LÆSERNES EGNE NOVELLER

BossensQ©

Selskab2

9 del.
Du forlader køkkenet og jeg får travlt med at skylle af og sætte i opvaskemaskinen. Så ringer du, og jeg skynder mig at anbringe maden på vognen og kører ind til jer. Tager fadet og starter med at servere for dig, og ser at du har pisken til at ligge under dit ene ben. Kigger på dig og sender dig et frækt smil. Serverer for dine gæster, og da jeg serverer for den sidste og har stillet fadene fra mig, trækker ham jeg har serveret sidst for mig hen til sig. Han siger til mig at jeg skal kravle ind under bordet og slikke ham. Jeg nægter og han rykker stolen ud trækker mig ned over hans knæ og tager hans ske og slår mig i røven 15 gange, hvorefter han skubber mig ned på gulvet og siger kom så i gang tøs. Jeg kravler lidt længere ind under bordet og han trækker stolen ind. Jeg lyner ned og hiver hans pik frem. Først lader jeg min tunge lege hen over hovedet og lukker læberne om hovedet og suger hans pik ind i munden, men jeg kan ikke have det hele så jeg tager fat med hånden og begynder at slikke og kneppe ham med munden og hånden. Han tager en hånd ned og holder mig i håret og trykker mig hårdt ned over hans pik, til han kommer. Hans varme safter fylder min mund, han holder stadig mit hoved ned over hans pik, så jeg er nødt til at sluge hans safter og slikke ham ren. Da jeg er færdig lukker jeg igen for hans bukser og han rykker stolen ud så jeg kan komme op. Du giver mig ordre på at skænke mere rødvin og så blive færdig med mit arbejde, inden jeg skal ind og rydde ud. Da jeg kommer ud i køkkenet igen, finder jeg min tandbørste og børster mine tænder, så jeg får en god smag i munden igen. Får tømt opvaskemaskinen og begynder at finde cigarer og cigaretter frem og lægger dem på et fad, så de er klar til at blive båret ind, når du ringer.

10 del.
Du ringer med klokken, og jeg skynder mig ind til dig. Du siger at en af dine gæster gerne vil hjælpes ud på wc’et. Jeg går over til herren og følger ham ud. Da vi kommer derud skal jeg finde hans pik frem og holde den mens han tisser, derefter skal jeg tørre den. Og så siger han at jeg skal trække hans bukser ned, derefter sætter han sig på wc’et og vil have at jeg skal ride ham. Jeg gør som han siger og vender ryggen til ham. tager fat om hans pik og lader den først glide lidt frem og tilbage over læberne, derefter sænker jeg mig langsomt ned over hans pik, læner mig lidt frem så han kan se hans pik glide ud og ind af min fisse. Kan høre at det ophidser ham meget at se på det, så det varer ikke længe inden han kommer. Jeg bliver siddende lidt. Han trækker mig tilbage så jeg kan lægge hovedet på hans skuldre. Nu begynder han at lege med mine bryster og den ene hånd finder ned mellem mine ben, hvor han massere min hårde klitoris, skiftevis blidt og hårdt til jeg kommer. Efter at have sundet mig lidt rejser jeg mig og tørrer mig og følger ham ind. Du kigger noget på mig, men jeg spørger bare om der er noget mere du ønsker, og da der ikke er det går jeg ud i køkkenet igen. Der går lidt tid, så kommer du ud og spørger om hvad vi har lavet og jeg fortæller dig det, hvortil du siger, om jeg har fået lov til at nyde det og få orgasme? Jeg fortæller dig at det har du ikke sagt noget om, og jeg får nu besked på at det ikke må ske igen, for du skal nok sørge for at jeg får det jeg skal have senere på aftenen.

11 del.
Du ringer efter mig, og jeg tager cigarerne og cigaretterne med ind, da jeg har på fornemmelsen at det er det du ringer efter. Du smiler tilfreds da du ser mig. Jeg stiller fadene på bordet, så I selv kan nå det I ønsker. Du kalder mig hen og spørger om jeg ikke lige kan hente en stol, og finde et rødvinsglas, Jeg gør som du siger, og du spørger til min store overraskelse om jeg ikke vil sidde ved din side lidt og hygge mig. Jeg sætter mig og du skænker rødvin til mig. Du giver mig en seddel hvor på der står at jeg først må læse den når jeg er kommet ud i køkkenet igen. Jeg lægger sedlen ned til mit ene bryst, for så ved jeg jo hvor den er. Jeg sidder og snakker lidt med den anden sidemand jeg har fået. Vi snakker lidt om løst og fast. På et tidspunkt kommer han ind på at han snart skal have fest og spørger om jeg ikke kan komme og serverer for selskabet, hvortil at jeg siger at det skal han snakke med dig om. Han siger at du da ikke behøver at vide noget, for du skal ikke med den dag, da det nærmest er en familiefest? Jeg fortæller ham, at det er dig der bestemmer i aften, så derfor er han nødt til at spørge dig, hvor til han svarer at det også kan vente. Nu siger du til mig, at jeg godt kan rejse mig, og gøre klar til desserten, og komme ind med den. Jeg går ud i køkkenet og anretter desserten på tallerknerne og stiller den på vognen. I skal have frugter med is og chokoladesovs.

12 del.
Kommer ind med desserten og serverer den. Du spørger om jeg har læst brevet, men det har jeg ikke fået gjort endnu, så jeg lover dig at jeg nok skal gøre det lige så snart jeg kommer der ud igen. Da jeg kommer ud i køkkenet, tager jeg brevet frem og læser at du ønsker at gæster skal gå hjem efter kaffen, derefter skal jeg gøre færdig. Når jeg er færdig skal jeg stille inde i stuen efter at jeg har været i bad og klædt mig om. Du har skrevet at der hænger en kjole i skabet som jeg skal tage på og så skal jeg sminke mig pænt. Mere står der ikke i brevet, og jeg er nu noget nysgerrig for at vide hvad du så har i tankerne. Du ringer med klokken og jeg skynder mig ind til dig. En af dine gæster vil gerne have en portion mere, så jeg går ud og laver en til ham og kommer ind med den. Derefter serverer jeg mere sherry, og spørger om der er andet du ønsker jeg skal gøre. Ja, du siger at jeg skal sætte frem til kaffe inde i stuen ved siden af, og stille lidt frem i baren. Jeg går ud i køkkenet og begynder at lave kaffe, finder småkager og chokolade frem, kører det ind i stuen på vognen. Da jeg kommer derind, står der en at dine herrer og venter på mig. Han siger at jeg skal komme hen til ham. Derefter får jeg besked på at lægge mig på ryggen på sofabordet, for nu vil han lege lidt med mig. Jeg lægger mig på bordet med fødderne støttende til bordkanten. Han sætter sig på knæ mellem mine ben. Hans hænder glider op over min mave og op til mine bryster. og ned langs siden. Han beder mig løfte ryggen lidt og hans hænder løsner mit forklæde, som han smider over på sofaen, derefter begynder han at knappe kjolen op så han nemmere kan lege med mine bryster. Jeg siger til ham at jeg ikke har så lang tid, og at han gerne må skynde sig, da jeg skal være færdig til I kommer ind med kaffen, først kigger han på mig, derefter smiler han og drejer hovedet......ups, jeg havde ikke hørt at du var kommet ind.

13 del.
Du kigger strengt på mig, og siger at jeg bare skal gøre som der bliver sagt, og at min straf vil jeg få senere..
Jeg bliver liggende, og nyder at han kæler for mig, du bliver stående og kigger på. Din gæsts hoved finder vej ned mellem mine ben og han begynder at slikke mig, mens hans hænder leger med mine bryster. Uhmmm, sikke en dejlig tunge han har, han forstår virkelig at bruge den. Først slikker han mig omkring læberne og klitoris, så skiller hans tunge mine læber ad, og han lader tungen glide ind i mit varme våde hul. Han trækker tungen ud igen og lader den finde vej ned til mit bagerste hul, hvor han slikker mig og langsomt presser tungen ind. Uhmmm, hvor det ophidser mig, og jeg har helt glemt at du står der. Du kommer hen til bordet sætter dig ned ved siden af mig, og hvisker mig i øret, at jeg skal huske på at jeg ikke må få orgasme. Kigger surt på dig, da det var tæt på. Du sender mig bare et bredt smil. Din gæst stopper med at slikke mig og siger at jeg skal stille mig ind over armlænet på sofaen. Jeg gør som han siger. Han stiller sig bag mig, og jeg mærker nu hvordan han presser sin pik op i mit bagerste hul. Du kommer over og sætter dig i sofaen, og siger at jeg lige så godt kan lave noget fornuftig med min mund imens, så du lyner ned i dine bukser og tager din pik frem. Tager mig i håret og trækker mit hoved op, presser hårdt din pik ind i min mund og begynder at kneppe mig der. Hvor bliver jeg tændt af at have 2 mænd på engang, men jeg er nødt til at styre mig, så jeg ikke kommer, Jeg kan høre på jer at I er tæt på at komme og din gæst trækker dig ud af mig kommer om til min mund. Du trækker dig ud og siger, at jeg skal sluge hans safter først. Rækker min tunge frem og lader ham sprøjte mig helt ned i halsen. Bagefter er du klar til at komme med dine safter. Jeg samler safterne i munden og sluger dem på een gang. Rejser mig og klæder mig på igen, gør det sidste færdig, og henter kaffen til jer.

14 del.
Jeg går ind i spisestuen og begynder at rydde af og sætte tingene i opvaskemaskinen. Så er der kun fra kaffen når gæsterne går hjem. Imens jeg er ved at tage dugen af bordet komme en af gæsterne ind og spørger om jeg ikke er ved at være lidt træt, hvortil jeg svarer nej. Han spørger pænt om jeg ikke har lyst til at give ham en tur også inden han skal hjem, og jeg siger at det vil jeg gerne, og hvad han kunne tænke sig. Jaaaaa, han har et ønske, som hans kone ikke vil opfylde for ham og det er at få lov til at prøve at kneppe en kvinde i det bagerste hul. Jeg siger at det vil jeg da gerne hjælpe ham med. Han fortæller mig at han ikke ved hvordan man gør, så jeg lover at vise ham hvordan han skal varme en kvinde op til det. Jeg lyner hans bukser ned og knapper op, så bukserne falder til jorden, derefter ryger trusserne og jeg siger til ham at han skal tage sin pik i hånden og gøre den stiv mens han kigger på hvad jeg gør. Jeg stiller mig op ad bordet og slikker på en af min fingre, vender mig om og spreder mine baller. Først lader jeg fingeren lege lidt rundt om hullet, så stikker jeg fingeren op i fissen for at få nogle safter på, presser langsomt fingeren op i det bagerst hul til den er helt oppe, så begynder jeg at finger kneppe mig selv, efter et stykke tid presser jeg endnu en finger op til jeg kan mærke at pladsen er så meget udvidet at han kan være der, Jeg kalder ham hen, og siger at han skal placere sin pik ved hullet og så langsomt presse sig ind. Da han er kommet helt op, spørger han om det ikke gør ondt. Jeg siger nej, ikke hvis du gør som jeg lige har vist dig, næste gang du vil prøve. Derefter går han i gang med at kneppe mig. Han sætter hurtig farten op, og jeg kan høre på ham at det tænder ham meget at få lov til at prøve, så der går ikke længe før end at han kommer. Han trækker sig langsomt ud, og fortæller mig, at det i hvert til fald ikke er sidste gang han skal prøve det. Han går tilbage til jer og jeg forsætter med mit arbejde.

15 del.
Jeg forsætter med mit arbejde i køkkenet, og får det hele stillet på plads, inden du ringer med klokken. Nu vil du have mig til at hjælpe dine gæster jakkerne på og følge med ud til deres biler. Jeg gør pænt som du siger, og hver gang en af dem har sat sig ind i bilen, vil de have et farvel kys, og hver gang jeg bukker mig kan du stå og se på min røv. Ham der gerne vil have mig til at servere for ham en dag når han skal holde selskab, holder mig i armen og spørger om han ikke kan få mit telefon nummer hvortil jeg svarer ham at det skal han ordne med dig. Han spørger mig om du da er min Boss, og det eneste jeg kan svare til det er JA. Så slipper han mig og siger, at så skal han nok lige snakke med dig om den sag. Jeg tænker "gad li´ og vide om du kunne finde på at gøre det mod mig"? Da jeg kommer ind igen får jeg besked på at rydde op efter kaffen og derefter gøre som der stod på sedlen, men inden jeg går i gang, vil du gerne lige have at jeg henter et glas cognac til dig. Jeg gør færdig og går i bad, uhm nyder at stå under den varme bruser og glemmer lidt tiden, for pludselig står du i badeværelset og siger at det ikke er meningen at jeg skal stå der hele natten, for jeg har jo en straf som du gerne vil have afregnet inden du går i seng. så jeg skynder mig ud, og får hurtige den lange røde kjole på og lagt nyt sminke, inden jeg går ned til dig. Du har sat to glas frem og siger at jeg skal komme hen og sætte mig i sofaen sammen med dig. Jeg gør som du siger, vi nyder sammen et glas vin, og du begynder at kysse mig og tage kærligt på mig. Kan mærke at jeg bliver helt tændt ved din behandling og ved at det er med at nyde det så længe det varer. Vi drikker ud, og du tager mig i hånden og vi går op oven på. Vi går ind i værelset ved siden af soveværelset. Da du åbner døren får jeg et chok, sikke et legerum du har, tør næsten ikke tænke på hvordan min straf bliver.......*SMF*

16 del.
Uh-ha sikke alt det du har i værelset. Du tager mig i armen og fører mig ind midt i værelset, der hænger en slags sele eller er det en gynge, det kan jeg ikke helt blive enig med mig selv om. Jeg får bud på ikke at røre mig. Du går om bag mig og lyner min kjole ned, lader dine hænder glide ned over min hals og skulder, så jeg kommer til at slappe helt af. Dine hænder glider ind under kjolen og skubber ærmerne af så kjolen falder til gulvet. Dine hænder glider op igen, og ned over ryggen, lukker bh’en op og lader den også falde. Jeg mærker dine hænder glide ned til mine trusser, og ned til mine baller, du hvisker mig i øret at jeg skal læne mig frem, så min røv kan komme til at stritte lidt, Jeg gør som du siger, for det er vist ikke lige tidspunktet hvor jeg skal sige dig imod. Jeg står med let spredte ben og din ene hånd glider om foran og kæler for min fisse. Du flytter dig lidt til siden og inden jeg ved af det får jeg en hård røvfuld, der får mig til at sige av. Så kæler du lidt for mine baller igen og lidt efter får jeg en til. Du siger at jeg skal rejse mig op igen, nu tager du trusserne af mig, og strømperne ryger også. Du fører mig hen til det der ligner en gynge som hænger ned fra loftet, da du vil tage mine arme og spænde dem fast Jeg gør lidt modstand, for jeg kunne ikke tænke mig at komme op og hænge i den. Efter lidt tid har du spændt mig fast og du hiver i nogle af selerne, så jeg kommer op at hænge med maven ned mod gulvet. Du går hen til væggen bag mig og henter et eller andet, du lader det langsomt glide ned over min ryg og spørg om jeg kan gætte hvad du har fundet. Uhmmmmm, det mærkers som en pisk, men hvilken slags ved jeg ikke. Du griner lidt og fortæller mig at det er en ridepisk og at den er rigtig god.

/red… Tja hvad mon der så sker… skriv til BossensQ og få hende til at skrive fortsættelsen.

08-2001