LÆSERNES EGNE NOVELLER

C O.©

Slave for tjenestefolket  - 8

Denne historie starter, hvor jeg befandt mig sidst, nemlig at min kone Lis havde sat en løkke omkring klodserne og bundet dem så højt, at jeg kun lige kunne sidde på kanten af en stol, ellers skulle jeg stå op. Samtidig havde hun bundet et bredt gummibånd rundt om pikken og forbundet med en snor over til sofaen, hvorfra hun nok skulle finde på forskellige julelege. 

Det første hun gjorde, var at ringe til vores hushjælp Marie, om hun ikke kunne komme og hjælpe lidt til, for som hun sagde, "Karl har jeg hængt op i nosserne, så ham kan jeg ikke få meget hjælp fra." De aftalte, at hun skulle komme med det samme.
Lis kom derefter over til mig, gav mig et ordentlig klask i røven og sagde, at nu havde jeg bare at gøre som hun sagde, tog fat klodserne, gav dem et klem og sagde: "Selv om din nossesæk hænger langt nede, er der fuld kraft i spermproduktionen, og jeg vil love dig, at jeg glæder mig til aftenens afsluttende bolletur. Hvor er du sød, sagde hun, jeg elsker at lege med dig.” Og så gav hun mig et meget saftigt kys. 
Det ringede på døren, og Lis sagde; "Nu begynder vi." 
Marie kom ind i stuen, jeg sad på kanten af stolen. "Ih sikke en elastiske sæk du har til nosser, og hvorfor er du bunden?" 
”Det er han, fordi han ikke har været sød" svarede Lis. "Karl sprøjtede en ladning sperm i munden og næsen på mig, så han har godt af at blive tirret noget. Er du blevet bedækket i dag?" spurgte Lis "og af hvem og hvor?" 
”Jae, af postbudet på køkkenbordet her i formiddags," svarede Marie "han bedækkede mig både i fissen og røven. 
"Godt!" sagde Lis, "gå over i medhjælperboligen og spørg om de har lyst til at lege med Karls nosser.” 
Lidt efter kom Marie tilbage med Maja og en lang ranglet fyr, der var ca. 2 meter høj. 
Maja sagde "Nå da da, nu har vi nok styr på bukken."
"Hold din kæft din fede røv" sagde jeg og slog ud efter hendes mega røv uden at ramme.
Lis sagde, at nu skal vi have det sjovt, og at alle efter tur måtte forlange, at jeg skulle være deres slave. Marie kunne begynde og Lis gav hende piksnoren. Marie gik hen til mig, løsnede løkken om mine nosser, der svingede tilbage mellem benene, og klaskede mig i røven. Hun tog tøjet af, hun så slet ikke så dårlig ud, selvom jeg kunne ønske mig lidt mere røv.
Hun greb mine nosser og sagde, at vi skulle ud i stalden. Samtidig gnubbede hun nosserne. Jeg var spændt på hvad vi skulle i stalden. 
Nøgne gik vi gennem stalden. Da vi nåede melasse baljen, sagde hun, at jeg skulle kravle op i baljen og sætte mig ned. Det var en underlig fornemmelse, melasse er næsten lige som sirup. Der sad jeg i melasse til halsen. Marie sagde, at nu kunne jeg rejse mig op. Jeg kom op og stå med besvær. Alt klæbede. Jeg kom ud og ned af baljen og begyndte at gå. Jeg måtte gå med benene noget fra hinanden, for at lårene ikke skulle klæbe sammen. Min sæk med klodserne havde klæbet sig fast bag på det ene lår. Marie førte mig ud i haven foran terrassen, hvor de andre kom ud og klappede, da de så os. Marie, der stadig var næsten ren, lagde sig på græsplæne, spredte benene og sagde, at nu skal jeg slikke hende til en orgasme, og det skulle være bedre, end alt hvad hun tidligere har oplevet. 
Jeg så lidt på hende, hun så godt ud med en kraftig behåret fisse. Jeg besluttede at lægge mig op over hende. Jeg knælede med et lår på hver side af hendes hoved og lagde mig ned på hende, samtidig løsnede sækken sig og daskede ned i ansigtet på Marie. 
Vi klæbede nu sammen, og jeg begyndte at slikke. Hendes skamlæber var ret store og noget løse, og det var lidt besværligt at finde frem til klitoris. Jeg gnubbede samtidig mine lår, mave og nosser mod Maries overkrop og patter, og jeg fandt ind i en slikke rytme. Lydene fra Marie kom til at lyde som; ja slik, slik, ja slik dit frække handyr, en anden dag vil jeg bedækkes af dig, men nu skal du slikke, ja det er godt, det kildrer.
Jeg tog armene ind under Maries lår og løftede hende lidt op får at nå røvhullet. Men det kneb med at kunne nå. Marie sagde, at hvis jeg vil slikke hende i røven, skulle jeg lige gå af hende. Med besvær fik vi de to kroppe skilt ad, og Marie lagde sig med hovedet ned i græsset og røven lige i vejet. 
Min pik var efterhånden vokset i størrelsen, men det var en umulig tanke, at bedække hende med den indklistrede pik. Jeg slikkede Marie i røven, og inden længe kom der frække lyde som, ahhh det er godt, og, ahhh du er den bedste røvslikker jeg havde haft og det lød, som om hun fik sin første orgasme af mit røvslikkeri. Pludselig smed hun sig ned og sagde, nu skulle jeg blive fra hendes røv og give fissen en gang tunge knepperi. Hun lagde sig igen på ryggen med meget spredte ben. 
Jeg hørte Maja sige: "Har i set Karls pik, den er mega og klar til at bedække hvad som helst."
Jeg lagde mig atter oven på Marie og det var nu jeg skulle bevise, at jeg var super til fisseslikning. Det varede da heller ikke længe inden lydene lød som ahhh, det er godt, ummm, jaaes, slik, ja bliv ved, uuuuh, ja, ja, jeg kommer, jeg koooommer, nærmest blev stønnet hvislende ud af hendes mund. 

Jeg blev ved og ved med at slikke, og det lød, som var hun i en lang uafbrudt orgasme. Jeg sluprede fissesaften i mig og nød at pirre hendes klitoris og dernæst stikke tungen så langt ind i fisseåbningen som muligt. Jeg tror at hvis der blev afholdt konkurrence i hvem der havde den smukkeste fisse, så ville Marie være blandt favoritterne.
Jeg blev pludselig revet ud af min ekstase, da noget varmt løb ned af ryggen på mig. Det var Lis, der tissede på os og sagde, at nu kunne det være nok. Marie kunne blive liggende, men jeg måtte stige af og følge med Maja, men det er en hel anden historie som I får senere.

Venlig hilsen C.O.