LÆSERNES EGNE NOVELLER

Nalk©

Pigernes smukke planer

Jeg gik fra min kæreste for to år siden. Vi kunne bare ikke mere sammen, og det hele løb lidt ud i sandet. Hun var folkeskolelærer, og behandlede mig nærmest som om, jeg var en af hendes elever.

Hun havde, på det tidspunkt vi flyttede sammen, en datter, Manuela, på tolv, fra et tidligere ægteskab. Hendes far døde i en bilulykke.

Hendes datter er i mellemtiden blevet 17 år gammel og skal næste år på handelsskole. Vigtigst af alt er dog at hun er en virkelig smuk pige, som altid har en hale af drenge i hælene.

Manuela og jeg har et særligt nært forhold til hinanden. Hun besøger mig regelmæssigt, og jeg får del i hendes glæder og sorger. Hendes mor har ikke fundet en ny mand og hun har ikke noget imod at datteren besøger mig. Jeg er en god mandlig rollemodel, siger hun altid når vi mødes i telefonen.

For nylig inviterede Manuela mig med til en skolefest, da hendes mor ikke havde tid. Til festen gik det hårdt for sig med dæmpet, rød belysning, højttalerne drønende i allerhøjeste gear, og hundrede skolepiger flimrende rundt i lokalet.

Jeg dansede mest med én af  hendes klassekammerater, ved navn Lissy. Da musikken blev roligere og mere dæmpet, kom hun helt tæt ind til mig og lagde hænderne på mine balder, pressede sig ind mod mig, mens hun hviskede i mit øre, at de unge fyre ikke sagde hende noget. Hun var vild med ældre, modne mænd med  grånende hår - sådan nogle som mig.

Hun beviste også at hun mente det alvorligt, hendes hånd listede sig ned i mellem mine ben og i et nu havde jeg problemer med at være i mine bukser - hvis I forstår hvad jeg mener. Hendes bløde hånd kælede udenpå bukserne for min stive pik.

Sådan en lille luder, tænkte jeg. Men mod hendes kælne fingre havde jeg intet forsvar. Jeg blev så liderlig, jeg næsten kom lige der på dansegulvet.

"Hvorfor går vi ikke hjem til dig og gør os det bekvemt?" spurgte hun. "Vi kan ikke så godt gå hjem til mig, det ville mine forældre ikke synes om".

Hendes bløde fingre klarede at overtale mig. Jeg gik først ud af skolebygningen. Lissy kom først fem minutter senere. Jeg følte, det var lidt pinligt at blive set med en pige, der var ung nok til at være min datter. Det ville dog ikke afholde mig fra at kneppe hende sønder og sammen.

Det blev en utroligt hed nat. Lissy  havde en fast krop, som kun unge sportsudøvende piger har. Desuden var hun ekstremt nysgerrig. Hun ville prøve alt muligt, ja hun lod mig endda kneppe hende bagfra, mellem hendes faste balder.

Trods mine 42 år, var jeg med ét så potent som en ung avlstyr. Den ene gang efter den anden fik jeg pikken på højkant igen, og den ene gang efter den anden fik jeg udløsning. Måske var det opsparet energi, eller også havde jeg bare brug for at kneppe mig selv helt ud engang i mellem. Først hen imod morgenen faldt jeg i  en dødlignende søvn.

Da jeg vågnede var Lissy væk, men om aftenen fik jeg besøg af Manuela. Mens vi sad og delte en øl, snakkede vi om skolefesten. Med ét gik det op for mig at hun sad og kiggede på mig med et komisk udtryk i øjnene. Særligt længe blev hendes øjne hængende ved skridtet i mine bukser.

Af sådan en gammel buk, klarer du vist tingene ret godt, fløj det ud af hendes mund. "Lissy sværmer nærmest for dig. Hun elskede især da du...ja du ved.... bagfra", sagde hun mens en let rødmen farvede hendes kinder.

Det viste sig at, hun havde fået en fuldt detaljeret rapport om vore udskejelser fra Lissy.

Jeg var helst skamfuldt sunket i jorden. Men på den anden side - hvilken mand får den slags ros fra unge piger på 17? På en eller anden måde følte jeg en vis stolthed - og min pik  rejste også hovedet en anelse.

Så du ved alt i mindste detalje. Jamen, du ved ikke hvad JEG følte ved at kneppe hende. Det var næsten det mest pragtfulde jeg har været med til i flere år. Men du er måske jaloux"? Hun slog flovt øjnene ned, mens hendes kinder skiftede farve til dybrød. jeg besluttede at holde inde med drillerierne. Jeg ville ikke sætte griller i hendes smukke hoved.

Vi sad lidt og drak vores øl, mens hendes kinder lidt efter lidt fik deres naturlige farve tilbage. Da hun var færdig med øllen, var klokken så mange at hun måtte hjem til sin mor.

Dagen efter var det søndag og jeg kunne sove længe. Det fik jeg dog ikke lov til. Min dørklokke vækkede mig tidligt om morgenen. Irriteret stod jeg op og tog min morgenkåbe på, inden jeg åbnede døren. Jeg sover altid nøgen og jeg ville ikke chokere postbudet eller en af naboerne ved at lukke op i bar figur.

Udenfor døren stod en morgenfrisk og smilende Lissy. "Hej, jeg kom lige forbi for at få anden halvleg".

Hun smuttede hurtigt forbi mig ind i lejligheden. Jeg lukkede hurtigt døren og vendte mig om. Hun hoppede op af mig og gav mig et ordentligt kys inden jeg nåede at reagere. Så skubbede jeg hende lidt væk og sagde: "Hov, stop nu lige et øjeblik!  Jeg må lige vågne lidt, inden du forlanger noget som helst".

Jeg greb tegnebogen som lå på et lille bord i entreen og hev et par sedler ud. "Her er lidt penge. Smut lige ned til bageren og køb noget morgenbrød, så laver jeg lidt kaffe til os i mens. Bagefter ser vi så på det med anden halvleg - eller en eller anden leg".

Da jeg rakte hende pengene, åbnede min morgenkåbe sig og hendes øjne hang længselsfuldt ved min halvstive pik et øjeblik. Jeg skyndte mig at trække kåben sammen, mens jeg smilende blinkede til hende: "Morgenbrødet"! Jeg pegede på døren. Hun lavede på skrømt en fornærmet grimasse, inden hun vendte sig mod døren.

Da hun var gået, satte jeg kaffe over og tog et hurtigt brusebad. Jeg skyndte mig fordi jeg pludselig havde fået en ide og jeg måtte forberede mig lidt inden Lissy kom tilbage.

Jeg fandt mit videokamera frem og satte et nyt bånd i. Hvis det var rapporter de ville have så skulle de også få det!

Mine køkkenskabe har glasdøre, og jeg regnede med at billedet ville blive godt nok hvis jeg gemte kameraet bag en tallerkenstabel, så kun linsen stak frem. Jeg ville nemlig starte med elskovsakten i køkkenet. Hvordan jeg fik kameraet med ind i sovekammeret uden at Lissy opdagede det, var jeg ikke helt klar over endnu, men jeg regnede med at kunne løse den opgave, når jeg nåede så langt.

Jeg havde lige fået kameraet på plads, da Lissy ringede på døren igen. Jeg startede kameraet, lukkede skabsdøren og trådte et par skridt væk. Man skulle vide det var der, for at opdage det. Tilfreds med arrangementet gik jeg ud for at åbne døren for "ofret".

Vi sad og røg mens vi drak det sidste morgenkaffe. Jeg havde stadig min morgenkåbe på, og nu lænede jeg mig lidt tilbage, så den gled op. Jeg ville give hende mulighed for at få et glimt af herlighederne. Min pik havde rejst sig ved synet af hende og nu syntes jeg det var på tide vi fik gang i løjerne.

Jeg regnede med at synet af min pik ville gøre hende dejligt varm og villig til at begynde legen. Jeg spurgte hende med påtaget alvor i stemmen om der var noget, her i køkkenet hun havde lyst til som dessert. Grinende sagde hun: "Der er vist lige en enkelt ting, jeg kunne have lyst til at prøvesmage lidt på." Hun gik over og satte sig på knæ foran min stol. Så tog hun min pik i hånden med ordene: "Jeg har hørt at det her skulle være så sundt for unge piger". Jeg protesterede ikke det mindste.

Hun trak forhuden tilbage og satte spidsen af tungen mod det blålige hoved. Hun bevægede tungen lidt frem og tilbage over det mens jeg begyndte at trække vejret lidt stødvist. Hun kyssede spidsen af pikken. Så lukkede hendes varme mund sig over den. Hun slugte den i hele sin længde og jeg var lige ved at komme lige der i halsen på hende.

Det var kun med opbydelsen af hele min viljestyrke at jeg ikke kom. Tanken om kameraet i skabet og tanken om at Lissy ville give Manuela, en detaljeret rapport senere, var med til at gøre mig mere liderlig end jeg nogensinde før havde været. Jeg følte hvordan hele min krop formelig pulserede og jeg havde pletter for øjnene. Da hun slap pikken et øjeblik, trak jeg hende op på mit skød og kyssede hende vildt, mens jeg løftede hendes nederdel op. Jeg rodede lidt rundt på hendes balder før det gik op for mig. Hun havde ingen undertøj på. "Jeg ville ikke spilde for meget tid med tøj. Det skulle jo bare hurtigst muligt af igen", som hun smilende sagde.

Jeg smed hurtigt morgenkåben. Så greb jeg hende og omfavnede hende mens vi stående fortsatte med kysseriet lidt. Hun trykkede skridtet ind mod min stive pik og bevægede enden så jeg igen fik åndenød. Jeg greb hendes balder og løftede hende op. Hendes fisseåbning placerede jeg mod spidsen af den opadstræbende pik. Hun slog armene om min hals uden at slippe mine læber. Hendes tunge kildede næsten min drøbel og hendes vejrtrækning lød næsten lige så astmatisk som min egen. Hun snoede benene rundt om mine hofter.

Mens vi fortsatte med at hænge sammen ved læberne, slap jeg taget i hendes baller og hun faldt ned og blev spiddet på min elskovspæl. Hun gav et støn fra sig i min mund. Så, inden hun fik pusten igen greb jeg på ny hendes balder igen og begyndte at hive hende op og ned af spyddet. Hun lagde hovedet tilbage og stønnede, med munden åben. Jeg satte hastigheden op og hun begyndte at jamre sagte.

Jeg løftede hende nu op og ned så hurtigt jeg kunne, og jeg kunne mærke i hele min rygrad, jeg ikke havde langt igen. Hun klemte fissen så hårdt om min pik at det næsten gjorde ondt, da hun kom i en skrigende orgasme.

Hendes orgasmeskrig fik mig ganske kort til at tænke på mine naboer. Min lejlighed har meget tynde vægge og de troede måske, jeg var ved at begå et mord eller noget lignende. Det var dog kun en flygtig tanke, jeg havde ikke rigtig tid til at forfølge den slags energikrævende overvejelser lige nu. Jeg var egentlig også ligeglad. Om så brandvæsnet, militæret, politiet og naboerne var kommet brasende ind af døren lige nu, ville jeg ikke have haft nærvær nok tilbage til at ænse dem.

Jeg sprøjtede i hende samtidig med at hun kom. Mine ben mistede kraften, så jeg var nødt til at synke ned på stolen igen. Jeg kæmpede for ikke at falde helt ned på gulvet. Hun trak sig ind mod mig, lagde hagen på min skulder og pustede tungt ud, med munden tæt ved mit øre. I lang tid sad vi omslyngede på stolen og fik vejret igen.

Vi kom langsomt til os selv igen. Vi sad på stolen med front mod hinanden. Min pik var blevet blød nu, men den var stadig oppe i hendes varme hule. Da hun lænede sig lidt tilbage og kiggede på mig begyndte den allerede at røre på sig igen.

"Wow", sagde hun med et smil. "Det var vildt. Og sikken en smagsprøve. Det var lige hvad jeg havde brug for at få herude i køkkenet".

Jeg tog et fast tag i hendes baller og rejste mig. Hun slog benene om mine hofter for ikke at tabe kontakten til min nu igen stive pik.

Ja, men jeg har også andre rum med endnu bedre ting du kan prøvesmage", sagde jeg, mens jeg begyndte at gå i retningen af soveværelset. Jeg spekulerede som en gal på, hvordan jeg skulle få det næste med på kameraet.

Jeg lod hende forsigtigt falde ned på min seng, mens jeg så mig om i rummet. Der stod et natbord ved siden af sengen. På det lå et par af mine slips og pludselig fik jeg en vild ide.

Hun var et smukt og syndigt syn, som hun lå der med benene ud over kanten af min seng. Hun  spredte forførende benene og vinkede mig ned til sig med en kroget pegefinger.

Jeg sank ned på knæ og begyndte at suge og slikke hende lidt på fissen. Jeg tænkte at jeg hellere måtte gøre hende lidt mere vild i varmen, inden jeg førte min plan ud i livet. Da jeg forsigtigt begyndte lade tænderne glide hen over hendes klitoris, varede da heller ikke længe før hun begyndte at stønne og vride sig i sengen.

Så rejste jeg mig op og skubbede hende helt ind på sengen,

Nu skal vi prøve noget helt vildt. Du vil elske det her."

Hun fulgte mig med øjnene da jeg snuppede slipsene fra natbordet. Jeg satte mig ved siden af hende og tog med et fast greb fat i begge hendes arme og førte dem op til sengegærdet over hendes hoved. Mens jeg lænede mig ind over hende og kyssede hende lidt ind i mellem fik jeg bundet hendes hænder fast til det.

Da hendes hænder var bundet, gik jeg ned for fodenden og bandt hendes fødder til fodenden, så hun dannede et y, ude af stand til at røre sig.

"Bare rolig jeg vil ikke gøre dig noget ondt, men dette her vil sætte din følsomhed på prøve. Du vil føle meget mere når du ikke kan gøre noget, ud over at ligge og tage imod den nydelse, jeg vil give dig".

For at bevise det gav jeg mig til at sutte på hendes ene brystvorte. Hun vred sig, og roterede lidt med hofterne, mens hun stønnede helt vildt.

Til sidst bandt jeg mit sidste slips for hendes øjne.

"Blinde mennesker bruger deres andre sanser, meget bedre fordi de ikke kan se." Jeg lod legende en fingerspids glide fra hendes ene brystvorte ned over hendes mave, forbi fissen og ned til knæet. Hun vred og slangede sig. "Jeg tror jeg vil lade dig ligge lidt her, mens jeg rydder væk i køkkenet. Så kan du jo ligge her og fantasere om hvad jeg vil gøre ved dig når jeg er færdig".

Hun gav sig klagende i sengen, men jeg ville have kameraet med herind og nu havde jeg skabt muligheden for at hente det, uden at hun opdagede det. Jeg trykkede begge hendes bryster ind mod hinanden og kyssede dem på vorterne, inden jeg gik ud i køkkenet for at hente kameraet.

Jeg startede kameraet i gangen, lige inden jeg nåede ind i soveværelset. Jeg havde skyndt mig så hun ikke blev helt kold, inden jeg kom tilbage. Jeg filmede hende som hun lå der på sengen, uden at hun vidste jeg var der. Jeg lod kameraet kæle for hver centimeter af hende inden jeg gemte det i en stak håndklæder, der lå på kommoden. Den stod op af væggen, på langsiden af sengen, så kameraet kunne filme fra siden af sengen.

Jeg begyndte med at slikke hende igen og hun opdagede endelig at jeg var der igen. Hun var meget våd stadig væk. "Har du savnet mig"? spurgte jeg.

"Jaaah", stønnede hun. "Jeg lå lige og fantaserede om at du kom ind og slikkede mig i fissen til jeg kom, hvor efter du kneppede mig igen.

Jeg gjorde naturligvis som hun sagde - man er vel en gentleman. Senere løsnede jeg hendes ben og vendte hende om på maven. Så kneppede jeg hende vildt i røven. Meget, meget senere faldt hun i søvn, stadig med hænderne bundet, hvilket gav mig tid til at fjerne videobåndet. Jeg lukkede stille døren ind til soveværelset, for ikke at forstyrre hende.

Jeg tog båndet med ind i stuen, hvor jeg stak det i min videobåndoptager og optog nogle få reklamer fra tv ´et på starten af båndet. Min "gave" var klar. Jeg havde nemlig en lille mistanke om at Manuela havde overtalt Lissy til at forføre mig til skolefesten, fordi hun havde medlidenhed med mig. Hun troede vel, jeg ikke havde nogen at gå i seng med. Det var også sandt at jeg ikke havde været sammen med en kvinde, siden jeg forlod hendes mor.

Båndet var bare min måde at sige tak på. Hun var jo så åbenbart interesseret i mit sexliv, så jeg ville selv have lov til at levere rapporten.

Da båndet var færdigt, gik jeg ind og vækkede den sovende Venus. Hun kastede et blik på uret på natbordet og sagde: "Gud, du må løsne mig nu. Jeg skal, med min mor, til min fars fødselsdag. De er skilt og det er meget vigtigt for ham at jeg kommer med". Jeg var lidt lettet, da hun gik. Så kunne jeg hvile mig lidt, for hun havde tæret hårdt på mine kræfter, og jeg var meget træt.

Jeg satte vækkeuret til at ringe et par timer senere, for jeg havde en aftale med Manuela om aftenen. Hun ville komme over når hun havde spist aftensmad, så vi kunne hygge os lidt sammen inden hverdagene begyndte igen. Det var en fast aftale vi havde. Min sidste tanke, inden søvnen overmandede mig, gjaldt opvasken fra morgenmaden som stadig stod i køkkenet. Jeg besluttede mig for at tilkalde en rengøringsservice til at klare det. Så sov jeg.

Manuela kom, mens jeg var ved at vaske op efter aftensmaden. Hun ringede ikke på, men kom bare lige ind. Hun smed sig med et træt smil på en køkkenstol. "Kan jeg sove her i nat? Mor er ude med en ny mand og jeg vil gerne give dem lidt fred. Og hvis du kan få fri fra arbejde i morgen, så har vi jo hele dagen for os selv".

"Okay, men hvad gør du, hvis min nye "veninde" dukker op? Har du for resten fået en ny sengekantsrapport"?

Hun slog øjnene ned, men så var det som om hun tog sig sammen. Hun tændte med let rystende hænder en af mine cigaretter, mens hun grinede påtaget koket.

"Ja, jeg har hørt at det gik lidt vildt til her i køkkenet. Men det i soveværelset gjorde hende mere vild end nogensinde. Jeg vidste ikke, du havde så meget fantasi. Jeg er faktisk lidt stolt over at have sådan en tyr til papfar". Hun fnisede som en lille "fræk" skolepige.

"Tjah, du ville blive forbavset hvis, jeg fortalte dig hvor meget inspiration, man kan få fra pornofilm og den slags".

"Jeg troede kun, den slags ting var for de sexuelt underernærede. Jeg troede tyre var født med overaktive fantasier".

Jeg satte kaffe over, mens hun grinende hentede en taske, hun havde stillet i gangen. Hun gik ud mod badeværelset med den i hånden.

"Jeg låner lige badeværelset lidt. Bank på hvis du skal på wc".

Jeg sad i lænestolen foran tv ´et da hun kom ud fra badet. Hun havde taget min morgen- kåbe på. Hun satte sig i sofaen og trak benene op under sig.

"Er der noget godt i tv i aften"?

Jeg kunne næsten ikke lade være med at grine, men med opbydelsen af alle mine kræfter lykkedes det mig at reducere latterudbruddet til et lidt for bredt smil.

"Ja, det ser ikke ud til at jeg får besøg af "hjerter dame" i aften, så jeg ville lige se noget jeg har optaget på videoen". Jeg tændte for videoen og startede den. "Det er en dokumentarudsendelse, men den skulle være meget underholdende. Vil du have en øl med"?

Jeg rejste mig og gik ud mod køkkenet, mens reklamerne kørte over skærmen.

Da jeg kom ind i stuen sad hun oprejst i sofaen, med kroppen fremadbøjet mens hun stirrede med åben mund på skærmen. Hun ænsede næsten ikke at jeg satte mig i stolen igen. Jeg havde været heldig med skabsdørene da jeg optog scenen i køkkenet, kunne jeg se. Man kunne godt se hvem aktørerne var og hvad de lavede. Desværre var der ingen lyd på, fordi skabsdøren havde været lukket, men jeg gav mig selv et tital for et godt kunstnerisk indtryk. Hvis jeg læste Manuelas ansigtsudtryk korrekt, skulle jeg vist have topkarakter. Hun var helt væk i filmen.

Da scenen i køkkenet var overstået stoppede jeg videoen og rakte hende øllen jeg havde hentet i køkkenet. Hun lænede sig tavst tilbage i sofaen og tændte en cigaret. Hun tog et ordentligt hiv af den, inden hun sagde noget.

Hold da helt op, det her har hun ikke sagt noget om. Jeg er helt målløs".

"Jeg har ikke fortalt hende om kameraet. Hun ved ikke at jeg har optaget det. Jeg skulle bare bruge til at chokere dig med. Det er MIN "rapport" til dig, om Lissys og mit seneste sengeeventyr. Det slår hendes mundtlige version, ikke"?

Hun stirrede bare på mig med halvåben mund. så sagde hun :" Okay, det må jeg da indrømme. Puuh, jeg blev helt varm".

"Nåe ja" sagde jeg en smule stolt, "så skulle du bare se resten. Jeg fik smuglet kameraet med ind i soveværelset. Bare start båndet". Jeg rejste mig og gabte. "Jeg går ind i seng. Du ved hvor tæpperne er. Sov godt".

Jeg gik ind og lagde mig på sengen. Jeg var så træt at jeg faldt i søvn, i det øjeblik mit øre ramte puden.

Jeg vågnede ved at, jeg mærkede noget varmt og vådt opsluge min pik, der åbenbart havde rejst sig i løbet af natten. Jeg slog øjnene op og stirrede. Jeg var et langt øjeblik bange for at det var Manuela som havde sneget sig ind for at vække mig. Jeg havde ikke villet forføre hende. Jeg kunne aldrig drømme om at kneppe hende. Det ville være som at kneppe min egen datter - ikke at jeg har prøvet. Jeg har ingen børn, men jeg kunne forestille mig hvordan det ville være. Jeg havde trods alt været hendes stedfar i nogle år.

Jeg blev helt lettet da jeg fik øje på Lissys frække ansigt. Hun var travlt beskæftiget med at sutte på min pik. Hun løftede hovedet og så at jeg var vågen. Så slap hun min pik og sagde: "Manuela er nede hos frisøren. Hun lukkede mig ind, inden hun gik. Hun er tilbage om en time. Jeg tænkte, jeg kunne nå at hjælpe dig op, inden hun kommer tilbage".

Hun satte sig op på min mave og førte pikken ind i sin varme hule. Så begyndte et vildt ridt. Halvt vågen som jeg var - jeg er i virkeligheden et rigtigt B-menneske - nåede jeg ikke at komme, sammen med hende. Måske havde piksutteriet også tændt hende, så hun var hurtigere. Hun sank langsomt sammen og lagde sig ovenpå mig, mens hun flød hen i en langvarig orgasme.

Da hun havde ligget lidt og var kommet til kræfter satte hun sig op igen, stadig med min pik begravet i sig.

Så snuppede hun slipsene fra natbordet og sagde halvt truende og halvt spøgefuldt:" Nu er det min tur til at "hævne" mig, for det i går. Hun greb mine hænder og bandt dem hurtigt fast til hovedgærdet. Så sagde hun:" Jeg har hørt om videobåndet. Der snød du mig virkelig. Det havde jeg ikke troet, slemme dreng". Hun kneb let i mine brystvorter, mens hun kørte et par gange op og ned af min pik. Så rejste hun sig og gik ned for at binde mine ben til gærdet i fodenden. Til sidst bandt hun et slips foran mine øjne og lukkede dermed alt lys ude. "Jeg glæder mig virkelig til at se det bånd, sammen med Manuela. Tror du, det kan gøre hende så liderlig, at jeg kan få hende til at slikke min varme fisse. Det har jeg nemlig længe drømt om at få hende til". 

Mens hun sagde alt dette havde hendes hænder travlt. Hun lod kærtegnende sine negle glide fra min hals, ned over mine brystvorter - som hun gav et lille klem med neglene - ned til min spændte pik som hun kærtegnede. Hendes ord havde gjort den hårdere end nogensinde.

Tanken om en elskovsscene mellem mine to yndlingspiger, gjorde min hjerne helt tåget og jeg kunne mærke at jeg var lige ved at komme, da hun hurtigt slap mig. "Måske skulle vi lave en video til dig",  lød hendes stemme tæt ved mit øre.

Et øjeblik kogte jeg helt over af begær. Jeg rev og sled i mine bånd, men den lille heks havde bundet dem for godt til at jeg kunne slippe løs. Hvis jeg var sluppet løs ville jeg frådende af liderlighed have smidt hende på sengen og voldkneppet hende. Hver en fiber af min krop og mit sind krævede udløsning nu, men det eneste jeg kunne gøre var at lytte til hendes hviskende stemme ved mit øre. " Måske skulle jeg binde dig til lænestolen inde i stuen og lade dig se på? Det ville du vist gerne, ikke"?

Jeg mærkede madrassen bevæge sig, da hun kravlede ned fra sengen. Der var stille et langt pinefuldt sekund. Så følte jeg noget som fjerlet gled op af min krop, op af mine ben, ind i mellem dem, hvorefter det begyndte at pirre min pik.

Det gled blidt op og ned af skaftet. Lissy greb min pik med den ene hånd og trak forhuden blidt tilbage, så det følsomme hoved blev blotlagt. Så lod hun det fjerlette lege på det.

"Alle mænd elsker at se to piger elske med hinanden, gør de ikke"?

Hendes stemme føltes som et let åndepust i mit øre.

Jeg kunne mærke at hendes ord og den fjerlette påvirkning af mit pikhoved var ved at sende mig ud over kanten. Og det var et ekstra ophidsende element, at jeg var bundet fast til sengen og helt i den unge teenagepiges vold. Hun kunne bruge og misbruge mig som hun havde lyst til.

Billeder af alle de smhistorier jeg havde læst, på pc'en, mens jeg sad på mit kontor med hænderne i skødet, gled som små filmklip for mit indre øje.

Jeg virrede med hovedet og trak vejret, som et astmatisk damplokomotiv. Nu var det lige før.....

PLUDSELIG HOLDT PIRRINGEN OP. Jeg hylede som en vanvittig. Jeg ville ikke stoppe nu. Jeg ville kneppe og kneppe og kneppe. Der skete bare ikke noget. Hun lod mig ligge i et par sekunder. Så lød hendes hviskende stemme drillende i mit øre. "Nååh, er vi liderlige. Og der er ikke noget, vi kan gøre ved det, så længe vi er bundet. Du er helt i min magt nu, og jeg vil ikke lade dig kneppe før, jeg er klar." Hendes stille latter havde et stænk af sadisme. "Jeg er ikke færdig med opvarmningen endnu."

Hun startede med at køre den fjerlette ting, langsomt op og ned over min krop igen. Hver gang hun nærmede sig pikken, stoppede hun nogle sekunder, for at starte et nyt sted, og igen arbejde sig hen mod den. Endelig stoppede hun. Jeg kunne mærke madrassen bølge lidt da hun rejste sig.

Jeg var efterhånden så langt ude at jeg ikke kunne tænke een fornuftig tanke. Hele min krop føltes, som en stor erogen zone og hele min tilværelse drejede sig kun om een ting: Jeg ville KNEPPE! NU!

Det føltes som en lang forbandet evighed. Så bevægede madrassen sig på begge mine sider, inden noget varmt blev sænket ned over min pik, min pæl, min livsnerve.

Jeg mærkede hovedet blive omsvøbt af noget varmt og fugtigt. Det stoppede da hovedet var helt inde i varmen. Jeg lagde al min kraft i et stød opad, alt det mine bånd tillod mig. Jeg ville have alt hvad jeg kunne rumme af denne varme hule og helst mere end det. Jeg ville have hele pikken, ja hele kroppen op i det varme våde.

Mit stød opad, blev mødt på halvvejen så hele pikken forsvandt til roden, med et højt klask. Det medførte et langt Hnnnng fra Lissy. Så faldt jeg igen ned på sengen, inden jeg stødte opad igen og mødte denne vidunderligt varme fisse.

Jeg forsvandt i en lys stjernevrimmel, da jeg med et langt brøl skød al min sæd op i hulen. Jeg ænsede knapt nok at noget varmt og klæbrigt løb ned af min mave, og Lissy vildt skrigende kom sammen med mig. Jeg forsvandt, jeg kom og kom og kom og jorden forsvandt i en lille lysprik på indersiden af mine øjenlåg.

Jeg ved ikke hvor længe, jeg var væk, men da jeg kom til mig selv igen var Lissy gået og jeg var ikke længere bundet til sengen. Jeg drejede hovedet og skar en grimasse. Min hals havde lidt overlast under vores vilde ridt. Jeg så på natbordet, hvor slipsene lå i en pæn og sirlig bunke. Foran vækkeuret lå en lille seddel. Jeg tog sedlen og så på uret. Klokken var 14.00. Det var for sent at stå op og gå på arbejde.

Sedlen var fra pigerne. Der stod:

Vi ville ikke vække dig. Du sov så godt. Vi er taget hjem for at lave lektier. Vi kigger forbi i efter skolen.

Hilsen Lissy og Manuela.
Ps. Tænd for videoen, hvis du savner os. Vi elsker dig.

Hun havde tegnet et lille hjerte rundt om den sidste sætning. Jeg smilede svagt over den lillepigeagtige ide. 

Jeg rejste mig med møje og besvær. Nøgen gik jeg ind i stuen og satte mig i lænestolen.

Træt rakte jeg over og tog fjernbetjeningen og mine cigaretter. Mens jeg fumlede en cigaret ud af pakken, startede jeg båndet. Jeg tog et kraftigt vederkvægende hiv af cigaretten og lænede mig tilbage i stolen, klar til at se noget ophidsende på videoen. Jeg var også nysgerrig efter at se hvad Lissy havde brugt til at påvirke mit pikhoved med.

Optagelsen startede ude i gangen. Kameraet bevægede sig ned mod den lukkede dør ind til mit soveværelse.

I det samme blev døren åbnet indefra, og Lissys hoved dukkede frem i billedet. Hun vinkede ophidset mod kameraet.

Jeg sank en stor mundfuld øl.  I et nu gik det op for mig at det måtte være Manuela, som førte kameraet.

Hun havde åbenbart ikke været ved frisøren alligevel, men bare ventet på et tegn fra Lissy, på at hun kunne snige sig uset ind med kameraet.

Jeg var ikke helt vild med den tanke. Hun var jo trods alt næsten min datter. Jeg havde ganske vist vist hende min optagelse, men det var ligesom noget andet, end at lade hende opleve det hele "live". Jeg besluttede mig for at tale alvorligt med begge pigerne, når de kom her hen igen.

Jeg vendte opmærksomheden mod tv ´et igen, da døren indtil soveværelset blev åbnet helt.

Jeg så mig selv ligge udspændt på sengen. Lissy sad ved siden af mig og kælede for min pik. Så lænede hun sig ind over sengen og hviskede noget i mit øre. Kameraet kom nærmere og fangede hendes hånd, der i nærbillede legede med min pik. Så zoomede det væk og filmede Lissy, der legende kærtegnede hele min krop, inden hun nåede ned til pikken igen. Hun havde en regnbuefarvet elektrostatisk støvkost i hånden. Det var den hun havde brugt på min pik. Normalt hang den i en lille snor på væggen, ved siden af vinduet. 

Skærmen blev sort et øjeblik. Hun havde slukket for kameraet et øjeblik, inden hun havde fortsat optagelsen.

Jeg så mig selv filmet oppefra, Lissy havde åbenbart overtaget kameraet, for det filmede seancen hvor hun satte sig på min pik og begyndte at ride mig. Hun førte kameraet ud og fik min piks møde med hendes fisse i nærbillede. Et øjeblik efter blev billedet så hoppende og rystende at man ikke kunne se nogle detaljer. Så gik billedet i sort et øjeblik igen, inden filmen fortsatte med rolige billeder igen. Manuela havde atter overtaget kameraet  og fanget vores køn der slog mod hinanden i nærbillede.  Billedet kørte op og fangede mit ansigt i det øjeblik jeg eksploderede i Lissys fisse.

Da jeg var kommet, kørte det ned til vores køn igen. Det fortsatte op af Lissys krop og jeg fik et nærbillede af hendes spændte bryster. Hendes vorter stod stive ud i luften og hendes fingre legede med dem. Så gled kameraet op til hendes ansigt og jeg blev med et kold og klam.

Det var ikke, som ventet, Lissys smilende ansigt der kiggede mig i møde fra skærmen. Det var Manuelas. Det ramte mig som et chok. Jeg fik næsten øllet galt i halsen. Jeg havde, uvidende herom, kneppet Manuela!! Hold da op! Det var for vildt. De havde snydt mig så vandet drev. Jeg havde snydt Lissy ved at optage vores elskovsakt på video og hun havde brugt Manuela til at hævne sig på mig. Min første tanke var: "Fuck, hendes mor slår mig ihjel"! Mine hænder rystede, da jeg tog en ny cigaret fra bordet. Jeg var allerede flyttet halvvejs til nomadeteltet, med valgfri kamel, midt i Sahara, langt udenfor hendes rækkevidde, inden jeg fik nogenlunde hold på mig selv og mine flossede nerver.

Jeg havde ikke gjort noget galt. Jeg ville ganske vist få svært ved at overbevise Manuelas mor om det, men jeg kunne da altid underbygge min påstand med videobåndet. Og det var da mig der, når ret skulle være ret, burde klage. Havde Manuela måske ikke udnyttet min stakkels forsvarsløse krop? Jeg kunne mærke min puls finde tilbage til sit normale leje, mens jeg rationaliserede og analyserede over for mig selv. Mænd er nogle naive fjolser. Jeg besluttede mig endelig for at vente med yderligere overvejelser, til jeg havde talt med pigerne.

Lige i det jeg skulle til at rejse mig for at tage tøj på, hørte jeg skramlende lyde ude fra entreen. Lidt efter dukkede Lissys rødlokkede ansigt frem i stuedøren.

"Hej. Er det sikkert at komme nærmere"? Hun smilede usikkert, mens hun kom helt frem og stillede sig i positur i døråbningen.

Hun var smuk som hun stod der. 1,65 meter høj, ca. 55 velproportionerede kg. Lige fra de sportstrænede, nylonbeklædte ben som endte oppe under en kort, kort hvid lædernederdel, til de  perfekte bryster, der var dækket af en hvid, næsten gennemsigtig T-shirt. Kort rødt hår indrammede et smukt fregnet ansigt. Hun havde den sødeste lille opstoppernæse, og hendes grønne øjne havde det mest drilske udtryk jeg nogensinde havde set. En ren og uskyldig lille djævel, var hun.

Jeg mærkede min pik røre på sig ved dette gudesyn. Lissys grønne øjne hvilede på mit nøgne skridt. Jeg var splittet mellem at springe op og undersøge om hun havde trusser på under den hvide nederdel, og ønsket om at tale med hende om Manuela og videobåndet.

Jeg nikkede mod sofaen. - "Sæt dig ned". Min stemme lød fremmed i mine ører, som om den kom gennem en dyne.

Hun gled henover gulvet, og kravlede, med ansigtet mod mig, op på mit skød. Hun løftede op i nederdelen, inden hun placerede kusselæberne mod min halvstive pik. - "Jeg foretrækker at sidde her", sagde hun mens hun lænede sig tilbage og kiggede mig skælmsk i øjnene. Hun bevægede enden lidt frem og tilbage, så hendes kussehår kildede og drillede min pik.

Jeg lagde hænderne på hendes skuldre, for at få hende til at sidde stille, - "Jeg er nødt til at snakke med dig om jeres videobånd". Hun sukkede dybt. Bevægelsen sendte ilinger gennem min pik og direkte ind i rygraden.

"Jeg var bange for at du ville blive sur når du så båndet. Men det var ikke min ide. Manuela har været forelsket i dig i et par år nu, men hun har aldrig turdet gøre noget ved det. De sidste par uger har hun ikke talt om andet end hvordan, hun skulle kunne kneppe med dig. Da hun så så dit videobånd af os sammen, fik hun ideen til hvordan det kunne lade sig gøre. Hun overtalte mig til at hjælpe sig".

"Jamen, jeg havde ikke lyst til at kneppe hende. Og jeg får et helvedes hus med hendes mor, hvis hun finder ud af det".

Hun begyndte at grine, så hele hendes krop hoppede ganske let op og ned. Det var ikke let at være en ansvarlig voksen i den situation, men med en dyb indånding lykkedes det mig at afholde mig fra at provokere hende.

"Hun bliver sgu da sur bare en fremmed dreng kigger efter Manuela på gaden. Hun er skide jaloux, bare fordi hun ikke selv kan få noget pik. Hun og Manuela skændes tit, om sex. Hun er en værre møgmær. Jeg har tit haft lyst til at smide hende på køkkengulvet og voldbolle hende med en økologisk agurk, bare for at se om det kunne hjælpe på hendes humør".

Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt, både af hendes ordvalg og hendes alvorlige ansigtsudtryk. Jeg kunne ikke lade være med at spørge: "Hvorfor lige en økologisk agurk og ikke en almindelig"?

Hun smilede ondt -  "Økologiske agurker er mere knudrede og ru, og der skal nok en del ruhed til, hvis man skal pløje noget igennem det spindelvæv, hendes fisse er fuld af. Uuuuh, Hun er en værre møgfisse! Tænk dig, hun forbød Manuela at komme med her hen i aften, fordi hun troede vi skulle til orgie med nogle drenge fra klassen. Vi burde have inviteret alle drengene fra klassen hjem til hende så de kunne voldtage fissen. Så kunne hun måske blive i et bedre humør. Hun er helt umulig. Hendes sidste date rendte fra hende, allerede mens de sad i restauranten. Han bare efterlod hende med regningen og det hele. Han sagde, han skulle på toilettet, og væk var han. Hej, var det ikke noget for dig at komme med der over en dag? Så kunne vi binde hende til sengen og kneppe hende på skift i en uges tid".   

Under Lissys enetale, havde jeg sluppet taget i hendes skuldre og bevæget hænderne ned til hendes bryster, som jeg varsomt og blidt masserede.    

Hun lettede sig lidt og lod den, nu stenhårde, fuldt kneppeklare pik, ind i sin lille, af Vorherre og hendes forældre, til formålet fremstillede kusse. Hun sank nydelsesfuldt langsomt ned over min stav, indtil den var begravet helt til nosserne. Hun efterlod en del væske på pungen da hun lettede sig lidt igen, inden hun begyndte at ride hurtigere og hurtigere mens hun sagde: "Og du kan ikke bilde mig ind at du ikke har tænkt på at kneppe den lille uskyldige Manuelatøs også. Hvorfor skulle du ellers vise hende det videobånd af os, hvis det ikke var for at varme hende op til ideen. Dit slemme lille sexuhyre......."

Det sidste kom som et skrig. Jeg var selv halvt væk i orgasmetåger så det tog mig et øjeblik at blive klar.      

Lissy var blevet revet væk fra min pik og erstattet af et skingrende raseriskrig.    

Jeg åbnede chokeret øjnene og fik øje på kilden til skriget.

Bitten, Manuelas mor, fyldte hele mit synsfelt. Jeg gik næsten i chok. Mine hænder stivnede i luften, hvor Lissys dejlige bløde bryster havde befundet sig, en brøkdel af et sekund tidligere. Hendes øjne gnistrede og hendes kinder var hektisk røde da hun fortsatte med at råbe af mig. Jeg var så ør i hovedet at det varede lidt inden det gik op for mig hvad hun råbte......Forbandede perverse svin. Og dig har jeg stolet på, råbte hun videre. Inden jeg nåede at reagere eller værge for mig, smækkede hun mig en lussing, så det sang i hele stuen.

Jeg skal fandeme lære dig og din lille luder at holde fingrene fra min lille datter. Lissy var landet så lang hun var med hovedet henne ved Bittens fødder. Hun stak en hånd ned og greb fat i en håndfuld af Lissys røde hår. Hun var så bedøvet at hun uden at kny lod sig hive på benene. Først da hun stod op begyndte hun at hyle og værge for sig med hænderne, men hun undgik ikke at få et par flade, smældende lussinger.       

Lissy vred og vendte sig og det lykkedes hende langt om længe at komme fri. Hun sank ned på det ene knæ og lagde sin ene albue bag det nærmeste af Bittens knæ, og rejste sig derefter op, mens hun løftede Bittens ene ben i vejret. Bitten faldt bag over, og landede med et brag på ryggen på mit sofabord.

Min ølflaske væltede ned på gulvet og mine høje, flotte stearinlysestager, arvestykker efter mine forældre, væltede rundt på bordet. Jeg nåede lige at tænke, jeg var glad for at jeg ikke havde tændt lysene, inden Lissy bandende fulgte efter Bitten op på sofabordet.                     

Hun sprang op og landede med en fod på hver side af Bitten og satte sig tungt, med et højt klask, på Bittens mave, og ansigtet vendt mod hendes fødder.

Nu kan det fandengaleme være nok. Jeg skal kraftedme lære sådan en frigid mokke at opføre sig ordentligt, råbte hun mens hun greb fat i Bittens fægtende ankler og trak dem op under sine armhuler. Denne manøvre fik Bittens røv til at vende opad mod Lissys røde ansigt. Hendes kjoleskørt gled ned om hendes liv, hvilket gav Lissy et perfekt udsyn til hendes runde balder, og bagsiden af et par hvide g-strengstrusser.                      

Bitten gav et øresønderrivende hyl fra sig, da Lissy uden nåde begravede sine tænder i den ene udstillede, forsvarsløse balde. Da hun slap kunne jeg se mærkerne fra hendes tænder.

Hun var dog ikke færdig med at torturere Bitten endnu. De lå med siden til mig og jeg kunne følge med i Bittens smertefortrukne ansigtsudtryk, mens Lissy bed hende hårdt i den ene balde. Lissy slap dog hurtigt sit bidende greb igen. Hun havde andre planer med sit hjælpeløse offer.

Bittens hænder var blevet låst fast mellem hendes egne hofter og Lissys ben, så hun kunne ikke værge for sig eller få den ophidsede, rødhårede furie væk fra sin mave. Lissy tog med den ene hånd fat i strengen på hendes trusser, mens hun, med den anden flade hånd, begyndte at tæske løs på skiftevis den ene, så den anden balde. De antog efterhånden en dybrød farve, og der var intet andet Bitten kunne gøre end at hyle.

Nu fik Bitten virkelig røven på komedie. Lissy bare slog og slog mens hun for hvert slag kom med et nyt bandeord. Jeg sad og blev helt forbavset over mængden af bandeord, der flød fra hendes mund i en lind strøm. En af hendes forfædre MÅ have været tyrkisk sømand.

Mens Lissy trakterede hendes balder, faldt Bittens lydniveau efterhånden til en stille hulken, hvilket gjorde mig inderligt taknemlig. Jeg var nærmest halvdøv af deres skrigen ad hinanden, men nu fik jeg tid til at komme mig lidt over min lussing.

Jeg måtte beundre Lissy for hendes snarrådighed, og hurtighed. Hun tæskede løs på Bittens balder med en indædthed og koncentration, som var hun en lærerinde fra 50´ernes sorte skole, der tog lærereksamen i baldegymnastik for viderekomne. Jeg ville, hvis jeg havde været censor, klart have givet hende et UG med kryds og slange.

Ironien i situationen slog mod mig i latterfremkaldende bølger: Her fik lærerinden røven på komedie. Det var virkelig den omvendte verden.

Endelig begyndte Lissys slag at blive langsommere, mens sveden perlede på hendes pande. Pludselig knækkede strengen i trusserne med et smæld, og hun var ved at tabe grebet. Hun nåede dog at låse Bittens ben fast under sine arme, mens hun et øjeblik febrilsk kiggede sig omkring.

Hun fik øje på et af de tykke snoede stearinlys, der var rullet hen til hendes knæ da hendes ankomst på bordet havde væltet den sidste lysestage. Hun greb det, med et grumt smil, og løftede det op. Så jog hun det i et hug, med beundringsværdig præcision, lige ned i Bittens nøgne, forsvarsløse kusse.

Bitten havde, da trussetrengen sprang, fået sine hænder fri men hun var for træt, til at prøve at komme fri. Lissys vægt på hendes mave, og den anstrengende stilling hun lå i havde drænet hende for kræfter. Hun hvilede bare sine hænder overgivent på Lissys balder. Hun lå med øjnene lukkede og fandt sig i sin afstraffelse. Hun var så udmattet at hun kun gav et lille klynk fra sig, da Lissy uden varsel jog det tykke stearinlys op i hende.

Jeg tænkte på vores tidligere samtale og det så ud til at Lissys agurkedrøm nu gik i opfyldelse. Nå ja, måske ikke med en økologisk agurk.

Det så nu ikke ud til at genere eller hindre hende meget, at hun kun havde et uøkologisk stearinlys til rådighed. Hun kiggede på mig og hvislede mellem sammenbidte tænder: "Nu skal hun fandeme få kærligheden at føle"!

Hun begyndte at køre lyset hurtigt ud og ind af Bittens kusse. Samtidig lagde hun sin frie hånd på Bittens kusse, og med pegefingeren strøg hun forsigtigt over hendes klitoris.

Afstraffelsen havde gjort Lissy så glat af sved, at hun begyndte at køre lidt frem og tilbage på bordets glatte plade. Langsomt bevægede hun sig henover bordpladen, til hun sad med Bittens hoved låst mellem sine lår.

Lyset begyndte at få en olieret glans når det dukkede op af kussen, og hver gang det sank ned igen, blev det ledsaget af et lille dæmpet støn fra Bittens indeklemte hovedende. Lissy spredte sine ben og nærmede, i takt med at hun kørte lyset ud og ind af Bittens kusse, sin egen kusse til Bittens mund.

Nu da vægten af Lissy ikke længere hvilede på hendes bryst, trak Bitten vejret befriet gennem sin åbne mund, indtil den blev dækket af Lissys fugtige, rødhårede kusse.

Da Lissy mærkede Bittens læber mod sine, kørte hun lyset i bund og slap det. Så greb hun med begge hænder om Bittens balder, og stak sit hoved ned til kussen foran sig. Hun væltede samtidig forover og landede med albuerne på bordet. Hendes læber sugede sig, som en sugemalle fast til Bittens kilder.

Det var et liderligt syn, og min pik begyndte at rejse sig,  til den størrelse den havde haft før Bitten havde grebet forstyrrende ind. Pigerne var dog så optaget af hinanden at jeg ikke nænnede at forstyrre dem.

Bitten havde, så vidt jeg vidste, ingen erfaringer eller ønsker om at elske en anden kvinde, men hun sugede sine læber fast til den lille rødhårede furies kusse og sugede og slikkede som havde hun aldrig bestilt andet. Jeg havde en snigende mistanke om at hun ikke havde fortalt mig alle sine hemmeligheder. Men hvem gør også det?

Da Lissy mærkede Bittens mund og tunge på sin kusse, kiggede hun et øjeblik over på mig, med et sejrssikkert smil om munden. Hun blinkede til mig med det ene øje, inden hun fortsatte med at suge sjæl og arrigskab ud af Bitten gennem hendes kusse, og samtidig mishandle hende med det snoede lys.

Hver gang lyset blev skubbet ind gav Bittens kusse en smaskende lyd fra sig, og der fulgte en klar væske med når det blev trukket ud igen.

Jeg fik pludselig øje på Manuela, som stod lige ved siden af min stol. Hun var kommet ind, uden jeg havde opdaget det og dukkede nu, som ved magi, op i mit perifere synsfelt. Hun stod som forstenet og stirrede på "skuespillet", som udspandt sig på mit sofabord. Hendes ene hånd hvilede på ryglænet på min stol.

Forsigtigt tog jeg hendes hånd og ledte hende ind foran stolen, inden jeg trak hende ned på mit nøgne skød. Hun havde kun en kort nederdel på, som jeg hev op inden jeg med hænderne på hendes hofter trak hende ned over min, nu til overflod, stive pæl af en pik.

Hun sad med ryggen mod min mave og ansigtet vendt mod sin bedste veninde og sin mor der nu slikkede hinandens kusser, som gjaldt det deres liv. De var smeltet sammen til en svedende vibrerende masse på mit sofabord. Lissy brugte nu lyset skiftevis i Bittens fisse og røvhul.

Uden at tænke nærmere over hvad hun lavede, nærmest automatisk - Hun var alt for optaget af "skuespillet" - begyndte Manuela at bevæge sig op og ned. Jeg stak hænderne ind under hendes bluse og fandt brystvorterne, som jeg omhyggeligt tog under behandling. Det fik hende til at stønne svagt og læne sin nakke tilbage mod min skulder, så hendes kind hvilede mod min.

På sofabordet begyndte pigerne at vibrere mere og mere, mens de udgød klare safter i hinandens munde. Jeg fulgte med i slagets gang over Manuelas skulder, og det gjorde mig liderlig, på randen til orgasme på rekordtid.

Langsomt holdt pigernes bevægelser op. Bittens hoved dukkede frem mellem Lissys ben. Da hun fik øje på Manuela, smilede hun bare mat og rakte en hånd ud mod hende. Manuela greb hendes hånd og holdt den i sine, mens hendes egne bevægelser begyndte at give resultat.

Som om Bitten havde velsignet hende, med sin berøring, begyndte hun at bevæge sig hurtigere op og ned. Hurtigt nærmede hun sig klimaks, mens hun gav små klynkende halslyde fra sig,  hver gang hun sank ned og spiddede sig selv på min glohede pik. Hendes kusse trak sig sammen om min pik, så den næsten sad som i en skruestik da hun kom. Hun kom samtidig med at jeg tømte min indestængte sperm op i hendes spændstige, purunge kusse.

Jeg lod hende forsigtigt glide ned ved siden af mig i lænestolen, inden jeg, på matte ben, gik ud i køkkenet. Bitten kom ud i køkkenet, mens jeg var ved at hælde kaffe op. Hun havde sine ødelagte trusser i den ene hånd.

"Hvad laver pigerne"?

"Åh, de ligger på sofaen og sover", sagde hun, mens hun åbnede skabsdøren og lod de ødelagte trusser falde ned i skraldeposen.

Hun skar en grimasse, da hun satte sig ned på køkkenstolen, over for mig.

"Åååh sukkede hun. Jeg tror ikke jeg kommer til at kunne sidde normalt, hele den næste uge....Hun slår hårdt, hende den lille frille".

Hun smilede tyndt hen for sig, mens hun flyttede sig lidt på stolen. Jeg sagde grinende: - "Jeg har noget creme jeg kan smøre på, når vi har drukket kaffe.

Du kan bare lægge dig på maven, inde på min seng, så kommer jeg med cremen. Jeg siger lige godnat til pigerne, så kommer jeg". Pigerne lå med armene om hinanden på sofaen, med panderne mod hinanden.

Jeg dækkede de sovende piger med et tæppe, inden jeg gik ind til Bitten. Lissy flyttede søvnigt på sig da jeg lagde tæppet over dem. Jeg kyssede dem forsigtigt på kinderne inden jeg gik mod soveværelset med cremen i hånden. Jeg havde endnu ikke tænkt på at jeg rendte nøgen rundt. Det havde ikke generet Bitten, men hun havde vel også mere presserende problemer. Jeg blev enig med mig selv om at jeg ikke gad at finde noget tøj. Jeg regnede alligevel med at skulle sove snart.

Hun havde taget sin kjole af og lå på maven. Hendes balder havde en næsten selvlysende rød farve. Midt på den ene balde var en dybrød cirkel med hvide, firkantede mærker rundt om. Lissy havde virkelig bidt hende hårdt.

Jeg kravlede op i sengen for at tage skaderne nærmere i øjesyn. Da jeg satte mig på hendes lår ømmede hun sig.

"Kan du ikke sidde mellem mine ben, jeg er øm i leddene også. hun spjættede lidt under mig. Den lille strigle var hård".

"Nåhja, men du var nu også selv lidt ude om det. Og det så nu ikke ud til at du havde noget i mod hendes behandling".

Hun stønnede sagte ned i puden, da jeg klemte lidt creme ud på hendes balder. Så begyndte jeg, forsigtigt, at gnide på dem.

Først nu tog jeg dem rigtigt i øjesyn. Jeg havde i de mellemliggende år glemt, hvor lækker en røv hun havde. Ja, faktisk havde hun stadig, trods hun nærmede sig de fyrre, stadig en smuk og spændstig krop. Hun dyrkede aerobic tre gange om ugen, havde Manuela engang fortalt mig.

For at aflede hendes opmærksomhed lidt fra de ømme balder, sagde jeg:

"Jeg vidste ikke, du var bisexuel".

Hun grinede lidt.

"Det er jeg heller ikke. Jeg var bare lovligt prisgivet din lille protege, og hun har de mest fantastiske læber. Du må da være lykkelig over deres kunnen også".

"Ja-ah, hvis de bare ikke sad på en så ung pige. Det her med hende går ikke i længden. Jeg tror bare, jeg er et eventyr for hende. En ældre mand at lege lidt med, mens hun går og venter på den rette mand".

"Men hvordan fik hun lokket Manuela med ind i det her"?

Jeg trak lidt på skuldrene, mens jeg med den ene hånd spredte hendes balder og med den anden klemte lidt creme ud i revnen. Så gav jeg hende et "blow by blow" referat af de seneste par dage.

Mellem hendes ben havde jeg et udmærket udsyn til hendes kusse, og jeg lagde mærke til at den, under den første del af min historie, begyndte at svulme, op og åbne sig lidt. De yderste læber begyndte at skinne mens jeg fortalte om scenen i soveværelset med Lissy og kameraet. Den var glatbarberet. Den var et fantastisk frækt syn. Enhver mands drømmesyn: En bar, opsvulmet, våd fisse. Gud var genial da han opfandt dette til mandens tilfredsstillelse.

Jeg kiggede ned på min pik. Den havde rejst sig, og stod og vejrede med hovedet, som om den kunne lugte våd fisse i nærheden.  

Jeg gned pegefingrene parallelt opad revnen mellem balderne, mens jeg lod tommelfingrene pege ned mod sengen, så de, ved slutningen af bevægelsen hvilede mod fisselæberne. Jeg kunne mærke pulsen i hendes læber. De dunkede i samme takt som min egen pulserende pik. Jeg begyndte at gnide fingrene op og ned langs med revnerne, og kastede et blik ned på pikken.

Det virkede som om den havde fundet en sjælsfrænde. Den antog sit eget liv, da den strakte sig mod den skinnende våde fisse, som prøvede den at nå den uden hjælp, fra den mand den sad fast på.

"Mmmmhh, du har et godt håndelag. Man skulle tro du var håndværker, og ikke bankier".

Hun løftede røven lidt, så jeg nemmere kunne komme til at gnide på fissen.

"Åh, et computerkeyboard kræver også et "soft touch". Ellers mister det gejsten og snyder sin bruger. Før man ved af det har man tabt alle sine penge". Jeg skilte hendes læber, og bevægede mig fremad, så spidsen af mit pikhoved rørte ved hendes inderste fisselæber.

"Og så har jeg slet ikke nævnt noget om det symbiotiske forhold mellem hardwaren og den dertilhørende software. Det nytter jo ikke noget at man har den rigtige hardware, hvis man kører rundt i noget forkert software".

Hendes krop rystede af latter, og den sendte nogle interessante vibrationer gennem mit pikhoved, videre op gennem min mave, inden de lejrede sig som en behagelig gysen op og ned af min rygrad. Jeg fik gåsehud over hele kroppen... ja, selv mine kønshår strittede.

"Jeg tror jeg har den helt rigtige software, du kan køre din hardware rundt i".

Hun ålede sig ned mod mig, mod min pik. Den blev helt begravet i.... Nå ja, hendes software.

Jeg sad på knæ og kunne ikke bevæge mig rigtigt, så jeg stoppede hende med hænderne. Jeg løftede hendes ende i vejret, inden jeg lagde mig på ryggen, og ålede mig vej ind under hendes krop. Da jeg nåede op til hendes ansigt, sænkede hun sin mave ned på min. Da røven sekundet efter fulgte med, forsvandt min pik atter op i hendes hule, sådan som den var beregnet til. Hun lå stille et øjeblik, med lukkede øjne.

Hun satte sig op og begyndte at ride op og ned af skaftet, og kom på rekordtid, mens hun klemte min pik som i en skruestik.

"Aaaaah, velkommen tilbage i varmen", hørte jeg hende skrige, mens jeg kom og kom oppe i denne dejlige, velkendte ovn af en kvinde. Velkendte kvinder er nu de bedste elskere.

Hun lå med lukkede øjne og nød efterdønningerne af den hurtige orgasme. Så åbnede hun øjnene og kiggede forbavset på mig.

"Hov, din lille lækre snyder", kurrede jeg.

"Hvad"?

Det var ikke meningen, du også skulle udnytte lille, forsvarsløse, udhungrede mig.

Hun smilede bredt. - "Jeg skulle jo få dig til at holde fingrene fra min lille, uskyldige datter".

"Det tror jeg ikke, jeg kan. Hun ligner den kvinde jeg, så tåbeligt, sagde nej til engang. Når jeg ikke kan få hende tilbage, må jeg jo nøjes med et sølle surrogat i stedet". Jeg satte et sørgmodigt ansigt op.

"Jeg må jo også øve mig, for det tilfælde hun kommer tilbage. Ellers kan DEN jo slet ikke bruges, og så er jeg fortabt".

”Åh”, sagde hun, "det er der vist ingen fare for".

Min pik var ikke gledet ud, da jeg kom, og den var i løbet af vores lille, fjollede samtale begyndt at vokse til sit maksimum igen.

Et øjeblik så hun alvorligt på mig.

"Har du prøvet at spørge hende, om hun vil have dig tilbage, lille fjols"?

"Ja, jeg har prøvet alt, undtagen voldtægt, uden held". Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt.

Hun satte en uskyldig mine op - "Du skulle måske forsøge med lidt blid voldtægt. Det er vejen til mange kvinders hjerter, har jeg hørt".

Det lod jeg mig ikke sige to gange. Jeg væltede hende om på ryggen og lagde mig på hende, og begyndte at "voldtage" mig vej ind i hende igen........

Lissy kiggede forsigtigt ind i soveværelset. Hun var på vej ud fra køkkenet, med et glas vand i hånden, da hun hørte lyde fra soveværelset. Døren stod på klem. Hun listede hen og kiggede ind. Han var ved at smøre creme på hendes balder.  Da de begyndte at elske, listede hun ind i stuen igen.

Manuela vågnede da hun gled ned på sofaen til hende. Lissy lagde armene omkring hende.

"Jeg tror din plan virkede. De ligger og knepper som kaniner, og det er bare et spørgsmål om tid inden de finder ud af at de ikke kan undvære hinanden. Puuh, det kunne sgu også lige passe, efter mit hårde arbejde".

"Hvad så med mig? Jeg kunne ikke overbevise hende om at jeg ville flytte herover, for at kneppe ham hver dag. Hun troede ikke på at han havde kneppet mig, før jeg fortalte hende i detaljer hvordan hans pik ser ud. Den kunne hun heldigvis huske. Godt han har den lille ørn tatoveret lige over roden, ellers havde jeg aldrig fået hende herover. Puuh, men det lykkedes da. Hold kæft, hun var gal, da hun gik".

Hun kyssede Lissy på munden.

"Tak, fordi du hjalp mig med at føre dem sammen igen".

"Åh, det var da også lidt af en fornøjelse for mig. Hun er rigtig god, af en ældre kvinde at være. Jeg må sige, jeg nød at give hende en røvfuld" - Hun smilede lidt ved mindet. - "Jeg var heldig, jeg er stærkere end hende. Og hendes mund var en himmelsk oplevelse. Og han er nu heller ikke så dårlig i en seng".

"Bedre end jeg"? spurgte Manuela, mens hun så alvorligt ind i Lissys øjne. - "Du er vel ikke blevet omvendt"?

"Nej!" sagde Lissy med eftertryk. - "Men du må snart komme op med en plan for, hvordan vi får fortalt dem, vi er kærester. Jeg er ved at løbe tør for drengehistorier, og jeg er ked af at lyve mere for mine forældre. Og een ting kan jeg sige dig: Om du så, på een gang, kommer slæbende med alle de andre mænd, du drømte om som lille, så vil ingen være bedre end dig, elskede. Du har noget ingen mand kan overgå"! Hun smed tæppet på gulvet og kiggede forelsket på Manuelas nøgne krop.

"Du er min, helt min og kun min, lille elskede Manuelamus". Hun kyssede Manuela mellem hvert ord.

Hun kyssede sig vej ned over Manuelas sitrende krop og fortsatte med at bevise sin påstand resten af natten.....