LÆSERNES EGNE NOVELLER

K.C.S©

Sex på jobbet

Det startede allerede den første dag. Jeg havde fået et ferievikariat i et mindre transport firma. Jeg skulle sidde på kontoret og svare på telefonen, dirigere nogle lastbiler, fakturere osv. Kontoret bestod af  et rum, hvor der var 3 skriveborde, et lille tekøkken, og et toilet. På kontoret arbejdede 2 fyre, Jens og Peter, Begge omkring 30 år, og begge pæne fyre. Jeg selv er lige fyldt fyrre, jeg er slank, og forsøger at holde mig i form. På arbejde har jeg tillagt mig et businesslook; Stram  mørk nederdel, lys skjorte, mørke strømper, og et par elegante sorte sko, med en lille hæl.

Der var en god tone på kontoret, og man kunne nemt høre når det var en af chaufførerne som snakkede med enten Jens eller Peter. Deres emner var ikke altid lige seriøse, og ofte under bæltestedet. Jeg nød det lidt, da de sidste mange vikariater jeg havde været på, havde været på revisionskontorer eller advokatkontorer.

Jens og Peter havde tydeligvis kendt hinanden længe. Onsdag morgen kom Peter en halv time for sent, og Jens’s første kommentar var om Lise nu ville have morgensex igen. Peters svar overraskede mig en del; Ja, men hun blev sur da jeg ville bolle hende i røven – hvordan fanden overtaler jeg hende til det? Jens grinede og svarede at det kunne være at vikaren kunne komme med en god idé. De kiggede begge spørgende på mig, og da det begyndte at være pinligt stille forsøgte jeg at svare sagligt; For det første er analsex ikke noget der lige skal prøves under en morgenquickie. Der skal varmes godt op, med massage, olie og god tid. –Og for det andet? - spurgte Peter. Tja, hvis ikke du har prøvet det, og så gerne vil, kunne du jo spørge Jens om han vil ligge røv til. Vi grinte alle tre, og heldigvis ringede telefonen.

De næste dage blev tonen endnu grovere, og en del af snakken handlede om Peters mislykkedes forsøg på at prøve analsex med sin kone. Jens og jeg grinede af ham, og på et tidspunkt kom jeg til at sige at jeg var ved at have ondt af ham.

Senere den dag, sad Peter igen og brokkede sig over konens manglende lyst til det anale, da han pludselig spurgte mig om jeg havde prøvet det. Jeg blev lidt konfus over spørgsmålet, men svarede ærligt at det havde jeg da. Peter fulgte op med et spørgsmål om jeg kunne lide det. Igen svarede jeg ham ærligt, at jeg elskede det. Snakken blev ved det den dag, og om aftenen da min mand og jeg var gået i seng, briefede jeg ham om situationen. Vi grinede begge en del af det, men pludselig foreslog min mand at jeg skulle tilbyde Peter at lægge røv til. Jeg afslog blankt, men de næste dage på arbejdet farede tanken rundt i hovedet på mig, og ophidsede mig en del.

I weekenden snakkede min mand en del om sit forslag. Han spurgte til hvad der var sagt på jobbet, og blev ved med at drille mig med at jeg nok ikke turde. Mandag morgen da jeg gjorde mig færdig til at tage på arbejde foreslog min mand mig, at jeg skulle droppe trusserne, og i stedet for den hvide bh, tage en sort med halve skåle på. Den sorte bh sås tydelig igennem den tynde hvide skjorte.

På arbejdet havde jeg svært ved at koncentrere mig, og det blev ikke bedre da Jens begyndte at spørge Peter ud om hvor vidt det var lykkedes at prøve bagdøren. Peter måtte skuffende fortælle at Lise havde bedt ham stoppe med at plage. Så må du jo se om du kan finde et andet offer, røg det ud af mig. Peter kiggede på mig et par sekunder, og spurgte så; Vil du? Jeg kiggede lidt på ham, så over på Jens som så lige så spændt ud, tilbage på Peter, og svarede så; Tja, hvorfor ikke, jeg har sgu efterhånden helt ondt af dig.

Nu tog snakken fat. Peter trak i land, han troede vist ikke jeg mente det. Jens opmuntrede Peter med ”ingen får det at vide” osv. Jeg grinede bare af dem, og lod Peter stege lidt i uvisheden om hvorvidt jeg mente mit svar. Da vi havde fået frokost, gik jeg ud på toilettet, og vaskede min bagdel grundigt – nu måtte det bære eller briste. Da jeg kom tilbage, fandt jeg et kondom i min taske og smed det på Peters bord. Derefter trak jeg min nederdel op om livet, og lænede mig ind over mit skrivebord. Jens og Peter havde nu frit udsyn til min glatbarberede fisse, og ikke mindst min brune stjerne.

Jeg kiggede ikke på dem, men blev bare stående og vrikkede lidt med røven. Jeg kunne høre Jens skynde på Peter, og pludselig mærkede jeg et par hænder på mine balder. Jeg struttede lidt mere med numsen, og pludselig gik der et lyn igennem min krop. Peter havde sat sig på hug bag mig, og slikkede nu min fisse. Han startede med min klitoris, men lod hurtigt tungen glide op mellem skamlæberne, og op til min stjerne. Han lod tungen glide indenfor et par gange, og derefter ned på mine skamlæber igen. Det var en skøn fornemmelse, men nu ville jeg mærke hans pik, så jeg kommanderede ham med et ”knep mig nu”. Han slap mig, og jeg fornemmede at han satte kondomet på. Denne gang tog han fat om mine hofter, og styrede først sin pik ind i min fisse. Hans pik var stor, og jeg forstod nu bedre hans kones betænkeligheder. Efter 10-15 stik i min fisse, trak han den ud, og stødte den imod mit røvhul. Han trykkede hårdt, og efter kort tid gav min ringmuskel efter. Min røv er vant til at blive fyldt på den måde, så der gik ikke lang tid før han begyndte at kneppe mig.

Telefonen ringede, og jeg kunne høre at Jens tog den. Jeg kunne høre han svarede, og pludselig spurgte han om jeg ville snakke med min mand nu. Jeg bad ham stille ham om, og inden jeg tog headsættet på, sagde jeg til Peter at han skulle fortsætte. Jeg tog telefonen, og min mand spurgte hvordan det gik. Jeg svarede at det gik fint, Peter er ved at røvpule mig, og han har den skønneste pik jeg længe har prøvet. Vi småsnakkede lidt, men da min orgasme begyndte at banke på, lod jeg ham bare lytte, Midt i at jeg kom med et brag, gik den også på Peter, og efter nogle få langsomme stød, trak han sig langsomt ud. Jeg fortalte min mand om situationen, og min mand kommanderede mig ned på knæ for at ”gøre rent” efter mig. Jeg satte mig, og trak Peter hen til mig. Jeg trak kondomet af, og tog den slappe pik i munden. Den var stadig rimelig stor, selv i slap tilstand. Da den var helt ren, slap jeg den og sagde pænt tak til Peter. Min mand som stadig var i røret befalede mig at jeg ikke måtte trække min nederdel på plads, men skulle lade den sidde om taljen indtil jeg fik fyraften. Vi sagde pænt farvel, og da jeg afbrød forbindelsen, ringede min telefon straks igen. Denne gang var det en chauffør. Jeg lod nederdelen sidde som jeg havde fået besked på, og hele eftermiddagen var jeg jævnligt oppe og hente kaffe. Jeg nød fyrenes blikke på hhv. min fisse og røv. Ingen af os kommenterede Peter og min kneppetur, før lige før fyraften, hvor jeg var gået hen efter nogle udskrifter i printeren, og Peter var på vej tilbage til sit skrivebord med en kop kaffe. Da han gik forbi mig gav han min ene balle et klem, imens han hviskede ”tusind tak”.

 

Resten af min vikarperiode i firmaet, gik med meget snak om sex. På trods af dette, blev Peter og min kneppetur aldrig kommenteret. Vi havde det bare sjovt på kontoret.

 

Kommentarer kan sendes til k.c.s@ofir.dk