LÆSERNES EGNE NOVELLER

C.L.Vie©

Skyggespil

I den tid hvor jeg læste var jeg altid på udkik efter en eller anden måde at supplere su'en på. En torsdag aften, da jeg var i byen, faldt jeg i snak med en meget tiltalende kvinde. Snakken kom lidt senere ind på den økonomiske situation for studerende, Hun havde et meget pudsigt forslag til supplement af studieøkonomien. De var seks personer som ca. hver 14 dag legede rollespil og en gang imellem skulle de bruge en ekstra person. Det var her hun tænke på, om ikke jeg, mod betaling, ville supplere i nogle meget tilrettelagte arrangementer. Jeg ville gerne høre lidt nærmere, for det gik lige hurtigt nok, var det mon noget ulovligt eller sådan. Aftalen blev at jeg skulle deltage næste onsdag og hun stod for planlægningen. De seks personer blev delt op i 3 par, som hver skulle agere ægtepar den dag. Jeg skulle komme kl. 17.00, præsentere mig som den nye nabo. Herefter ville hun byde mig indenfor og jeg skulle så deltage i det kortspil, som lige var sat i gang. Min opgave var, at lægge an på hende og få hende gjort interesseret i "naboen". Senere skulle jeg få hende med ind i det tilstødende lokale, hvor jeg skulle "ordne" hende. Det skulle være så højlydt at man, inde i stuen, ikke var i tvivl om hvad der skete. Årsagen var, at den hun havde valgt til "ægtemand" den dag, havde været lidt slem ved hende sidste gang. Så nu var hævnens time kommet, han skulle se hende blive erobret af en anden. Hvis han ville have noget den dag, så var det håndarbejde.

Efter lidt betænkningstid slog jeg til. Det var jo fint at få lidt ekstra til budgettet. Men det der tiltalte mig mest var jo nok at få hende silden, sådan ganske kvit og frit serveret på et sølvfad. Jeg var meget spændt og ophidset mens jeg gik og ventede på onsdagen. Dagene sled sig langsomt frem og mine tanker kredsede hele tiden om emnet. Min indsats i skolen var stærkt begrænset, og åndeligt var jeg helt fraværende. Endelig blev det onsdag og jeg begyndte, langsomt, at forme min version inde i hovedet. Jeg kunne mærke i bukserne at jeg var klar til at spille kort på deres præmisser.

Præcis kl. 17.00 var jeg på 5. sal og bankede på. Der blev åbnet og jeg genkendte straks kvinden fra sidst. Nu var hun dog meget anderledes udfordrende klædt og det tegnede godt. "Hej jeg er den nye nabo, kan I undvære noget sukker?" 
"Ja kom inden for, så skal jeg lige præsentere de andre. Her er min mand, Hr. Jensen, der sidder Olsen og herovre Hansen hver med frue". Jeg kikkede lidt rundt. Alderen taget i betragtning var de nok 6 singler som legede med hinanden. "Spiller du kort" spurgte fru Jensen. "Jo sådan til husbehov, du ved" svarede jeg. "Sæt dig og fald til, så laver vi kaffen". Jeg sad alene på den en langside, mens pigerne gned sig op ad deres respektive mænd. Det var åbenbart kun os mænd der spillede kort. Pigerne havde travlt med alt muligt andet, men af deres samtaler var man ikke i tvivl om, hvad de gerne ville ha’ senere på aftenen.

Det gik ganske langsomt op for mig, at fru Jensen tirrede sin mand hele tiden. Når hun lænede sig frem fik han kavalergangen "galt i halsen". Jeg var sikker på, at han kunne se helt ned i trusserne på fruen, sådan som hun var klædt i dag. Mens vi spillede, lagde jeg mærke til, hvordan hun hele tiden havde en hånd på hans lår. Ganske tit fulgte pege og tommelfinger formen i bukserne. Under spillet blev hendes verbale tilnærmelser mere og mere frimodige. "Hvordan går det nabo?, er du god til at spille?, har du en god hånd?"
"Tja fru Jensen, jeg synes jeg er klar til det store spil, eller... hva' med dig selv" var mit svar mens jeg kikkede hende i øjnene. "Jeg er klar til lidt af hvert, men kun hvis det er med en ordentlig mand" sagde hun og kikke på hr. Jensen. Han smilte intetanende tilbage og kyssede hende. Da hun rejste sig kunne jeg se at bulen i hr. Jensen bukser var vokset de sidste par minutter. Den fik lige et par kraftige kram, inden hun kom over på min side. "Lad mig så se om du har en god hånd" kvidrede hun mens hun satte sig ved siden af mig. "Jo det ser godt ud, hvad med om vi spiller mix-double, du bruger din venstre hånd til at holde kortene og jeg min højre til at spille dem med ". Det var ok for mig og vi kørte nogle runder.Min højre hånd listede ganske langsomt op på hendes lår, og da hun ikke gjorde modstand begyndte jeg at kæle for hende under bordet. Først var det uden på nederdelen, men lidt efter lidt gled hånden ned på knæet og opad igen. På vejen op fulgte nederdelen med og blotlagde hendes lår. Mine hænder gik på opdagelse op ad netstrømperne op til det bare stykke, som jeg nussede og kælede for et godt stykke tid. "Endelig" sagde fru Jensen da, mine fingre kravlede opad mod trusserne. Hun spredte benene mere så der var fri adgang. Langsomt lod jeg hånden bevæge sig rundt i kanten for at drille hende. Gennem det tynde stof kunne jeg mærke varmen fra hendes skød. Hun var klar til at spille noget andet end kort. Mine fingre listede ind under blonden og gned hendes skød. De gled ned mellem benene og mærkede på den fugtige kærlighedsgrotte. Langsomt lod jeg fingrene køre frem og tilbage i revnen for til sidst at koncentrere mig om den lille knap øverst oppe. Den fik en lang og krævende tur. Hver gang vi smed et kort kom fru Jensen med et belejligt uh, um, jaa, sådan, og mange andre varianter af udbrud, som lige tilfældigt passede i situationen. Vi var kommet så langt og blevet så opstemte, at det næsten var lige meget hvad der ellers skete i stuen. Jeg havde mest lyst til at rejse hende op, trække nederdelen op om hofterne på hende, hive trusserne ned og så bare give hende hele turen, lige med det samme. Men min selvkontrol tog over og jeg forsøgte, meget mod min vilje, at holde mig til manuskriptet. Den ene finger gled ind i hende, der kom et lille uh, som igen blev afløst af nogle dybe mmmh mmmhmm da den næste finger også gled op i hende. Nu var der tale om rent fingerspil og jeg er sikker på at de andre kunne høre mine fingre "svuppe" rundt i fru Jensen.

Mens vi spillede, både kort og i fru Jensen, fik vi lidt kage. Fru Jensen havde nogle krummer på hagen og jeg fik en sjov ide. Jeg trak fingrene ud af hende, førte pegefingeren op til hagen og tog krummer på fingeren. "Du har lidt siddende her" sagde jeg til hende og pressede fingeren ind i munden på hende. Hun smilte frækt mens hun lod munden omslutte fingeren. Hun suttede på den så jeg fik fornemmelser i mellemgulvet og mine tanker kredsede om hvad hun skulle have lidt senere. Jeg tror de andre i stuen var helt klar over hvad det var hun simulerede. Helt af sig selv tog hun også den anden finger i munden. Hun så hr. Jensen direkte i øjnene. Den suttetur fingeren fik, var ikke til at tage fejl af. Hun var klar i rollen som hævner. Fru Jensen rejste sig og bad hr. Jensen lave noget mere kaffe og undskyldte overfor de andre at jeg lige skulle hjælpe hende med noget inde ved siden af.

Da vi var kommet ind i værelset lagde hun sig på sengen og kikkede på mig. "Så er det op til dig nabo" sagde hun og holdt hænderne under brysterne så kavalergangen truede med at springe blusen. Jeg kikkede mig rundt og pludselig fik jeg en fantastisk ide. "Kom herhen" sagde jeg. Der var et ca. 2 meter bredt bælte op ad væggen hvor der ikke var noget. Jeg lukkede døren halvt og tændte lampen længst væk. Da vi begge stod der sagde jeg halvhøjt "Tag dine trusser af fru Jensen og giv dem til mig" Hun kikkede spørgende på mig, men gjorde det. På døren var der nu en skygge og jeg var sikker på at den var synlig fra stuen. Hvis man betragtede skyggen inde fra stuen, så var man ikke i tvivl om at det var en dame i nederdel som løftende den op, trak trusserne ned og gav dem til en modtagende skygge. Det var helt perfekt og en fræk ide synes jeg selv.

Trusserne smed jeg over i døråbningen med ordene "Du har ikke brug for trusser til at holde dig varm når naboen er her". Det blev sagt så højt at man kunne høre det fra stuen. Min opgave var nu at sikre mig at vi hele tiden stod med siden til for at få den bedste skygge effekt. Jeg vendte fru Jensen så hun stod med ryggen til mig. Skyggen på døren viste mine hænder glide op over hofterne og lande på brysterne. Jeg begyndte at kramme, nulre og massere dem. Knapperne blev ganske langsomt løsnet en efter en og på den måde som gjorde det mest synligt på skyggebilledet. Da blusen var åben krængede jeg den ned over skulderne på fru Jensen. Jeg greb om hendes bryster og begyndte at massere dem uden på bh’en. Der var helt klart en spænding i luften som gjorde vorterne store og stive. De tiggede om at mærke luften så jeg lod fingrene følge blonderne rundt og løftede begge bryster ud af skålene, ud til friheden. Effekten, af at bh’en stadig sad under brysterne og løftede var, at skyggen havde to særdeles indbydende former som strittede lige ud i luften.

Jeg vendte fru Jensen om og pressede hende ned på knæ. "Så er det din tur fru Jensen" sagde jeg, "lad mig se om du kan bruge munden til noget mere end at sutte på fingrene". Jeg løsnede bæltet i mine jeans med en kraftig maskulin bevægelse, trak dem mod gulvet og afslørede en sprængfarlig bule i shortsene. Med en finger i hver side trak jeg dem ned i en lang bevægelse så mit lem sprang lige ud i luften. Da jeg stod et skridt fra hende og "ventede" var hun nødt til selv at kravle hen og tag hvad hun ville have. På døren kunne man se et forventningsfuldt ansigt og et erigeret lem lige ud for hinanden. Langsomt lænede hun sig mod mig, åbnede munden og gabte over mig. Jeg måtte passe på ikke at lade lysterne løbe af med mig for jeg havde mange andre tanker med fru Jensen den aften. Hun var rigtig god til at bruge tungen. Den gled rundt på stangen, slikkede op og ned, fugtede hovedet og slap igen så jeg kunne se, at mit kæreste eje var skinnende blankt af Fru Jensens mundvand. Drillende lod hun tungen løbe rundt langs kransen og ned mod pungen, der også fik kærligheden at føle. Selv om hun suttede i lang tid, følte jeg ikke den irritation eller ømhed, som man ofte føler når det er en uerfaren som bruger mund.

Da jeg meget pludselig fik brug for en pause trak jeg mig tilbage og fik fru Jensen op på benene igen. Hun blev vendt mod væggen og fik besked på at læne sig opad den med armene spredt oppe over hovedet. Jeg spredte hende ben så hun nu stod som en "visitation i en amerikansk politifilm". Det så godt ud på døren når hun stod med siden til. Jeg stillede mig bag hende med lansen pegende mod hende. Nederdelen blev langsomt løftet op og enden blev blotlagt. På skyggen kunne man se at jeg rettede lidt på hende så hun krummede mere i ryggen og enden kom mere til sin ret. Jeg stillede mig tæt op ad hende og lod manddommen nærme sig hendes varme underliv. Da jeg stod der og placerede mig ud for indgangen kunne man se at hun forsøgte at rykke tilbage og tage imod mig. Det blev forhindret da jeg tog om hendes hofter og holdt hende fast. Skyggen viste hvordan jeg kontrollerende og langsomt koblede os sammen, næsten som to togvogne. Da hun var opstemt i forvejen havde jeg intet besvær med at glide ind i hele længden. Der kom nogle, ja nærmest kronhjortagtige, brunstlyde fra fru Jensen og hun begyndte at rotere i underlivet, så hun var ved at få mig til at forlade/afslutte min rolle alt for tidligt. Jeg kom i tanke om at hun havde sagt hun skulle "ordnes". Så jeg tog rigtig godt fast i hofterne og så gik jeg til hende. Det var nogle hårde og meget kontante stød der gik helt i bund på hende. Skyggen på døren blev løftet fri af gulvet, hver gang naboen kom helt i bund i fru Jensen.

Efter nogle minutter trak jeg mig ud igen. "Mere" råbte fru Jensen ud i lokalet. Da hun nu var meget lystig og derfor også mere modtagelig for andre ting, fik jeg en ny ide. "Ned på gulvet, læg dig på knæ og skulderne skal helt i gulvet fru Jensen" kommanderede jeg. Da hun lå der og skygge viste en velformet ende som stod lige op i luften, satte jeg mig på knæ bag hende. Når jeg knyttede min hånd, og vendte den rigtigt, lignede det et monster lem som var på vej til at pløje sig op i et spinkelt underliv. Ganske langsomt lod jeg hånden nærme sig hende og da skyggerne smeltede sammen rettede jeg hånden ud og lod 2 fingre glide op i Fru Jensen. Mine finger legede med hendes indre, de gned hårdt mod bugen og fru Jensen blev holdt godt i gang af den "indre massage". Jeg vædede mine finger med hendes safter og førte dem op til den bagerste indgang. Det gjorde jeg et par gange og pludselig kom fru Jensen ned til jorden igen. "Nej jeg har aldrig gjort det der før". Sådan halvhøjt sagde jeg "Jamen fru Jensen, du ved da, at når gifte fruer skal have variation så foregår det med fremmede, og så er der ingen tabte ansigter hvis det ikke lige var noget". Hun rømmede sig lidt efter et par sekunder og gav mig lidt ret. "Brug hænderne til at åbne dig for mig" sagde jeg. Tøvende og måske også lidt både nysgerrig og genert kom begge hænder rundt om kroppen og tog en balde hver. De blev trukket til side og den yndigste lille rose åbnede sig for mig. Jeg satte hovedet til indgangen og pressede lidt. Hun var meget nervøs og derfor også umulig at komme ind i. "Slap af fru Jensen, så går det bedre". Jeg holdt mig til et meget blødt pres mod stjernen og lidt efter slappe hun af. Presset blev øget lidt efter lidt og lige pludselig udstødte fru Jensen et højt av. "Bare rolig fru Jensen, nu er hovedet gennem lukkemusklen, så er det bare fremad". Da hun havde vænnet sig til gæsten begyndte jeg ganske langsomt at bearbejde hendes bagerste hul. Skyggen på væggen var lidt akavet, men med lidt god vilje, og hvis man havde hørt efter, var man nu klar over at naboen var kommet helt bagpå fruen.

Jeg var efterhånden selv blevet temmelig opløftet og tog nu godt fat i pigen og pumpede løs oppe i hende. Jeg ville gerne sende mine væsker langt op i hendes indre, men det ville ikke være så markant på skyggen. Der ville mangle en ordentlig afslutning. Så jeg trak mig ud igen. "Mere, meget mere" bad fru Jensen. "Op på knæ igen fru Jensen". På skyggen kunne man se at hun sad på knæ. Jeg fik presset hendes hoved bagover, og hun fik et godt svaj i ryggen samtidig med, at hun holdt munden åben. Da jeg så hen på døren gik den næsten på mig. Det var så frækt at se denne ventende kvinde som kun ventede på mig. Jeg stille mig ud for hendes mund og tog fat i jernet med den ene hånd og begyndte at spille. Langsomt og meget synligt kunne man se at jeg ville aflevere mine dyrebare dråber i munden på fru Jensen. Da jeg ikke kunne holde mig mere, og måtte lade mine indre energier komme ud, sendte jeg den første bølge ind i munden på fru Jensen. Jeg synes selv jeg kunne se det på skyggen, men må indrømme at jeg ikke helt var i stand til at tænke klart på det tidspunkt. Hun lukkede munden da den første bølge havde ramt, hvilket igen betød at de næste ramte hende i ansigtet og på brysterne. Da sprængfaren var overstået gik jeg tæt på hende og placerede min halvstive og tilfredsstillede legemsdel i hendes mund. Hun var helt væk og begyndte automatisk at slikkede og suge mig tom for det som måtte restere i min krop. Derefter viste skyggen at hun samlede klatterne på hagen op med en pegefinger og langsomt førte fingeren til munden for at få det hele med. Endnu en gang overraskede hun mig da hun samlede sine hænder under brysterne, skubbede dem opad og lod tungen glide ned over dem for at samle de sidste rester af mig op. Jeg afbrød hendes trance med ordene "Var det som du havde tænkt?"
"Det var helt perfekt" var svaret.

På vejen ud af værelset spændte jeg mit bælte, lynede op, og i bedste Michael Jackson stil satte jeg lige udstyret på plads. Da vi kom over til bordet var der en som sagde "Hvad er den af fru Jensen, du plejer da ikke at lade fremmede komme af bagdøren". "Hvad mener du ?" svarede hun. Vi fik da et godt skyggespil der på døren var svaret. Det var her at fru Jensen blev kobberrød i hovedet og først nu gik det op for hende at vi havde været på hele tiden. "Bare rolig" sagde hr. Jensen, "Vi har optaget det med videoen så du selv kan se det". Fru Jensen var ildrød i kinderne. En af de andre piger ville gerne have lidt undervisning i hendes teknik med munden, for det så godt ud på skyggen. Jeg kunne kun sige god for hendes evner og ville da også gerne stille demonstrationsudstyr til rådighed. Da hun havde sundet sig lidt greb hun hr. Jensen om nakken, trak ham ind til sig og nærmes voldtog hans mund med tungen. "Som du kan smage så er jeg udspillet for i aften, hvis du vil spille mere må du have en god hånd" sagde hun og slap ham lige så aggressivt som hun tog ham.

Der var jubel og hujen i stuen og jeg listede stille ud af døren. Min betaling lå som aftalt i entreen. Jeg fik senere megen ros for det kreative og siden hen nogle flere opgaver hos de seks.

©C.L Vie

Kommentarer, forslag, ris & ros sendes til funinspace@hotmail.com