LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den legelystne©

Overdådig kvindelighed

Barm, Balder og Brede hofter der får hendes stramme påklædning til at bule så vanvittigt ophidsende alle de rigtige steder og det skal jeg så ellers lige love for at Yvonne til fulde forstod at ægge, pirre og friste mig med, og det i sådan en grad at jeg gladelig havde nappet de syv-otte år det kan koste for fuldbyrdet ”voldtægt” - hun var ganske enkelt helt uimodståelig, men denne påtænkte ”voldtægt” skulle overraskende nok vise sig at blive med modsat fortegn - jeg blev ganske enkelt forført (voldtaget) så det bragede.
Min pragtfulde lækre drømmekvinde kan du/I nyde på denne helt utrolige Web-side www.siliconeFree.com hvor KAROLA, et brystfænomen uden sidestykke, her viser sine enorme ypperligheder der bare har gjort mig fuldstændig skeløjet, og hvis man som jeg er til meget store bryster og overdemissioneret kvindelighed, er denne web-side simpelthen bare et must - det er ganske enkelt ”Bibelen” for alle inkarnerede babsomaner og nysgerrige numsefreaks der hylder de frodige flotte kvinder med overdådige former.
Et par andre spændende Web-Site med fuldbarmede ypperligheder:
www.boobmorning.com - Kanon..........
www.farangdingdong.com  - Asiatiske slimline-skønheder med overdemissionerede gigantpatter (whoppers - morphs).

DREAM OUT

Alle mine venner, bekendte - ja faktisk hele min omgangskreds kender til min sanselig fascination og nærmest magnetiske tiltrækning af disse vidunderlige velproportionerede frodige kvinde med ypper-ypperlige svulmende former, og jeg har da heller aldrig nogensinde lagt skjul på at jeg søger gennem diverse kontaktannoncer og scoresteder her på Nettet efter netop hende der virkelig kunne give mig gele i knæene.
Jeg er ellers en dejlig frisk fri moden slank singlefyr med både charme, glimt og udstråling og har i det daglige overhovedet ikke vanskeligheder med at komme i kontakt med det modsatte køn, men nu er det jo altså bare ikke lige frk. hvem som helst jeg søger.
I det daglige arbejder jeg som håndværker - en yderst åben og udadvendt, omgængelig og småfræk kæk tømrerdreng der ind imellem får ”opgaver” der i hvert fald kræver at ”værktøjet” er i orden.
En af mine meget fortrolige veninder (vi snakker bare om ALT) ringede en dag til mig og spurgte om jeg ikke nok ville være sød og hjælpe en af hendes meget gode arbejdskollegaer med at montere et stort landkøkken i et nyindkøbt gammelt stråtækt bondehus som hun lige havde erhvervet.
”Jeg garantere dig at du får hænderne fulde”, fnisede min veninde sjofelt, ”og da jeg fortalte Yvonne (min arbejdskollega nr et) om dine håndværksmæssige færdigheder sammenblandet med dit helt personlige syn på De Store Piger, svarede hun bare lynhurtigt”:
”Ham kan du godt se at få sendt her op til mig”.
Nu kunne jeg jo godt bruge lidt på ”sidelinien” både m.h.t. en kærkommen ekstraskilling og i særdeleshed en kærkommen kontaktmulighed til en dejlig stor frodig kvinde der ville være rigtigt glad for at se mig og mit ”værktøj”.
Her tror jeg at Ulla kunne læse mine tanker.
”Jeg er 100% overbevist om at du absolut ikke vil fortryde dette tilbud, for hun er simpelthen som taget ud af din liderlige frække forestilling om en kvinde der udstråler overdemissioneret Quindelighed - der er ganske enkelt Barm, Balder og Brede hofter så du drømmer ikke om det”.
Allerede her kunne jeg mærke de dejlige pirrende strømninger der susede vellystigt rundt om mine nok så forsømte og meget trængende tunge kønsdele for nu var det efterhånden faktisk utroligt lang tid siden at jeg havde fået fisse.
”Åhh ja kære Kurt, Yvonne ville sætte stor pris på at du ville hjælpe hende og jeg er næsten helt sikker på at der vil falde en ”lille” bonus af til dig mens du jobber oppe i hendes dejlige lille bondehus”.
Hold da helt kæft - nu buldrede tankerne bare derudad - Håndværkersex!
”Du skal også lige vide at Yvonne har været alene nu i over syv år, så det er jo nok ikke kun lige huset der trænger til at blive ”gennemrestaureret” og med din dejlige charmerende frække måde at være på, kan du med garanti også hjælpe hende med denne påtrængende ”lille” opgave som jeg i virkeligheden tror er ligeså vigtig som selve arbejdet med at montere hendes køkken”.
Jamen, jamen, jamen - Ulla kendte mig jo trods alt bedre end nogen anden, og vidste derfor også hvor meget jeg savnede en at holde af, holde om og elske helt hjulbenet, og det selvfølgelig gerne med en som kan matche mine sanselige ønsker om de tre drømme B'er - Barm, Balder og Brede hofter.
”Yvonne har også fortalt mig at hun nu endelig er kommet sig over den helt forfærdelige skilsmisse der fik hende til at gå fuldstændig i baglås, for idioten havde på det sidste ikke bestilt andet end at tude hende ørene fulde med at hendes nok så velvoksne store frodige kvindekrop efterhånden var blevet direkte ulækker - ja det sagde han sgu - ulækker, og det satte selvfølgelig dybe spor i hendes ellers meget store selvtillid og uimodståelige friske udstråling”.
Jeg sad i mit stille sind og tænkte at ”titlen” idiot i dette tilfælde var mere end underdrevet, for hvordan fanden kan man dog få sig selv til at nedgøre sin kone, kæreste eller faste partner på denne vederstyggelige måde - her er udtrykkene ”en brist i kysen”, ”vævefejl” og ”jubelidiot” i særdeleshed en meget rammende negativ benævnelse for alt hvad han ellers måtte stå for.
”Jeg ved lige nøjagtigt hvad du sidder og tænker på Kurt, men lige så god du er til at rette sokler op, ligeså forbandet god er du til at rette op på folk der er plumpet ned i Det Sorte Hul - tænk bare på mig skat”.
Nu kunne jeg høre Ulla snøfte stille ned i røret, men når jeg tænker på hendes egen mindst ligeså tragiske lortehistorie, forstod jeg med det samme ganske udmærket reaktionen - hendes ex-mand havde også bare været et rigtigt svinsk røvhul der burde have været sparket helt derhen hvor peberet gror, men gudskelov fik jeg da også Ulla til at gøre noget alvorligt ved sagen -  uutt.
”Lov mig kære Kurt - lov mig nu at være sød ved Yvonne, for hun trænger i den grad til at blive peppet op, men når du først ser hende, er jeg faktisk slet ikke i tvivl om at du nok skal sørge for at hun igen vil føle sig som kvinde, for med hendes frodige fyldige former, vil du overhovedet ikke kunne skjule at du er MAND - ALLE steder skat, for uden at overdrive tror jeg faktisk at Yvonne er indehaver af Danmarks absolut allerstørste kæmpebryster og ditto brede bagdel som jeg jo også udmærket godt ved du er helt vild med”.
Der blev pludseligt helt stille i røret, og jeg vidste egentlig godt hvorfor.
Ulla har altid været utrolig glad for mig, og ville inderligt gerne have udvidet vores helt fantastiske venskab, men vidste samtidigt at hun slet ikke kunne matche mine sanselige drømme om Quindelighed i XXXL-størrelse.
Hun vidste kun alt for godt om min store svaghed for de fuldbarmede frodige kvinder der kunne fylde både blusen og den stramme nederdel helt ud til bristepunktet, og det kunne hun i hvert fald slet ikke hamle op med.
Ulla nåede lige at give mig telefonnummeret til hendes veninde inden hun hulkende lagde røret, og her sad jeg så med blandede følelser, for på den ene side skulle jeg jo op og gøre en moden forsømt frodig kvinde rigtig glad (både arbejdsmæssigt og !!!!), og så her på den anden side med bevidstheden om at Ulla stadig var godt snothamrende forelsket i mig.
Jeg havde selvfølgelig ondt af hende, men for det første er jeg ikke skide god til at spille komedie og for det andet var jeg næsten helt sikker på at hvis hende og jeg involverede os endnu mere intimt, ville det helt hundrede gå ud over vores helt fantastiske venskab - og det ville vi begge jo så ikke risikere.

ENTREBILLETTEN

Jeg sad ligeså stille og nød nogle pilsnere og forfriskende små grå ovenpå denne intense sort/hvide telefonsamtale med Ulla, men lige pludselig kunne jeg altså ikke lige dy mig for at ringe til det opgivne nummer.
”Ja, det er Yvonne” sagde en meget sød og lidt hæs venlig stemme.
”Øhh ja, det er så håndværkeren som Ulla har anbefalet til at hjælpe dig med dit nye køkken”, svarede jeg kækt.
”Åhhh det var da dejligt at høre fra dig, for jeg vidste jo slet ikke om du i det hele taget havde tid og lyst til at hjælpe mig, så nu håber jeg bare inderligt at du ringer fordi du HAR tid og gerne vil give mig en hånd heroppe i mit lille hyggelige bondehus”.
Nu er jeg bare lynhurtig på aftrækkeren når det gælder det mere sjofle og her tænkte jeg straks at selvfølgelig ville jeg da gerne give hende ”en hånd”, men ”heroppe i mit lille hyggelige bondehus ???” Mine uartige fy-fy tanker svævede hen til et sanseligt frækt billede af den frodige fyldige Yvonnepige der stod og trak op i nederdelen hvor jeg så her kunne skimte hele ”bondehuset” blinke afsindigt indbydende bag de sjaskhamrende våde silketrusser - hold da kæft en tankegang............
”Jamen Yvonne, selvfølgelig vil jeg da gerne hjælpe dig, så giv mig lige adressen og hvis det passer dig vil jeg komme her i weekenden”.
”Det lyder bare rigtigt dejligt, og nu da der er lidt halvlangt herop inde fra København, kan du jo så overnatte”, hviskede hun lige så stille hvor jeg også samtidigt fornemmede en lille bøn blive driblet ind i forslaget.
”Husk lige tandbørsten”, grinede jeg højlydt, ”det er helt OK og vil så prøve at være hos dig tidligt lørdag formiddag”.
Der opstod nu en lille kort kunstpause.
”Øhh, det var vel ikke sådan at du kunne komme allerede om fredagen, for da har jeg nemlig fri fra arbejdet, og jeg ved jo fra Ulla at du selv lige pt. går arbejdsløs, så hvis nu det var muligt”, sukkede Yvonne stille og jeg kunne faktisk høre at det var med håb i stemmen hun spurgte sådan.
Aftalen blev så fredag middag og her var der så to dage til D-Dag, for jeg skal da ærligt erkende at jeg virkelig så meget frem til at træffe den ypperlige Yvonnepige, og det så med Ullas klare melding ”måske Danmarks allerstørste kæmpebryster” rungende klart og tydeligt i baghovedet - jeg sad sgu og savlede helt forventningsfuldt.
Dagene gik med at pakke værktøj OG kigge frække billeder på Nettet, hvor jeg her inhalerede en masse mega storbarmede skønne brystdronninger jeg måske kunne sætte i forbindelse med Dollytøsen oppe fra Nordsjælland.
”Hvordan ser hun mon ud”, tænkte jeg håbefuldt men udfra min venindes klare beskrivelse kunne det i hvert fald godt være noget for mig, og det altså ikke KUN p. gr. af hendes forførende frække former.
Yvonne lød jo også bare skide sød i telefonen, så det var med en buldrende optimisme, jeg drog nordpå fredag morgen, hvor tankerne
simpelthen fløj derudad - OG det var meget langt væk fra sorte sokler og hvide køkkenskabe.
Det var egentlig vanvittigt pirrende at sidde her i bilen og drømme om store tunge babser og bævrende brede bagdele, og det altså også så utroligt pirrende, at jeg nu ganske enkelt sad med fuld rejsning i mine nyvaskede hvide arbejdsbukser - ”svinet” ville sgu ud og lege her i weekenden kunne jeg godt mærke, så jeg håbede jo inderligt at der måtte falde en lille ”bonus” af til mig.
Langt om længe fandt jeg så endelig den opgivne adresse, og det var da godt nok også meget langt ude på bøhlandet.
Jeg parkerede bilen og hankede op i mine tunge værktøjskasser (de var sgu ligeså tunge som mine totalt fyldte hårde klodser), men lige pludseligt begyndte  nervøsiteten mærkeligt nok at melde sig.
De svedige håndflader, den velkendte hjertebanken, og så de forbistrede flagrende sommerfugle der fes rundt i mine maveregioner.
”Hva fa’en tømrer”, tænkte jeg drømmende, ”det er jo kun arbejde”.
Men i virkeligheden var det jo ikke KUN arbejde, for de føromtalte typiske symptomer gjaldt i stedet mødet med min måske kommende drømmekvinde hvor jeg kunne få opfyldt alle mine hede ønsker om overdådig Quindelighed.

Og det skal jeg så ellers lige love for at jeg da også fik opfyldt og til overflod endda, men hold da kæft en skøn overraskelse der mødte mig.

DET 8. VIDUNDER

Næhh nej - ”DE 8. vidundere”............
Mit hjerte hamrede og bankede stadig da jeg stod foran den blåmalede blanke hoveddør og ventede på at ”nogen” skulle åbne efter at jeg havde ringet på. ”Hejsa tømrermester, det var dejligt at du kunne komme”, var Yvonnes søde velkomst, ”nu er der gjort helt klar til dig”.
”Helt klar til mig” !!!!!!
Jeg tror faktisk ikke at jeg på dette tidspunkt i det hele taget nåede at se hendes hårfarve, for mine glubske sultne babsoman glugger røg øjeblikkeligt en tredive-fyrre centimeter længere ned (hvilket de helt automatisk altid gør), hvor jeg så på det nærmeste fik et chok - jeg fik åndenød.
Jeg havde aldrig - aldrig nogensinde set en så totalt tilproppet glinsende glat satinbluse som nu stod og gyngede foran mig, for da Yvonne høfligt nok trak sig lidt ind ved siden af døren så jeg kunne komme indenfor, begyndte denne næsten helt uvirkelige kæmpebalkon at dingle afsindigt ophidsende fra side til side, og det syn røg altså bare lige i pikken på mig.
Yvonne havde bemærket mit ugenerte frække og meget uhøflige blik på sine overdådige tunge yvere, men hendes lidt sky måde at prøve at dække de imponerende kæmpekloder på, mislykkedes bare totalt, for der skulle da også mindst et par ”store gipsplader” til at skjule de ypper-ypperlige herligheder.
”Ja, der er jo desværre nogen af os der fylder lidt mere end andre”, hviskede hun lidt genert, ”men kom nu indenfor”.
Yvonne stod stadig ved siden af døren, men da jeg skulle prøve at drible mig forbi hende med mine tunge værktøjskasser, ramte min albue uundgåeligt mod det nok så overdemissionerede tunge forparti, hvilket så igen fik hele herligheden til at sætte sig i nye ophidsende pendulsvingninger.
Jeg var ved at sprænges af liderlighed, og Yvonnes kærlige kommentar gjorde absolut bare ikke lige tingene meget bedre.
”Nu har Ulla og jeg jo snakket rigtigt meget sammen, så jeg kender udmærket godt til din svaghed for os storbarmede frodige kvindemennesker, så i stedet for at gemme hele balladen under en løsthængende camouflagejakke, tænkte jeg at du ligeså godt med det samme kunne se hvordan jeg er skruet sammen” hviskede hun nu meget kælent, ”men dine godt fyldte arbejdsbukser fortæller mig jo kun at begejstringen virker dejligt overvældende”.
Yvonne kyssede mig kærligt på kinden, mens hendes ene hånd gled nænsomt henover min meget synlige store bule i bukserne.
”Kom Kurt, lad os sætte os ind og får en kold øl til at starte på, for jeg har faktisk også arrangeret en lille god frokost, for jeg tror ikke rigtigt at vi får lavet noget i dag alligevel - altså med køkkenet”, smilede hun skælmsk.
Åhh jo, Yvonne havde tydeligvis skumle planer for dagen.
Det er jo absolut ikke lige hver dag, at man kommer ud for et førstegangsmøde som dette her, men inden jeg overhovedet nåede at stille værktøjskasserne fra mig, var isen brudt - den var simpelthen bare smeltet totalt.
”Ja jeg havde heldigvis fået min bror til at rive det gamle køkken ned og smidt det på lossepladsen, så nu er det hele altså bare lige til at gå til”, kvidrede hun lystigt og bukkede sig ned efter en lille pind på gulvet.
Her var den sgu nær gået i bukserne på mig, for ligeså indbydende hendes imponerende store tunge forparti var, mindst ligeså indbydende var hendes prægtige brede bagsmæk der i denne foroverbøjede stilling så ud som om den skulle sprænge den meget stramtsiddende glatte sorte lædernederdel.
Nu fik jeg også bekræftet at Yvonne rigtigt nok gerne ville lidt mere end bare at få ordnet sit køkken, for til min helt store glæde så jeg efter at nederdelen var krøbet temmelig langt op af hendes frodige flotte ben, også at hun gik med hofteholder og sorte nylonstrømper - nylonstrømper MED SØM!!!!!!
Hun osede simpelthen bare af ”tag mig” - ”brug mig”, og da Yvonne samtidigt også begyndte at vrikke provokerende med det pragtfulde smækre bagparti, kunne jeg ikke dy mig længere.
Min hånd landede med et ordentligt klask direkte ned på den ene skinnende store lækre røvballe, hvilket bare fik hende til at hyle højt af fryd.
”Knep mig Kurt - gennempul mit forsømte trængende underliv så jeg endelig kan få lov til at høre englene synge”, stønnede Yvonne vildt ophidset og trak de pladdervåde blanke silketrusser helt ned til anklerne.
Nu var jeg jo selv også godt trængende, og det SÅ trængende at bare efter nogle ganske få hug frem og tilbage i den overraskende meget stramme sultne kvindekusse, måtte jeg eksplodere min opsparede hede spermladning langt, langt op i hendes vildtpulsende skønne underliv, men da Yvonne mærkede de klistrede varme safter fylde hendes godt forsømte modne fissehul, rullede orgasmerne hæmningsløst henover hende.
”Åhh tak Kurt”, hviskede hun sanseligt mens Yvonne slikkede de sidste rester af sperm væk fra det dryppende pikhoved, ”lad os nu få en god frokost og en lille en til halsen, så skal du simpelthen få lov til at bakse rundt med mig hele weekenden - og du skal bare få alt det pat du overhovedet kan tygge i dig”.
Hun knappede nu den glatte hvide satinbluse helt op og hældte den ene fantastiske gigantbabs ud i skødet.
”Se skat, det er da legetøj der vil noget”, stønnede hun stadig godt ophidset og løftede så den bævrende bløde kæmpeklode helt op under mine nosser.
”Mærk en gang hvor tung den er”, hviskede Yvonne lige så stille og trak min hånd ned til det overdådige fristende pattekød.

Og ja, den var bare afsindig tung, men bare det at stå her og gennemgramse den helt fortryllende kæmpepat, fik igen mit lem til at rejse sig faretruende.
”Uha-uha lille m
and, du er da vist ligeså kåd, trængende og forsømt som jeg selv”, sukkede Yvonne sagte og trak så det andet gigantyver ud i det fri.
”Knep mine svulmende tunge kopatter Kurt - lad mig mærke den varme tykke sæd strømme ned i den lange svedige kavalergang - du får næppe
en mere modtagelig brystfisse end min”.
Yvonne var helt vild men hold da kæft en ny skøn udløsning jeg fik mellem de pragtfulde tunge kæmpebryster som senere skulle vise sig at være Yvonnes mest erogene zone - hun kunne ganske enkelt få den ene gigantorgasme efter den anden bare ved at jeg æltede, gramsede og gennemmasserede de utrolige tunge kloder, hvilket jeg da også gjorde resten af weekenden - og nej, der blev ikke lavet ret meget køkken hverken fredag, lørdag eller søndag !!!!
Yvonne viste sig at være en ualmindelig sød, rar og meget oprigtig moden kvinde der under vores efterfølgende intime og meget ”våde” frokost virkelig fik åbnet op for sluserne, hvor hun i Tillidens, Tryghedens og Fortrolighedens Tegn bare fik tømt sit hjerte fuldt ud.
(Jeg fik så tømt noget andet ligeså fuldt ud!!!!) Jeg fatter bare ikke at hun var 52 år for jeg har da aldrig tidligere oplevet en så kåd, fræk og forførende brystdronning som hende, hvor hun virkelig også forstod at ægge, tirre, friste og ophidse mig iført alle sine dejligt pirrende  pikanterier som hun jo heller ikke havde haft på i umindelige tider.
Åhh ja, hun havde i hvert fald snakket godt og grundigt med Ulla, men nej hvor jeg dog nød hendes tilbagevendte selvtillid og uimodståelige udstråling der virkede som vulkanen Etna i udbrud, hvilket dog passede eventyrligt godt sammen med min egen tilstand - jeg var tændt som en tretrinsraket der stod parat på affyringsrampen lige klar til at blive skudt af.........

Vender senere tilbage med alle de helt eventyrlige oplevelser jeg fik sammen med Ypperlige Yvonnetøs - saftig læsning kan jeg godt garantere, hvor jeg også blev glædeligt overrasket over hendes helt utrolige frække fantasier der faktisk fik overhalet mig indenom.

Knuzz, Klem og Kram - Den Legelystne - (”Big is beautiful”) - scor.dk


PS
Skulle der nu være en af de kvindelige læsere der kunne sætte sig i Yvonnes sted og som gerne vil møde en herlig fordomsfri fræk flot singlefyr med hang til ”overdemissioneret Quindelighed”, er jeg at finde hos ”scor.dk” under det meget sigende profilnavn - ”Big is beautiful”.
Jeg har altid haft en udpræget positiv evne til at indgyde mine skønne frodige ypperligheder den uhyre vigtige selvtillid der får hende til at blomstre helt op og glemme alt om vægt, tøjstørrelser, deller og andre dumme destruktive spekulationer der ellers nok tidligere havde fået hende til at trække den store camouflagefrakke endnu tættere rundt om de overdådige svulmende former.
Jeg lagde (lægger) overhovedet ikke skjul på min dybe beundring, betagelse og åbenlyse hede begær for hende som hun nu en gang er skabt, og det helt store kick for mig, er at se hende optræde fuldstændig frigjort iført alle de pirrende frække pikanterier der fremhæver hendes flotte fyldige kurver på den mest indbydende måde - det er simpelthen bare lykken.
- OG selvfølgelig kan De Store Piger da også iklæde sig disse frække fristelser.
Nyd din krop og nyd din partners åbenlyse begejstring for dig som du er.