LÆSERNES EGNE NOVELLER

BossensQ©

Selskab

Ankommer til dit hus kl. 16.00 som aftalt, du beder mig gå op og klæde om til det tøj der hænger i dit soveværelse. Der hænger en lille sort nedringet kjole, et par sorte selvsiddende strømper og et lille hvidt forklæde. Jeg kalder på dig og spørger dig om du mener at jeg virkelig skal rende rundt i det og servere for dine mandlige gæster. Du svarer: Har du noget at klage over tøs, for så kan vi lige ordne den side at sagen først. Jeg skynder mig at svare nej, da jeg kan høre på din stemme, at du er gal. Bagefter spørger jeg om hvor mange gæster du får, hvortil at du svarer 7 personer. Inden du går ud kommer du hen og mærker om jeg er glatbarberet, men du er ikke tilfreds med det, så jeg får et klask i røven og besked på at få det ordnet, og når jeg er færdig vil du have at jeg stiller nede i stuen, så du kan forklare mig hvad det er jeg skal lave.... Jeg tager resten at tøjet af finder barbergrejet frem og barber mig igen, derefter tager jeg kjolen, strømperne, forklædet og et par høje sorte sko på. Føler mig noget ydmyget i det tøj, for når jeg bukker mig ned afslører kjolen mine baller, og det er jeg ikke glad ved. Går ned i stuen til dig og viser mig frem. Du siger at jeg skal komme hen til dig så du kan mærke om jeg har gjort mit arbejde ordentligt. Denne gang er du tilfreds. Jeg får at vide at jeg under ingen omstændigheder må sige et ord, og at jeg ikke må fornærme dine gæster uanset hvad de gør ved mig. Men inden gæsterne komme kan jeg lige tag mig af dig. Jeg siger til dig at det kan jeg ikke nå, for bordet skal dækkes og maden skal stilles på fade, så trækker du mig hen til dig, rykker mig ned over dine knæ, og slår mig i den bare ende til jeg lover at jeg nok skal tag mig af dig....

2 del.
Du skubber mig ned på gulvet og jeg sætter mig mellem dine ben, du rykker dig lidt frem i sofaen, så jeg kan komme til at knappe dine bukser op og lyne ned. Du er allerede godt stiv og siger at jeg skal sluge alle dine safter og sørge for at du er helt ren bagefter, for dit tøj skulle jo nødig vise nogle pletter, når gæsterne kommer... Jeg tager din pik i hånden og lukker mine læber om den. Så begynder jeg at slikke dig og lader hånden køre frem og tilbage på din pik. Tommelfingeren arbejder på det bløde punkt lige under strengen, den massere skiftevis blidt og hårdt, men tungen leger rundt op dit pik hoved. Du tager fat i mit hoved og presser dig helt ind i min mund, hvorpå du siger, den skal helt ind hver gang min tøs. Du holder fast i mit hoved og sørger for at jeg holder tempoet, jeg kan høre på dig at du snart er ved at komme, så jeg prøver at vriste mit hoved løs, da jeg ikke har lyst til at sluge din varme sæd, men det skulle jeg ikke have prøvet på. for nu tager du hårdt fat, og støder hårdt til så jeg ved at kvæles i din pik. Hvert stød bliver hårdere og da du er klar til at komme trækker du dig helt ud, siger at jeg skal række tungen helt frem og åbne min mund så meget som muligt. Du tager min hånd og viser mig at jeg skal tage din pik i hånden, og køre hårdt på den. Da du kommer får jeg det første sprøjt langt ned i halsen, og de næste sprøjt lander på min tunge. Jeg lukker munden, i håb om at du ikke opdager at jeg ikke vil sluge din sæd. Men du siger, lad mig så se at du synker mine safter, først lader jeg som ingenting. hvor på du slår mig i røven, og kigger meget strengt på mig. Jeg tager mig sammen og synker din sæd i en mundfuld, hvorefter du ser i min mund, så du kan se om jeg har fået det hele med ned. Da du har kigget, siger du at så mangler jeg bare at slikke dig ren. Da jeg har slikket dig ren, kan jeg se på dine øjne at du nyder at have magten over mig, siger til mig om jeg ikke har lidt travlt, for jeg skal jo også huske at lukke dine gæster ind.

3 del.
Jeg starter med at dække bord, til de 8 mænd, du går omkring og kigger for at sikre dig at det bliver gjort ordentligt, du har den sorte pisk i hånden, og jeg ved at lige så snart at jeg laver en fejl, vil du straffe mig med pisken, og at jeg vil få et slag for hver fejl jeg laver, da jeg lægger bestik på kommer jeg til at bytte om på knivene og gaflerne, så jeg får et rap med pisken. Jeg spørger dig hvad jeg har gjort forkert, du siger bare, det må du selv finde ud af, min tøs, og så får jeg et rap igen af pisken. Nu går det op for mig hvad jeg har lavet og jeg skynder mig at få det bragt i orden, så jeg ikke får et slag til. Jeg går ud i køkkenet og du følger efter. Jeg er lige kommet derud da det ringer på døren, du lægger pisken fra dig og går ind i stuen, jeg åbner døren og lukker den første af dine gæster ind, og viser ham vej ind til stuen, kan se på ham at han nyder det syn han lige har mødt og sender dig et anerkende blik. Det løber mig koldt ned af ryggen, at se jer stå der og nyde det. Du siger, at jeg skal skænke en drink op til din gæst, og huske at putte isterninger i. Jeg går hen og henter en drink, men opdager, at du har sat iskøleren på den nederst hylde på bordet. Jeg går ned på knæ og tager et par isterninger og kommer i. Går derefter ud i køkkenet igen, der går ikke lang tid før end at du kommer ud i køkkenet og tager hårdt fat i min nakke. 

4 del.
Du kigger mig strengt i øjnene, og siger: Jeg vil ikke se at du gør sådan engang til, min tøs. Du skal bukke dig når du tager isterninger. Forstået? Jeg nikker ja, og det ringer igen på døren. Denne gang ankommer der 3 herrer på én gang. Jeg tager deres frakker og viser dem ind i stuen til jer. Skænker drinks op til herrerne og denne gang husker jeg at bukke mig ned. Kan høre at I snakker om det I ser og kan høre på dig at du nyder den ros du får, over at du har fundet sådan en til at servere for dem. Da jeg har afleveret drinksene til herrerne, kigger jeg på dig og lader dig se at jeg er sur og gal over den måde du behandler mig på, men du smiler bare og kigger hurtigt væk. Jeg går tilbage til køkkenet og anretter forretten på fadene, I skal have en kold fiskeanretning. Jeg pynter fadet pænt med salatblade, tomater, kaviar og citroner, så ringer det på døren igen, og de sidste 3 personer ankommer. Igen serverer jeg drinks, og da jeg er på vej ud til køkkenet igen, kalder du på mig. Jeg drejer rundt og kommer hen til dig. Du fortæller dine herrer at jeg skal varte dem op hele aften og får de problemer med mig, vil du gerne vide det. Derefter beder du mig om at åbne døren ind til spisestuen og følge hver enkelt herre ind til deres plads, og til sidst skal jeg følge dig ind. Da I alle står omkring bordet, rykker jeg din stol ud så du kan sætte dig ned først, derefter sætter de andre sig. Jeg får besked på at skænke op i glassene.

5 del.
Jeg starter med at skænke op i dit hvidvinsglas, jeg har stillet mig, så jeg står skråt for dig, og skænker op. Det er du ikke tilfreds med så du giver mig ti klask i røven og hvisker til mig at jeg skal læne mig frem, så dine gæster kan kigge lige ned til mine store bryster. Da jeg skænker op for de andre gør jeg som du har sagt, selv om jeg ikke bryder mig om det og jeg prøver på at smile pænt til dine gæster imens. Da jeg er færdig kigger jeg på dig og får et anerkendende nik, til at jeg har gjort det rigtige. Den sidste gæst jeg skænker vin op til giver mig et nap i røven og jeg komme til at spilde lidt vin på hans bukser. Du befaler at jeg slikker det op, uden et ord bukker jeg mig ned og lader tungen slikke bukserne rene mens du nyder synet at min bare ende der kommer frem. Jeg stiller flasken over på bordet og går ud i køkkenet for at hente forretten. Da jeg serverer, mærker jeg at en af dine gæsters hånd er på vej op ad mit ene lår, jeg træder ham over tæerne, og hans smil fortrækker. Du spørger ham om hvad der er gal, og han fortæller dig at jeg lige har trådt på ham. Da jeg har været vejen rundt med fadet, rejser du dig, og tager mig hårdt i armen. Hiver mig om til din gæst og siger at jeg skal sige undskyld og blive stående ind til han er færdig med at mærke på mig. Han lader igen sin hånd glide op ad mit lår og helt op til min glatbarberet fisse, og siger til dig, at han syntes at det er ok. I griner, og du sender mig ud med den besked at du vil ringe efter mig, når I mangler noget.

6 del.
Da jeg kommer ud i køkkenet anretter jeg et nyt fad med forretten, og begynder at varme kartoflerne og saucen til hovedretten, hvor I skal have dyreryg til. Jeg høre at du ringer efter mig. Så jeg tager fadet med, og serverer for dine gæster igen, en anden af dine gæster lader sin hånd glide op over min mave og klemmer mit ene bryst, denne gang tør jeg ikke gør modstand, men nøjes med at kigge på dig, men du snakker med din sidemand og ser ingenting. Jeg skænker vin og ham du har snakket med beder mig følge ham ud til toilettet. Jeg gør som han har sagt, men da han vil have mig med ind, siger jeg til ham at det sortere ikke under mig at hjælpe ham, for det har du ikke sagt noget om. Da vi kommer ind igen, fortæller han dig at jeg har nægtet at følge med ham ind på toilettet, og at jeg har sagt "at det ikke sorteret under mig". Jeg prøver at forklare dig, at det har du ikke sagt noget om, hvortil at du svarer at jeg skal opfylde dine gæsters ønsker, uanset om du har sagt noget eller ej. Du beder mig gå ud i køkkenet igen og en af dine gæster siger til dig, om du har tænkt dig af lade mig slippe så let om ved det? Han siger også at jeg burde straffes for min handling mens de kigger på. Du kalder mig tilbage og siger at jeg har ydmyget dig overfor dine gæster, og så spørger du din side mand om hvilken straf han syntes jeg skal have? Han svarer, at han burde have lov til at lægge mig ind over bordet og give mig et rap i røven med hans livrem, og at jeg både selv skal tage livremmen af ham og give ham den på igen. Du siger at det finder du helt i orden, og sender mig om til ham. Jeg er ikke meget for at få denne straf, men jeg adlyder dig. Tager hans livrem af og giver ham den i hånden, stiller mig så jeg holder fat i bordet. Mærker at han løfter min kjole helt op i ryggen på mig og lader først remmen glide ned over mine baller, så kommer slaget. Jeg lukker øjne og fortrækker ikke en mine. Da han vil give mig et slag til, stopper du ham og siger at du er sikker på at jeg nok skal lystre næste gang. Jeg giver ham livremmen på igen og går ud i køkkenet, hvor jeg finder en isterning, og lader den glide over den røde streg jeg har fået, og bander lidt højt over dig. Jeg er glad for at du ikke kan høre hvad jeg siger.

7 del.
Begynder at anrette hovedretten, da du ringer med klokken. Jeg skynder mig ind til dig, og får at vide at jeg skal skænke noget rødvin op, inden jeg serverer og tager tallerknerne og bestikket med ud. Jeg henter rødvinen og skænker først op til dig, går derefter rundt til dine gæster. Da jeg kommer ned til ham der sidder overfor dig trækker han mig ned så jeg kan sidde på hans skød imens jeg skænker vin. Da jeg vil rejse mig holder han mig fast og begynder at kysse mig ned at halsen og lade sine hænder glide op under min kjole. Han beder mig sprede benene så han kan mærke om jeg er våd. Jeg spreder benene og han lader en fingre glide op. hvorefter han sender dig et smil og nikker. Derefter får jeg lov til at rejse mig og gøre mit arbejde færdig. Ud af øjenkrogen ser jeg han slikker sin fingre ren, og siger at jeg smager dejligt. Tager tallerknerne og bærer dem ud i køkkenet. Tager et fad og henter bestikket. I køkkenet gør jeg det sidste klar og sætter det på serveringsvognen. Kører vognen ind til jer og begynder at servere kartoflerne. En af dine herrer lader en kartoffel falde på gulvet, og du forlanger straks at jeg skal samle den op, hvorefter jeg siger til dig at det må vente til jeg har serveret kartofler for alle. Du siger ingenting, men kigger bare på mig. Da jeg er færdig med kartoflerne, kravler jeg på alle 4 ind under bordet og henter kartoflen. Derefter serverer jeg kødet og sovsen. Du kalder mig hen til dig, og jeg er noget overrasket over den pæne tone du bruger. Siger til mig at jeg skal sætte mig på dit ben, hvilket jeg gør. Så trækker du mig hårdt i håret, ser bestemt på mig, og siger om jeg samler sammen til en hård straf senere på aften, hvortil at jeg svarer nej, så siger du, at jeg så vist heller må til at tage mig meget sammen.

8 del.
Står i køkkenet og er ved at skylle af, da en af dine herrer kommer derud. Han kommer hen og stiller sig bag mig og trækker mig ind til sig, så jeg kan mærke hans bule i bukserne. Han siger at det er min skyld,  og at jeg nu har til opgave at hjælpe ham af med den igen. Jeg spørger ham hvordan han ønsker det, og han siger, at jeg bare skal blive stående og så sprede benene, så skal han nok klare resten. Ud af øjenkrogen får jeg øje på pisken som du har glemt i køkkenet, og tænker at det nok er bedst at lystre, da jeg ikke ved hvad han kan finde på, hvis han får øje på den. Så jeg spreder benene, og mærker at han støder sin pik op i min fisse i et hug. Da han rammer bunden går der en smerte igennem min krop, men jeg siger ingenting, og han begynder at kneppe mig hurtigt og hårdt. Lige inden han kommer, kommer du ud i køkkenet for at se hvad der sker, og du smiler tilfreds da du ser synet. Inden du går ind siger du til din gæst at han lige skal tage pisken med ind til dig, når han er færdig. Da han er kommet og har forladt køkkenet går jeg ud på badeværelset og vasker mig, da jeg ikke vil have hans safter til at løbe ned af benene på mig. Imens jeg er ved at vaske mig ringer du med klokken. men jeg skal lige være færdig inden jeg går ind til dig. Da jeg kommer ind får jeg besked om at skænke mere vin. Du følger med mig ud i køkkenet og presser mig ind over køkkenbordet, hiver op i min kjole og tager en ske, giver mig 10 slag i røven og siger, at det ikke er meningen at du skal sidde og vente på at jeg får tid til at komme, når du har ringet. Bagefter siger du at jeg skal se og blive færdig med opvasken, for det varer ikke længe før end at I skal have hovedretten ind igen.

08-2001