LÆSERNES EGNE NOVELLER

Merlin©

Rolf (Animal - hund)

Forestil dig at der er flyttet et nyt par ind ved siden af dig, og en dag har du låst dig selv ude, og det øser bare ned i stride strømme. Du er drivvåd da du endelig finder på at gå over til naboen og banke på.
Døren bliver åbnet af en mand i begyndelsen af 40'erne, med et blik over din skulder, på de mørke skyer, smiler han og beder dig indenfor. Du træder indenfor i den varme entre, og han leder dig ind i dagligstuen, hvor en stor labrador rejser sig fra sin kurv og kommer hen og hilser på dig. Lidt nervøst rækker du hånden ud og klapper den på hovedet, og bliver belønnet med et lille slik på hånden. Du står et stykke tid og sludre lidt med ham, dit våde tøj klæber til din krop og du har en fornemmelse af at du udstiller lidt mere end godt er. Du begynder at ryste lidt af kulde selvom du er indendørs. Han opdager det og undskylder mange gange, foreslår at du går op og tager et varmt bad, så du ikke bliver forkølet. Ideen tiltaler dig selvom du ikke rigtigt kender din nabo. Du ved dog at han er gift så du regner med at du er "sikker"
Oppe i badet, klæder du dig hurtigt af, og snart nyder du de varme stråler mod din krop. Efter nogen tid lukker du for vandet træder ud på det opvarmede gulv, og begynder at tørre dig.. Du hører hans stemme nede fra råbe op til dig at der ligger en slåbrok i soveværelset du kan låne. Du tager hurtigt dine trusser og bh på igen, og går ind i det eneste andet rum. Der ligger ganske rigtigt en dejlig frotté slåbrok på sengen, og netop som du tager den, ser du konens makeup bord, og lægger mærke til nogle flasker parfume. Du finder den der står lidt gemt af vejen, regner ikke med at det er en der bliver brugt for tit, så der sker nok ikke noget ved at du lige bruger en lille smule.
Du bruger et par dråber mellem brysterne, og lader den våde finger glider langsomt langs trussekanten. Så tager du slåbrokken på, og går nedenunder igen. Din nabo er ved at sætte et par kopper på bordet, han vender sig halvt, beder sig om at hente teen ude i køkkenet mens han lige gør færdigt herinde. Ude i køkkenet, står du og venter på at vandet skal koge, og har ikke lagt mærke til at labradoren er smuttet med ud. Du smiler og klapper den på hovedet, lidt nervøst, synes at det er en sød hund som den vimser om dig hele tiden.
Mens du venter på at teen skal trække vender du dig med ryggen mod køkkenbordet, og står i dine egne tanker, tænker på hvor heldigt det var at naboen var hjemme og det dejlige bad du lige har taget.
Pludselig retter du dig op! Inden du når at reagerer, står hunden foran dig igen. Med en vrikken med hovedet får den skubbet din slåbrok til side og har i et nu stukket sit hoved ind mellem dine lår, og presser snuden mod dine trusser. Automatisk rækker du ned for at skubbe den væk, men når kun lige at lægge hænderne på dens hoved da den begynder at slikke.
Den ru hundetunge slikker indersiden af dine lår, og lapper lystigt på dit skød, og din overraskelse går langsomt over i nysgerrighed og du mærker en behagelig varme sprede sig i dit skød. Gad vidst hvor langt han vil gå, tænker du, rødmende lidt over dig selv. Du lytter... nej, naboen går stadig og pusler inde i stuen. Langsomt, næsten tøvende spreder du benene, rækker du ned og trækker din trusse til side, blotter dig for hunden, lokker den med din våde fisse. Hunden er ikke sen til at efterkomme din opfordring, og dine knæ næsten kollapser under dig da du mærker de første ivrige slik på din fisse. Du begynder at stønne sagte, bider dig selv i læben for at undertrykke dine støn.
Det føles som om hundens tunge er overalt, mellem dine skamlæber, på dine lår, og nogle gange rammer den dygtigt din klit, hvilket sender spasmiske ryk af liderlig lyst igennem dig.
Hele situationen er så uvirkeligt bizar at det ikke varer længe før du kommer i en kæmpe orgasme. Du bider hårdt i ærmet på slåbrokken for at dæmpe dine liderlige orgasme skrig, du kan ikke holde dig på benene mere, men synker jamrende sammen på køkkengulvet med hundens hoved stadig begravet mellem dine vidt spredte lår. Du læner dig tilbage, byder din våde liderlige fisse til, mens endnu en orgasme raser gennem din krop.
Langsomt ebber orgasmen ud, og efter nogen tid, får du samlet dig så meget sammen at du kan rejse dig igen. Du er stadig svag i knæene og støtter dig mod køkkenbordet, kan ikke tro at du virkelig tillod en hund at slikke dine mest intime steder. Hunden rejser sig på bagbenene, presser sig imod dig, som om den vil sige.. var det godt nok? Du smiler ved dig selv, klapper den på hovedet og mumler, ja, du ER en god hund.
Så spærrer du endnu engang øjnene op.. Du mærker noget hårdt og varmt mod dit nøgne lår... Ohhh... Guddd.. hunden står og gnubber sig mod dig. En stemme fra stuen river dig ud af din sex verden. Hvordan går det derude, har du brug for hjælp?" Nej det ved Gud du ikke har.. Det lykkedes dig, med en nogenlunde rolig stemme at svare at det kun lige tager et par minutter, men at du snart er klar.
Så ser du ned på hunden, og mumler for dig selv... "Ja, du har vel fortjent det"
Du drejer dig, så hundens pik får bedre kontakt med dit lår, og får drejet dig på en sådan måde at du ligesom låser dine lår omkring den store stive hundepik. Hunden banker ivrigt imod dig, og det er ikke nogen ubehagelig fornemmelse at mærke den store kødfulde pik gnide mod dig. Du bøjer lidt i knæene, og mærker hvordan hundens pikhoved nogle gange rammer din fisse gennem dine trusser, og snart begynder du at stønne igen. Pludselig er det som om hunden går amok. Den slår forpoterne om dig, og laver hurtige kneppebevægelser mod dit lår, og inden du når at reagere, kommer den i lange hårde sprøjt.. Igen og igen sender den sin varme hundesperm ud over din mave og trusser, og du mærker hvordan spermen langsomt driver ned af dine lårs indersider.. Du ånder i heftige stød, lader dine fingre glide gennem de våde plamager på din hud, og mærker følelsen af hundespermen der driver ned af din mave... Hunden hopper ned, du kigger efter den, dens røde lange hundepik hænger som en tyk pæl under dens mave mens den går lidt rundt i køkkenet inden den forsvinder ind i stuen igen. Du hører skridt inde fra stuen, og du trækker hurtigt slåbrokken om dig, og vender dig mod køkkenbordet igen, roder febrilsk med tepotten og det varme vand. Døren til køkkenet går op, og naboen kommer ind. Med et gemytligt smil, tager han kedlen fra dig, og hælder det kogende vand over teen. Han smiler til dig, Det beviser jo bare at vandet ikke begynder at koge bare fordi man ser på det, som min mor plejede at sige. Men jeg håber ikke at tiden faldt dig for lang? Du ryster på hovedet, tør næsten ikke tale, er bange for at han skal høre dit tunge åndedrag fra den skønne oplevelse.
Sammen går i ind i stuen, hvor din kjole nu pænt hænger på en bøjle over radiatoren, og i sætter jer i sofaen og nyder teen og en hyggelig sludder om lidt af hvert. Han fortæller om sin hustru, som er på kursus, og hvor glade de er for at bo her, og du fortæller lidt om dig selv og hvad du går og laver, alt i mens du mærker hvordan hunde spermen stadig løber ned af dig, og samles i en lille pyt mellem dine lår. Du er helt sikker på at der er en våd plamage på slåbrokken, og da din rare nabo foreslår en hurtig rundvisning af huset, rødmer du og takker hurtigt nej. Måske en anden gang siger han med et smil, men én ting skal du altså se, og inden du når at reagere har han taget din hånd og ledt dig hen til et lille vindue ovre ved et billede på væggen.
Han ser på dig med et smil og siger, kan du forestille dig hvorfor nogle ville sætte et vindue ud til køkkenet op her? Jeg tror at det må have været en gammel serveringslem eller sådan noget.. Du bliver blussende rød, ved ikke hvor du skal se hen. Latteren i hans stemme er mere tydelig nu da han fortsætter, og det er helt utroligt hvad man kan få at se igennem sådan et lille vindue... Så skifter hans stemme tonefald, og du mærker en hånd blive stukket ind på dit bryst. Du prøver at trække dig væk, men hans negle borer sig ned i dit bryst og holder dig fast. Nu har Rolf fået sit, så må det vel være på tide at du takker mig for at lade dig komme ud af regnen, siger han. Med et fast greb i dit hår, mere eller mindre river han slåbrokken af dig, og han smiler bredt da han ser de våde plamager på din krop og trusse fra hundens udløsning tidligere. Hmmmm.. det ser da ud som om Rolf har kunnet lide dig, smiler han, lad os se om han og jeg har samme smag. Han tvinger dig ned på knæ foran sig, og med den frie hånd løsner han sin livrem, og lader bukserne falde ned om fødderne. Tag den frem, lyder kommandoen, og du famler febrilsk efter pikken og får den trukket ud fra sit skjul. Den ser nu ikke værst ud, som den hænger der foran dit ansigt.. selv i halvstiv tilstand har den en anseelig størrelse, og hele situationen får det til at krible lidt i dig. Han trækker dit hoved bagud, tvinger dig til at åbne munden, og uden videre dikkedarer stikker han den halvstive pik ind mellem dine læber.. Nåhh, lad os så se hvad du kan, mumler han, og begynder at støde frem og tilbage med hofterne. Du gør hvad du kan for at kontrollere din vejrtrækning, og snart kan du mærke hvordan pikken vokser sig stor og hård i din mund. Det store pikhoved glider frem og tilbage, over din tunge, gnubber mod indersiden af din kind, og glider ned mod din hals. Fornemmelsen får din fisse til at gløde igen, og du mærker hvordan du igen bliver fugtig mellem lårene. Lidt tøvende begynder du at slikke pikhovedet, lader tungen glider rundt om det, og hen over hullet hvor små dråber af smørelse pibler frem. Du nipper til det, lader tungespidsen kæle for undersiden, slikker langs skaftet, og bliver belønnet med en tilfreds grynten fra ham. Din fisse er nu ved at flyde over af dine safter, og liderligheden får dig til at bevæge hovedet imod hans rytme, så pikken kommer dejligt langt ind i munden hver gang han støder fremad. I din iver komme du til at skrabe med tænderne over hans følsomme pikhoved, og med et vredt udbrud, skubber han dig væk fra sig. Du tumler om på gulvet, med spredte ben, og synligt våde trusser. Hvad fanden er den af, Tøs! Skal du bide? Du fremstammer en undskyldning, men det er åbenbart ikke nok for ham.
Inden du ved af det, står han henne ved dig, griber dig i armen og trækker dig hen til spisebordet som han bøjer dig henover. Han holder dine arme i et jerngreb, og inden for et par sekunder, mærker du det første svidende slag af hans læder livrem mod dine nøgne sårbare balder. Du udstøder et jamrende skrig, og prøver desperat at undgå det næste slag der professionelt sidder lige oven i det første. Snart regner slagene ned over din ubeskyttede bagdel, og det varer ikke længe før det føles som om din røv er en glødende, sviende masse.
Hvert slag lander med en præcision der er en mester værdig, overlapper hinanden så hele din ende til sidst er glødende rød.
Varmen og smerten fra slagene forplanter sig til din fisse som en behagelig kløe, der får dine safter til at flyde. Dine smertensskrig går over i liderlige skrig, og du nyder den brændende fornemmelse hver gang et nyt slag lader på dine balder. Du stønner efter hans pik, tigger om at få den i munden igen, ønsker at mærke den mod din tunge.. sutte, slikke, lade den fylde din pik sultne mund… Med et sidste vel placeret slag, stopper han. Han slipper sit greb i dig, og du glider ned fra bordet og lander i en uordentlig bunke på gulvet, ør, og drivende våd. Du kommer op på knæ, kravler hen i mod ham.. presser dine læber mod hans testikler og slikker dem lydigt, lader dine læber omslutte dem.. Han rækker ud, trækker snoren ud af slåbrokken, og binder dine hænder, og trækker dig hen mod trappen op til første sal. Oppe på første sal, åbner han døren til soveværelset og skubber dig indenfor, Lader dig falde om på gulvet, og tager resten af sit tøj af, og står nøgen foran dig, med den stive kæp af en pik svingende fra side til side. Han rækker ud, og med ét rask tag flår han dine trusser af. Du skriger igen af smerte da du mærker hvordan de skærer sig op mellem dine våde skamlæber, og gnider brutalt mod din klit, inden de går i stykker. Du ser over skulderen på ham, med bedende blik tigger du om at få lov at mærke hans pik i din liderlige fisse, stønner i glad overraskelse da kan knæler bag dig, og lader pikhovedet glide op mellem dine skamlæber. Du forestiller dig allerede fryden ved at mærke pikken trænge sig op i dig, og prøver at skubbe dig bagud for at møde hans ventede stød... men hvad er det? Der sker intet.. ingen stenhård pik, trænger brutalt op i dit våde indre, og forløser dig i den orgasme du så desperat trænger til. I stedet begynder han at tale... Du ved vist ikke hvad du startede da du tog min hustrus parfume på.. Ser du det er den parfume hun bruger når hun underkaster sig Rolf og bliver hans tæve. Når du nu har den parfume på, er det vel kun passende at du overtager hendes plads for en stund, så vores dejlige store hund ikke bliver skuffet. En kold skræk løber gennem dig, hvad har han i tankerne. At mærke hundens ivrige tunge i din fisse var skønt, og det var lidt frækt at lade ham onanerer op af dit lår, men det kan vel ikke tænkes?? Gud NEJ!! Ikke det! Du stønner dit nej, nej, nej ud i luften, men et sviende slag over bagsiden af dine lår, får dig til at tie. Din før så venlige og smilende nabo, står nu foran dig med en tynd ridepisk i hånden. Hunden sidder ved hans side og ser på dig… Siden det før var parfumen der ledte Rolf på sporet, synes jeg at det nu er din tur til at vise ham at du er klar til at blive hans tæve. Så jeg foreslår at du går i gang med at gøre ham liderlig... Du stirrer vantro op på din nabo.. Ikke tale om, får du fremstammet. Lad mig sige det på en anden måde så, fortsætter han. Jeg kan selv gøre Rufus liderlig, men for hvert tag jeg må give hans pik, koster dig tre slag med denne på din fisse, og slut resultatet bliver det samme… Tænk over det... Med disse ord forsvinder han ud af syne, og du stirrer fascineret på Rolf der sidder foran dig. Dit blik drages mod hundens pik der endnu ligger skjult.. Kan du, vil du? En rumsteren bag dig, for dig se at se over din skulder. Din nabo ligger knælende bag dig, og en stang af en eller anden slags bliver anbragt mellem dine ben, tvinger dem fra hinanden, låser dem i spredt position, så du ikke har mulighed for at samle dem.. Du er helt åben og forsvarsløs nu.
Har du besluttet dig? Stemmen lyder knap så hård nu, snarere lidt venlig.. Måske kan du slippe.. Du beslutter dig for at tage chancen.. Jeg kan bare ikke, hvisker du.. Et sekund senere farer et hvidt lysglimt af smerte gennem dig, da pisken rammer din fisse og smælder mod din klit.. Auuuu dit skrig lyder som et hvin igennem rummet, og du krymper dig under smerten. Jeg glemte at sige at der selvfølgelig også er en belønning, fortsætter han... Han knæler bag dig, og igen mærker du den dejlige pik gnubbe blidt mod din fisseåbning inden den langsomt glider op i dig. Du stønner langtrukkent, nydende.. Endelig mærker du den pik du sådan har længtes efter. Den fylder din fisse så dejligt, presser blidt dine skamlæber til side og glider op i dit varme, våde indre. Du begynder uvilkårligt at støde bagud, vil have den vidunderlige ting længere op.. Nåh, hvad skal det så være? Du rødmer, svajer i ryggen, gnubber dig op mod ham, mærker pikken bevæge sig i dig. Valget er ikke svært. Med sammenbundne hænder rækker du frem, mærker den varme hundepels mod din fingre, lader fingrene glide ned mod posen, og begynder blidt at gnide hundepikken gennem den. Rolf begynder at side uroligt, du kan mærke hvordan pikken vokser inde under huden, og snart kommer den røde spids til syne. Hunde pikken føles varm og hård mod dine fingre, og du lukker hånden om den og onanerer den langsomt, mens din nabo nu går i gang med at bearbejde din liderlige fisse i lange dybe stød.. Århhh det gør SÅ godt, Mere, stønner du, MERE!! Du gnider hurtigere på Rolfs pik foran dig, syntes at det er frækt at se så stor den kan blive. Hunden løfter det ene bagben som om han vil give dig plads, og den store hundepik er nu fuldt synlig i al sin liderlighed. Du fortsætter med at gnide, og din hånd er snart smurt ind i hundes smørelse som drypper fra det spidse pikhoved. Rolf begynder at skubbe mod din hånd, og en stor knude kommer frem fra posen under dens mave.. Du stønner nu vildt.. hamrer din fisse bagud mod din nabos bankende pik, der hamrer ind og ud af dig, og da du endelig eksploderer i en kæmpe orgasme er det som om din fisse flyder over af dine safter, og du er næsten sikker på at du faktisk sprøjter lidt som en mand. Samtidig, lyder der et hyl bag dig, og din nabo tømmer sin pik oppe i din fisse, i en ladning sperm der næsten får det til at svimle for dig, åh. ja.. åhh ja.. PIK, pik..
PIIIIKKKKK skriger du mens orgasmen flår i din rystende krop. Din nabo, støder et par gange mere, og falder så sammen over din ryg, og du mærker hans åndedrag i nakken og den dejlige pik begravet oppe i dig...
Sådan ligger i et stykke tid… nydende efterveerne af jeres fælles orgasme...
Langsomt trækker din nabo pikken ud af dig, lader et par fingre glide kærtegnende over dine opsvulmede ømme skamlæber... Ja, siger han, så er du vel også parat...
Parat til hvad? Du prøver at vende dig, men er udmattet af orgasmen, og har næsten ikke kræfter til det... Ja, men jeg sagde jo til dig at du var Rolfs tæve i aften, gjorde jeg ikke? Jeg var bare opvarmningen, så at sige bare lige for at give lidt ekstra smørelse, selvom det ikke ser ud som om at det er nødvendigt, griner han. Du nægter at tro det.. Han har da ikke tænkt sig at gøre alvor af sine ord?
Med bange anelser ser du ham komme op foran dig, han griber hundens halsbånd, og leder den ned bag dig…
Du mærker en uvant vægt på din ryg, et par forgæves stød mod dine lår, og pludselig fyldes din fisse af noget ubegribelig stort. Rolf slår forpoterne om dig, kløerne kradser mod dine bryster, og dens store hundepik mases hensynsløst op i din fisse. Ét dybt stød, ubønhørligt, og hundepikken er helt i bund. Du kastes forover, skyder ufrivilligt røven i vejret.. Hunden begynder at kneppe dig som du aldrig er blevet taget før. Det er hårdt, brutalt, men utrolig liderligt.. Den store pik, banker frem og tilbage i dig som et stempel, igen og igen går hundepikken i bund i din fisse, og ved hvert stød udstøder du et næsten grædende liderligt nydelses skrig, råber din liderlighed ud, beder hunden om at fylde din fisse. Alle dine hæmninger er væk, der er kun dig, og denne store vidunderlige hundepik i dit univers.
Det er som om du bliver kneppet i timevis, du mærker din orgasme bygge
op.. du sprænges af lyst da hundepikken giver dig den første orgasme, og gisper af glæde senere da den igen får dig til at eksplodere.. Ohh Guuddd denne kneppetur er som en lang orgasme. Netop som du tror at det ikke kan blive bedre, er det som om hunden tager tilløb, og så er det som om en eller anden har stoppet en tennisbold op i din fisse. Du er totalt fyldt ud.. din fisse er strakt, klemmer stramt om knuden, som du hurtigt har regnet ud er kommet op i dig, men følelsen er for stærk. Du bliver rædselslagen ved tanken om at være forbundet med hunden, uden at kunne komme fri.. Prøver at komme væk, men kan ikke flytte dig en centimeter og samtidig griber din fisse om den store knude og holder den fast mens dine fisse muskler malker den i endnu en orgasme.
Så sker det! Hunden støder hårdt et par gange.. banker sin pik helt i bund i dig, knuden glider længere op, fylder dig til bristepunktet, og skyder så sin sperm op i dig i lange hårde sprøjt. Du kaster hovedet tilbage, åbner munden og stønner et langstrakt Jaaaaaa da de første stråler rammer din livmodermund. I pulserende stød spules din fisse af hundens sperm, og du mærker hvordan du fyldes mere og mere efter hver ladning. Det er som om din fisse bliver spulet indvendig, de hårde varme stråler af hundesperm plasker mod din fisse, igen og igen, indtil de langsomt bliver mindre og mindre for til sidst helt at stoppe...
Du læner hovedet mod det kølige gulv, kan næsten ikke trække vejret..
hurtige gisp, er udmattet, føles stadig udspændt i fissen, men er for udmattet til at gøre noget ved det… Hvor længe du ligger sådan ved du ikke, men på et tidspunkt, en evighed.. mærker du knuden blive mindre, og Rolf trækker pikken ud af dig med et vådt svup, og din fisse løber over af spem, der driver ned af dine lår, og drypper ned på gulvet i mængder du ikke havde troet muligt. Du kigger nysgerrig ned mellem dine ben og ser en hel lille sø har dannet sig, så drejer du hovedet og ser din nabo stå ved siden af dig, med et stort smil om munden. Du smiler tilbage og hvisker "tak"
Han bøjer sig frem og løsner dine hænder og fjerner så stangen mellem dine ben og hjælper dig op igen. Du kan næsten ikke stå eller gå. Din fisse føles totalt udblokket og øm efter pisken, og ikke mindst Rolfs behandling, og naboen må hjælpe dig ned af trappen og ind i stuen. Din kjole er i mellemtiden blevet tør, og med rystende hænder tager du den på, og uden et ord stavrer du ud i aftenen, og over til dig selv hvor du med rystende hænder finder nøglen på bunden af din taske og får låst dig ind.
Du er træt, mæt og tilfreds men uendelig træt, og orker ikke andet end at vakle op i seng, smide kjolen i en uordentlig bunke og så bare krybe ned under dynen, stadig våd og klistret af dine egne safter og hundens udløsning.
Du falder hurtigt i en dyb behagelig søvn.. dejligt tilfredsstillet og mæt.

Et par dage senere modtager du en pakke uden afsender med posten.
Nysgerrigt åbner du den, og inden i finder du en nydelig lille flaske parfume, formet som en hund.
En lille note ligger ved siden af:
"Du er altid velkommen, også selv om det ikke regner"

Kærligst
Rolf

Hvad synes du om historien?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme skribent klik HER