LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den legelystne©

Regnfrakker

Ja hvorfor så lige disse ultrabløde skønne gennemsigtige regnfrakker? Ja, det har jeg selv spekuleret over mange gange, men er alligevel kommet frem til en episode der indtraf i mine helt unge drengeår.
Vores overbo havde en datter der var en fire - fem år ældre end mig, så det skete jo ind imellem at hun blev spurgt om hun ikke godt kunne passe mig mens mine forældre skulle noget om dagen og eller om aftenen.
På det her tidspunkt har jeg nok været omkring fem år, og jeg var ret så glad for at blive passet af Mette, for hun var meget sød til at lege med mig.
Jeg ved faktisk ikke rigtigt hvordan det startede, men en dag ville hun altså lege hund med mig, og her fik jeg så et stort blødt hundedækken over mig, som så viste sig at være hendes meget bløde gennemsigtige regnfrakke.
Mette bandt det brede plasticbælte rundt om livet på mig, og så gik hun ellers rundt med mig i hele lejligheden, men jeg kan da også godt huske at jeg derefter tit og ofte spurgte om vi ikke nok skulle lege hund oppe hos hende.
Denne her lille uskyldige leg MÅ bare være startskuddet til min afsindigt store fascination af de gennemsigtige regnfrakker, for også da jeg blev lidt ældre, ville jeg allerhelst lege med ”hende med regnfrakken”, men om der skete en direkte reaktion nede i mine små bukser, husker jeg altså ikke rigtigt.
Noget andet jeg forbinder med Mettes og min lille uskyldige hundeleg, er at jeg op gennem årene faktisk altid har søgt de lidt store frodige piger der udstrålede noget Dominans, noget strengt og befalende, og i dag er jeg altså fuldstændig tiltrukket, besat af disse store svulmende Herskerinder, der nyder at både bestemme, nedværdige og ydmyge mig i forskellige bløde ”uniformer” og altså allerhelst en gennemsigtig regnfrakke.
Nu er jeg bare samtidigt typen der aldrig er bange for at fortælle min partner hvordan jeg godt kunne tænke mig at dyrke vores sexlege, og i dag priser jeg mig meget lykkelig over at have haft modet til at realisere alle mine hede drømme og saftige frække fantasier.
- OG der har heldigvis været utroligt mange rigtigt spændende eventyr med frodige Dominaer der i den grad nød at se mig ligge og kravle rundt på alle fire, (på rigtig hundemaner), men jeg skal da også ærligt indrømme at jeg var lidt længe om at turde fortælle om min store svaghed for de gennemsigtige regnfrakker - og hvorfor så egentlig det? Jeg har vel været omkring midt i tyverne da jeg i smug havde købt mig et par store bløde gummibukser som jeg så gik rundt med da min kæreste ikke var hjemme, men en dag kom hun altså bare lidt tidligere hjem!
Kors i hytten hvor var jeg dog flov, men heldigvis var hun særdeles fordomsfri, så i stedet at få sendt noget skidt i ansigtet, satte vi os ned og snakkede om tingene.
Det var godt, det var bare rigtigt, rigtigt godt, og selvom vores sexliv i forvejen var noget af det bedste jeg havde været ude for, røg intensiteten, spændingen og lysterne mange, mange takker opad, hvilket også gjorde at jeg til sidst fortalte hende om min helt store fascination af de gennemsigtige regnfrakker.
Herfra rullede lavinen så, men desværre måtte hun flytte til udlandet på grund af sit arbejde, så nu skulle jeg altså indvi en helt ny partner i mine svagheder og intense lyster til gummi, lak, PVC, plastic og regnfrakkerne Jeg har godt nok bare været heldig, meget, meget heldig, for i Tillidens, Tryghedens og Fortrolighedens tegn, har jeg oplevet vores fascinerende Fetishverden fuldt ud med meget forstående kvinder, der samtidigt fandt det uhyre spændende at prøve noget andet end den ret så trivielle og kedelige grå missionærstilling.
Nu har jeg også altid været til længerevarige faste forhold, og det gør det jo nok noget nemmere at komme tæt på hinanden, hvilket altså har givet mig (os) nogle fabelagtige skønne sexoplevelser ”udover alle grænser”.
I dag er jeg tooghalvtreds, men med en potens og lyst som en teenagers, så jeg er overhovedet ikke færdig med at udforske, eksperimentere og afprøve sexlivets mange glæder, for et eller andet sted er der jo nok noget jeg IKKE har prøvet endnu...............
En af de absolut allerbedste oplevelser jeg har været ude for, var sammen med en stor frodig kvinde med et vidunderligt svulmende bagparti der bare gjorde mig helt Bimme - Lims, hvilket hun da også benyttede sig godt og grundigt af.
Jeg var vel lige i starten af fyrrene hvor jeg her begyndte at eksperimentere lidt med små Babylege - sut, plastikble og store bløde gummibukser.
Heldigvis var Susanne selv meget åben, fordomsfri og absolut ikke bange for at prøve noget nyt, selvom hendes erfaring på de lidt anderledes områder, ”the kinky way” var ret så begrænsede, men alligevel fandt hun det særdeles spændende at blive indviet i den lidt mørkere del af erotikkens fortryllende store vide verden.
Det startede med at hun fandt sutten, plastikbleen og de store gummibukser allerbagerst i skabet, men nu var hun i forvejen utrolig glad for at blive suttet på sine store bryster, så der gik da heller ikke mange dage, før hun havde ordnet ”puslerummet”.
Her blev jeg så puslet, nusset og vasket - fik ”rent” på med plastikbleen og de store gule gummibukser, men den helt store overraskelse kom da Susanne skulle give mig bryst, for hun havde nemlig været ude og købe en rigtig ammeBH !!!!!!!
Nu var isen jo om jeg så må sige for alvor brudt, så der gik da heller ikke lang tid før jeg fortalte hende om min store svaghed for de gennemsigtige regnfrakker, og nok engang skulle hun overraske mig fuldstændigt.
En dag da jeg kom hjem fra arbejde, kaldte hun på mig ude fra køkkenet, men da jeg kom derud, fik jeg bare et kæmpechok der gik direkte ned mellem benene på mig.
Susanne stod foroverbøjet indover vasken med sit kolossale brede bagparti vrikkende frækt og indbydende fra side til side, (som hun jo godt vidste ville give mig fuld rejsning lige med det samme), men det der fik dyret til at hugge særdeles voldsomt, var hendes meget udfordrende påklædning der sad klistret helt ind til den store frodige kvindekrop.
Jeg havde bare aldrig set noget så afsindigt frækt, udfordrende og som faktisk indbød til en direkte voldtægt, for hun havde iført sig en gul gennemsigtig regnfrakke der var snøret meget stramt ind i livet, så de enorme røvbalder ligefrem posede ud som to store oppustede badebolde - OG DE VAR ALTSÅ OGSÅ PAKKET IND I GUMMI............
Hun havde sgu også købt et par meget store gennemsigtige gummibukser, og nu kunne jeg rigtigt mærke hvordan det hele begyndte at eksplodere nede i mine stramme arbejdsbukser, men hendes saftige indbydelse, eller rettere direkte ordre, fik det også til at pladre i mine små trusser med tykke liderlige kærlighedssafter.
”Kom og knep mig, din liderlige horebuk”, stønnede hun totalt ophidset, mens hun begyndte at klappe sig på de gennemvædde store frodige kæmpebalder, og det var med hænder der var pakket ind i et par store røde gummihandsker.
Det tog mig ikke mange halve sekunder at fiske den dirrende stive stålstang frem af skjulet, men da Susanne meget professionelt også begyndte at nulre mine fyldte tunge nosser med de bløde gummihandsker mens jeg pumpede frem og tilbage i det meget våde varme smørhul, måtte jeg simpelthen bare kapitulere - jeg eksploderede med et kæmpebrag.
”Tak skat”, svarede hun hæst, ”men vi er altså slet, slet ikke færdige endnu”.
Her viste det sig at hun rigtigt havde været ude at handle, for da jeg havde været i bad, stod hun klar med en transparent gennemsigtig regnfrakke som hun straks krængede ud over kroppen på mig, og selvom det ikke var mange minutter siden at jeg havde afleveret en ordentlig ladning sperm langt oppe i hendes hungrende varme skød, sprang pikken på det nærmeste direkte op under det ultrabløde gummi.
Jo, det var bare en oplevelse uden lige, men hendes nysgerrighed for det mere Kinky, stoppede slet ikke her, for nu følte Susanne at hun ligefrem havde mig i ”sin hule hånd”, og jeg må da nok også indrømme at jeg faktisk bare gjorde som hun sagde.
Nu var det jo, om jeg så må sige, ”mine” tilbøjeligheder vi havde leget med, men som sagt var hun nu eftertrykkeligt blevet hook på det lidt anderledes, og da hun hen af vejen alligevel mærkede hvordan jeg næsten føjede hende i alt, skulle ydmygelsen af mig blive endnu mere tydeliggjort, for nu var det ikke længere nok med at hun kunne nedværdige mig i mit bløde babykluns.
Det var en lørdag hvor Susanne skulle ud og handle, mens jeg blev derhjemme og gjorde klar til vores forestående frokost, men nok, nok engang skulle jeg chokeres over hendes dristige påfund som faktisk også kom fuldstændig bag på mig.
Vi nød tit og ofte en rigtig god frokost her om lørdagen med alt godt til maven og ditto til halsen, men disse flydende små appetitvækkere røg hver eneste gang bare lige ned mellem benene på os, så da kaffen og cognacen var inhaleret, var det simpelthen bare det mest naturlige af verden, at vi endte inde i soveværelset.
”Klæd dig bare af lille skat, for jeg har købt noget til dig” hviskede hun hæst og fandt et par store plasticposer frem fra skabet som hun så smed op på sengen.
Her stod jeg splitterravende fornøjet med verdens stiveste stående lige ud i luften, men nu kom chokket over alle chok, for frem fra poserne begyndte Susanne at hale det mest feminine kvindetøj frem som jeg ikke har set magen. Men, men, men, det var i hvert fald ikke lige i hendes størrelse, og allerede her fangede jeg hvor det muligvis kunne bære henad - og ganske rigtigt, for pludseligt hængte hun bare helt ugenert et par ultraglatte små silketrusser henover mit knejsende hårde lem.
”Nu vil jeg prøve at elske med en lesbisk”, stønnede hun vildt ophidset, og begyndte at iføre mig det ydmygende glatte tøsetøj.
Susanne hægtede en lille fræk blondeBH rundt om brystet på mig hvor hun puttede et par kunstige skumgummipatter ned i de små trange skåle, hvorefter hun meget, meget lidenskabeligt begyndte at overgramse mine ”nye” bryster.
Virkningen var højst overraskende, for nu kunne jeg mærke hvordan safterne ligefrem væltede ud af pikken på mig, og det blev endnu være da Susanne samtidigt kørte de glatte silketrusser frem og tilbage henover den strittende ”tøsepik”.
Så fik jeg en sort hofteholder på med røde sløjfer ned af de brede stropper, de glatte sorte nylonstrømper, for til sidst at få krænget de små silketrusser op omkring røven.
Jeg var simpelthen bare liderlig som aldrig før, men et eller andet sted var jeg jo også forbandet flov over at stå her iført dette ultrafeminine kvindetøj - og hvorfor egentlig det, for det var jo absolut ikke lige første gang hun ”legede med mig”............ - og Susanne nød jo bare hvert et sekund.
Gummi, lak og latex - regnfrakker, sut, ble og gummibukser og så her til sidst feminint pikant tøsetøj - jeg føler mig ovenud preveligeret med at have været ”offer” for hendes enorme lyst og ustoppelige frække fantasier.
Bløde lækre Knuzz - Den Legelystne - ”Fetishdrømme” / scor.dk

P.S.
Skulle der nu være en af de kvindelige læsere der mangler en fordomsfri fræk singlefyr som villigt sexlegetøj, findes jeg altså på scor.dk