LÆSERNES EGNE NOVELLER

Slaven Hans ©

Rejsen til Madam YpsiQ

- En bekendelse, beskrivelse, fortolkning, besindelse og meditation. af Slaven Hans

De største og mest betydningsfulde indsigter kan kun opnås ved egen indsats og selverkendelse med hjælp fra den åndelige verden eller den 5. dimension i tilværelsen.
Nogen kan dog være så begunstiget af skæbnen, at de bliver forbundet til en åndelig vejleder, der med sin klogskab og åndelige indsigt åbner veje, som var svære at finde alene. Så lykkelig har jeg været. Jeg har truffet Madam YpsiQ i Thy.
Som slave er jeg efterhånden ved at lære, at det ikke kun drejer sig om fysisk smerte og ydmygelse, men at der også er tale om en dybere erkendelse, en åndelig rejse til mit inderst, dybt i sjælen, langt væk fra den ydre verdens tant og fjas. Jeg skal dybt ind i mig selv, for at erkende den på en gang grufuld og befriende sandhed, at jeg er slave af min stærke seksualitet, at en tilfredsstillelse for mig ikke kun er almindelig orgasme, hvor jeg får udløsning. Jeg bliver kun forløst fra mine seksuelle behov ved at betjene en dominerende og sadistisk kvinde under ydmygelse og smerte, for på den måde at skubbe mine egne behov i baggrunden og kun være til for at lade kvinden, Madam YpsiQ opleve det størst mulige velvære.
Jeg opnår indsigt ved at stille mig til rådighed, for at sadistkvinde kan opleve sin tilfredsstillelse ved at påføre smerte eller at hun oplever afslappelse og velvære, når hun bliver betjent af slaven med massage og anden blid behandling eller slaven yder praktisk hjælp, når hun skal have opgaver løst.
Denne rejsebeskrivelse er ikke en videnskabelig beskrivelse hvad, der faktisk skete igennem en måned i efteråret 2005. Det er oplevelsen af en indre rejse, som den fremstår som meningsgivende på vejen til en dybere erkendelse af min slavenatur.

En mail var en dag sidst i september kommet til min hemmelige e-mailadresse: "Det er tid til arbejde og meditation". Arbejdet bestod i installation af et badekar til Madam.
Jeg takkede og foreslog et tidspunkt tre uger senere. Hurtigt havde Madam gjort det til en ordre og dermed var rejsen, der skulle strække sig over 26 dage begyndt.

Jeg kan fortælle at jeg er en mand på 56 år, der har dyrket SM gennem mere end 20 år normalt sammen med proffe dominaer. Jeg kan ikke lide at blive slået på, er måske lidt pivet og kan ikke fordrage kolde bade. Jeg har en tendens til klaustrofobi. Jeg er sexuelt fokuseret på ikke alene pik og nosser, men også mit røvhul.
Madam har gennem et par år gjort mine oplevelser med smerte og ydmygelser, analpåvirkninger til meditation, sjælelige rejser. Madam kender meget til mig gennem spørgeskema, samtaler, læsning af mine noveller, der rummer både fantasier og oplevelser IRL og sidst men ikke mindst et par besøg, hvor jeg var underlagt Madams magt i mindst et døgn. Derfor var jeg straks klar. Denne gang skulle det vise sig, at det kolde vand fik en særlig rolle

Dagen efter blev jeg kommanderet til at finde og opsøge en diskretliggende sø i naturen, hvor jeg kunne gå nøgen i vandet. Jeg skulle gøre det to gange om ugen indtil datoen for mit besøg hos Madam. Jeg valgte at gøre det efter solnedgang, når der ikke plejede at dukkede uskyldige skovtursgæster op. Jeg måtte i første omgang kun soppe, således at vandet gik til anklerne. Når jeg stod der i det kolde vand skulle jeg meditere over Madams velvære i et varmt bad.
Dette blev yderligere forstærket af den tiltagende fuldmåne og en ordre om, under meditationen, at bruge en genstand, der kunne modtage kraften fra måne og vand. Jeg fandt en hvid halvgennemsigtig kvartsitsten. Senere blev vandmeditationen forstærket ved at jeg skulle sørge for at vandet kom godt op på lårene uden at det rørte pik, nosser og røv. De følgende aftner kom der en let nattefrost og vind.
Det betød stærke oplevelser, der skærpede koncentrationen. Når jeg lukkede øjnene og mærkede efter, var min følelse af isnende kulde omsat til positive tanker for Madams velvære. Den lille hvide sten blev opladet og befandt sig hele dagen i min lomme tæt på pik og nosser.

En aften, da jeg lå på knæ med det kolde vand op midt på mine lår, så jeg en skøn elverpige komme svævende hen over vandet. Hun greb min pik, der på trods af kulden voksede sig stiv. Hun suttede på den, mens hun smøg sin ind til mig. Jeg følte varme og energistrømme gennem mig og pludselig kom jeg i et ordentligt sprøjt ud over det blanke vandspejl. Jeg fandt mig selv stående med pikken i min højre hånd. Elverpigen var væk og kulden fra vandet blev nærværende på mine ben og den kolde vind smøg sig om min ryg og brystkasse. Jeg vendte tilbage til tanken om Madam i et varmt velduftende bad.
Samme aften skrev jeg til Madam, at jeg havde onaneret ved mit besøg ved skovsøen. Men Madam gennemskuede situationen og samtidig med at hun forbød mig at onanere mere inden jeg skulle møde hende, advarede mod elverpigerne - hvor kunne hun vide hvad der var sket ved søen?

Den følgende aften var jeg lidt senere ved stedet og en tæt tåge lå over søen - mosekonen bryggede. Efter at have taget tøjet af og gjort tæppe og håndklæde parat til opstigningen trådte jeg ud i det kolde vand. Jeg gøs og da jeg kom lidt ud i søen mærkede jeg, at tågen var ekstra kold omkring min krop, jeg gik ud, så jeg stod i vand til langt op på lårene og jeg ikke kunne se søbredden mere. Derefter hengav mig til meditationen over Madams velvære.
Pludselig åbnede tågen sig. Jeg så ind i en hule i tågen. Der sad hun, mosekonen ved sin store gryde, der grangiveligt lignede et badekar, hvorfra dampen væltede op. Hun var en stor moden kvinde med brede hofter, runde former og store hængende bryster. Hun var klædt i en dragt af flettede vandplanter, der dannede ligesom et tætsiddende net omkring hendes krop, der på én gang var dækket og samtidig meget fremhævet. Hendes ansigt og ikke mindst hendes øjne mindede meget om min skønne Madam.
Jeg blev draget og gik hen mod hende og faldt på knæ. Hun satte et halsbånd med en kæde om min hals og kommanderede: "Rejs dig og følg mig".
Jeg blev ført ind i skoven. Luften var lun og forårsagtig. Jeg havde halsbånd og manchetter på ankler og håndled. Mosekonen førte mig rundt i hundesnoren, mens jeg gik og nød hendes skønne figur bag fra. Hun gav mange ordre om løb, tågang og andet. Hvis jeg ikke lystrede lynhurtigt på hendes ordre, trak hun hårdt i snoren.
Mosekonen fandt nu fire klemmer frem. De var forsynet med et almindeligt gummi bånd. Klemmerne blev anbragt solidt på pungen og i brystvorterne. Mens jeg ømmede mig blev jeg beordret på knæ. Elastikkerne fra brystvorteklemmerne blev forbundet til håndledsmanchetterne og de andre til ankelmanchetterne. Derefter skulle jeg kravle rundt på skovbunden på alle fire. Når jeg bevægede mig strammede elastikkerne og trak i klemmerne. Når jeg ømmede mig spurgte Madam om jeg synes vi skulle gå over til rigtige "Strækøvelser", så tav jeg selvfølgelig straks.

En tid efter blev klemmerne fjernet og jeg blev bundet liggende på skovbunden i et stramt X mellem fire træer. Mosekonen gik fra mig. Mens jeg lå der kom enkelte myg og fluer samt et par myrer. De stak og bed, men jeg tog mig sammen og synes det var til at holde ud. Mosekonen kom tilbage. Stillede sig skrævende over mig og trak op i sin dragt, mens hun lod sine gyldne dråber fosse ud over min nøgne krop, for til sidst at tvinge mig til at drikke og endelig slikke hendes smukke fisse helt ren. Nu kom fluerne og siden myggene. Mosekonen strammede snorene fordi jeg lå og vred mig på grund af fluer og myg. Jeg lå til sidst med lukkede øjne og prøvede at tænke den megen kildren og stikken væk. Mosekonens gyldne dråber havde først varmet mig lidt, men nu frøs jeg.
Pludselig mærkede jeg, at der blev hældt iskoldt vand på pik og nosser. Jeg åbnede øjnene, mens min krop prøvede at reagere på det iskolde vand, men jeg kunne ikke flytte mig mange millimeter. Mosekonen stod med et krus i hånden og smilede. Hun løftede nu den spand op, der stod ved siden af hende. Jeg så straks hvad hun ville og bad hende om at lade være. Og med et smil om sine læber kastede hun en spand iskold vand over mig. Jeg vågnede op og befandt mig stående i tågen ude i søen. Mosekonen var væk og jeg vendte mig mod meditationen for Madams velvære. Jeg gik i land fandt mit tøj og håndklædet. Jeg tørrede mig grundigt og tog tøj på. Derefter kørte jeg tilbage til mit logi. Bagefter tænkte jeg at det var påfaldende, at mosekonens ansigt havde mindet så meget om Madam. Jeg var så optaget af denne stærke oplevelse at jeg straks planlagde at tage ud til søen igen næste dag.

Næste aften, da det var blevet mørkt befandt jeg mig igen ved søen, der igen var helt dækket af mosekonens bryg. Jeg klædte mig af og gik ud i vandet og den kolde tåge, mens jeg tænkte på Madams velvære i et varmt duftende karbad.

Pludselig trådte en skikkelse frem af tågen. Hun var klædt i hvidt som en sygeplejerske eller læge. Hun greb min hånd og førte mig hastigt med. Pludseligt stod vi et hvidt rum med en gynækologisk briks, kæde fra loftet og forskellige remedier på hylderne langs væggen. Pludselig lå jeg på briksen, benene blev spredt og solidt bundet fast. Derefter begyndte en smertebehandling, der bestod af fjernelse af nogle hår på pung og pik med en pincet. Efterfølgende blev der stukket nåle i forhuden og pungens løse hud.
Sygeplejersken gjort meget ud af at jeg så hver eneste nål. Hun sikrede sig at jeg var helt opmærksom på forberedelserne og indføring af den enkelte nål.
Hun forklarede: "Din madam YpsiQ bruger ikke nåle. Det vil hun gøre en dag. Men du skal også kende denne smerte og fryd inden du kommer til ende med denne rejse".
Da nålene var sat i blev der hængt snore med lodder på nålene og min opmærksomhed om hver nål blev skærpet.
"Kun ved at samle dig om din madams velvære forsvinder smerten", sagde hun og blindfoldede mig og gav mig hovedtelefoner på (uden lyd). Så var jeg væk fra verden. Jeg mistede enhver tidsfornemmelse og koncentrerede mig om madams velvære. Jeg blev først nærværende da en skarp smerte ramte mig på små punkter på pik og nosser. Sygeplejersken dryppede varm stearin på mig.
En tid efter blev høretelefoner og bindet for øjnene fjernet og jeg blev løsnet og sendt i bad. Da det kolde vand fra bruseren ramte mig var jeg pludselig tilbage i søen, stående nøgen og frysende i tågen.
Jeg skyndte mig tilbage til søbredden og blev tørret og klædt på, fandt bilen og senere min varme seng.

Nogle dage efter skulle jeg ud til søen for sidste gang inden jeg skulle besøge Madam i to dage med tre overnatninger.
Jeg gik igen nøgen ud i søen. Der var ingen dis og tåge, men jeg var kommet senere af sted så mørket stod tæt omkring mig. Jeg stod med min lille sten i hånden og koncentrerede mig om Madam der lå i et kæmpe badekar med varmt velduftende vand, mens jeg frøs i det efterårskolde vand i søen. Pludselig mærkede jeg, at jeg havde et halsbånd på med en snor i. I den anden ende af snoren anede jeg ude i mørket min kære Madam.


"Nu skal du med hjem og have varmen" sagde Madam smilende og trak af sted med mig i hundesnoren. Ved bilen blev jeg beordret til at trække netstrømper, små satintrusser og en stram lyserød satinbluse på. Jeg protesterede, men fik at vide at jeg måtte lære at leve med det, da jeg skulle have det på, når jeg dagen efter skulle handle ind for Madam. Jeg gik dog ud fra, at jeg måtte have mit eget tøj uden på - men det ville dog stadig være ydmygende! Til sidst skulle jeg tage min morgenkåbe på og sætte mig ind i bilen. Der var pludselig tale om Madams bil og det var blevet dag.  I bilen fik jeg besked på at åbne morgenkåben helt, så undertøjet var synligt udefra indtil jeg skulle ud igen. Vi kørt ind i en by. Det var særligt ydmygende (men også meget ophidsende) at køre ind gennem en by med trusser, netstrømper og satinbluse. Jeg gyste ved tanken om, at vi skulle komme til at holde ved siden af en lastbil i en lysregulering, så chaufføren kunne se det hele. Så galt gik det ikke. Vi standsede ved Madams slavehule, hvor jeg måtte slå morgen kåben omkring mig, inden jeg gik ud af bilen og hen til hulens dør. Inden for blev jeg beordret til at tage kvinde tøjet af foran Madam og derefter gå i bad.

Efter et langt og varmt bad stod jeg nu her foran Madam og skulle fortsætte opvarmningen. Jeg var nøgen bortset fra et halsbånd og netstrømperne og manchetter. Jeg blev beordret på knæ og albuer og lå således og strittede med røven mens håndledsmanchetterne blev hægtet på ankelmanchetterne. Nu begyndte Madam at varme min ende grundigt med sine flade hånd og diverse slagredskaber. Jeg hadede at få smæk i røven. Jeg ved det hører med til at være slave. Jeg må bestemt have set latterlig ud.
Jeg skulle overnatte, så Madam mente ikke, det gjorde noget, at det tog mange timer inden striber og rødmen forsvandt. Madam blev ved med at slå i meget længere tid end hun plejede. Jeg havde i flere omgange fortrudt at overnatningen var aftalt. Aldrig havde mine røvballer fået sådan en behandling. Mine røvballer og brystvorter er meget ømfindtlige og smerten her er mindre sexuelt ophidsende. Mens smerter på pik, nosser og røvhul virkelig kan sætte mig op. Jeg prøvede igen og igen at indprente mig at det vigtigste er at Madam finder fornøjelse ved at gøre det, som hun har lyst til. Til sidst måtte jeg bede om "nåde". Det var stopordet. Madam stoppede. Nu fik jeg en ordentlig verbal overhaling og fik at vide, at jeg ville fortryde, at jeg var så pivet. Madam begyndte nu at bearbejde mit røvhul. Først med en enkelt finger, siden med flere og til sidst fik jeg en stor buttplug stukket op. Under alt dette var min pik blevet stor og stiv og jeg så frem til at få en udløsning om lidt. Men sådan skulle det ikke gå. Jeg vågnede igen op, stående i søens kolde vand med en stiv pik, der var tæt på en udløsning. Men det måtte jeg jo ikke og gik derfor tilbage til søbredden og min bil.

Da jeg dagen oprandt og jeg ankom til Madams Ypsi Qs slavehule blev jeg mødt af et ophidsende syn. En kvinde og en mand bundet fast til en gabestok, mens madam udsatte dem for forskellige ophidsende behandling. Jeg blev beordret til at lægge tøjet og komme hen og hjælpe. Et var at tage kvinden på brysterne. Men da jeg også skulle tage fat på mandens pik og nosser måtte jeg virkelig overvinde mig selv. Men jeg gjorde som Madam beordrede. Men inden den anden mand eller jeg fik udløsning, blev jeg sendt i bad.

Efter mit bad var de to blevet løst op. Vi tilbragte en hyggestund sammen inden parret tog af sted. Jeg overrakte meditationsstenen til Madam. Hun kikkede underfundigt på mig og gik ind i soveværelset. Da hun kom tilbage var meldingen fra Madam:
"Så er det sengetid", Hun rakte mig et stykke ingefær, der var skrællet og udformet som en buttplug. Det fik jeg besked på at stikke op i røven. Hun gav mig manchetterne og halsbånd på. Jeg mærkede nu hvordan ingefæren i røven begyndte at brænde. Madam satte en kæde i halsbåndet og trak mig ind i soverummet. Dynen var taget til side og på lagenet lå et lag brændenælder.
Jeg blev beordret til at lægge mig på maven på sengen. Det var en smerte, der ville noget. Arme og ben blev bundet fast til sengestolperne i et X og jeg fik bind for øjnene. Nu begyndte Madam at piske min røv med en buket brændenælder. Min opmærksomhed rettede sig nu ikke så meget mod slagenes virkning på mine ømme røvballer, men mere mod brændenældernes virkning på pik, nosser, lår og mave, der ved hvert slag blev presset ned mod brændenælderne. Piskene på røven sved hårdere, men jeg var blevet bedre til at tåle dem, fordi min opmærksomhed var et andet sted.
Madam stoppede piskningen, lagde et tæppe over mig og gik.
Jeg lærte mig at ligge helt stille for et mindske brændenældernes virkning, men ingefæren i røven kunne jeg ikke gøre noget ved..
Senere kom Madam igen. Løsnede mig og kommanderede mig til at lægge mig på ryggen på brændenælderne. Benene blev bundet til sengens hjørnestolper, mens armene blev holdt sammen af et par karabinhager og bundet til sengens midt på hovedgærde.
"Du kan løse dig selv op, hvis der opstår en nødsituation, men gør du det, uden det er strengt nødvendigt, vil du blive straffet hårdt i morgen."
Brændenælderne sved endnu mere på mine stribede røvballer end de havde gjort foran.. Jeg fik bind for øjnene og Madam gik ud. Pikken dunkede og tanken om at jeg skulle ligge sådan uden at få en hårdt tiltrængt udløsning fik mig til at glide over i en meditativ tilstand, hvor jeg koncentrerede mig om tanken om at det var Madam, der skulle have fornøjelsen og ikke mig.
Jeg må være faldet i søvn et øjeblik. For pludselig mærkede jeg en stærk brændende smerte på mine glatbarberede nosser. Madam var begyndt at overhælde mig med varm stearin fra lav højde. Hun fortsatte på lårene og pikken og til sidst fik pikhovedet sin part. Mens jeg vred mig i smerte, gjorde brændenælderne på ny deres virkning.
Madam kravlede op satte sig med sin smukke fisse over min mund og bød mig drikke aftenens gyldne dråber uden at spilde det mindste. Derefter måtte jeg slikke hende ren. Nu fjernede Madam bindet for mine øjne, løste snoren om pikken op. Derefter trak hun et kondom med ituskårne chili ned over min pik. Det sved på pikhovedet. Hun tog en buket brændenælder og lagde mellem mine spredte ben og op på nosser og pik. Hun smilede, tog dynen og lagde over mig, slukkede lyset, sagde godnat og gik. Hun forlod slavehulen og jeg var alene tilbage. Det blev en nat med afbrudt søvn.
Det var fantastiske masochistoplevelse af at ligge stramt bundet til sengen hele natten samtidig med at jeg vågnede op hver gang, jeg rørte mig ganske lidt, fordi brændenælderne smertede eller chilien brændte på pikhovedet. Men en sådan nat får sat mange ting på plads i ens sjæl.
Jeg vågnede tidligt og blev liggende lige så stille for at undgå smerter fra brændenælderne. Pludselig blev døren åbnet og Madam sagde: "Godmorgen". Hun kom hen til min seng og fjernede dynen og derefter bindet for mine øjne. Der stod Madam i en morgenkåbe, som hun lod glide til side, således at hendes smukke nøgne krop lyste mod mig Derefter tog hun fat i pikken rettede på kondomet med chilien og begyndte at onanere mig. Det sved på pikhovedet, men pikken blev hurtig stiv og nu brændte det meget kraftigt på pikhovedet hver gang hun trak forhuden tilbage. Madam smilede og synes at nyde min smerte. Endelig fik jeg udløsning under stærk smerte fra chilien.
Madam løsnede mig og kommanderede mig i bad. Resten af dagen stod på arbejdet med at gøre badeværelset klar og derefter montere et nyt badekar.
Næste dags aften var badekaret klar. Jeg blev sat til at fylde det med varmt vand. Madam kom selv og hældte badesalt og andre gode ting i vandet, inden hun trådte op i badet. Der lå hun nu og nød det. Jeg masserede hendes skuldre og fødder, således at hun kom rigtig til at slappe af. Jeg blev kommanderet i slavestilling ved siden af badekarret mens hun nød badet.
Efter en tid blev jeg kommanderet til at hjælpe hende op og tørre hende. Det var jo en stor fornøjelse at gnide håndklædet overalt på Madams smukke krop. Til sidst lagde hun sig på en briks så jeg kunne slikke hende. Først blev hendes tæer slikket og suttet meget grundigt, derefter brystvorterne og til sidst spredte hun benene så jeg kunne slikke hendes røvhul og slutte af med hendes smukke skød til hun var tilfredsstillet. Derefter smurte jeg Madam ind i en velduftende olie, mens jeg masserede hende over hele kroppen. Madam hentede et tæppe og manchetter, kommanderede mig nu til at gøre badeværelset rent, tage manchetter på, lægge mig på gulvtæppet, tage tæppet over mig og binde arme og ben sammen med karabinhager. Det var mit leje for natten. Det var hårdt men ikke koldt.
Madam kom ind på badeværelset en gang i løbet af natten. Hun vækkede mig og erklærede at der jo ingen grund var til at svine toilettet til når jeg lå der. Jeg blev kommanderet til at åbne munden så hun kunne tisse. Jeg drak hendes sure urin mundfuld for mundfuld. Det var svært at blive ved. Jeg var ved at brække mig. Madam fornemmede mit problem så hun tog fat i huden på min pung og klemte hårdt til så jeg jamrede højt. Så kunne jeg drikke det sidste. Til sidst måtte jeg slikke Madam grundig ren inden hun gik i seng igen.
Næste dag rejste jeg hjem.

Da jeg kom tilbage fra min rejse, tog jeg en frostklar måneskinsaften ud til søen, afførte mig mit tøj og gik langsomt ud i vandet. Det var isnende koldt og et ganske tyndt lag is var ved at danne sig ved bredden. Jeg koncentrerede mine tanker om Madam i det varme velduftende badekar med den kraftfulde sten i hånden. Da jeg kom så langt ud at vandet, at jeg stod i vand til over knæene, knælede jeg rystende ned, mens det kolde vand omsluttede pik, nosser og røvhul. Til sidst sad jeg kun med hovedet oven vande. En speciel varme bredte sig i min krop og sjæl og jeg så Madam for mig, der sagde: "Nu er denne rejse slut. Du har måske behov for flere rejser inden målet er nået".
Jeg rejste mig rystende og gik ind til bredden igen, hvor jeg hurtigt tørrede mig og klædte mig på. På vejen hjem mærkede jeg ikke alene hvordan varmen bredte sig i kroppen, men også hvordan smukke farver bølgede for mit indre som nordlys.
Jeg var kommet i skridt videre med hjælp fra Madam Ypsi Q.