LÆSERNES EGNE NOVELLER

C O.©

Pigernes leg med agurk og majroer - 4

Jeg var noget slap i knæene, efter at jeg trak kalorius ud af fissen på Tea, jeg kunne mærke, at hun godt kunne bruge mere og hun blev stående med hænderne på skillevægen og med røven strittende bagud. Jeg sagde til Maja, der var faldet af ornen og bestemt ikke havde fået nok, at hun skulle stille sig hen ved siden af Tea og så afvente, hvad jeg kunne finde på.
Jeg løb op igennem stalden, lukkede døren ud på klem og så at bilen var væk, fruen er ude, så jeg løb nøgen de fem meter over til drivhuset, plukkede et par store agurker og trak lige et par majroer op i køkkenhaven og løb tilbage til stalden i håb om at ingen havde set mig. Jeg anede lige ud af øjenkrogen, vores magre hushjælp stå og tale med postbudet oppe ved hoveddøren.
Da jeg kom tilbage til stien, hvor de to bedækningsklare tøser ventede på mig og så, hvad jeg havde i hænderne, gjorde de sig straks parat, ved at vende røven i vejret, Majas store ladeport til røv og Teas lille faste røv. Jeg tog noget spermklumper fra gulvet, som var løbet ud af soen efter bedækningen, og smurte den største agurk med spermen og besluttede at den skulle den mindste fisse have, og inden længe forsvandt den langt op i Teas ventende grotte med et, jajaja, det er godt, endelig en pik der vil noget, og hun tog om agurken med den ene hånd og overtog styringen. Maja jamrede, ”Skal jeg nu snydes igen, min fisse er så liderlig, også mit røvhul er parat”. Hun suppede en af majroerne, strammede ballerne så meget hun kunne, og trykkede majroen ind i røven med en stønnen og en pusten. Nu stod hun med det grønne top af majroen strittende ud af røven. Hun greb mig om klodserne og sagde, at nu havde jeg bare at få fissen fyldt ud, eller trak hun nosserne endnu længere ned.
Av for fanden, sagde jeg, og jeg kunne mærke hun mente det. Jeg tog den anden agurk fedtede den ind, og skubbede den langt op i Majas fisse. Hun overtog nu selv styringen af agurken og satte sig ned på det beskidte gulv, hvor der både var sæd rester og en hel del svinesmøg, hun lagde sig næsten ned og rullede fra side til side, samtidig at hun kneppede med agurken, og hendes melon patter svingede lystig.
Igen kom der lyde ovre fra Tea, der tydede på at hun nød det. Jeg gik over og kildede hendes røvhul og spyttede hende i røven og tog den anden majroe og ganske langsom trykkede jeg den så langt ind at kun den grønne top stak ud. Tea stønnede, av av av jees jaau jajae det er godt, jeg kommer jeg kooommeeeer jees jih juuu ahhhh, det er det frækkeste jeg nogen sinde har oplevet.
Hun rejste sig op og så ned på Maja, der lå og vred sig og sparkede vildt ud til siderne og slaskede de fede lår ned på gulvet mens hun hele tiden gispede, ahhh det er godt, ahhh hvor det kildrer, ahhhhh, og hun strakte sin krop så langt hun kunne, og med et stivnede hun og klaskede fuldstændig sammen på gulvet. Lidt efter lukkede hun sin øjne op, og så Tea stå med den grønne top stikkende ud af røvhullet.
Maja grinede og sagde ”Hvad har du  i røven”. Samtidig satte hun sig op og mærkede, at hun også havde andet end lort i røven. Hun rejste sig op og så ned af den beskidte krop, så på mig og sagde ”Du slipper ikke, en dag hænger jeg dig op i nosserne og så gennempuler jeg dig”. Hun trak roen ud med et svup, stak den op til næsen, og stoppede den i munden på mig. ”Spis nu endelig”. Tea trak også hendes roe ud af røven og sagde til mig at hun ikke behøvede mig længere og hvis jeg har andet at lave kunne jeg bare gå, det der manglede kunne hun ordne med Maja. Jeg gik, og hvor jeg gik hen er en hel anden historie.