LÆSERNES EGNE NOVELLER

Maxman©

Pirringsbondage

Min historie begyndte på en grå og kedelig dag. Jeg kiggede i Ekstrabladet under massageannoncerne, ville se om der måske skulle være et godt tilbud. Jeg sad en halv times tid, indtil mine øjne så annoncen om en dejlig behandling. Jeg fik fat i telefonen og ringede, fik adressen og gik så ud i bad. Nu skal det lige indskydes at jeg elsker latex/gummi og regntøj for dette er med til at ophidse mig. Jeg tog tøj på og fandt nøglen til min bil. Det tog ca. 45 min at komme derhen. Jeg parkerede bilen et stykke væk og gik det sidste stykke, ringede på døren og blev lukket ind af telefondamen. Jeg skulle vente et øjeblik så ville hun vise mig ind. Jeg havde tage et sæt regntøj med, noget som er gennemsigtigt, det havde jeg i en pose. Så kom hun ind, hun var bare en åbenbaring, en lysebrun pige, med nogle dejlige frække øjne, en blød mund, et par flotte bryster, og en fræk påklædning. Hun havde høje stiletter på, en korsage og strømper. Hun var bare så dejlig.
Hun spurgte hvad jeg havde lyst til, jeg kiggede på sedlen med tilbudene, mine øjne fandt ordet pirringsbondage, og det sagde jeg til hende, jeg gave hende pengene og ventede lidt, hun skulle finde noget at binde for mine øjne.
Så kom hun tilbage, og viste mig ned i kælderen, hvor der var spankingrum. Der hang et par kæder ned fra loftet hvori der var monteret et par manchetter til hænderne. Jeg klædte mig af, og sagde til hende, at jeg ville tage mit regnsæt på. Hun syntes det lød frækt, så det gjorde jeg, og da jeg havde fået det på, så blev jeg anvist hvor jeg skulle stå. Jeg fik bindet for øjnene, og blev spændt fast med manchetterne, så nu kunne jeg bare stå der. Så gik hun, hun skulle lige se til en anden kunde. Og der stod jeg og kunne ikke andet. Hvor lang tid der gik, ved jeg ikke, men jeg kunne hører noget fra det andet rum, det ophidsede mig, jeg begyndte at få rejsning. Så kunne jeg hører nogle trin, og at døren blev åbnet. Hun spurgte om jeg havde været flink. Jeg sagde, at det havde jeg. Men hun sagde, at jeg stod der og tænkte fræk. Hun kunne se min stive pik igennem det gennemsigtige regnsæt. Hun begyndte at tage på pikken. Der gik et sæt igennem mig. Hun gned på den uden på regntøjet, hold da helt ferie hvor var jeg liderlig.
Pludselig mærkede jeg hendes røv mod pikken. Hun kørte mod pikken, gnubbede den med sine dejlige røvbalder. Uhmmm, lækkert. Hun nev i mine brystvorter, det tændte mig helt vildt. Hun gik om bag mig, trykkede sine bryster mod min ryg, gled ned mod mine balder alt imens hun lod sin hånd glide ned under min røv, hvor hun greb fat i min pik og gned den. Hold da helt fast, jeg var i den syvende himmel.
Hun gik lidt væk. Jeg hørte hun tog noget frem, hvorefter hun kom tilbage. Jeg mærkede noget koldt på mine nosse, og på pikhovedet. Jeg vidste det måtte være noget creme. Hun gned pikken uden på plastikken, det var så lækkert. Jeg kunne ikke se noget men kun føle det. Dernæst ville hun have pikken ud i det fri, så hun trak mine regnbukser stille ned og hjalp min stivert ud, og tog så min pik under kyndig behandling.
Hun tog noget mere creme, og smurte på nosserne og pikken, for til sidst at tage olie som hun smurte pikken ind, uhmmmm vildt. Så begyndte hun at gnide. Først langsomme tag så til sidst hurtigt, indtil jeg næsten ikke kunne klare mere.
Så sprøjtede jeg, som jeg aldrig havde sprøjtet før. Det var dejligt. Hun hentede nogle vådservietter og begyndte at tørre pikken ren. Derefter blev jeg løsnet. Jeg tørrede pikken færdig. Det var helt vildt, så jeg takkede hende.
Det var ikke sidste gang jeg besøgte hende.
Det var hvad jeg lavede på en grå dag.

Hilsen Maxman.
Send en mail til mig hvis du har lyst  kma1959@hotmail.com