LÆSERNES EGNE NOVELLER

Stuepigen©
Skovturen

En I et store ejendomskompleks, i en mindre dansk provinsby, boede sidse alene med sine to drenge på 16 og 17 år. Sidse er masochist, single og meget opmærksom på, at hendes drenge ikke fik for meget indblik i hendes "andet" liv. Ikke kun for at beskytte drengene, men fordi sladderen går ekstremt hurtig i sådan en lille by.

Sidse og hendes 2 drenge havde levet et hårdt liv, to gange havde sidse været gift, og to gange var ægteskabet blevet opløst, som følge af vold og druk. Derfor var sidse, nok den sidste, som ville gøre hele verden opmærksom på at hun var masochist. Om aftenen før mødet med sin Herre, havde hun sagt til drengene, at hun blev nødt til at tage noget ekstra arbejde i forretningen om lørdagen, og hun derfor ikke ville være hjemme, når de vågnede, dette accepterede drengene, uden at brokke sig, for så kunne de nemlig indtage deres morgenmad med dyner og hele pivtøjet foran fjernsynet, noget som ellers var forbudt.

Om morgenen stod sidse ligeså stille op, vaskede sig og gjorde sig klar til at tage hjemmefra, drengene sov stadig, nu skulle hun endelige møde sin hemmelige elsker, den stolte og desværre meget gifte mand LaZarus. Hun forlod lejligheden stille og rolig.

sidse havde jo fået besked på at møde lige nedenfor lejligheden, men hun havde været meget træt, da LaZarus ringede kl. 8.34. sidse skulle ellers have ringet kl. 9.03. Men der havde været teenagefest i lejligheden aftenen i forvejen, og sidse havde fundet det nødvendig at konfiskere en halv flaske Hot Peber Turkish Delight, også kaldet "Sort Svin" *fniiiiiiiiis*.

Denne halve flaske stærk vodka, havde sidse drukket, mens hun hyggede sig på OfirChatten, og sidse lavede mange mystiske ting på chatten den aften, og der var kommet nogle suspekte numre på hendes ICQ. (Weird very weird). Blandt andet noget med en pladekontrakt, som i virkeligheden var en fordækt slavindekontrakt, så sidse uden hendes vidende faktisk var ?ejet? af en Dominerende par fra (Tror nok det var Kolding).

På et tidspunkt faldt sidse om på sengen, og glemte derfor at sætte vækkeuret til. (Dette kommer til at koste I know). Underboen var på et tidspunkt oppe i lejligheden og putte drengene. Heldigvis nænnede de ikke at vække sidse, som jo sov de uskyldiges søvn.

Ja, så sidse gik ned til den nærmeste kiosk og ventede og ventede, tømmermændene var lige under overfladen, og lige ovenpå tømmermændene, lå den simrende beruselse. Efter 20 minutter opgav sidse at vente, og gik over på den anden side af vejen.....

Og der kom LaZarus i sin sølvfarvede Bimmer, med navnet Scorekassen. (en bil enhver "rigtig mand drømmer om, men få har)
"Sagde jeg ikke jeg ville hente dig nedenfor lejligheden, tøs", spurgte han og kiggede på den betuttede sidse. sidse undskyldte meget, og sagde "uppppps kan jeg ikke huske noget om, var lidt træt" *smilende og nervøs*.

LaZarus kørte hurtigt ud af byens villakvarter og ud til den nærmeste skov, "Du ved, at vi i dag skal gennem det med lussingen ikke?" sagde han. sidse svarede, at det vidste hun godt, og at hun var klar. Inderst inde var sidse hunderæd for denne grænse, som hun havde ved slag i ansigtet.

Sidse var nemlig 9 måneder før, flygtet fra en voldelig "eksmand", efter at han havde angrebet hende, og givet hende adskillige knytnæveslag i ansigtet.

Sidse og LaZarus, havde brugt mange timer, på at komme ind til kernen i sidses problemer, da de snakkede om grænser og hvorfor sidse var så bange for slag, det havde taget sidse lang tid at acceptere, at denne grænse kunne nedbrydes, hvis hun var klar til at kæmpe, og lade LaZarus være hendes hjælper.

LaZarus lagde beroligende sin hånd på sidses arm, og sagde, "det skal nok gå skat". sidse følte sikkerheden og følelsen af samhørighed strømme fra LaZarus, ja det skulle nok gå. *SSS*

På vej ud til skoven, fik sidse ordre på at lege med sig selv, og vise sin Herre, at hun var klar og våd. Lige inden de kom til skoven, blev hun sendt på tanken efter en film til kameraet. Og det vel at mærke med stramt opbundne bryster under den lette sommerkjole. Sidse gjorde som befalet, men hun turde næsten ikke kikke på den unge mand på tanken, for hun følte hvor meget hendes barm fyldte.

Endelig var de ude ved skoven, hvor Lazarus åbnede døren for sidse, og fæstnede snoren i hendes halskæde, og sammen gik de ind i skoven. sidse kunne igen mærke en nervøs sitren, både af spænding og nervøsitet. De gik langs en mark og gennem et lille krat med tornebuske, og hele tiden var sidse opmærksom på, om der var brændenælder, og det var der heldigvis ikke. Det tegnede til at blive en god dag.

De gik et godt stykke ind i skoven, og fandt et godt sted, mellem nogle høje slanke træer, uden for mange grene. Lazarus beordrede sidse til at stå helt stille, og han blindfoldede hende. LaZarus knappede en for en kjolen op, og kom ind til sidses flotte sammensnørede bryster, sidse havde snøret dem stramt før turen på LaZarus's ordre. Lazarus bed i sidses brystvorter, nulrede dem, og tog sidses under hagen og kælede hende ømt på kinden. Sidse stod helt stille, og nød med enhver fiber i kroppen LaZarus’ berøring.

Sidse brød grædende sammen, der kom ingen lussing, og alle spændingerne i hendes krop fortog sig. Lazarus tog sidse ind til sig, fjernede blindfoldet, og fik hende til at drikke lidt cola. De sad længe på tæppet og holdt tæt om hinanden. Og først da LaZarus følte sidse var klar gik han videre. Da hun var helt rolig fik sidse ordre til at tisse for sin Herre, og sidse kravlede lydigt lidt væk fra tæppet, og nede på alle fire tissede hun for sin Herre.

Da sidse og LaZarus i sin tid begyndte at lege, havde sidse den grænse, at urin ville hun ikke have noget at gøre med. En grænse som nu også var ved at blive nedbrudt.

I mellemtiden havde LaZarus fundet manchetter, reb og silketørklæderne frem. sidse blev igen blindfoldet, og fik manchetterne på håndledene. Rebet spændte LaZarus ud mellem 2 træer og fæstnede til sidses håndled. sidse stod nu uden at kunne bevæge sig ret meget. Lazarus kærtegnede sidses balder og nev og kradsede hende op og ned af ryggen. Lazarus gik lidt væk fra sidse, og straks var sidse på vagt igen og lyttede intens og hendes hjerne kørte på højtryk, var der nogen brændenælder?, sidse kunne nu ikke huske det, for hendes hoved var fyldt med velvære og en indre stemme, som bare råbte på mere.

Pludselig kunne sidse mærke en stikkende gren blive slået hårdt mod hendes balder, Lazarus havde fundet en gren med torne. LaZarus slog flere gang, og sidse gav sig i smerte, men samtidig nød hun den, for hende ukendte smerte. LaZarus forbød hende at græde, og gaggede hende med et af silketørklæderne, sidse bed hårdt sammen om gaggen, og alligevel kom der nogen ikke helt lydløse hulk. Tårerne løb ned af hendes kinder. LaZarus løsnede hendes bånd, og igen trak han sidse ind til sig. Igen brugte de en del tid på at kæle og nusse der på tæppet.

Til sidst tog han sidse med over til træet, hun var stadig blindfoldet, og rebet blev lagt tæt ind til hendes krop og rundt om træet. LaZarus tog vitawrappen frem, og snoede det flere gange rundt om sidses hoved, han sørgede hele tiden for at sidse kunne få luft, han kælede for sidses ansigt, og kørte noget koldt ind og ud af sidses 1.hul. sidse havde ikke nogen ide om hvad det var, kun at det var koldt og temmelig stort. sidse fik lov til at komme, og sidse fik orgasme, og mens orgasmen klingede af, kyssede LaZarus hende på ømt. Pludselig gav han sidse en ordentlig lussing, og for anden gang den dag, brød sidse hulkende sammen, al hendes angst for vold, og for at hun ikke kunne slip væk fra manden som slog, vrimlede gennem hendes hjerne, som et eksprestog, og slog helt benene væk under hende. LaZarus løsnede sin tøs fra træet, og han vuggede hende, som et lille barn, og sammen fandt de helt ind til hinanden der på tæppet, langt inde i den grønne og frodige skov, de lå længe og kælede og sidses kærlighed og respekt for hendes Herre øgedes igen, Han kunne, som ingen læse sidses signaler, og stoppe og samle hende op, når både end fysiske og psykiske smerte slog benene væk under sidse.

Inden du forlod skoven, ryddede de op efter sig, og den største agurk sidse nogen sinde havde set, blev smidt ind i krattet.

Novellen er bragt til tillade fra Stuepigen hvis egen hjemmeside du kan besøge HER: