NANNAS EGNE NOVELLER

Hans ©

Slave for frøken Stine

Jeg kommer til frk. Stine nogle gange om året for at stå til rådighed for slavesammenføring. Hun er professionel Domina. Det er altid aftalt nogle uger i forvejen for at hun kunne annoncere det i god til på sin hjemmeside.
At tage den endelige beslutning krævede altid overvejelser. Er det nu nødvendig at bruge så meget tid og energi på underkastelse. Resultat af mine overvejelser var altid ”ja”. Jeg havde mistet min frihed og var blevet afhængig af at besøge en bestemt Domina i en større jysk by med visse mellemrum

Derfor var jeg også klar, både mentalt og fysisk, da jeg ankom. De seneste par timer i bilen havde jeg brugt til at forstille mig, hvad der kunne og skulle ske resten af dagen mellem 11 og 20.

 

Frk. Stine havde givet besked på, at jeg skulle møde op med ren røv og medbringe nogle friske grankviste samt 2 flødeskumskager. Jeg skulle komme kl. 11.00, fordi jeg skulle købe ind for frk. Stine.

Jeg havde sent en mail med nogle stikord og i øvrigt kendte frk. Stine mig jo fra tidligere besøg. 

Men min erfaring fra tidligere besøg var altid, at forløbet var uforudsigelig og den ene gang efter den anden blev mine grænser afprøvet og overskredet i form af smerte og ydmygelse.

 

Jeg trådte ind i venterummet kl. 11.03, tre minutter for sent. 

Frk. Stine åbnede døren, kikkede på sit ur og så vredt på mig og sagde: 

”Det vil du blive straffet for. Punktlige slaver er dog det mindste man kan forlange. Kom ind og tag tøjet af. Lås det inde i skabet sammen med dine værdigenstande. Og så er det i bad - og skyl røven grundigt. I køkkenet laver du kaffe til mig. Gå derefter ind i det første sorte rum. Her skal du iføre dig de manchetter og det halsbånd, der er langt frem og derefter placere dig i ”slavestilling” med ryggen mod døren.

 

Jeg skyndte mig at gøre som der blev sagt. Og lagde mig til sidst på knæ i det sorte rum og begyndte psykisk at gå dybere ind i slavesituationen.

Efter en nogen tid kom Frk. Stine. Hun tog et rask greb mellem mine ben bag fra og klemte omkring de ædlere del. Jeg stønnede højlydt. 

Frk. Stine sagde med skarp og bestemt stemme: 

”Så er jeg klar, men du skal vist øve dig i at holde op med det klynkeri. Kravl hen og stil dig mellem stolperne og løft hænderne”. 

Jeg gjorde som der blev sagt. Hun bandt en snor omkring pik og nosser og fastgjorde et par små klokker til snoren. Derefter tog hun handsker på, smurte dem godt ind i glidecreme og begyndte at udvide mit røvhul. Da hun kunne få  2 fingre op pressede hun en butplug op i min røv. Hun gav mig nu et kyskhedsbælte på, der dels holdt butpluggen på plads og dels gjorde, at jeg hverken kunne røre min pik med hånden eller få rejsning. Klokkerne hængte dog uden for.

”Så skal du gøre dig klar til at handle ind. Du går ind og tager din skjorte, dine lange bukser og sko på og lægger dig i slavestilling på gulvet,” lød kommandoen fra frk. Stine.

Jeg gjorde, som der blev sagt og bemærkede, at de små klokker ringede lystigt hver gang jeg bevægede mig. Men det lykkedes mig at få manchetterne dækket af bukser og skjorte, så ingen kunne se dem.

Jeg havde købt ind før til frk. Stine, men ikke i sådan en "tilstand".

Lidt efter kom frk. Stine ind med en huskeseddel og 800 kr. ”Du skal købe disse ting samt en gave til mig i den butik, som står på sedlen”. Jeg skulle købe glidecreme og en oppustelig butplug. 

Jeg gik ud til bilen. Ud på gaden synes jeg, at klokkerne i mine bukser ringede højt, selv om jeg gik meget forsigtigt. Også butpluggen gjorde, at det var svært at gå almindeligt. Jeg steg ind i bilen og kørte ned til forretningen. Under køreturen var butpluggen meget mærkbar. Det ophidsede mig, men pikken blev fastholdt af kyskhedsbæltet, så den begyndende rejsning blev blot til smerte.

Jeg parkerede uden for butikken og gik ind. Jeg måtte desværre gå noget rundt inden jeg fandt den oppustelige butplug. De små klokker mellem mine ben ringede, hver gang jeg bevægede mig og et par andre kunder skævede noget til mig. Jeg kunne ikke finde glidecremen og måtte hen og spørge ekspeditricen. Hun var en moden og bestemt kvinde med erotiske former og et lidt uudgrundeligt smil. Også hun så lidt undrende ud, formentlig på grund af klokkerne og min særlige gangart. Men hun fandt dog varen og jeg fik betalt. Da jeg bad om en kvittering så hun på mig og sagde: ”Nå, du er nok buddreng, ja sådan en kunne jeg jo også bruge en gang i mellem”.

Jeg rødmede og skyndte mig ud af butikken, mens klokkerne ringede ekstra højt. I sidste øjeblik kom jeg i tanke om gaven til frk. Stine. Jeg kunne ikke få mig til at gå tilbage til butikken. I stedet gik jeg ind og købte en buket roser ved siden af. Jeg kørte tilbage til frk. Stine.

 

Afsnit 2

Da jeg kom tilbage til Frk. Stine fik jeg straks skænd, fordi gaven ikke var købt i pornobutikken. Det må du jo straffes for senere”. Lød slutbemærkningen. Jeg blev kommanderet til at tage mit tøj af og lægge mig i slavestilling i det første sorte rum. Efter en tid kom frk. Stine og jeg blev kommanderet op at stå mellem de to stolper i rummet. 

Jeg bemærkede at hun medbragte et krus kaffe, som hun satte på et lavt bord ved siden af stolperne. Manchetterne på mine hænder og fødder blev gjort fast til stolperne og jeg stod med spredte arme og ben som i et X, kun "beskyttet" af kyskhedsbæltet. Hun trådte tæt hen mod mig, men uden at jeg kunne røre ved hendes krop. Hun gav sig nu til at befamle mig og nulrede mine brystvorter. Pludselig hun fat i brystvorterne og klemte. Jeg kunne ikke undgå at stønne. 

Frk. Stine ved godt, at jeg har meget følsomme brystvorter og at jeg havde bedt om at hun var lidt forsigtig med dem. Det har jeg siden ”fortrudt” for hun er ikke forsigtig, Tværtimod holder hun af og eksperimentere med smertegrænserne for mine brystvorter, hver eneste gang hun har mulighed for det. 

Hendes øjne lyste op, idet hun sagde: 

”Her starter vi smertelektionen i dag”. Hun hentede to tøjklemmer og placerede en i hver sin brystvorte.

”Du må hellere lære at smerte og min nøgne krop hører sammen”, sagde hun, idet hun smøg sig ud af sin sorte kjole og stod nøgen og æggende foran mig. Hun har en slank talje, men brede hofter og nogle flotte bryster. Hun var jo bare uden for min rækkevidde. I kyskhedsbæltet smertede den halvstive pik.

Så forbarmede hun sig og spændte kyskhedsbæltet af, frigjorde mine ben og gav mig et par små sorte g-strengstrusser på.

Der stod hun helt nøgen og lirede mig op til jeg havde fået en god stiv pik under de små sorte G-strengstrusser. Hun trak trusserne ned om mine lår. Derefter rakte hun over og tog kaffekruset og stak pikken ned i den varme kaffe. Jeg stønnede og hun smilede ondt da hun flyttede kruset igen og sagde: 

”Jeg mente ellers at vide at du kunne lide kaffe”. Hun stillede sig tæt op ad mig og gned sig tæt op ad min pik. Det var meget ophidsende.

Jeg måtte sige: ”Nåde, jeg ’kommer’ hvis du bliver ved.”

”Hvad gør du?” 

Straks tog hun kaffekruset og greb fast om pikken og stak den ned i kaffen. Og så sprøjtede jeg ned i kaffen.

”Så fik slaven fløde i kaffen”

Hun løsnede min højre hånd og befalede at der var kaffepause. Hvis jeg ikke fik drukket kaffen med min egen sperm i en fart ville jeg blive straffet senere.

 

Mens jeg drak, gav hun sig til at binde en lædersnor med en ring i rundt om pik og nosser, ligesom kuglerne blev bundet op for sig. Jeg var færdig med kaffen og takkede. Min arm blev fastgjort over mit hoved igen. Hun trak mine trusser op. Så forlod hun lokalet og lidt efter kom hun svansede tilbage med en håndfuld grankviste. Jeg tænkte mest på hendes dejlige krop, da hun pludselig trak ud i mine trusser og stoppede grankvistene ned til de opbundne nosser og pikke. Men et smertesus der ville noget fik mine tanker ned til mine egne ædlere dele.  

”Husk min nøgne krop og din smerte hører sammen” .

Hun fjernede klemmerne i brystvorterne og mens blodet strømmede til, steg smerten her. Så ringede dørklokken. Frk. Stine gik hen til mig og greb mellem mine ben uden på trusserne med gran-kvistene og trykkede til, mens hun stirrede bestemt på mig og jeg stønnede højt igen. Så satte hun et par metalklemmer i brystvorterne, sagde hun: 

”Så håber jeg at du kan styre din stønnen.”

Hun trak sin kjole på og gik ud for at lukke op for sin nye gæst.

 

Afsnit 3

Frk. Stine var gået ud for at lukke op for en gæst. Jeg stod bundet op mellem to stolper med spredte arme og ben. Min pik og nosser var bundet stramt op og mine kvindetrusser var fyldt med grankviste. Det smertede godt, særligt på de stramme nosser mærkede jeg grannålene. 

Efter en tid kommer frk. Stine ind. Gæsten vil se en slavetøs blive afstraffet og derefter bolle ”hende”. 

”Så det var jo heldig at du var her. Nu skal du få din sag for” sagde Frk. Stine, idet hun løsnede mig fra stolperne.

Nu fik jeg udleveret strømpebukser og en kjole. ”Fjern butplug, grangrenene og tag det tøj her på i en fart”.

Da det var på, efter lidt besvær og problemer med at holde de opbundne pik inden for trusserne, blev jeg bundet op igen mellem stolperne, men med ryggen mod rummet og døren. Jeg fik en hætte trukket over hovedet. Den gik kun ned over øjnene. Jeg ellers bedt om at blive fri for en hver form for hætte og nøjes med et blindfold for øjnene. Men jeg blev ikke spurgt. Først da den var trukket ned, stak frk. Stine hovedet hen til mig og sagde: 

”Det kan du ikke lide, men jeg undlader at binde den stramt. Men nu skal du tjene penge til mig og så må du finde dig i kundens ønsker”.

 

Frk. Stine gik og kom lidt efter tilbage sammen med en kunde.

Frk. Stine bad ham sætte sig. Hun forklarede nu, at slaven var kommet for sent og havde fået udløsning uden at få lov. Derfor skulle straffen være 5 slag. Hun slog med en flad genstand. Det sved på ballerne. Derefter fortalte hun gæsten at slaven kunne lide kaffe. Hun kom hen og løftede op i min kjole. Så mærkede jeg at der blev klippet i strømpebukserne. Frk. Stak hånden ind og hev pikke ud af trusserne og så mærkede jeg den varme kaffe og måtte stønne af smerte. Hun sænkede kruset og jeg slappede af lige indtil jeg pludselig  igen mærkede den varme kaffe. Jeg kunne høre at gæsten trak vejret dybt. Måske var han glad for, at det ikke var ham, det gik ud over eller også ønskede han, at det var ham der fik alternativ kaffe. 

Så fik jeg endnu et slag på ballerne og fik at vide at nu skulle jeg betjene gæsten. Mine hænder og fødder blev frigjort og jeg bliver ledt hen til en bænk. Jeg får lejlighed til føle mig frem og mærker at der stod 3 butplugs med kondomer og creme.

”Nu kan du starte med at sætte dig på den tynde”. Lød Frk. Stines kommando. Jeg trak trusser og strømpebukser af og satte mig. Jeg mærkede hvordan den tynde plug langsomt trængte op i min røv. ”Knep dig selv” lød kommandoen, og efterhånden gled den lettere op i røven. Derefter skulle jeg rejse mig helt og sætte mig på den næste, der var lidt større. Det tog lidt tid og så gled den også op. Den sidste var størst, men til sidst gled den også op selv om det strammede. 

Efter lidt kneppeøvelser var Stine tilfreds og jeg blev kommanderet ned på alle 4 og fik stukket en stor buttplug op i røven igen. Med et fast greb i halsbåndet blev jeg ført hen mellem gæstens ben og kommanderet til at sutte på hans pik. Han havde kondom på og jeg suttede alt hvad jeg kunne mens hans pik voksede. Pludselig blev jeg vendt om med frk. Stines faste greb i halsbåndet. Gæsten satte sig på knæ bag mig. Buttpluggen blev trukket ud og gæstens pik trængte ind. Derefter blev jeg gennempulet indtil gæsten fik en kraftig udløsning. Buttpluggen blev presset op i røven igen og jeg blev kommanderet til at lægge mig på gulvet. 

 

Frk. Stine koblede mine hænder og fødder sammen med manchetterne og bandt snoren fra pikken fast til halsbåndet. Jo mere jeg bøjede mig sammen, jo mere strammede Frk. Stine og til sidst kunne jeg kun bevæge mine arme og ben en ganske lille smule. Frk. Stine viste at jeg havde et dobbelt forhold til bondagen. Bondagen giver mig virkelig et kick, men jeg har også prøvet at gå i panik og været nær ved at besvime, fordi jeg slet ikke kunne bevæge arme og hænder det mindste. 

Så gik gæsten ud på gangen sammen med frk. Stine.. 

Jeg hørte at gæsten gik. Jeg lå og ventede meget længe. Flere gange kunne jeg høre skridt ude på gangen men ingen kom. Jeg opdagede det i hvert fald ikke, men havde dog fornemmelsen af at blive iagttaget.

Den stærke oplevelse af bondagens hjælpeløshed og ansvarsfrihed voksede sammen med smerten. 

 

Afsnit 4

Endelig gik døren op frk. Stine kom ind. Frk. Stine fjernede hætten fra mit hoved.

Idet hun trak sin kjole af sagde hun: 

”Husker du sammenhængen mellem min nøgne krop og smerte” Hun løsnede snoren i halsbåndet og kommanderede mig til at tage alt tøjet af og lægge mig om på ryggen. Arme og ben blev bundet så jeg næsten ikke kunne røre mig. Hun bandt snoren fra pik og nosser stramt til halsbåndet igen. Nu tog hun nu et stearinlys, stillede sig skævende over mig ”luk øjnene”. Men udsynet var for fristende. Jeg åbnede øjnene lidt for at se på Frk. Stine smukke nøgne krop. Så faldt straffen. Stearindryppene faldt over mine brystvorter, inderlår, nosser og pik. Hver gang en dråbe faldt og jeg bevægede mig lidt, trak det i snoren omkring pik og nosser. Frk. Stine satte sig over mit hoved, idet hun sagde: ”Åben munden, så er der serveret en forfriskning” 

Og så lukkede hun op for de gyldne stråler og jeg måtte drikke. 

 

Så gik hun og jeg hørte at hun skyllede ud på toilettet. Et øjeblik efter kom hun tilbage og stillede sig skrævende over mit hoved.

”Nu skal jeg slikkes ren sagde hun”. Da jeg så op på hende opdagede jeg, at hun var brun af afføring mellem ballerne. Langsomt sænkede hun sig ned over mit hoved, men holdt dog en afstand så hun ikke rørte mig. Jeg var ved at brække mig. Ikke mindst da jeg opdagede at en mørkebrun klump var på vej ud af røvhullet. 

”Nåde” sagde jeg. Det var mit stopord, der skulle få hende til at standse. Det var for meget. Jeg vidste fra hendes hjemmeside at hun ikke beskæftigede sig med toiletsex, så det havde jeg aldrig taget forbehold for.

Frk. Stines svar kom promte: ”Forkert stopord. Åben munden ”.  

Jeg tøvede og frk. Stine lod stearin falde over mine glatbarberede nosser. Det gjorde ondt. Jeg gav mig i smerte og åbnede munden. Den lille brune klump faldt ned i min mund.

”Luk munden og bid i den”

Jeg mærkede forsigtigt på den og blev klar over at det var lakrids. Jeg åndede lettet op indtil jeg kom til at tænke på, hvor den kom fra. Pu ha.

”Den skal spises og det i en fart og så skal jeg jo slikkes ren”.

Ja, så var det værste jo tilbage. Igen var jeg ved at brække mig og bad om nåde. Men frk. Stine overhørte det.

Hun sænkede røven over mit hoved og jeg fandt ud af at det var nutella. Jeg åndede lettet op.

Da jeg var færdig med at slikke stillede hun sig drillende an. 

”Nå, der blev du nok bange. Det var lige før det blev rigtig grænseoverskridende din usle slave! Men næste gang er det jo ikke sikkert at jeg har lakrids og nutella”.

 

Så gik Frk. Stine og hun blev borte i lang tid. Mens bondagens glæde og smerte rullede igennem hoved og krop, blandet med tanken om den ydmygelse jeg lige var blevet udsat for.

Endelig kom frk. Stine. Jeg trængte virkelig til at tisse. Jeg blev løsnet og fik besked på at tisse i et krus og derefter kommanderet i bad. Efter badet fik jeg en butpulg op i røven og pik og nosser blev snøret op. Jeg blev bedt om at tage strømpebukser og en kjole på. 

Derefter stod det på arbejde, opvask, rengøring og montering af nogle plader mv. Der kom flere kunder, men jeg skulle ikke bruges.

Endelig kom frk. Stine ind i det rum, hvor jeg arbejdede. Hun medbragte et krus og en dyb tallerken med stykke kage. Det så godt ud. Jeg tog i mod det og kikkede ned i kruset og blev klar over at det var mit eget pis. Men kagen var ok.

Pludselig tog frk. Stine tallerknen fra mig og satte den på gulvet. Derefter satte hun sig overskrævs på tallerkenen og lod sine gyldne stråler bruse over kagen. Hun forlod rummet med et ”velbekomme” og en bemærkning om at ordentlige slaver spiser og drikker op. Jeg synes nok det var noget ud over grænsen.

 

Jeg var blevet overladt til mig selv i et arbejdsrum. Jeg havde fået et krus urin og en overtisset kage og besked på at spise op. Jeg spiste, drak og arbejdede formentlig i mindst en time, måske to. Så kom frk. Stine på inspektion. Selvfølgelig var der mange fejl ved mit arbejde og jeg blev sat til at gøre en del af arbejdet om i en fart. 

 

Efter endnu en tid ringede den igen på døren. Lidt efter kom frk. Stine igen.

”Jeg skal bruge dig til min gæst. Tag tøjet af”.

Jeg blev ført tæt hen til gæsten, der stod med opbundne pik og nosser og med kondom på ligesom jeg. Vi blev bundet sammen med kæder, der endte i løse ender, som ”ringede” hver gang vi rørte os det mindste. Vi blev ført hen til et sorte skab, hvor vi blev skubbet ind og fik besked på at stå helt stille. Frk. Stine gik ud af rummet. Vi kunne selvfølgelig ikke stå stille og nu var frk. Stine jo også gået.. Vi stod og lirede hinanden op – pikkene blev stivere og stivere og kæderne raslede og vi nærmede os begge en udløsning. Pludselig blev skabsdøren revet op og vi blev trukket ud og fik mange skænd. Vi havde ikke hørt at hun var kommet listende. Så løsnede hun os fra hinanden og kommanderede os ned på gulvet i en 69-stilling. Mens vi fik nogle slag på ballerne suttede vi hinanden til udløsning. Gæsten og frk. Stine forlod lokalet, mens jeg fik besked på at blive liggende.

 

Afsnit 5

Da frk. Stine kom tilbage blev jeg kommanderet om på maven og hun smurte en væske på mine baller. Så hentede hun en æske og jeg blev kommanderet til at ligge helt stille. Derefter blev der stukket nåle i ballerne – jeg tror der var tale om 8 – 10 stykker. Det gav et sus hver gang hun satte en i og derefter vrikkede lidt med den. Hun smed et håndklæde over nålene. Jeg flyttede lidt på min røv og mærkede straks at håndklædet bevirkede at jeg mærkede flere nåle samtidig.

”Så er det med at ligge helt stille” var frk. Stines bemærkningen inden hun gik ud af døren. Jeg lå længe. Der kom flere gæster, men jeg skulle ikke bruges. I et enkelt tilfælde blev jeg dog vist frem efter at frk. Stine havde fjernet håndklædet. Det var meget ydmygende med nålene og en butplug i røven.

 

Endelig kom frk. Stine igen. Hun fjernede nålene og tørrede efter med en væske, der nærmest lugtede som sprit. Der sved. Til sidst fik jeg et ordentligt klask med flad hånd og kommanderet op at stå. Jeg blev jeg bundet op ad en stolpe ved ben og hænder. Hun smøgede kjolen af og hængte et lod i snoren omkring mine nosser. Derefter fik jeg klemmer i brystvorterne og bind for øjnene. Frk. Stine forlod lokalet.

 

Efter lang tids venten kom hun tilbage og jeg klagede over at det gjorde ondt i nosserne. ”Hvad siger du? Skal du nu klynke igen” var svaret. Det gjorde alligevel ikke så meget ondt at jeg kunne få mig til at bruge pauseordet, ”nåde”.

Det var jeg dog lige ved at fortryde for Frk. Stine trak pludselig lidt ekstra i loddet, så det gjorde endnu mere ondt. Hun så mig i øjnene og med et smil på læberne fjernede loddet alligevel.

”Men det er ikke så slemt med brystvorterne vel?”. 

Jeg skyndte mig at give hende ret. Hun skulle jo nødig rykke i klemmerne. Så fjernede hun klemmerne og smerten steg i den grad, da blodet strømmede til.

Jeg fik besked på at lægge mig på ryggen og sprede arme og ben. Kæde blev fastgjort til manchetterne og strammet.

Da hun var færdig fandt hun en flaske frem og smurte en væske på mine brystvorter og nosser. Derefter kom hun med den først nål. Hun trak brystvorten ud og stak først lidt forsigtigt og pludseligt stak hun med en hurtig bevægelse lige igennem. Det var et smertesus, der ville noget.  Hun kikkede mig i øjnene og sagde: ”Det var kun begyndelsen”. Derefter fik jeg en nål i den anden brystvorte, to nåle i pikkens forhud. Der blev trukket snore omkring nålene og op gennem nogle ringe i loftet. Til sidst blev der hængt et lille lod i hver snor.

Jeg ved ikke hvor længe jeg havde ligget. Men hver gang jeg bevægede mig overtog nålene opmærksomheden. Så kom frk. Stine og satte sig over mit hoved og tvang mig til at drikke sine gyldne dråber. Hun rejste sig tissede ud over hele min krop. Det sved meget omkring nålene. Langsomt fjernede hun nålene en for en og jeg blev løsnet. Langsomt vente jeg tilbage fra smertens og ydmygelsens verden og fik jeg lov til at gå i bad og tage mit eget tøj på. Da jeg kikkede på mit ur opdagede jeg at klokken var over 20. 

 

Frk Stine kom for at lukke mig ud og sagde: 

”Den sidste gæst du var sammen med, synes du var spændende. Her er en mailadresse, du kan skrive til ham hvis du er interesseret. Han skal have et svar i morgen inden kl. 23.59. 

Du kan i øvrigt give besked når du ikke kan undvære mig og mine kunder mere, så kan vi jo lave slavesammenføring igen” – du fortjener ikke bedre.