LÆSERNES EGNE NOVELLER

Liz©

Sex på værkstedet

 

Klokken var 16.30 og min søn og jeg stod foran døren ind til værkstedet. Han havde søgt ind som arbejdsdreng og nu ville man gerne lige snakke med ham inden han skulle starte.

 

Jeg er alenemor og har brug for al den hjælp jeg kan få, det er jo ret dyrt at have en teenager i huset. Derfor havde Mark selv tilbudt at han kunne finde sig et ”efter skoletids arbejde”. Lommepengene ryger jo hurtigt hos de unge, og hans beslutning passede mig godt. 

Egentlig syntes jeg godt at Mark selv kunne have gået hen til den samtale på værkstedet, men han var usikker på om han kunne finde ud af det med tiderne han skulle møde på, og hvad med frikort og al det der, så jeg havde bøjet mig for hans ønske og nu stod vi der.

- Er du klar? Jeg kiggede på min søn, der nikkede.

I det samme gik døren op og alle mekanikere væltede ud, der var fyraften.

 

Da alle var kommet ud, gik vi ind i værkstedet.

- Du må være Mark, lød en behagelig stemme. Værkføreren skridtede hen imod os, - og du har taget din storesøster med kan jeg se!

- Nej, det er min mor, svarede Mark.

Værkføreren kiggede på mig med et varmt smil i øjnene.

- Jamen, det er også helt i orden. Lad os starte med en rundvisning.

Den næste halve time var vi rundt og se værkstedets faciliteter, og Mark bekræftede efterfølgende at han synes alt var okay. Løn, arbejdstøj og arbejdstider blev aftalt, hvorefter værkføreren bød på en kop kaffe.

- Mor, jeg har en aftale på tennisbanen med Paul klokken halv seks? Mark kiggede spørgende på mig om det var i orden han gik i stedet for at blive og drikke kaffe.

- Helt i orden Mark, så drikker jeg bare en kop kaffe med din mor, vi ses på mandag.

Marks hånd fløj op til et drilsk honnør, og med et ”Javel” smuttede han ud af døren.

 

- Fin knægt du har der, ham skal vi nok få en håndværker ud af.

- Ja, svarede jeg, og vidste ikke rigtig hvad jeg eller skulle sige.

- Du er alene med ham? Værkføreren kiggede spørgende på mig.

- Ja, jeg.., jeg kiggede ned, det var stadig svært for mig at snakke om Eriks pludselige forsvinden for 3 år siden.

- Undskyld, jeg skulle ikke have spurgt. Undskyldende lagde han en hånd på mit knæ og gav mig et trøstende klem. Men det afstedkom den modsatte effekt. Ingen mand havde rørt mig i de tre år. Jeg begyndte at ryste over hele kroppen ved hans berøring, jeg følte hvordan mine brystvorter stivnede.

Hastigt fjernede han hånden igen med et forvirret udtryk i øjnene.

- Vi må hellere få udfyldt papirerne om Marks ansættelse til kontoret. Man kunne tydeligt høre hans forvirring i stemmen. – Hvis du lige vil udfylde her!

Vi sad side om side og jeg var hans nærhed bevist hele tiden. Da jeg tog kuglepennen strejfede jeg hans hånd og jeg havde det som havde jeg fået et elektrisk stød.

- Jeg…

Jeg drejede hovedet og kiggede på Nils som værkføreren havde præsenteret sig som, … 

- Jeg…

Jeg mødte hans blik og så ømheden og varmen i hans øjne. Det var som kunne jeg slet ikke løsrive mig fra disse øjne, som magnetiske poler stirrede vi på hinanden. Som i trance nærmede mit ansigt hans, eller var det hans som nærmede sig mit? Vore læber mødtes, forsigtigt, undersøgende. Hans læber slap mine, hovedet blev ligesom trukket lidt tilbage. Med et sæt rejste han sig, trak mig op fra stolen, han trak mig ind til sig og hans læber begyndte at sende en regnbyge af små kys ned over mit ansigt.

Grådigt slikkede jeg hans kærtegn i mig. Pludselig mærkede hvordan jeg atter begyndte at føle mig som kvinde, en kvinde der i den grad trængte til ømhed, kærtegn, sex…  SEX… jeg rev mig løs fra Nils. 

- Nej, jeg..  Men Nils kiggede på mig og sagde, - Hvor er du smuk Marianne. Nils kyssede mig igen. Det var som mine arme helt af sig selv kravlede om bag hans nakke og holdt ham fast. Hans hænder gled ned over min krop, ned over lænden, ballernes runding.

Jeg ved ikke hvad der gik af mig i det øjeblik. Jeg begyndte at knappe min crepe skjortebluse op, og Nils stod som paralyseret og nød min blottelse. Da jeg lod min bh falde, strittede mine brystvorter så ingen kunne være i tvivl om at jeg var en lidenskabelig hungrende kvinde. Jeg mærkede en følelse i skridtet jeg ikke havde følte længe, følelsen af safter der gjorde mine trusser våde.

Nils faldt på knæ og lod tungen lege med de stive brystvorter. Jeg mærkede en hånd under nederdelen. En hånd der søgende gled op hvor mine lår smeltede sammen. Ubevidst, eller var det bevist, spredte jeg benene så han bedre kunne komme til. Jeg mærkede hvordan hans varme fingre søgende gled op ad mit underlår. Da de ramte trussekanten, skubbede fingrene den til side og et stort gisp undslap mig da han strejfede mine skamlæber. Søgende gled de videre. Ja egentlig kunne de bare finde kilden hvorfra jeg lækkede mine lidenskabelige væsker. Mine skamlæber gled til side og tillod 2 fingre at glide indenfor.

Jeg huggede underlivet frem mod ham og fik som belønning et lille kys på mit bryst. Benene rystede under mig og det summede i hele min krop.

Blidt skubbede han mig hen mod sit skrivebord og bad mig lægge mig ned på det.

Han løftede mine ankler op over sine skuldre og snart mærkede jeg en blød varm tunge cirkle rundt.

- Åhhh ja, stønnede jeg.

Tungen legede med skamlæberne, med klitten, med indgangen. Hver gang jeg havde opbygget lidenskaben og følte orgasmens nærme sig, flyttede han tungen.

- Åhh tag mig, vil du ikke godt, jeg har ikke fået sex i 3 år. Jeg ved ikke hvorfor jeg sagde det til ham, men jo, jeg ville at han skulle vide at dette var noget helt særligt og at jeg ikke var en billig kvinde der smed benene op på ethvert skrivebord for at få et job til sønnen.

Nils rettede sig op, jeg hørte lyden af et kondom der blev rullet på og snart efter følte jeg hvordan spidsen af hans lem legede rundt ved min åbning.

- Åhh kom nu, tag mig nu, stønnede jeg. Og i det samme pressede han sig op i mig. Min hjerne eksploderede i det samme som i kaskader af stjernelys på himlen. 

Nils fortalte mig efterfølgende at jeg havde råbt og stønnet i flere minutter mens min krop havde rystet i kramper.

Med et fast tag i mine hofter mærkede jeg nu hvordan han først blidt senere fast og bestemt tog mig i besiddelse for første gang. Når han ville have mig med tog han mig hårdt i flere sekunder for dernæst at trække pinen ud, for atter at sætte tempo på. Til sidst nærmest løb safterne ud af mig og jeg råbte at han skulle tage mig hårdt NU. Jeg mere hørte end mærkede hans udløsning. Jeg hørte hans hæse brøl, kroppens klasken mod min, hans kugler der ramte min anus og så gik jeg ud i det sorte nydelseshimmerrige.

 

Det var to lidt generte mennesker der lidt efter lidt kom til sig selv.

- Marianne, jeg ved ikke… du skal, nej, du må ikke tro at det her er noget jeg praktiserer, det er faktisk aldrig sket før.

Jeg kyssede Nils, mærkede hans usikkerhed og vidste han talte sandt.

 

Nils inviterede mig ud og spise den kommende fredag og jeg tog med glæde imod han tilbud, spændt på hvad det kunne bringe med sig.

 

Denne jobsamtale gav ikke blot min søn et job, det gav ham også en stedfar og en ven for livet.

Marianne