LÆSERNES EGNE NOVELLER

Mr X©

Pernille

Det ringer på døren og Pernille åbner den, uden for står en fremmede mand, han skubber døren helt op og går ind. Hvorefter han lukker døren og vender sig om mod Pernille, han skubber hende op mod væggen og begynder at knappe hendes skjorte op. Pernille er temmelig chokeret, og fremstammer "hvad laver du", manden svarer at det skal hun ikke tage sig af, hun skal bare gøre som hun får besked på. Da han har knappet alle knapper op, på nær den sidste, kommer hun endelig til sig selv og skubber han fra sig, og siger at hun vil ringe til politiet. Han presser sig hårdt ind på hende og siger lige ind i hendes øre, "Du skal ikke skubbe, tøs. Hvis ikke du kan finde ud af at opfører dig ordentligt, så må jeg jo hjælpe din opdragelse lidt" og med det river han hendes skorte helt af hende. Pernille begynder at råbe hjælp, men før hun får kraft i stemmen holder han en hånd for hendes mund. Og siger med sammenbidte tænder, "Nå så du vil ikke forstå hvem der bestemmer". Med to hurtige slag med flad hånd, giver han hende tårer i øjnene, han siger "Så kan du måske lære det, du holder munden lukket indtil jeg beder dig om at åbne den. Forstået?". Da hun ikke svarer hæver han hånden til slag, og Pernille nikker at hun har forstået.

Han træder et skridt tilbage, og kommandere "Af med tøjet tøs". Og da hun ikke adlyder straks, træder han hurtigt frem og med en sviende lussing trækker han blod fra hendes læbe. Tårerne løber ned af Pernilles kinder mens hun begynder at trække sine cowboy bukser ned, da de ligger for hendes fødder siger han "lad mig se dine patter". Da hun åbner sin brysteholder, træder han frem og smider den på gulvet for hende og begynder ivrigt at kramme hendes bryster. "Dejlige store patter, dem kommer jeg til at elske at rive i", han
klemmer, trykker og ælter hendes bryster så Pernille stønner af behandlingen. Han begynder at klemmer om hendes brystvorter indtil de står frem, hårde og følsomme. Så sutter han på dem, krævende først på den ene i flere minutter og så på den anden vorte. Så kigger han hende i øjnene og siger "Så er det af med trusserne, nu vil jeg lege med din dåse", han bliver ved med at beholde hendes øjnekontakt indtil hun bøjer hovedet og trækker sine små trusser ned om anklerne. Han tager et fast greb i hendes nakke og kysser hende, og med tungen helt inde i hendes mund søger han øjenkontakt med hende, og beholder den indtil Pernille ydmyget må slå øjnene ned.

Han begynder at kæle for hendes glatbarberede skamlæber, og efter noget gnideri mellem hendes ben. Tager han igen et fast greb i hendes nakke. Mens han kigger hende dybt i øjnene, presser han en finger op i skeden på hende, Pernille kigger væk fra ham men han kommandere "Se på mig", da hun adlyder får hun ros "Det var godt, du skal huske at se på mig når jeg bruger dig, forstået!". Han kører sin finger dybt op i hende, og Pernille klynker "Rolig min pige, vi er kun lige begyndt. Du skal nok få rigeligt at pive for senere". Mens han ser hende i øjnene, presser han to finger op i hendes stramme lille hul, og mærker hvordan hendes skedes folder giver efter, og hvordan de lige så stille glider på plads igen når fingrene trækkes ud, for igen at presses op i hendes stramme skede der omslutter dem som en tætsiddende handske. Ved at lægge mere og mere pres på bevægelserne frem og tilbage i hende, får han endeligt presset begge fingere helt i bund. Med sine fingre helt i bund i hendes skede, giver han hende et lille smil mens Pernille ikke tør andet end at kigge ham dybt i øjnene. Han begynder at køre sine to fingre hastigt ind og ud af hende, og en højtlydt smaskene begynder at lyde for hver gang han køre dem helt ud af hende. Han siger ikke noget men smiler bare til hende, og Pernille rødmer af skam. Så tager han fingrene op foran hendes ansigt og viser hende to fingre sølet ind i hendes egne safter. "Sut dem rene" siger han og holder dem mod hendes læber, og Pernille sutter forsigtigt på dem. Mens hun sutter siger han, "Når vi nu er så gode venner, så må jeg da hellere lige høre hvad du hedder?". Hun åbner munden med et lille smask og siger "Pernille". "Pernille" siger han mens han presser sine fingre ind i hendes mund igen, "Hmm, nej det er for langt et navn til en lille pige som dig, jeg vil kalde dig Nille". Da hun har suttet fingeren ren nok til at tilfredsstille ham, kører han dem på ny op i hendes skede nogle gange indtil de igen er våde, hvorefter hun får lov til at sutte igen.

Efterhånden løber saften ned af hendes inderlår i dråber, hendes våde kusse og små ynkelige klynk ophidser ham så meget at han beslutter sig for at nu skal hun have pik. "Nille hvor er dit soveværelse?", hun peger og han fortsætter "Gå ind og læg dig på din seng, læg dig på ryggen og spred dine ben", siger han mens han hæver højre hånd som en trussel. "Gå så med dig." Pernille går ind og ligger sig som han har sagt, og lytter til ham inde i stuen. Han taler i telefon, men hun kan ikke høre hvad han siger. Hun er sig meget bevist om sine brystvorter som er hårde og stive, og om sin fugtige revne som luften har fri adgang til pga. hendes spredte ben, hun kan mærke hvordan dråber af saft langsomt løber fra hendes kusse og ned af ballerne til hendes numsehul. Hun bruger sine arme til at skjule sin nøgenhed, ved at forsøge at dække sine bryster og kusse med hænderne.

Han taler videre i telefonen, og ler højt, og kommer så ind til hende og
kigger på hendes nøgne krop, i telefonen siger han "Ja hun ligger nøgen med spredte ben og det hele, næsten som jeg har bedt hende om, men lige et øjeblik jeg vil lige forbedre hendes stilling lidt", han lægger mobilen og tager fat i hendes ene ben og bøjer det i knæet indtil hendes fod har ballekontakt og gentager processen med det andet knæ. Så tager han fat i hendes arme, dem flytter han op over hovedet på hende og siger "Hold fast i hovedgærdet med begge hænder", Pernille gør som han siger. Mens han nuldrer en af hendes brystvorter siger han, "Præcis sådan vil jeg have at du altid ligger, når jeg er her, forstået?" Pernille nikker, og han fortsætter "Hvis det er en anden mand som skal til at bruge dig, så lægger du dig til at starte med altid i denne stilling, så han kan se du er godt opdraget, er du med?" hun nikker igen. Hun føler det hele er en drøm det er så uvirkeligt, hun adlyder bare fordi det er meget nemmere end selv at skulle træffe nogen beslutninger.

Han nikker anerkendende til hendes dejlige krop og nyder den provokerende stilling. Han tager igen telefonen og siger "Du kan glæde dig til i morgen når du selv har kontrollen over hende. Ja, ja, dejlige patter som vi regnede med, og en lille stram dåse har hun også, men lad os nu se hvor stram hun er når jeg er færdig med hende." Han lytter lidt, "Nille sig noget ind i telefonen", han holder mobilen ned til Pernille og hun siger "Hvem er det?" Grinende tager han igen røret og lytter lidt, så siger han "Fortæl ham hvad jeg har gjort ved dig". Igen holder han røret ned til hende, og efter en lille pause siger hun med lille forsigtig stemme "Han rev min bluse af, og rørte ved mine bryster, og så rørte han mig mellem benene. Vil du ikke godt hjælpe mig, ring til politiet." Igen lytter han til telefonen og griner højlydt, "Jamen, så ses vi i morgen, når du skal have hende."

Han lægger på og begynder at tage sit tøj af, "Er du stadig våd", og da hun ikke svarer fortsætter han "Så mærk da efter og giv mig et svar." Pernille prøver forsigtigt med en finger at mærke efter, "Helt i bund med den", hun presser sin finger lidt op og han smiler af hendes forsigtighed, "Jeg sagde helt i bund" og hun skubber den lidt længere op, men det er først da han siger "Skal du have hjælp med at få den i bund" at hun får presset nok til at den smutter i bund. Han nyder det og siger "Kom så Nille, frem og tilbage med den lille finger", og hun adlyder med forsigtige bevægelser. Han kan tydeligt se fugten glimte fra hendes finger men vil have at hun svarer på spørgsmålet "Nå er du så våd?" spørger han igen, hun nikker næsten utydeligt, og han smiler bredt, "Herligt med sådan en lille liderlig pige som dig, vi har tydeligvis valgt helt rigtigt da vi besluttede at du skulle tilhøre os". Betydningen af hans ord går fuldstændig hen over hovedet på hende, hun har rigeligt at gøre med bare at fatte at hun ligger her og skubber en finger ind og ud af sin skede mens en fuldstændig fremmede leger med hendes bryster.

Han trækker sine boksershorts af og hans stive dunkende lem springer frem lige i øjenhøjde, fra Pernilles synsvinkel er den gigantisk, hun siger "Nej du må ikke, jeg er alt for lille til den der". Han smiler bare "Du skal se, før natten er ovre har du nok allerede vænnet dig til den." Han kravler op i sengen mellem hendes ben, og nyder synet af denne unge pige som ligger nervøst og venter på hans næste træk, mens hun tvunget leger med sin fisse. Han kommandere "Sut din finger ren og tag så fat i hovedgærdet", og Pernille flytter hurtigt sin finger op til munden, sutter indtil han nikker tilfreds, så tager hun fat i de vertikale metalstængerne på hovedgæret. Han lægger sig ind over hende og hviler sin brystkasse mod hendes bløde bryster, og mærker de dejligt stive vorter prikke sig, hver gang hun nervøst trækker vejret. Han ligger lidt og nyder hvordan hendes unge glatte hud, kærtegner hans krop for hver lille nervøs bevægelse hun foretager.

Så begynder han at lade sig glide frem og tilbage på hendes krop, så hendes hårde brystvorter tegner streger på hans brystkasse, mens de som viskelæder modstræbende glider frem og tilbage under ham. Imens presser han sin pik ned mod hendes kusse, så den skubber mod hendes skamlæber og glider frem og tilbage på hendes venusbjerg, og enkelte gange har han held til at læberne spreder sig nok til at pikken bliver fugtet en smule. Hendes vejrtrækning går over i stødvis stønnen, som næsten bringer ham ud i orgasme, utålmodigt vil han have mere og siger, "Tag fat om min pik med hånden, og gnid den frem og tilbage mellem dine skamlæber". Hun tager forsigtigt fat i den, men hendes små fine fingre kan ikke nå helt rundt om den, så hun klemmer om det stykke hun kan og klemmer blidt pikken mod sit venusbjerg, langsomt kører hun den op og ned. Han kan mærke hendes indre varme og fugten giver ham allerede en nemmere glidetur, ivrigt presser han sig hårdere mod hende, så hendes skamlæber spredes pga. presset. Pernille trækker forskrækket hånden til sig, og han snerrer af hende "Sagde jeg ikke du skulle gnide den frem og tilbage", og hun tør ikke andet end igen at tage hans pik i hånden. Hun trækker den prøvende frem og tilbage, og resultatet er at han synker længere og længere ned i hende til hendes skamlæber blidt omslutter hans pikhoved.

Hun klynker da hun mærker det stålhårde lem presse og udvide åbningen af hendes lille skede mere end nogensinde før, med gråd i stemmen klynker hun "Nej, vil du ikke nok lade være, jeg har aldrig prøvet det før". Han er noget overrasket, denne skønne 22 år gamle pige skulle have haft alle byens drenge rendende efter sig, "Hvad, er du jomfru?", ”Ja” svarer hun, og tror at han så måske vil lade hende slippe. Men han siger grinende "Det er bare for godt til at være sandt, jeg synes da også nok at du var alt for stram, men det skal du ikke være ked af, jeg hjælper dig da meget gerne af med jomfruhinden". I stedet for straks at fortsætte, afbryder han legen og griber ud efter sin mobil telefon og begynder at trykke på knapperne, for så at lægge den på bordet ved hovedgæret. Imens har Pernille med en svag stønnen trofast skubbet hans pik frem og tilbage, helt op fladt mod hans mave hvor pikken ikke er i berøring med hendes kusse, så ned hvor hendes åbning spaltes af pikhovedet der pløjer sig igennem. I fast rytme lyden der en smasken fra hendes våde skamlæber der skubbes til side og falder på plads, når hun fører pikken ind og ud af sin lille revne. Hendes stønnen og de smaskende lyder fra hendes underliv går op i en højere enhed, som musik instrumenter der supplere hinanden.

Han ligger lidt og nyder hendes lyde, men kan ikke holde sig tilbage, han presser nu endnu hårdere op i hende og begynder at trække sig ud af hende. Fugten fra kussen trækkes med op i hendes lille hånd, og smører den så bevægelsen hele tiden bliver nemmere. Langsomt sænker han sig ned igennem hendes hånd og ind i kussen igen, og i samme langsomme tempo glider han ind og ud af hende med stor nydelse. Per automatik trækker og skubber hun hans jern frem og tilbage mellem sine læber, hun er nødt til at lægge flere kræfter i for overhovedet at rokke den, når den er halvvejs begravet i hende skød. Hun piver højlydt da hans pikhoved begynder at presse mod hendes jomfruhinde, men fortsætter ellers lydigt med at trække og skubbe. Varmen og fugten i hendes skede vokser hele tiden, mens hendes hymen bliver sat under større og større pres for hver tur ned i hende, han får øjenkontakt med hende og kigger hende dybt i øjnene mens hun rødmer. Han lader begge sine hænder udforske hendes bløde bryster, mens han kysser hende blidt. Han skubber hårdt i hende, så pikken hastigt glider mellem hendes glatte fingre og ned for at møde jomfruhindens modstand mod længere indtrængning. Hun stønner kraftigt da den spændes til bristepunktet, mens hun med hånden klemmer hårdt om pikken. Han banker sig igen hårdt ind i hende mens han med tommel og pegefinger klemmer hårdt om begge hendes brystvorter, instinktivt støder hun sit underliv op for at tage mod ham og klynker højt mens hendes mødom brister.

Han siger "Ahhh det var dejligt Nille, jomfruer lyder altid så godt når de åbnes for første gang", mens han fortsætter med ufortrødent at skubbe hårdt op i hende, og hun kan mærke hvordan han forsætter længere op i hende, forbi hendes tidligere beskyttende barriere. Han sætter tempoet op men hun kan mærke at han endelig ikke kommer længere op i hende. Han fortsætter med at kneppe hende hårdt, og efter noget tid hviler han sig med pikken helt i bund, han kigger hende i øjnene og siger, "Nu må du gerne slippe min pik", og først nu opdager hun, at hun stadig ligger med hånden om hans hårde lem, og skubber og trækker den frem og tilbage, det har ikke den store virkning med hans lem så godt som begravet i hende, men det forhindre ham i at få hele pikken op i hende. Hun slipper ham chokeret over at hun kunne glemme det, men situationen er også helt ude af hendes kontrol. Han begynder igen at skubbe sig ind og ud af hende, og med stor nydelse mærker han hvordan han glider længere og længer op i hende, mærker hvordan hendes bløde folder må overgive sig til pikkens vilde indtrængning. Pernille mærker det også og klynker for hver stød han giver hende, hun mærker hvordan han trænge langt op i hende og er sikker på det må kunne ses på hendes flade mave, at den store hårde kæp køre rundt så langt op i hende. Han bliver bare ved, længer og længer og mere og mere af hendes skede bliver sat under pres, og må kapitulere. Han øger tempoet og hugger så hårdt i hende at hvert stød slår luften ud af hendes lunger, samtidigt med at hun stønner højlydt. Hendes brystvorter smerter af berøringen med hans brystkasse, og begge vorter er i flammer fordi de har været hårde og stive i så lang tid. Han griber om begge hendes skuldre og skubber hendes lille krop mod sig hver gang han pumper i hende, imens stønner han kraftigt og siger "Endelig helt i bund Nille, fuck hvor er du stram".

Med høje grynt og stønnen, banker han sig med alt kraft helt i bund, gang på gang, og hendes klynkende stønnen gør ham bare endnu mere aggressiv. Mens han kigger hende i øjnene siger han mellem stønnene, "Nille nu skal du mærke godt efter, nu hvor du tilfredsstiller din første mand, mærk hvordan jeg fylder din skede med min varme sæd". Med det støder han hårdt nogle gange mens han brøler sin orgasme ud, han mærker hvordan hendes underliv rystes af stødene og høre hvordan hun klynker. Pernille er tydeligt berørt af den hårde behandling, og mærker så hans første eksplosion helt oppe i sin sårbare ubeskyttede skede, og ufrivilligt begynder hendes underliv at trække sig rytmisk sammen, mens hun hæver sit underliv for at møde hvert eneste af hans stød. Hendes skede klemmer som i kramper om hans pik, hun mærker en eksplosion af varme fra sine brystvorter og den intensive følelse af hans gentagende indtrængning i sin varme og våde skede, foruden den enorme følelse af skam og ydmygelse. Hun ønsker at skjule sin orgasme, men kan ikke undgå at stønne og skrige mens hun presser sit underliv hårdt op mod ham for at få den maximale nydelse, ud af den ophidselse som er opbygget over så lang tid. Hun fortsætter med at malke ham med underlivet, lang tid efter at han har sendt den sidste dråbe op i hende. Da hendes underliv stopper med at trække sig krampagtigt sammen, kommer der kun få klynk fra hende mens den sidste rest af orgasmen svinder hen. Han gnider stadig sin halvstive pik roligt op i hende og kysser hende mens han igen kigger hende dybt i øjnene, så siger han "Nå var det godt Nille?", mens hun rødmer af skam.