LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bondagefyren©

Selvbondage - en idé

For at denne seance skal lykkedes, kræves der en smule forberedelse.

Her er hvad du skal gøre:
Du skal iføre dig dine trusser med indbygget dildo, bare for at sætte dig i det rigtige humør.
Ud over trusserne, skal du tage en meget lårkort kjole, et par strømper som sidder fast i en hofteholder (ikke snyde med selv siddende) og man skal kunne ane blondekanten på strømperne. 
Du skal også tage en ¼ skåls BH på, og en halvt gennemsigtig skjortebluse. (du har lov til at tage en jakke på ud over men den skal smides når du er indendørs). Du skal være sikker på, at man kan ane dine bryster igennem skjorten, når den falder rigtigt. 
Derud over tager du selvfølgeligt et par højhælede sko på.

Du skal starte med at tage hen i en trælasthandel, og købe et bræt på ca. 1 meters længde. Hvis du ikke har lim eller tæppetape derhjemme, skal du også købe det og sidst men ikke mindst en krog som du skruer i op i toppen af brættet.

Nu skal du tage hjem, og sørge for at du kan hænge brættet fast et sted på vægen, hvor der er plads foran. Du må evt. bore et par huller og lave nogle raugplugs (hvem kan ikke senere have brug for at få 2 urtepotte planter til at hænge over hinanden (for at kamuflere)??).

Så skal du tage ind til en sex butik (f.eks. Paradis) her skal du købe følgende:

En stor dildo, den skal være så stor som du kan tage den, og den skal være af den smidige type, der har en god bund, formet som et par nosser. (Se evt. det nyeste Ekspres de sidste sider). (Min erfaring er, at hvis man er lidt liderlig mens man køber, kommer man til at købe lidt større end man havde planlagt derfor skal du handle med trusserne på *SF*). Du skal også købe et par bryst klemmer, med små vægte i. (Hvis du ikke er vandt til vægte, så køb dem små). Der skal bare være en ca. 20 cm. Kæde i dem.

Jeg er sikker på at manden bag disken kan huske dig fra sidst, og hvis du ser efter, smiler han nok lidt skælmsk til dig.

Du skal nu tage hjem. På vejen hjem, skal du stoppe ved en cafe, hvor du skal gå ind, du skal sætte dig op på en barstol, bestille en lille drink som du skal sidde og nyde. Du kan evt. sætte dig på en måde, så man kan se hele blondekanten og et stykke med bart.

Mens du sidder der, kan du jo lægge mærke til hvor mange mænd, der kigger langt efter dig, og hvor mange piger får citron mund (det hedder sig at du ligner en mær men de er bare misundelige over dit mod). Hvis du er frisk, kan du bare skrive, hvornår du er på hvilken cafe, så skal jeg nok komme og se på dig, uden at forvente at komme med videre.

Når du har drukket din drink, går du ud på toilettet, her tager du din buttplug frem, indsætter den, og forlader stedet.
Du tager nu hjem. (Hvilken tur du kan få hjem *S*).

Når du kommer hjem, tager du den dildo som du har købt frem, du tager de sko på, som du forventer at have på under resten af seancen.

Nu skal der laves noget forberedelses arbejde, derfor beholdes alt tøjet på.

Du skal nu tage mål, og sætte dildoen op på brættet, enten med tæppe tape eller med lim. Dildoen skal sidde så du kan bakke ind på den. Der skal også skrues en krog ind i hver side, lige ved siden af dildoen.

Nu skal du lægge alle de ting frem, som du skal bruge senere. Det du skal bruge er : Halsbånd, maske med gag, Håndledsmanchetter, Reb.

Alt hvad der skal sættes fast, gør det med karabin hager, de kan købes hos bådudstyrs forretninger og gør livet meget nemmere.

Du skal starte med at hænge et par håndleds manchetter op i krogen på brættet, og afpasse afstanden til at du kan bakke ind på dildoen, og stå bøjet i en 90 grader vinkel.
Skal tage et stykke reb, og sætte hver ende af det fast i krogende ved siden af dildoen, det skal nu afpasses, så du ikke kan komme langt nok ud, til at den glider af (du vil jo ikke forstyrres mens du leger vel??).

Så skal du tage en gag på, af den type, som går hele vejen omkring hovedet. Nu skal du lave et stykke reb, som du sætter mellem gag'en og krogen, og som passer med at du skal bukke hovedet bagud, når du er fremme på dildoen.

Sidst men ikke mindst, skal du tage halsbåndet på, og forsøge at lave et stykke reb, der kan holde dig nede i 90 grader, rebet skal gå ned til dine sko.

Herfra er det hele meget simpelt, du smider alt tøjet du har på, undtagen strømper, hofteholder og sko. Trussen skal også af, og buttpluggen er frivillig.

Du ifører dig en lille vibrator, som skal sidde lige over klitoris (der er mange forskellige modeller).

Du tager halsbåndet på, du tager masken med en gag på, du bakker helt ind på dildoen, og tager rebet der hænger i krogene ved siden af, kører det rundt om lårene (så kan den ikke glide ud).

Nu tager du, og binder dine ben stramt sammen, så du står og balancerer.

Du skal nu gøre rebet ved manchetten fast til masken. Dernæst bukker du dig ned, og gør rebet ved fødderne fast til halsbåndet.

Du er nu kun i stand til at stå bukket i en 90 graders vinkel.

Du tager dine nyerhvervede brystklemmer, med vægte og sætter en fast til hver brystvorte. Argh.. det gør ondt, men efter et øjeblik bliver smerten til lyst.

Nu er der kun tilbage at tænde for vibratoren på en lav fart, det må ikke være nok til at du kan komme.

Til aller sidst, stikker du hænderne ind i håndleds manchetterne (de skal være så løse at du selv kan komme fri HUSK DET !!!).

STATUS:

Som det ser ud nu, står du i en 90 graders vinkel, du er blevet gejlet op. Du er ude af stand til at rejse dig op og har selv valgt din tilstand. Dine ben er bundet stramt sammen og dine arme er hævet omme på ryggen. Hvis du vil have forløsning, har du kun 1 mulighed, at bevæge dig frem og tilbage på dildoen.

Hver gang du lader den glide ud af dig, føles det som om at nogen trækker dig bestemt i håret, og du bliver nødt til at lægge hovedet bagud.

Ud over at selve ind- og ud bevægelsen får lodderne i brysterne til at komme i svingninger, får dine bevægelser med hovedet lodderne til at svinge yderligere.

Herfra er der dårlige odds for at du kan holde dig særligt længe, og da du kommer, ryster din krop, og lodderne trækker ekstra meget i dine brystvorter.

Hvis du tror at du kan skrige din orgasme ud, tror du forkert, for din ballgag, sørger for at du ikke kan skrige, højst bide hårdt sammen i den.

Håber du får nogle fornøjelige timer på denne måde !!!!