LÆSERNES EGNE NOVELLER

Herren©

Rape (Voldtægt) 
(Advarsel: Indeholder animalsex)

Åhh! Sikken en dag på arbejde. Nu skal det gøre godt at komme hjem. Mon Erik er hjemme ? Det ville være lækkert. Jeg kunne godt tænke mig en gang pik, min fisse klør og har brug for noget. Sandsynligheden er nok ikke så stor. Han sagde noget om at han skulle arbejde over i aften.

Jeg stopper bilen i indkørslen og stiger ud. En dump lyd høres, da bildøren lukker. Jeg går langsomt op ad havegangen, indtil jeg når døren. Et lydeligt klik tilkendegiver at låsen springer op og jeg træder indenfor. Jeg smider jakken og skoene. Kigger mig i spejlet der viser min krop i fuld størrelse. Blå cowboybukser, en tynd bluse der ikke kan skjule mine store bryster og de lidt spændte brystvorter indenunder.

Pludselig hører jeg en lyd. To mænd springer frem fra mit soveværelse og griber fat i mine arme. Jeg forsøger at vride mig ud af grebet, men de er for stærke og jeg mærker hvordan de tvinger mig ned på knæ. Mine arme er lagt om på ryggen og jeg stønner tungt af besværet.

Uden en lyd halvvejs trækker og bærer de mig ud i køkkenet. Et lille bord er stillet op, med 4 kroge monteret i hver sit hjørne. Jeg forsøger at trække mig bagud, men overmagten er for stor. Et lagen bliver lagt over mit hoved. De to mænd haler mig ind over bordet og straks efter mærker jeg et bånd der lægger sig om mit håndled. Båndet bliver fastgjort til krogen i bordet. Derefter er det den anden hånds tur. Jeg prøver at sparke bagud med benene, men den ene af mændene holder fast i benet, mens den anden lægger reb omkring anklen og fastgør den til det bagerste krogøje i bordet. Mine bevægelsesmuligheder er stærkt begrænset og jeg udstøder et anstrengt skrig af frustration. Det sidste ben låser de hurtigt fast og jeg er nu fixeret.

”Så ! Pyha!, endelig fik vi bundet luderen, det var drøjt. Hun kæmper meget godt, men hvad gør man ikke for at få lidt luderfisse.” Jeg kunne høre at de slappede lidt af og pustede ud. Jeg må have givet dem en hård kamp.

”Vi skal lige have givet hende bidslet og blindfolded på, så hun ikke kan bide og se os.” Lagenet bliver fjernet og erstattet med et stykke stof med en elastik der går rundt om mit hoved. Jeg ser ikke, men fornemmer hvordan et bidsel bliver lagt over min mund. I midten er der et rør. Jeg bider tænderne sammen så de ikke kan få det ind i min mund.

”Hvá satan!. Hun bider sammen” To fingre på hver sin kind presser sig ind mod mine kindtænder. Smerten er uudholdelig og jeg bliver nødt til at åbne munden og røret glider ind mellem mine tænder. Et bånd bliver fastgjort på bagsiden af mit hoved. Røret i midten af læderbidslet sidder fast. Jeg kan ikke spytte det ud. Min mund står åben uden at jeg kan lukke den.

”Se, nu er hun ufarlig.” 

Jeg hører at den ene mand lyner sin buksegylp ned. Jeg protesterer, men det bliver kun til nogle uforståelige lyde da min tunge ikke kan forme lydene på grund af røret. Lydene forstummer og bliver til nogle svage pustelyde og jeg forstår at det er fordi han putter sin pik ind i røret. Pikken virker som en prop i røret. ”Har du set hvad jeg kan ? Pikken ind i munden på hende og hun kan ikke gøre mig en skid.” 

Jeg mærker hans pikhoved på tungen og føler hvordan den maser sig ud mod min kind og nogle enkelte gange ned i svælget. Jeg klynker, da jeg indser at jeg ikke engang kan bide i indtrængeren. Det eneste mine tænder når, er det hårde plastik der nægter at give efter. Til sidst trækker han sig ud og jeg kan igen komme med lyde.

”Al soens grynten, kan jeg godt undvære. Kom lige med den lille prop henne på bordet.” Lyden af fodtrin over til bordet og tilbage til mig. Jeg forsøger at protestere højlydt, men forgæves. Proppen er sat i.

Jeg hører en saks blive taget frem. Lyden af stof der bliver klippet i stykker ved mit ene bukseben.

”Vi skal lige have frigjort hende for tøjet. Hvis du klipper fra det ene bukseben, så begynder jeg på det andet.”

De når gennem mine bukser langs med benene og op over røven. Trusserne kom med under saksen og et øjeblik efter er min underkrop nøgen.

 ”Åhh! Har du set luderen. Røv og kusse er blottet.” 

 

Saksene forsætter op ad min ryg og ned over armene. Blusen fjernes. Et lille klip i hver side af brystholderen. ”Orv! Se, soens patter faldt næsten ned. De må have været holdt godt inde af patholderen. De må bestemt have haft brug for at komme ud.” Griner den ene af mændene

Mine arme bliver bundet tæt sammen og bøjet ned, så jeg ligger på albuerne. Et reb bliver lagt omkring mine patter. Det er endnu strammere end da jeg havde brystholder på. Rebene får brysterne til at spændes og de peger nu stramme og udspændte ned mod bordet. En pludselig smerte og et højt klask da den ene af mændene slår på brystet med flad hånd.

”Se! John. Ser det ikke liderligt ud ? Hun ligner en so der er gjort klar til parring. Hun venter bare på at ornen skal komme og tage hende, selvom jeg nu ikke tror hun er så villig, men det er jo også lige meget. Hun er bare en luderfisse der skal tages. En lille luder med en villig fisse.”

Jeg mærker en finger der trænger ind i min fisse. ”Selv om luderen ikke har lyst, så har hendes fisse det. Prøv at se hvor våd den allerede er. Den tigger om at få pik, selvom hun ikke vil. Er det ikke rigtigt min lille våde luder?” Det krympede i mig. Ordene sved som piskeslag, min krop forrådte mig.

”Hvorfor valgte vi egentligt hende?, spurgte den anden mand. ”Én jeg kender har kneppet luderen. Han sagde hun var ret god med sin fisse og røv, jeg havde lyst til at prøve. Hun skulle være et godt knald.” 

”Okaay! Hun ser nu også godt ud, sådan som hun er spændt ud.” 

De ydmygede mig, det var næsten ikke til at bære. Jeg kunne mærke en tåre bane sig vej i øjenkrogen.

”Lad os lige sætte os og få en pils. Rul lige bordet hen, så vi kan se hendes røv og kusse mens vi sidder i sofaen.”

Bordet bevægede sig og jeg fornemmede hvordan jeg blev stillet op med balderne vendt mod dem.

”Sæt lige en dildo i hendes fisse og bind den fast, så skulle hun være velsmurt når vi er færdige med øllet.” Én af mændene rejste sig og jeg mærkede hvordan en dildo pressede sig ind. Jeg forsøgte at klemme fissen sammen, men forgæves. Dildoen brød gennem min barriere og fortsatte ind i min fisse. Endnu en dildo pressede på min røv. Jeg klemte, men måtte opgive og lade den passere. En snor blev lagt om begge dildoer og snorene gik op til den snor på ryggen der også gik ned omkring mine patter.

”Er det ikke bare et skønt syn, hent Rex ude i bilen.” 

Jeg fik bange anelser, hvad havde de fundet på? Den ene af mændene gik og jeg hørte døren smække. Et øjeblik efter hørte jeg støjen fra en større hund. Jeg hørte hunden snuse rundt alle vegne og lyden af poter på gulvet. ”Giv ham lige et par sokker på så hans klør ikke ridser hende hvis han får lyst til fisse.” 

Der blev rumsteret i nogle skuffer. Støjen fra en hund der bliver sat sokker på. Lyden af poter på gulvet forsvandt. En kold hundesnude rørte min fisse og dildoen. Det gav et sæt i mig. ”Jeg tror hun er varmet ordentligt op, fjern lige dildoerne.” Peter som den anden hed, løsnede snorene der holdt dildoerne og trak dem ud.

Hunden blev helt vild. Hvad bilder de dem ind ? De kan da ikke lade en hund bruge mig på den måde. Det er uværdigt!.

”Sæt lige noget gaffetape over fissen, der skal hunden ikke ind. Den vil jeg have for mig selv.”

Hundesnuden snusede ivrigt. Jeg forsøgte at undvige, men det var umuligt. Peter satte Gaffetapen over min fisse. Hunden slikkede ivrigt, men kunne ikke komme til på grund af tapen. Jeg mærkede dens poter på mine hofter. 

En ivrigt søgende hundepik forsøgte at trænge ind i mig. Prikkende rundt på mine balder. Tapen blev ramt, men hunden kom ikke ind. Røven blev ramt, men jeg strammede sammen så den ikke kunne penetrere. Igen blev røven ramt, men forgæves.

”Hmm! Luderen forsøger at holde Rex ude.” 

John skubbede hunden til side og pressede to fingre ind i min røv, som måtte give efter for presset. 

”Se Rex, nu er der åbent.” Hunden forsøgte igen, godt hjulpet af Johns fingre. Den enorme hundepik sank ubesværet i bund. Hunden kunne begynde at støde dybt i mig.

”Jeg bliver sgu´ helt liderlig af det der” 

John gik om til mit hoved og hev proppen ud af røret. Pikken gled ubesværet ind i min mund. Hvor var det ydmygende. En hund der kneppede mig i røven og en mand der kneppede min mund. 

”Hey John! Rex’s knude på pikken gled sgu’ også med ind. Det kommer nok til at tage noget tid inden han får den ud igen.” 

Jeg mærkede da den store knude på hundepikken gled ind gennem min lukkemuskel. Inde i mig, svulmede den stadig op. Presset var enormt. Det var tydeligt at den ikke kunne komme ud igen. At hunden fik udløsning inde i mig, var et uafvendeligt fakta. Hunden brugte tricket, som forhindrer en utidig tæve i at stikke af før tid. Knuden holdt tæven fast indtil udløsningen var overstået. Hvor var det skamfuldt at blive parret med et dyr, der til sidst ville skyde sin sæd ind i min røv.

Jeg forsøgte at bide indtrængeren i min mund, men igen stødte jeg på det hårde plastik. Jeg tror John fornemmede det. 

”Hun er uvillig,- jeg tror hun prøver at bide mig. Dejligt med sådan en vild tæve.” sagde han grinende.

Hunden var ved at være færdig, - det rykkede kraftigt i min røv og hundepikken blev hårdere end den havde været før. En plaskende fornemmelse i mit indre og jeg er klar over at hundesæden nu løber ind i mig. Jeg vrider mig, men det syntes kun at ophidse både hund og mand. Min modvilje giver dem et bedre ridt fordi alle mine muskler strammes om deres pikke.

Hunden klynker og hopper ned af min ryg, men bliver hængende på grund af pikken som ikke kan få knuden ud gennem min lukkemuskel. 

”Årh! var det godt Rex. God hund.” siger Peter mens han klapper hunden. 

Jeg hører dens ophidsede åndedræt. Den er træt og vil gerne forlade mig. Trækket på knuden truer med at hive min lukkemuskel helt ud. 

”Hvad sagde jeg,” siger Peter, ”knuden røg med ind. Hendes røv er helt spændt ud. Det ser næsten ud som om knuden trækker hele hendes røv ud. Det ser frækt ud.”  John trækker sig tilbage og går rundt og kigger. Forsigtigt trækker de i knuden der til sidst trækkes ud og med et lydeligt svup gør sig fri af mig.

”Nu er hun i hvert fald varmet op. Jeg tror hun kan klare alt nu.” 

”Lad os sætte os og hvile.”

Det føles som en uendelighed mens de sidder og drikker deres øl. Igen står jeg udstillet foran dem.

”Jeg skal lige vise dig noget Peter.” siger John.

Jeg hører at han rumsterer i en medbragt taske. Lyden af metal klinger i tasken og han tager noget frem.

”Det her er noget de kalder gynækolognæb. Med dem, kan vi åbne hendes fisse og røv og se ind. Nu skal du bare se!”

Koldt metal trænger ind i min røv. Lyden af en skrue der tvinges rundt. Min røv begynder langsomt at give efter og står til sidst helt åben. Gaffetapen bliver brutalt revet af min fisse. De sidste hår jeg ikke fik barberet af, bliver i alt fald revet af nu. Fissen bliver også monteret med et næb. Næbbet tvinger min fisse åben. Den er strukket så meget, så jeg tror at der er plads til en hel hånd.

”Se Peter, hvis du kigger ind her..” jeg mærker hans fingre glide på svulmelegemerne i indgangen til fissen, lige under venusbenet. ”så kan du se de rillede område her. 

Når luderen har pikken inde i sig og får orgasme, så er det på grund af disse små hårde forhøjninger. Længere inde, kan du se en lille kugle med et lille hul i. Det er livmodermunden. Det er der hvor tæven får sæden ind i livmoderen. Ude på forkanten kan du se det lille hul. Det er hendes urinrør, og lige der…” en følende finger.” …er hendes klitoris. 

Jeg tager en lille snor og binder omkring…” Rumsteren med min klitoris.”…Sådan,- nu trækker jeg forsigtigt og vupti, luderen klitoris er ikke gemt mere. Se hvor den titter frem.” 

Snoren fjernes igen. Det er for ydmygende. De gennemgår min krop punkt for punkt og diskuterer dens indretning.

”Heroppe er hendes røv. Hvis du kigger ind…” John tænder en lille lygte. ”.. kan du se Rex´s sæd. Den flyder lige så nydeligt derinde. Han må have været trængende, det er jo en helt lille sø der flyder derinde i luderen.”

De går rundt om mig og jeg mærker at deres hænder roder med mine patter. ”Sikke nogle yvere,- du må godt sutte på dem.” siger han mens han giver dem et klask med hånden. En tunge spiller rundt om den ene vorte. En hånd niver i den anden vorte. 

”Er det ikke lækkert. En rigtig ludertøs til at tilfredsstille vores behov. Store patter, våd fisse, spermfyldt røv, hun venter stadig tålmodigt på at vi skal give hende mere pik.”

”Jeg er véd at være grundigt liderlig nu. Lad os give hende en ordentlig tur. Hvad vil du have ? Fissen eller munden?. 

Jeg tager fissen.” siger Peter. 

Næbbene fjernes og jeg mærker hvordan fisse og røv lukker sig igen. Igen skal de stå til rådighed og ydmyges af de to mænd. Jeg fornemmer Johns tilstedeværelse foran mig. Jeg forsøger at lukke munden. Bag mig står Peter,- jeg forsøger at klemme fissen sammen. Langsomt men sikkert, mærker jeg hvordan Peter bryder min muskel og trænger ind i min fisse. Mine anstrengelser virkede ikke. Han knapt mærkede at jeg gjorde modstand. Min fissemuskel er blevet svag efter voldtægten og gynækolognæbbet. Jeg kan ikke gøre nævneværdig modstand. En dyb sukken og Peter er sunket dybt ind i mig med sin pik. John trænger ubesværet ind i min mund. Munden er også godt våd. Jeg har svært ved at synke mundvandet og indimellem mærker jeg dryppet af spyt på min arm.

”Hold kæft hvor soen er god!” udbryder Peter begejstret.

”Det var jo det jeg sagde. Hun har ry for at have den bedste fisse i byen. Er det ikke bare lækkert, vi har hende så længe vi har lyst til hende. En rigtig dejlig luderfisse som kan bruges til alt.”

Det føles som en evighed. Peter pumper løs i min fisse og John pumper løs i min mund.

”Jeg kommer! ” stønner John.

Inde i min mund kan jeg mærke hvordan hans pik vokser.

”Nuu!” råber han.

Jeg er på grådens rand. Min mund er en villig fisse for ham. Pludselig støder han sin pik helt ind så jeg ikke kan få vejret. Pikken pulserer nede i min hals og jeg bliver klar over at han nu skyder sin sæd helt ned i min hals og ned i min mave. 

”Årh, hvor lækkert” siger han og trækker sig ud.

Jeg kan ikke engang smage hans sæd. Den er allerede slugt uden at jeg kunne gøre noget.

Bag mig, hører jeg Peter stønne højlydt. ” Åååårh! Jeg kommer”. 

Pikken bliver ekstra hård og jeg kan mærke hvordan han kommer i en kæmpeudløsning. Jeg fornemmer de små plask, da hans sperm skyller ned på bagvæggen af min fisse. Langsomt trækker han sig ud.

”Så,- nu må man sige at luderen er godt loadet. Hundesperm i røven, sperm i fissen og sperm i munden. Vi må lige sørge for at hun også kommer.”

Proppen bliver igen sat i mit bidsel. Igen kommer der ikke en lyd over mine læber.

Et gynækolognæb bliver plantet dybt i min fisse. Skruen tvinger fissen åben.

”Se Peter, der er din sperm nede. Det ser frækt ud som det ligger i en lille sø omkring luderens livmodermund.”

Langsomt begynder John at massere min klitoris. Jeg er ikke meget for det, men må indrømme at jeg er liderlig. Det tager ikke lang tid før jeg kan mærke orgasmen komme rullende. Ufrivillige sammentrækninger i min skede er begyndt at tage form.

”Se fissen, den trækker sig sammen omkring næbbet. Prøv at mærke med fingeren.” 

En finger føres ind i min fisse. Det er med til at forstærke orgasmen. Jeg ville ellers ikke unde dem den fornøjelse at se mig komme, men jeg har ikke mulighed for at stoppe.

”Det er ligesom at se ind i en vridemaskine. Musklerne bevæger sig masserende, klitoris vokser sig hård,- ja det ser næsten ud som om luderens fisse sutter på mine fingre. Den tigger om at få dem indenfor i varmen. Lækkert.”

Min orgasme ruller gennem kroppen. Jeg nærmest eksploderer i en bølge af vellyst. Jeg er een stor fisse der bliver brugt godt og grundigt.

Orgasmen ruller af og min krop begynder at blive slap.

”Det var skønt, nu gider jeg ikke mere. Det eneste jeg har lyst til nu, er at pisse.” Et gynækolognæb presses ind i min røv og fisse og udvides.

”Sådan, så har vi ordnet toilet forholdene.” siger John og griner hånligt.

Det plasker inde i min fisse og røv der begge står vidåbne. Jeg kan ikke tro det. Mændene bruger mine kønsdele og røv til at tisse ind i. Det er for ydmygende. Jeg kan mærke at jeg rødmer af skam. De sidste dråber bliver slået af på kanten af min fisse. Jeg kan mærke den varme urin inde i mig. Peter stiller sig op, og igen mærker jeg den plaskende fornemmelse af urin der sprøjter ind i mig..

Mændene fjerner igen næbbene og jeg hører tasken blive lukket.

”Ja, det var skønt, lad os smutte.”

”Lige et øjeblik, jeg har en ide! ” siger John.

Jeg hører at mændene hvisker sammen. Kort efter forlader den ene huset.

”Nu skal du høre min lille liderlige so! Nu skal du få pik som aldrig før. Jeg sætter nu nogle håndjern på dig. Der er en lille tidsindstillet lås på. Om 3 timer løber låsen ud, og du kan komme fri. Glem alt om hvad der er sket her. Du får svært ved at overbevise nogen. Du er jo en lille luder.”

Håndjernene bliver monteret og klikket fortæller mig at de er låst.

Kort tid efter hører jeg døren åbne og lyden af flere hunde, måske 5-6 store hunde. 

Hundene snuser rundt og er urolige, de kan lugte fisse. De skal bare have fundet ud af hvor det kommer fra.

”Kan du have det så godt. Vi kører nu, så kan hundene muntre sig lidt med din lille luderfisse”

Jeg vrider mig og prøver med lyde at få dem til at komme tilbage og fjerne hundene. De griner bare højlydt og jeg kan høre døren smække.

Det kan ikke tage lang tid før hundene opdager hvad det er der lugter godt.

Hundene bevæger sig uroligt omkring.

En kold hundesnude på min fisse. Den skubber, så mine skamlæber spredes. Åh nej! De har opdaget mig.

Hundepoter lægger sig om mine hofter. Jeg spænder mine muskler i fisse og røv. Jeg forsøger at holde dem ude.

Hundepikken forsøger sig frem. Den prøver at presse på og til sidst rammer den min urin og spermfyldte fisse. Pikken er for stærk og min fisse giver efter for den indtrængende pik. Pikken gennempuler min fisse. Igen er knuden indenfor. Hunden pumper løs i fissen. Efter en uendelighed er hunden ved at komme. En serie voldsomme stød og jeg mærker den varme sæd skyde ind i fissen. Hunden trækker sig tilbage og får knuden med ud. Det føles som om min fisse næsten bliver revet i stykker af trækket.

Jeg får dog kun fred et øjeblik. De andre hunde har også opdaget hvad der er véd at ske.

Igen mærker jeg hundepoter der gramser på mine hofter. Jeg har opgivet, jeg er klar over at jeg ikke kan holde hundene ude med min fissemuskel og endetarmsmuskel. Jeg vil gøre det lettere for dem, så de kan blive færdige og dette mareridt kan tage sin slutning.

Hvordan kan de efterlade mig sådan her med fissen og røven blottet. Her mellem brunstige dyr der kun tænker på at parre sig. Der er ingen respekt eller værdighed, for dem er jeg kun en fisse der skal fyldes med sæd.

Ivrige hundepikke forsøger sig ustandselig frem. Utallige gange borer en pik sig dybt ind i min fisse og røv. Hunden bliver skubbet af, en ny overtager. Flere prøver, hele tiden en ny pik ind i mine kønsdele. Rammer lidt ind i fissen, ud igen. Et jag, og den trænger ind i min røv. Igen pumpes der i min røv. Det hele er et virvar af ivrige hundepikke der prøver at parre sig i min fisse og røv.

Jeg er helt våd ned af benene. Blandingen af kussesaft, sæd og urin løber ned ad mig og det bevirker bare at hundene bliver endnu mere opildnede. Igen mærker jeg spermen fra en hundepik skyde ind i min røv. Igen sidder knuden fast. Min røv er dog til sidst så udvidet og flexibel at hundene godt kan trække sig ud af både røv og fisse uden de store problemer. Igen synker en pik dybt ind i min våde fisse. Hunden foretager en masse hårde stød. Ind i mellem når en hund parrer sig længe med mig, mærker jeg rykningerne og orgasmen ruller. Jeg må indrømme at jeg bliver liderlig og jeg kommer af det.

Jeg véd ikke hvor lang tid der er gået. Jeg véd ikke hvor mange hunde og hvor mange gange de har besteget mig i både røv og fisse, men jeg er godt øm til sidst.

Hundene er begyndt at slappe af. De er mætte. De har fået det fisse og røv de havde brug for. Der lyder bare en svag klynken rundt om mig.

Med ét hører jeg et lille klik foran mig. Tidslåsen går op. Håndjernene åbner sig og mine hænder er frie. Jeg fjerner bidslet i munden og dernæst blindfolded. Rebene omkring mine ben løsner jeg forsigtigt. 

Jeg kigger mig omkring,- inde i stuen ligger alle hundene og sover.

Sæddråber drypper i en uendelig række ned på gulvet da jeg rejser mig.

Pladsen omkring mig er drivvåd. Urin og sæd flyder sammen i små pytter og søer på linoleumsgulvet.

Jeg rejser mig og går ud på toilettet. Sætter mig på kummen og slapper af for at tømme mig ud. Der lyder en plaskende lyd af mændenes urin, da den løber ud af min røv. Jeg kigger på den gule strøm der er blandet med store mængder af hundesæd. Fissen slapper af og en sø af sæd render ud og ned i toilettet. Da jeg er færdig, kigger jeg ned og ser en ubestemmelig masse af urin og sæd flyde rundt. Luderfissen har virkelig været i brug i dag. Sæd fra 6 hunde og 1 mand. Den sidstes sæd slugte jeg jo.

Forsigtig føler jeg mellem benene og mærker at jeg er helt fedtet og våd. Alt omkring mit underliv er drivvådt og glat af sæd og urin.

Det var en god dag. Gud véd om jeg kan lave sådan en aftale med dem igen.

Diana

 

Skrevet af Herren.