LÆSERNES EGNE NOVELLER

StockMaster og dorthe©
Rengøringshjælpen

Jeg gik og gjorde rent på skolen, jeg var alene, de andre var gået, men da jeg var kommet sent, manglede jeg en del. Jeg ville gerne hjem, så jeg løb let hen over det og håbede ikke at nogen ville bemærke det. Jeg var færdig og manglede bare at hælde vandet ud. Pludselig var der en dør der smækkede, jeg tænkte, hvad var det? Jeg vidste at alle døre var låst. Da jeg vendte mig om, stod rektor i døren. Jeg var lidt bange for min chef, der altid havde for vane at gå med en tynd pegepind i hånden.
- Er du færdig med rengøringen?
- Ja, svarede jeg, - gå med ind og se på det.
Da vi kom ind i klassen pegede rektor på kanten under tavlen, - skulle den ikke tørres af, den er fuld af kridt?
Uha, jeg havde det ikke godt.
- Og bag døren ligger et stykke papir, skal det ligge der?
Jeg svarede ”nej”, jeg havde skyndt mig for meget.
- Gå med ind på mit kontor!
Nu var gode råd dyre. Rektor satte sig, jeg måtte stå.
- Du ved jeg ikke tåler sjuskeri, men vil have orden i tingene, jeg vil fyre dig, du skal ikke komme mere! Rektor så meget bestemt på mig.
Jeg tænkte hvad jeg skulle gøre, jeg var alene og kunne ikke undvære pengene. Jeg så på min chef og sagde, - jeg er parat til næsten alt, bare de ikke fyrer mig! Jeg fortalte om min svære situation. Rektor som alle var bange for så på mig med et mærkeligt blik, jeg ikke forstod.
- Hvis du mener, det du siger, vil jeg lade nåde gå for ret, du fortjener en rigtig god gammeldags endefuld.
Jeg havde ikke noget valg. - Det er en aftale, sagde jeg med lille stemme, det er hurtigt overstået, tænkte jeg. Det skulle vise sig at jeg tog fejl. Rektors stemme skar pludselig igennem værelset. - Over i skammekrogen din ulydige tøs, jeg skal nok opdrage dig!
Jeg gik hen i hjørnet, og stillede mig med næsen ind mod væggen.
- Du bliver, hvor du står, forstået?
- Ja hr. rektor, svarede jeg.
Døren blev åbnet, jeg blev stående, turde ikke andet. Da døren gik op, vidste jeg ikke hvor lang tid jeg havde stået der.
- Vend dig om!
Jeg vendte mig om og fik et chok. Min chef stod iført lædertøj og havde et spanskrør i hånden. - Klæd dig helt af, beordrede rektor, - nu vil jeg tituleres Herre.
Nu var jeg virkelig skræmt, jeg havde læst om folk der dyrkede sm, men nu skulle jeg selv deltage i legen. Jeg var både bange og samtidig meget spændt, ville jeg kunne klare smerten, og hvor hårdt ville der blive slået. Nu stod jeg helt nøgen over for Herren.
- Er du klar til at modtage din velfortjente straf?
- Ja Herre.
- Læg dig over skrivebordet!
Uha, det var koldt, men der var ingen nåde. Jeg blev nu spændt fast til skrivebordet med de manchetter Herren havde givet mig på.
- Du har sjusket med dit arbejde, og får nu din velfortjente straf, du vil få 20 slag med mit spanskrør! I det samme ramte smerten mig, jeg skreg, næste slag ramte min balle, jeg sparkede med benene for at slippe, efter det 3 slag stoppede Herren. - Du kan ikke stå stille, det er der råd for! Min Herre tog nu noget der lignede et kosteskaft med remme på. - Nu får du denne benspreder på, så kan du ikke sparke bagud, det er din sidste chance, for at melde fra, hvis du vil fortsætte, skal du selv bede mig om det.
Jeg hørte mig selv sige, - Herren må godt straffe mig, jeg fortjener det. Jeg hørte et sus, næste slag ramte, jeg hylede og tårerne løb ned af kinderne på mig. Efter ti slag stoppede Herren og begyndte at kæle for min stribede bag. Det føltes dejligt, nu kom turen til mine brystvorter, de blev nulret og klemt, der blev sat nogle klemmer på brystvorterne, det gjorde ondt, men jeg mærkede samtidig at jeg blev godt våd mellem benene, en ny fornemmelse for mig. Pludselig sagde Herren, - Nyder min slavinde det?
- Ja Herre.
- Så må vi hellere fortsætte afstraffelsen! Næste slag ramte på lårene. Jeg vred mig så meget jeg kunne. Der kom nu fire hårde slag hurtigt efter hinanden, jeg var ved at give op, men der var kun fem slag tilbage. Jeg blev løst fra mine bånd, troede jeg slap for de sidste slag.
- Nu skal du over i skammekrogen, du stiller dig med din røde ende stukket godt tilbage, så jeg kan nyde synet, inden du får den sidste del af straffen.
Jeg bemærkede, at Herren gik rundt i lokalet, en dør blev åbnet og lukket igen, der lød nogle lyde, som jeg ikke kendte, hvad foregik der inde ved siden af? Mine sanser arbejdede på højtryk, uanset hvad min Herre havde for, ville jeg fuldføre det.
En kommando lød, - Kom her hen, du skal ind i det lokale jeg har inde ved siden af, der er gjort klart.
Jeg kom ind i et værelse med en stor seng der var tremmer som hovedgærde og ved benenden, der var en forhøjning midt i sengen, og remme til mine arme og ben. Jeg var, så jeg rystede.
- Nu får du de sidste 5 slag med denne pisk, det er en nihalet pisk, nu er valget dit, du kan springe fra, eller lægge dig på sengen, valget er dit!
Jeg tænkte, men jeg havde ikke noget valg, så jeg gik hen og lagde mig over forhøjningen så min meget stribede numse kom højt op. Jeg blev spændt godt fast med remme på arme og ben, der blev også spændt en rem over lænden, jeg var låst fast så jeg ikke kunne røre mig.
- Er du klar?
Jeg svarede næppe hørligt ”ja”.
Der lod et swish, jeg skreg, swish, jeg hylede, tårerne silede ned af mine kinder uden ophold, en snurrende lyd, en dildo blev nu presset op i min fisse, det var en dejlig fornemmelse, min Herre gik nu hen og tog pisken igen, - tre slag, så er straffen udstået. Næste slag ramte, men dildoen havde gjort sin virkning, jeg var ved at få en orgasme, swish, jeg nød det, og det sidste slag gav mig en orgasme, jeg aldrig før havde fået. Jeg blev nu løst fra mine bånd. Da jeg så Herrens lem stod lige op, kunne jeg ikke styre min lyst, jeg tog pikken i munden, og suttede alt jeg havde lært. Dildoen sad stadig i min meget våde grotte, og gjorde sin virkning. Herren stønnede fortsat, - mere, mere, jeg havde næsten pikken nede i halsen.
Vi kom samtidig, jeg slugte det hele.
- Vi er ikke færdige, slik mig ren tøs!
- Ja Herre, svarede jeg.
Da pikken var slikket ren lød ordren, - læg dig på sengen med spredte ben!
- Javel Herre. Da jeg lå med spredte ben, tog Herren dildoen ud. Herren begyndte at slikke mig, jeg mærkede, hvordan tungen arbejdede.
- Hvis du kommer uden tilladelse, bliver du straffet!
Jeg var helt oppe i skyerne, var ved at komme, da Herren sagde, - nu får du den rene vare. - Knep mig, knep mig, råbte jeg, - jeg vil have din store pik op i mig.
Nu pressede Herren sin store, tykke pik op i mig. Jeg var ved at sprænges, men kunne ikke få pik nok.
Vi fik udløsning på én gang og skreg vore orgasmer ud. Vi lå nu og nød hinanden. Rektor sagde, - nu ved du, hvad der sker hos mig, når man ikke laver sit arbejde godt nok.
Jeg svarede, - ja hr. rektor, det skal ikke ske igen. Men det varer ikke længe inden jeg glemmer at tømme rektors papirkurv, og jeg vil glæde mig til straffen.

dorthe