LÆSERNES EGNE NOVELLER

M i latex©
Politiet afslørede SM-seance

- Godaften, det er politiet.

Jeg tror mit blod frøs til is i mine årer i det øjeblik.
Her stod jeg iført latextøj fra top til tå. Blindfolded, iført ophængsmanchetter som var fæstnet til kæder der hang ned fra loftet. Det var løgn, det måtte det være. Tusind tanker løb gennem mit hoved. Mit job, min familie, åh gud, ville jeg nu miste det hele. De ville slå hånden af mig, det var jeg ikke i tvivl om. Og hotellet hvor jeg var fast kunde når jeg var udeboende. Min identitet, mit… ja, alt dette ville nu krakelere med denne afsløring.

- Godaften, det er politiet, blev der atter sagt. En hånd blev lagt på min arm. – Er De okay hr.?
Jeg hviskede et sagte ja.
- Vi har fået en anmeldelse af beboerne overfor, at der foregik noget skræmmende som de bad os kigge på.
Hånden blev fjernet men jeg blev ikke løsnet. Underligt. Min Mistress som jeg vidste stod foran mig, trykkede sig ind mod mig og gispede i en blanding af angst og oprørthed fornemmede jeg.
- Bare rolig, hviskede hun til mig, - det skal nok gå alt sammen.

Ja, det kunne hun da sagtens sige. Lige netop denne aften havde hun, min Mistress, bedt en anden Mistress om hjælp til at afstraffe mig. Erkendt, jeg havde jo selv været lidt ude om det, når vi chattede på nettet. Jeg havde været flabet, og jeg vidste det ville provokere hende, og lige netop til i aften havde hun bedt en god veninde hjælpe sig med min afstraffelse. 1150 rap havde jeg i bogen.

Klokken 17 ankom min Mistress til mit hotelværelse. Som hendes slave, er det mit lod at stå til Mistress rådighed, og som sådan bruger hun mig. Frækt klædte hun sig af, kyssede mig intenst og bad mig så intimbarbere sig. Jeg kunne ikke dy mig, skulle lige lege lidt med mine fingre omkring hendes altid våde køn. At hun tænder på vores frække leg er jeg aldrig i tvivl om, det er blot at mærke efter, og denne dag var ingen undtagelse.
Dernæst blev hun iklædt latex. Strømper, heldragt, handsker og en flot corsage i sort og grå latex og jeg fik besked på at lave kaffe og dække bord inden Mistress gæst ankom.

Jeg selv havde fået instrukser om, at lægge al legetøj frem, så det kunne være til de to Mistress rådighed, hvis de skulle finde behag i anvende det, eller måske det ligefrem kunne være nødvendigt. Sirligt lagde jeg manchetter, gags, kæder, reb, piske, klemmer, lodder, spredestænger, dildoer og plugs frem. Jeg huskede at tjekke, at der var batterier i den oppustelige plug med vibrator - hvad ville straffen ikke have været, hvis den ikke tændte, når Mistress ville drille sin slave? Instruksen omfattede også at sengen blev redt med latexsengetøj, samt at  finde det latextøj frem, jeg skulle bruge senere på aftenen. I en sen nattetime få dage forinden havde min Mistress givet mig disse ordre efterfulgt af ordene "Du vil fortryde dine flabetheder!".

Inden Mistress ankom skulle jeg være rengjort overalt, ører, næse, børstet tænder, intimbarberet, barberet omkring brystvorterne samt være skyllet grundigt analt. Fra tidligere erfaringer ved jeg at min Mistress er nådeløs dersom jeg fejler bare det mindste. Jeg havde gjort mig virkelig umage, jeg ville gerne at min Mistress med rette kunne være stolt af mig, nå ja, og så var der jo en ekstra kvinde til stede denne aften og det betød selvfølgelig også noget. Således nøgen og rengjort modtog jeg denne aften min Mistress.

Jeg har tit tænkt tanken og også fortalt min Mistress hvor meget hendes ideer og initiativer betyder for mig. Jeg priser mig lykkelig for den dag vi fandt hinanden på Nettet.

Da Mistress Ann ankom denne aften gjorde jeg mit ypperste for at behage de to kvinder. Nøgen kun med et silkeforklæde og manchetter og Mistress halsbånd, serverede jeg for disse to lidenskabelige Mistress. Jeg vidste, jeg skulle gøre mig umage, for at behage min Mistress, men da de var færdige med maden og kaffen, måtte jeg alligevel erkende, at min Mistress altid formår at finde noget der kan rettes op på, og som fortjener en rigelig udmålt straf. Hvilken heldig slave jeg er! Mistress Ann blev bedt om at undersøge, om slaven havde udført sine forberedelse ordentligt - Hvor ydmygende - jeg måtte lade alle mine åbninger undersøge nøje, og for hvert område gav Mistress Ann karakter for udførelsen - et enkelt overset tyndt lille hår på undersiden af slavepikken medførte et lille 8-tal. "Der mangler altså 5 i et 13-tal"! konstaterede min Mistress. Efter denne grundige undersøgelse talte Mistress sammen - "Det bliver 28... Vil du Mistress Ann afregne disse?" Jeg blev ført hen til kæderne, der hængte ned fra loftet og spændt fast. Min nøgne bagdel blev blottet og straffen tildelt - Jeg modtog mine 28 slag på min bare hud, og blev dernæst sendt ud og klæde om til latex outfit.

Nu stod jeg her med de to Mistress’er og politiet som spurgte om alt var okay.
- Hvad sker der her, hvad fanden laver I? Den ene betjent havde hævet stemmen. I det samme skrattede det i hans walkie.
- Ja, det er Hans, sagde betjenten og fortsatte, - Vagn du må hellere komme op du vil ikke tro dine egne øjne. Han afsluttede samtalen med en anden betjent som tilsyneladende var blevet i patruljevognen og kaldte herefter op til vagthavende på stationen og fortalte at de var på hotellet og at det nok lige varede lidt inden de var færdige her.

Lidt efter hørte jeg hoteldøren gå og betjenten der hed Vagn kom ind.

De to betjente snakkede lidt frem og tilbage. Min Mistress lænede sig skræmt ind mod mig og hviskede at hun nok skulle forsøge at klare skærene. Hvis min pik havde været stiv da de to Mistress’er stod og piskede mine baller, ja så var den bestemt meget lille lige nu.

Min Mistress klamrede sig til mig og hviskede at hun var bange.

- Hvad helvede laver I her? Er I ludere eller hvad. Den første betjent tog ordet, hans stemme var høj og skinger. Jeg tænkte på, hvad de andre hotelgæster der boede underneden og ved siden af mon tænkte.
- Nej…. nej… nej, det er noget privat. Hva…. kan vi ikke snakke os ud af det her. Min Mistress forsøgte at blødgøre den oprørte betjent, hvilket dog fik lige akkurat den modsatte effekt.
- I er nogle ludere er I – forsøger I at bestikke politiet hva? Ved du hvad straffen er for krænkelse af tjenestemand i funktion. Efter stemmen at dømme stod han lige ved siden af mig og skældte ud på min Mistress.
Jeg stod og tænkte på om politiet virkelig opførte sig sådan, som jeg kendte dem var de altid yderst høflig, selv i kritiske situationer, som denne jeg selv stod midt i.
- SMAKK - Min Mistress gispede forskrækket. Betjenten havde givet hende en lussing for forsøg på at manipulere med dem.
- Sådan en luder, I skulle vel til at sutte pik på ham, ludertøser, skulle I ik’? Vis os hvordan det foregår.
Jeg hørte en lynlås blive åbnet, et hvin og et bump. Jeg begyndte at ryste over det hele. Hvad gjorde de ved min Mistress. Kort tid efter hørte jeg halvkvalte gisp og en slupren. Min Mistress suttede pik, det var jeg ikke i tvivl om.

Det bizarre i situationen på én gang tændte mig og skræmte mig. Det kunne da ikke være politiet, men hvad skulle jeg tro.

- Sut for helvede kælling, og helt til roden. Jeg hørte Mistress gispe og et par gange kom der et par gylp når hun fik den helt ned i halsen. Mine følelser var i oprør - Bag mig hørte jeg den anden betjent bearbejde Mistress Ann på samme måde.
Åh gud, de brugte min Mistress og også Mistress Ann. Følelserne rev og sled i mig. Og jeg blev dybt frustreret. Jeg kunne intet se – bare høre, bare høre og lade stå til. Det hele var så forbandet frækt, bizart, og samtidigt dybt frustrerende. De havde bare at holde fingrene fra min Mistress, men jeg var ikke tvivl om at det lige netop var hvad de ikke gjorde.

- Tag ham ned, kommanderede betjenten som hed Hans. – Læg ham hen på sengen, og så vil vi se jer sutte pik på ham.
Jeg blev løsnet og ført hen til sengen i hotelværelset. Jeg lå på sengen og mærkede mine to Mistress åben min lynlås i heldragten og trak min meget lille pik ud. I guder hvor var det her bare for frækt og samtidigt for meget.
To tunger, fire hænder, fingre med negle begyndte at bearbejde min pik, jeg kunne ikke andet end blive stiv, dertil var de bare for erfarne på deres område.
Klædt i latex, under bearbejdning af to frække kvinder og med to betjente som kommanderede rundt med dem blev jeg slikket til jeg måtte bede om nåde. Min Mistress havde sagte hvæset mig i øret at jeg lige kunne vove på at komme uden at have fået lov.

- Knep ham, rid hans pik, igen var det Hans der kommanderede rundt med mine kvinder. Jeg mærkede at der blev rullet et kondom ned over min pik og vidste at det var Mistress Ann som i det øjeblik lod sin stramme liderlige fisse glide ned over min pik. I rolige bevægelser begyndte hun at ride mig. Hendes fisse gled frem og tilbage op og ned over min slavepik. I det samme mærkede jeg at min Mistress bøjede sig ind over min overkrop og krammede mig. Pludselig gav det et bump ind mod sengen da hun af en eller anden årsag blev skubbet ind i den. Bumpene gentog sig igen og igen.
- Mistress, nej, nej, knepper de dig, åhh nej. Jeg tror virkelig at det hele ramlede for mig i det øjeblik.
- Rolig skat, stønnede min Mistress til mig og sagde noget mere som ikke lige trængte ind til mig i det øjeblik. Det var virkeligt belastende kun at kunne høre og ikke se. Men ingen tænkte tilsyneladende på at give mig den mulighed.
Jeg mistede på stedet begejstringen ved tanken om hvad min Mistress blev udsat for.

I det samme bankede det på døren. Jeg fornemmede at alle i rummet stivnede i det øjeblik. Jeg hørte lidt parlamenteren om hvem der skulle lukke op og hørte at Mistress Ann sagde at det skulle hun nok. Min Mistress knugede min hånd.

- Jeg er Maria, jeg kommer ovre fra receptionen, jeg skulle lige høre om alt er okay her. Gispende standsede hun op over det bizarre syn som mødte hende. Forståeligt nok. En mandsperson i latex med slap pik, en kvinde i latexuniform og en kvinde iført læderdress og derudover to betjente.
- Undskyld hr. er de helt okay, er alt her som det skal være.
Ja, mest af alt lignede jeg vel en som var død, som jeg lå der helt stille på sengen, men mine ører stod som på stilke ved alt det som skete omkring mig.
Jeg hviskede at jeg nok mente at alt var okay. Jeg satsede virkelig alt på nu at min Mistress havde check på situationen.
- Du er sikkert slet ikke ovre fra receptionen. Du er sikkert bare en luder som de to andre er du ikke. Hans’ hånlige stemme skar igennem rummet.
- Jeg… jeg..
- Ja, godt med dig. Vagn, se her – tøzen har sgu ingen trusser på.
Jeg hørte receptionisten gispe. Dernæst et bump ved siden af mig i sengen.
- Endnu en liderlige tøjte som skal have pik. Kom Vagn, lad os bruge gimpen nu hvor hun alligevel er her, og I to, I kommer bare i gang med gummidyret der på sengen. Stemmen var hånlig og arrogant.

Det slatne kondom blev fjernet mærkede jeg og snart var to kvindemunde atter i gang med at bearbejde mig. Gad vide om mine to Mistress tog pis på mig. Var det nu ikke bare Mistress Ann som havde fundet på at udgive sig for at være en eller anden receptionist. Jeg strakte min højre arm ud og fik fat i et kvindebryst, samtidig var jeg ikke i tvivl om at to kvinder havde mine ædlere dele under behandling, jeg mærkede hvordan min pik voksede og voksede. Her lå jeg, midt i et større orgie, og så kunne jeg intet se. Ærgrelsen voksede i mig. Og det gjorde min ædlere del også. Jeg lod min højre hånd følge det bare bryst ned over maven ned til hendes skridt. Hun stod på alle fire, og af rystefornemmelserne i sengen var den ene betjent i gang med at kneppe hende. Hun stønnede da min latexklædte hånd ramte hendes skød, og jeg kunne mærke pikken i hende banke ud og ind.

- Mistress, hviskede jeg og min Mistress svarede straks. – Mistress, jeg ved godt jeg ikke selv må tage initiativ, men vil du ikke godt kradse mine nosser med din skarpe negle. 
Jeg mærkede Mistress Ann atter føre min pik op i sin fisse og samtidig mærkede jeg min Mistress negle på min nossehud. Hendes bevægelser var dog lidt ustabile, også hun fik pik nu kunne jeg fornemme. Det var simpelthen for vildt dette her.
- Stop ellers kommer jeg, gispede jeg. Åhh Mistress det er så vildt dette her. Betænksomt var min Mistress kommet over til mig med noget vand som hun varsomt hældte ind mellem mine læber i latexmasken. Mistress Ann forsvandt fra min dunkende pik og lidt efter satte min egen dejlige Mistress sig over mig. Uhmm måden hun red mig.
- Det er en mand som leger med dine nosser lige nu skat, hviskede hun til mig. Jeg havde mærket en for mig ukendt hånd på mine kugler, og min pik voksede endnu mere. Min Mistress fortalte mig meget senere denne aften at det nu faktisk var en kvindehånd, men at hun blot ville tirre mig for at se min reaktion i dette virvar. Som så mange andre mænd har jeg af og til leget med tanken om at blive brugt seksuelt oralt såvel som analt af en mand og det var lige netop denne tanke min Mistress pirrede i dette øjeblik.

- Åh Mistress det er så vildt dette her, hvor mange er vi egentlig? Jeg havde forsøgt at regne ud at vi måtte være de to Mistress, receptionisten, de to betjente og jeg selv. Men min Mistress svarede 7.
7..... min hjerne stod stille, hvad hulen foregik der her, blev det filmet, var den 7. en filmmand, en fotograf eller. Jeg blev dog hastigt afledt, da der faldt en hård bemærkning til min Mistress om hun havde fået lov at få pik. Hendes krop forsvandt fra min og jeg hørte hun blev fæstnet til lænkerne midt i rummet.
- Århhh, auuu, åhhhh. Hendes udbrud, stønnen og gisp nåede mig. Jeg hørte pisken lade på hendes krop igen og igen, men samtidig hørte jeg Mistress Ann og receptionisten og de to politibetjente ved siden af mig. I guder, hvad foregik der da. Jeg på én gang ønskede min maske langt væk, så jeg kunne se, og så alligevel ikke.
Pigerne ved siden af mig i sengen fik orgasme, der var en sukken og en stønnen iblandet min Mistress smertegisp.

Pludselig skrattede det i den ene af betjentenes walkie.
- Vogn 2, kom ind, hvor er I lige nu?
Den ene betjent bandede og vaklede ud af sengen.
- Vogn 2 her, vi er stadig på hotellet, det er en lidt speget affære det her.
- Muligvis, men vi har et røveri nede i Nørregade, kan I komme derned.
- Vi er der om to minutter. Skifter.
Stationslederen takkede og de to betjente fik travlt med at komme i tøjet og komme af sted. Receptionisten kom også med et par pip om at hun skulle da vist se at komme tilbage i en fart.

Og lige så pludselig som det hele var startet var der helt stille.

Hvordan vi kom tilbage til Status Quo erindrer jeg ikke – men pludselig var jeg igen deres slave som havde 1150 på kontoen. Min bagdel blev i den grad varmet.
Smerten blev mere intens, jeg blev mere tændt, jeg kom derud hvor jeg ikke ønskede smerten skulle stoppe. Ordene kom helt af sig selv over mine læber… åhh Mistress må jeg ikke godt bede om 80 mere. Og de 80 kom, men med en helt anden kraft. Det var med garanti ikke Mistress Ann, ej heller min egen Mistress som svang pisken… den 3 mand, den ukendte. Jeg gispede: ”Hvem er det” Jeg vidste godt at min Mistress kunne straffe mig for min nysgerrighed… men det gjorde hun ikke, men kom med et overraskende svar, - Det er min mand som giver dig hvad du fortjent i øjeblikket.
Åhh som han slog, jeg ønskede det aldrig fik ende, men alt har en ende…… og til sidst var der kun mig og min Mistress tilbage.

Hun løsnede mig, og førte mig med hen til sengen hvor vi længe bare lå arm i arm. Til sidst lynede hun min hætte op og tog den af mig. Jeg missede med øjnene, havde været frataget mit syn i 3 timer. Jeg tog hende i mine arme og kyssede hende, hvortil hun svarede, hej skat, velkommen tilbage til virkeligheden, har du drømt godt? 

………

Mange timer senere, efter et godt varmt bad, hed og inderlig sex og en forklaring fra min Mistress, faldt jeg endelig til ro. Min Mistress havde givet mig mit livs oplevelse – uden jeg havde set det.
Alt havde hun arrangeret, eller rettere arrangeret sammen med sin mand og to hold af deres venner som var aftenens statister. Skaffet walkier, lavet politistav, skaffet informationer om ansatte på hotellet. Alt var timet og tilrettelagt. Tilrettelagt for mig – hendes slave. Jeg tror jeg har verdens dejligste Mistress.

Fortæl mig, hvad du synes om seancen jeg blev udsat for. 
Skriv en mail til milatex@ofir.dk

 

Har nogen lyst til at give deres slave lov til at udleve det samme som jeg har I hermed både min og min Mistress accept til det. Nedenfor er drejebogen til seancen sat ind. God fornøjelse

Politifolk afslørede SM-seance
Drejebog

Personer:
Slaven
M02 = Slavens Mistress
MA = Mistress Ann
Betjente: Hans (MA’s mand) , Vagn (receptionistens mand), M02’s mand (sidstnævnte tavs for ikke at blive genkendt da slaven og denne kender hinanden)
Receptionist Maria (betjent Vagns kone)
Vagthavende på politistationen: Spilles også af Maria

Kl. 17.00: M02 møder op hos slaven for at blive serviceret: klargjort, barberet, påklædt m.v.
Kl. 18.00: Spisning hos M02’s mand privat for øvrige implicerede. Besked snarest muligt.
Kl. 19.00: MA møder op på hotelværelset.
Kl. 20.30: Betjentene møder op
Kl. 20.50: Receptionisten møder op 
Kl. 23.00: Receptionist og betjente tager af sted
Kl. ??.?? : MA og M02’s ægtefælle tager af sted
Kl. ??.?? :
M02 og slaven bader og får talt ud om oplevelsen.

Regler/Grænser:
Slavens stopord er: Pause og Stop.
Slavens grænser er: Der må ikke tilføjes kroppen mærker. De kendte fysiske skavanker skal respekteres. Han må ikke ligge med hovedet nedad i latexsengen da han kan blive kvalt i denne når han har maske på. Slavens sikkerhed er M02’s ansvar.
Afstraffelse af slaven kræver accept af M02
Al berøring og leg med slaven er TILLADT, er man i tvivl søg da M02’s accept

Historien:
M i latex gjorde sig en aften til på nettet – det medført 1150 rap noteret i den sorte bog som skal afstraffes. Til dette formål har M02 anmodet om assistance fra MA som før har været assisterende. MIL er vidende om at hun kommer. Både M02 og MA har haft skrevet til hans profil uden at få svar – hvilket ikke tolereres. Især er det uhøfligt ikke at svare sin Mistress hvorimod at slaven ikke har rettigheder til at skrive direkte til andre Herskerinder. Dette kan MA af gode grunde være ligeglad med, så derfor ligger der også en konflikt i situationen som hun har ret til at afvikle og her starter historien....

M02 og MA
Slaven er af sin Mistress beordret til at været soigneret på alle måder, alle legeredskaber skal være lagt frem – der skal være latexsengetøj på, kæder i loftet med stang, stearinlys tændt m.v.

Kl. 19.00 MA ankommer.
M02 og MA starter med en kop kaffe med lidt tilbehør der serveres af en nøgen slave kun iført halsbånd og manchetter. Slaven hundses med – han skal servere, hælde op mv. hvilket han nok ikke forventer.
M02 beder herefter MA om at kontrollere slaven er ren i: ører, mund, intimbarberet, fjernet hår omkring brystvorterne samt ren analt (undersøges med latexhandske).
Hvert element får karakter – diff til 13 afstraffes direkte efter med bar hånd på den nøgne hud (ingen redskaber)
Hans servering m.v. bliver herefter bedømt og den er naturligvis ikke i orden, vi er vel kvinder for at finde fejl ved en mand. Afstraffelse for dårlige servering eksekveres.

19.20 Slaven sendes på badeværelset for at klæde om i latex.

19.35 En times afstraffelse starter – improviseres.

20.30 På et belejligt tidspunkt omkring kl. 20.30 sørger vi for at slaven er i ophængsmanchetter og med fuldmaske så han ikke kan se noget. Vi sender da en sms til M02’s ægtefælle mobil som signal til at betjentene kan gøre sin entre. Døren er låst – og det skal den forblive under hele seancen – dvs. at når der bliver banket på står M02 med front mod slaven – så han kan høre hende gispe - når Ordenspolitiet melder deres ankomst med besked om at naboer har haft ringet fordi de kunne se igennem ruderne at der foregik noget mærkeligt noget.

Betjenten kommer evt. hen til slaven og spørger ham om alt er okay, dog uden at løsne ham. M02 lænkes fast til selv samme kæder som slaven med et sæt håndjern. (beroligelse/sikkerhed+vi kan hviske sammen, hvilket senere kan afstraffes) Herefter kaldes der evt. op til Stationen. Om M02’s ægtefælle kommer med ind sammen med betjentene eller alene er underordnet da han alligevel ikke må sige noget for ikke at få sin stemme genkendt.

Hvad der herefter skal ske er op til de 2 betjente og ægtefællen men der er følgende forslag – bemærk forslag.
Receptionisten skal ind – vær opmærksom på at man skal kunne høre hende banke så hun kan blive lukket ind – husk at låse døren igen.
Hun skal sige: Godaften, jeg hedder Maria, jeg er ovre fra Hotellet, jeg skulle høre om alt er okay. Hun kan evt. gå direkte over til slaven, lægge en hånd på hans arm og spørge lidt mere roligt: Undskyld hr. er alt okay? Det er lidt ligegyldigt hvad slaven svarer hende for nu skal betjentene afbryde hende og sige at hun da vist ikke er ovre fra receptionen men vist i ledtog med de to ludere så de må vist også hellere lægge hende i håndjern….. eller noget i den stil. Hun fremkommer naturligvis med masser af protester, om at hun skal retur til receptionen m.v.

Og så kommer det svære – hvad skal der så ske – hvordan kommer vi videre?
Et forhør af kvinderne hvor de selv bliver afstraffet? Hvor det er betjentene som svinger piskene.
Skal de vise betjentene hvad de var i gang med at gøre ved slaven – afstraffe ham yderligere med diverse piske. Skal de vise betjentene hvordan man slikker pik på slaven og så bagefter at have gjort det på slaven gøre det på betjentene? og så kører det store gang-bang?
Det er især vigtigt at slaven ikke bliver glemt i dette her – at han mere eller mindre altid har kontakt med en eller anden da han er blindfolded samt at han ikke står fastlåst i samme stilling i længere tid af gangen. HUSK VAND TIL ALLE.
En god ide ville bla. være at han bliver beordret ned at ligge på ryggen og at han så skal slikke en af kvinderne mens en af betjentene tager hende med ordene: Slave, slik luderfissen mens jeg knepper hende   (*GGG* synd at han ikke får lov at se det) Det er en god hån mod en slave.

22.45 Afslutning: 
Receptionisten går ud på badeværelset med den ene walkie og kalder betjentene op med ordene:
xx og yy kom ind – vi har et indbrud i Nørregade, hvorefter betjentene bryder op i løbet af kort tid. Tilbage er slaven, M02 og MA samt ægtefællen. hvis MA da ikke bliver taget med til forhør da hun jo er udenbys fra. Ellers løsnes slaven hvis han stadig er bundet og MA truer med at nu skal han opføre sig ordentligt eller garanterer hun ikke for hvad der kan ske en anden gang, forlader lejligheden og følger med de andre aktører til ægtefællens bopæl.
Tilbage er Slaven og hans Mistress som sikkert har nok at gøre med at rydde op, få snakket ud……. give slaven den forløsning han måske ikke har fået i løbet af aftenen.

Drejebog pr. 28.9.2003