det ville jeg gerne, og vi aftalte at jeg kom op til hende 2 timer efter. Vi kyssedes på gensyn, og min dillerbasse fik lige en kærlig rykker.
2 timer efter ringede jeg på hendes dør. Jeg ville tage fusen på hende, og var iført ulastelig kjole og hvidt med hele pibekradset. Og en lille taske med skiftetøj (og legetøj).
Men indenunder....!

Hun åbnede og måbede. Sådan havde hun aldrig set mig før.
Hun var selv i en stor, hellang aftenkjole af sort Gumplast (købt i Funplastic), med bare skuldre og stor vidde. Derover en kort jakke der matchede. Og indenunder kunne jeg kun gætte om! Og lange sorte lakhandsker til over albuerne. Over armen havde hun en pragtsag af en blank sort lakfrakke. Hun kyssede mig, og vi gik ned til hendes bil. Jeg skulle køre og bestemme, hvor vi skulle hen. Hun ville betale aftenen. Mens vi kørte mærkede jeg hendes hånd mellem mine ben. Hun åbnede bukserne og vippede Frederik ud.
Så rakte hun om på bagsædet og tog noget, som hun lagde over min pik. Det var noget gummi et-eller-andet. Og Frederik stillede sig til disposition for hendes kælende hånd.
Hun lænede sig frem og tog den i munden, og lod tungen slikke om pikhovedet. Jeg stønnede, men måtte koncentrere mig om at køre.
, og ledte den dunkende kammerat ind i bukserne igen. Og kort efter var vi ved en hyggelig kro, hvor der var dinner-weekend.
Vi tjekkede ind og fik værelset. Hun havde en lille kuffert med, gemt i forvejen i bilen.

Der var lige tid til en aperitif bagfra, på værelset, inden vi prøvede at se dannede ud, og gik ned til middagen.
Det var en overdådig buffet med betjening ved bordene, og behagelig dinérmusik.
Efter kaffen var der voksendans, og vi trådte dansen som om vi havde danset hele livet sammen. Hun var vidunderlig! Og ekstrem sexet at danse med. Der faldt mange misundelige blikke fra de andre par.
Efter nogle danse og drinks forlod vi selskabet og gik på værelset.

Der bad hun mig tage tøjet af, jeg stod hurtigt kun iført sorte gummitrusser med hul til Frederik. Hun smed trusserne men beholdt gumplast-kjolen på og ledte mig til sengen, hvor hun havde lagt et stort sort gummilagen. Jeg lagde mig på ryggen, og hun satte sig over mig, med kjolen dækkende mig fra ansigt til tåspids. Lidt kælen med kjolen for min dims, og der stod et tårn.
Hun besteg tårnet og gav et dybt suk, da det gled til bunds i den velsmurte grotte. Jeg stødte begærligt, og inden jeg vidste et ord, var hun kommet. Jeg ikke, endnu.

Hun steg af og satte sig på mit ansigt. Jeg gav hende mundtlig undervisning til hun strintede sine erotiske safter i min mund. Jeg slikkede dem begærligt i mig, og hun gav en tår til, mens hun suttede på min pind, der dunkede vildt. Jeg krammede hendes krop gennem kjolens gummi-plastic og det gjorde mig endnu mere liderlig.

Efter hendes 3. orgasme rullede hun rundt og bad mig lyne kjolen af hende. Det gjorde jeg, og indenunder så jeg en underkjole af supertyndt, halvgennemsigtigt gummi. Den gjorde ikke min vildskab mindre, og jeg besprang hende med fuld kraft. Vi skiftedes til at ligge/sidde øverst. Jeg bedækkede hende bøjet over et bord med lakfrakken på, hun red mig med kjolen på, siddende i en stol. Vi var simpelthen ren utæmmet erotisk vildskab iklædt plastic, gummi og lak!
Pludselig bad hun mig om at måtte tage ble og plasticbukser på. Jamen det var da OK, selvom jeg ikke havde fyret endnu, og var spændt som en haveslange under overtryk.

Da hun havde gjort det, krammede hun sig til mig og bad mig stikke pikken ned i plasticbukserne mellem bleen og hendes krop. Det gjorde jeg, og så mærkede jeg hun tissede. Fuldt tryk, men pik blev ikke våd! Da hun var færdig trak hun sig fri, bad mig sætte mig, lagde sig over mine knæ, og bad om en endefuld gennem bleen og plasticbukserne, for hun havde hun været en "slem pige". Jeg klaskede hende, dog slog jeg ikke til, for det her havde jeg aldrig prøvet før, men hun gav sig og stønnede, og spændtes i endnu en orgasme.
Så bad hun mig kneppe hende bagfra mens hun stadig havde bleen på, så jeg trak plasticbukserne til side og dornede min kæp i hendes kusse. Hun gav et lille hyl og vi kom samtidig. Jeg med den største udpumpning nogensinde!
Og så måtte vi begge i bad, og sent faldt vi i søvn.

Efter den heftigste elskovsnat i mit liv var det blevet tid til morgenbad og morgenmad, og vi klædte os normalt på og gik ned.
Efter morgenmaden kørte vi gennem det nu smukt solbeskinnede landskab, og vendte trætte hjem, hvor hun og jeg faldt i søvn sammen i min seng.

Men vi fik siden mange skønne oplevelser sammen, som jeg beretter om ved senere lejlighed.