Mændene bag Lærerindens liv forandres.

Interview med Painmaster.

Nanna: Så fik vi endelig den spændende afslutning på Lærerindens liv forandres.
Nu sidder der jo sikkert mange ude i landet og tænker - hvem er det dog der har udtænkt denne fantastiske historie?

Painmaster: For det første håber jeg, at der er mange som har kunnet lide historien. Den har selv gjort et indtryk på mig, men det er set ud fra mit ”andet liv” jeg havde da jeg boede i London, UK.
Jeg har ikke selv skrevet historien, (hvilket måske vil skuffe nogen, set i lyset af at de tror jeg har ”stjålet” den) det har en anden person, en bekendt som bor i udlandet som har skrevet den, og som går under navnet ”Thumb”. Jeg har fået lov til at oversætte den, for som jeg sagde til ham, så er det synd at det kun er de engelsk talende der kan forstå hans historie, for den er virkelig fantastisk. Han har ikke selv villet indrømme om det virkelig har foregået eller om det bare er en historie. Men man kan jo have sine anelser.
 

Jeg blev selv fanget af den i samme øjeblik jeg læste den. For som jeg omtalte tidligere, så har den utrolig mange lighedspunkter til et ”andet liv” jeg selv levede da jeg boede i London, UK. Fornavnet Sussi er det rigtige navn på min tidligere sexslave i London, men derudover er alle andre navne opdigtet.

Ydermere skal det lige nævnes, at jeg har udeladt en del omkring datteren Tina i sidste del af historien, da det har for mange associationer til børneporno. 

Hvis der er nogen som har lyst til at læse den originale version på engelsk, så kan man finde hans historie på; www.bdsmlibrary.com Ude i venstre side på websiden, er der et felt der hedder ”Search story”. I det blanke felt indtastes ”Owned teacher”, og tryk derefter på Search knappen. Derved kommer i frem til hans historie.

Nanna: Har ”Thumb” skrevet andre historier som måske kommer læserne til gode på et senere tidspunkt eller er dette hans eneste værk?

Painmaster: Han har ikke sagt det til mig i hvert fald, men jeg ved at den har taget meget lang tid at skrive og han har heller ikke haft det så godt her på det sidste, så jeg tvivler på om der kommer flere historier.

Nanna: Fortæl læserne lidt om dig selv, hvor gammel er du og hvad laver du til dagligt?

P: Jeg er 43 år gammel og har min egen virksomhed.

Nanna: Dyrker du selv SM?

Painmaster: Ja, når tiden tillader det, men ikke i nogen form for klubber i øjeblikket. Det har der ikke været så meget tid til som tidligere, men det skyldes at jeg har haft travlt med firmaet plus at jeg heller ikke rigtig kender nogen herhjemme eller har opsøgt stederne, da jeg har boet det meste af min tid i udlandet. 

Nanna: Hvorledes startede det?

Painmaster: Helt uskyldigt startede det for 23 år siden, da jeg blev inviteret hjem af en kvinde der var 12 år ældre end jeg selv var. Hun var til SM, som masochist, og spurgte om jeg havde prøvet det før. Selvfølgelig svarede man ja for man kunne jo det hele dengang. Men hun kunne jo både se og høre på mig, at det havde jeg ikke så hun hjalp mig lidt på gled, og fortalte mig hvordan det skulle gøres. Hun gjorde sig notits af, at jeg åbenbart også selv fandt interesse i det, da det var meget synligt i lang tid efter behandlingen af hende. Et eller andet sted var det vel også meget modigt af hende, at inviterer en fremmede person med hjem til en omgang SM. Siden da har jeg udviklet en naturlig interesse for hvad der foregår indenfor BDSM verdenen, men det var først da jeg flyttede til London, UK for mange år siden, at jeg var med i en privat klub derovre. Og det var der jeg mødte Sussi og dyrkede BDSM verdenen til sin fulde. Derfor havde historien også en meget stor og personlig interesse for mig, da der som sagt var mange lighedspunkter mellem vores ”andet liv” og så historiens handling. Dog skal det lige tilføjes at der ikke var teenagere indblandet.

Nanna: Har nogen af læserne kontaktet dig mens historien har kørt?

Painmaster: Ja, jeg har haft en hel del interesseret henvendelser, mest fra kvinder som det jo naturligt har gjort et større indtryk på end hos manden. Her har manden jo stået lidt i baggrunden, kan man vel sige.

Nanna: Hvad er din holdning til Internettet

Painmaster: Den er fin, for igennem Internettet er der muligheder for at kommunikere mere frit og med billeder end noget andet steds. Ydermere er Internettet en fantastisk oplysningskanal hvor man kan få alt at vide, bare man ved hvor man skal søge.

Nanna: Nu nærmer julen sig jo, hvor skal du holde jul i år?

Painmaster: Det bliver i udlandet.*SS*

Nanna: Afslutningsvis, tusind tak for historien - det har været 3 spændende måneder at følge personerne.

Painmaster: Tak for det, og jeg håber da også at jeg kan bidrage med nogle andre historier på et senere tidspunkt, men jeg vil ikke love noget.