LÆSERNES EGNE NOVELLER

Liz©

Sex på værkstedet - del 2

 

Det var et år siden jeg havde mødt Nils på værkstedet. Vi var ret hurtigt flyttet sammen og vores forhold blev bare bedre og bedre som tiden gik.

 

- Drømmer du nogensinde om at prøve to mænd, spurgte Nils mig en dag.

- Det er vel enhver kvindes drøm, svarede jeg uden at tænke over det. Jeg stod midt i at skrælle kartofler. Nils forlod køkkenet og jeg lavede maden færdig og tænkte ikke mere over den udtalelse.

Da jeg kørte Nils på arbejde fredag morgen, gav han mig et knus og spurgte om jeg ville komme og hente ham ved 17 tiden, han havde lige lidt ekstraarbejde der skulle være færdig til weekenden.

 

- Hej skat, jeg er ikke helt færdig. 

Jeg var kommet til aftalt tid ude på værkstedet for at hente Nils. Jeg satte mig ved et af de andre skriveborde mens Nils ordnede det sidste papirarbejde han sad med. Lidt efter lukkede han pc’en og kom hen til mig.

 

- Kom! Nils tog mig i hånden og ført mig ud i en lille kabine på værkstedet. Til min forundring tog han to tæpper og et par remme med. Hvad skulle der ske? Spændt fulgte jeg ham. Han førte mig hen til et monstrum til at hejse biler op på. Bredte tæpperne ud og klædte mig af så jeg stod i hofteholder og selvsiddende strømper. Han bad mig lægge mig ned på midten. Det lignede to Y’er der var sat sammen, det jeg lå på. 

- Vi skal jo ikke have du falder af, vel? hviskede Nils og bandt mig fast til hejseværket. Og der lå jeg så nøgen, klar til ham.

I det samme smækkede en af værkstedsdørene.

- Hej Nils er du her endnu, har du overarbejde?

Jeg hørte en mandestemme, men kunne ikke se personen da jeg lå med ansigtet vendt den anden vej.

- Hold da kæft et skår, hvilke patter og hvilken glat fisse, er hun god til at slikke pik?

Jeg hørte ikke hvad Nils svarede, hørte kun min egen puls der hamrede i mine ører. Nils kom hen til mig, bandt smilende et tørklæde hen over mine øjne så jeg intet kunne se.

Jeg fornemmede lidt efter at der stod en fremmed ved min side. Jeg ville protestere, men mit mod forsvandt, men så mærkede jeg Nils der gav min hånd et beroligende klem. Lidt efter mærkede jeg en varm tunge der spillede hen over mine nu driv våde skamlæber. Jeg stønnede højt, og fik i det samme en stiv pik skubbet ind mellem læberne.

- Slik min pik, og gør det godt, hviskede mekanikeren.

Det var en pik så stor jeg knapt kunne gabe over den, blodårerne trådte mærkbart frem og den dunkede taktfald med hans pulsslag.

Jeg forsøgte at slikke så godt jeg kunne – kunne jo ikke andet. I det samme sugede Nils min klitoris ind mellem læberne og da den ukendte mekaniker i det samme ruskede mine bryster var jeg solgt. Jeg skreg og rystede i kramper da orgasmen gik på mig.

- Nu skal vi have fisse skal vi ikke Nils. Den store mekaniker skrævede over midterstammen på løfteanordningen og skubbede sin store pik ind i min våde grotte. 

Aldrig var jeg blevet spilet så meget ud, det følte som, ja som om, som om jeg blev fistet. Nils pik var mere almindelig af størrelse og da han skubbede den ind mellem mine læber, slikkede jeg den villigt. Men jeg kunne ikke koncentrere mig mærkede kun fissen hvor skeden blev rykket ud og ind sammen med pikken i hans hårde stød.

Jeg mærkede et par grove hænder der masserede mine bryster, mærkede mine vorter blive knebet hårdt og dernæst rusket. Min fisse var i fuld lue, ild, nåle i skøn foreningen med den store dunkende pik fik mig ud over afgrunden og gispende skreg jeg i min forløsning.

Lidt efter fornemmede jeg at de flyttede rundt. Jeg mærkede at Nils løftede min bagdel lidt op. Hans fingre legede rundt omkring min anus og jeg mærkede noget køligt blive smurt på. En finger, åhh og yderligere een finger blev forsigtig presset indenfor. Nils begyndte nu at massere min ringmuskel.

- Gør den stiv tøz, gryntede den anden mekaniker og stak sit halvstive lem ind i min mund.

Det var svært at koncentrere sig om to ting på én gang, men i min bevidsthed mærkede jeg hvordan min ringmuskel langsom begyndte at slappe af, og med et mærkede jeg Nils pulserende pik udvide mig. Jeg udstødte et højt støn i det han trængte helt op i mig.

 

Jeg mærkede en summen og følte at det monstrum jeg var spændt fast på blev sænket et anelse. Den ukendte mekaniker trak sig bort fra mig. Jeg fornemmede lidt rumsteren rundt og lidt efter følte jeg hvordan mekanikeren stod bøjet ind over mig. Atter mærkede jeg hans stive pik udvide min dryppende fisse.

- Rolig, råbte jeg – udvidet som jeg var af store pikke i begge huller.

- Skal du have pik tøz, hva’, flere pikke endda. 

- Åh ja brug mig, brug jeres store pikke og knep min liderlige fisse.

Skiftevis brugte de nu mine huller. 

I dag kan jeg blive helt flov over mit ordvalg, men på det tidspunkt var det eneste jeg sansede, at jeg var til fri afbenyttelse, som jeg lå der fastspændt på et hejseværk til biler, og at to mænd tog hvad de ville have af min krop.

Den ukendte bøjede sig ind over mig og bed mig hårdt i brysterne samtidig med at hans pik gik som et stempel i mig, og da Nils i det samme pumpede sine safter ud i min bagdel, vred hele min krop sig i forløsende orgasmiske kramper. Med tårerne trillende ned af kinder i ekstatisk nydelse hørte jeg i det fjerne den ukendtes brøl, og mærkede hans safter fylde mig som havde man puttet en bruserslange op i mig.

 

- Tak for lån af din villige kone. Mekanikeren slog en skraldende latter op idet han nev mig i brysterne, - bare sig til når hun trænger til håndværkerpik igen, jeg har nok en kammerat der gerne vil med næste gang.

Næste gang… ordene ringede i mine ører, næste gang, hvilken næste gang. Men så hørte jeg døren smække og mærkede Nils der løsnede mig og kærligt tog mig i sine arme. Glemt var ordene, lige til den dag…

 

Fortsættes

Marianne