LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tango©

Slavinden Maria

Kapitel 1

Hvordan?
Jeg traf, ved hvad jeg troede var en tilfældighed, min nye herskerinde ved en middag hos nogle venner. Min kone var på weekend kursus med sit firma, og jeg var så inviteret alene ud denne fredag aften. Jeg havde fået en dejlig pige på 30 år til bords. Hun var ret høj, med et flot halvlangt lyst hår, lange røde negle og en meget raffineret make-up. Lidt vel nedringet ved en umiddelbar betragtning, men det var tydeligt, at hun havde et par dejlige velformede kugler indenunder. Hun var en af dem min kone og værtinden dyrkede aerobic med en gang om ugen, og hun havde, viste det sig, kendt min kone gennem mere end et år.

Vi snakkede, som man gør under en lang middag, og hun fortæller mig, at hun er kosmetolog og har sin egen klinik sammen med sin lejlighed inde i byen.
Da jeg altid har været lidt fascineret af piger med kraftig make-up, spørger jeg om jeg må komme på besøg i hendes skønhedsklinik en dag for at se hvordan hun arbejder. Det må jeg naturligvis gerne, du kan jo komme og få en ansigtsbehandling siger hun. Senere under kaffen bliver vi lidt berusede, og begynder at snakke om sex. Hun er ret åben, og fortæller at hun kan lide at være den dominerende, ja undertiden en streng herskerinde. Jeg fortæller hende, at jeg har en hemmelig drøm om at prøve at være slave for en meget dominerende herskerinde. Hun ser lidt direkte på mig, og næsten befaler, at jeg skal komme til hendes skønhedsklinik inde i byen når hun lukker i morgen lørdag klokken 14. Ikke klokken 13.59 eller 14.01 siger hun med eftertryk. Spændingen mellem os stiger ved hendes bemærkning, og jeg betragter hende lidt i smug. Hun er virkelig en flot pige, og jeg bliver helt varm ved tanken om, hvad hun kan gøre ved mig.
Da vi som nogle af de sidste siger tak for en dejlig aften, giver hun mig et lille knus, og hvisker inden hun sætter sig ind i taxien, at jeg godt kan sætte hele weekenden af til vort møde.

Næste dag går med vilde fantasier, hvad mente hun med hele weekenden, vil hun bruge mig i to dage, hvad vil hun gøre ved mig, tankerne flyver gennem hovedet, og det er svært at koncentrere sig.
Endelig er det tid, jeg går i bad, tager noget smart tøj på fra inderst til yderst, lidt velduftende barbersprit og tager ind til byen. Jeg er i god tid, og traver op og ned ad gaden hvor hendes skønhedsklinik ligger.

Et kvarter i to kan jeg se, hun lukker den sidste kunde ud og låser døren til klinikken.
Da uret viser et minut i to ser jeg hendes hånd gennem den lukkede persienne låse døren op, så jeg kan komme ind.
I det øjeblik rådhusuret slår det første slag banker jeg på døren til klinikken og jeg hører et ”kom ind”.
Jeg tager forsigtigt i døren og træder ind, jeg ser hun er klædt helt i hvidt med en meget kort kittel der viser et par lange velformede ben. Kitlen er knappet op, så man kan se det meste af hendes velformede bryster.  Hun har også hvide åbne sko med meget høje sylespidse stilethæle på. Man kan se hendes tånegle, der er lakerede mørke næsten bronzefarvede. Hun har sit hår sat op i en stram frisure og har en meget flot make-up med sorte streger om læberne og øjnene og meget mørke øjenlåg i samme bronzefarve som tåneglene.
Hun siger, at jeg har bestilt tid til en ansigtsbehandling, og at jeg kan tage mit tøj af, og sætte mig i stolen inde i kabinen. Jeg lægger min skjorte og sætter mig i stolen. Hun kommer ind og siger i en befalende tone:” Alt tøjet min herre, og jeg mener alt”. Jeg sidder så kort efter helt nøgen i stolen, som hun vipper baglæns og dækker mig til med et tykt tæppe. Hun dækker mit hår til, og begynder at rense mit ansigt med en creme. Det er dejligt at ligge og slappe af, men der er ikke meget herskerinde over hende. Hun begynder at  massere mit ansigt og mine skuldre, kommer lidt længere ned og begynder at nulre mine brystvorter, lader sine negle glide over dem og kniber så  i dem, til de bliver stive og hårde. Hun stopper pludseligt, og binder først mine håndled og så mine ankler til stolen, så jeg ikke kan komme fri.
Hun meddeler mig nu, at hun vil lave mig om til en slavinde, og at jeg har sidste chance for at sige fra. Hvis vi fortsætter nu, er du min hele resten af weekenden siger hun.
Jeg nikker og siger at jeg er med på den værste. Hun stivner og siger i en befalende tone, at det hedder ”Javel herskerinde” fra nu af.

Hun lægger så en kraftig make-up på mig, med en kraftig farvet creme som grundlag, sorte streger om øjnene, sætter lange kunstige øjenvipper fast, og maler sorte bryn , lægger øjenskygge, rouge og pudder. Mørkerøde malede læber med læbekonturerne trukket op i sort. Hun limer også lange mørkerøde negle på mine fingre, og jeg bliver mere og mere ophidset af behandlingen. Nogle gange ligger jeg ikke stille nok, eller jeg glipper med øjnene når hun tegner streger omkring dem, og hun siger hver gang lidt underligt bare: ”Endnu engang”.

Til sidst retter hun stolen op, betragter mig medens jeg sidder bundet og siger, at sort paryk  nok vil klæde mig. Kort efter kommer hun med en lang sort paryk, som jeg får på. Hun klemmer et par store øreringe  på mine øreflipper, og sætter et sort læderhalsbånd med ringe i om halsen på mig.
Dit slavindenavn er Maria siger hun, trækker et gardin fra,  og i et store spejl ser jeg for første gang mig selv som slavinden Maria.
Det er ikke mig, hvis jeg ikke vidste det, fuldstændigt forandret.
Endelig løsner hun mig, tager en bøjle med tøj og et par  højhælede sko fra skabet og siger: Om tre minutter stiller du inde ved siden af i dette tøj.

Det viser sig at være en meget kort sort laknederdel og en lille stram hvid bluse med knapper.
Da jeg endelig har fået det på og knappet alle knapperne, tager jeg de højhælede sko på, og åbner  døren til lokalet ved siden af og tager forsigtigt et par skridt. Det er meget svært at gå i så højhælede sko, når man ikke har prøvet det før. Min nye herskerinde næsten skriger: ”Du kan ikke engang gøre dig klar til tiden, altså endnu en gang. Maria du har nu sparet sammen til en straf du aldrig vil glemme. Seks gange har jeg taget dig i ikke at gøre som jeg har befalet. Det er meget dyrt i straf”.
Tag dit tøj af igen, og tag dem her på siger hun og kaster lædermanchetter til ankler og håndled hen til mig. Hun rejser sig og jeg ser hun har en pisk i hånden. Det gyser lidt i mig, men jeg skynder mig med manchetterne. Jeg er næsten færdig, da pisken rammer min bagdel. Det gør afsindigt ondt, fordi det er så uforberedt, men hendes eneste kommentar er: ”Du er dog for langsom til alt ting, du trænger virkelig til opdragelse. Træk gardinet på bagvæggen til side" befaler hun, og jeg ser, at væggen er et stålgitterværk med kroge reb og stænger hængende.
"Stil dig med ryggen mod gitteret" befaler hun. Jeg skynder mig at stille mig op ad gitteret, spred benene befaler hun, og hurtigt låser hun mine ankler fast, så jeg står med vidt spredte ben. Min pik vokser voldsomt under hendes behandling, og hun siger: ”Små slavinder må ikke stå og blive liderlige uden at få lov lille Maria”. ”Javel herskerinde” fremstammer jeg, men kan ikke skjule min stive pik.
Hun lænker også mine arme fast helt ud til siden, sætter nogle kroge fra halsbåndet og ind til gitteret så jeg står nu helt fastholdt  og kan ikke røre mig.
Hun binder et bredt sort bind for mine øjne, og jeg aner ikke hvad der sker omkring mig.
Jeg mærker hendes lange negle mod mine brystvorter, som igen vokser og bliver stive, en dejlig fornemmelse.
Hun fortæller mig, at nu skal jeg mærke, hvordan en langsom og ulydig slavinde straffes.
Jeg står lidt og venter på pisken, men den kommer ikke, det gør derimod et langt jag af smerte, da hun sætter en meget stram klemme i den ene brystvorte. Næppe er jeg kommet til mig selv, før den anden brystvorte får samme behandling. Det gør uhyggeligt ondt i starten, men snart breder en varm velvære sig ud i kroppen, og jeg ved nu, at jeg er på vej til at blive en rigtig slavinde.
Jeg kan stadig ikke se noget, og flere klemmer bliver sat i mine nosser og op ad min pik, der stritter voldsomt. Påvirkningen er enorm, og forstærkes, da hun hænger lodder i klemmerne i brystvorterne.

Efter et stykke tid tager hun bindet fra mine øjne, og jeg kan nu se hun sidder i en stol lige foran mig. Hun er helt nøgen, har spredte ben og er helt glatbarberet. Hun er fantastisk flot, med velformede opadstræbende bryster, der har faste strittende brystvorter. Hendes hår er stadig sat op i den stramme frisure, og det giver hende et rigtigt herskerinde look.
Hun begynder nu at onanere med en stor sort dildo, og jeg er ved at sprænges af liderlighed. Se så godt efter Maria siger hun, du skal gøre det mindst lige så godt næste gang jeg ønsker en orgasme.
Hun lader dildoen snurre på sin klitoris, og stikker den så op i den varme, våde kusse. Hun kører frem og tilbage hurtigere og hurtigere, og snart krummer hun sig sammen i en lang orgasme.
Mindst lige så godt Maria, husk det siger hun.
Hun løsner mig, og jeg tror at nu er det min tur til at betjene dildoen, men nej, det er kun for at vende mig om, så jeg bliver lænket fast med ansigtet mod gitteret.
Snart hagler piskeslagene ned over min ryg og min bagdel. Tæl befaler hun og sig tak herskerinde for hvert slag.
Jeg tæller og husker at sige tak for hvert slag. Da vi har nået 30 slag holder hun inde og siger: Fem slag for hver forseelse er billigt sluppet, det er kun fordi det er første gang Maria.
Hun løsner mig, og jeg falder næsten sammen på gulvet af den hårde behandling.

Kapitel 2

Oplæringen
Nu skal Maria lære at betjene en herskerinde siger hun. ”Kravl hen til mig, og kys mine tæer Maria” befaler hun. Jeg kravler på alle fire hen ad gulvet og begynder at slikke og kysse hendes tæer. ”Jeg sagde kysse, ikke savle din gris” siger hun. Endnu en straf venter mig, ved jeg nu.
”Nu skal du lære at betjene din herskerinde lille Maria” siger hun. Tag dit slavindetøj på, og vis mig om du kan gå ordentligt i de højhælede sko.
Jeg skynder mig med tøjet, og tager de meget højhælede sko på. De er meget svære at gå i, når man aldrig har prøvet det før. ”Det må vi øve med dig siger hun, og befaler mig at spadsere frem og tilbage i rummet. Hun har taget en rigtig ridepisk frem, og svirper mig over bagdelen hver gang jeg vakler lidt på de høje hæle. Min bagdel er nu rød, øm og meget varm.
Jeg kan hele tiden se mig selv i et stort spejl på væggen, og synet ophidser mig meget.
Efter lang tid går det helt fint, og min herskerinde fortæller, at der kommer en gæst senere, hvor jeg skal servere, så jeg må hellere lære at gå med en bakke med fyldte vinglas. Afstraffelsen gentager sig, og pisken rammer hver gang jeg spilder den mindste smule.
Jeg sanser ikke tiden, og pludselig siger min herskerinde, at hun vil slikkes. Straks rejser min pik sig, og hun ser det. ”Det der vil jeg ikke se”, siger hun. ”Du har ikke fået lov til at være liderlig lille Maria, men jeg tror vores gæst vil nyde at straffe dig, så nu kan du hvile din bagdel et stykke tid”.
Hun går ind i soveværelset og lægger sig på alle fire midt i sengen. Slik mig i mit bagerste hul befaler hun, og jeg lægger mig bag hende og lader min tunge bore sig ind i hendes røde numsehul. Det kan hun tilsyneladende lide, for hendes fingre begynder at nulre hendes klitoris og skamlæber. Jeg kan se hendes safter løbe ned ad lårene, og hun stønner mere og mere. Hun rækker ud efter en lille dildo på natbordet, og siger pres den op bag i mig, men slik først på den. Jeg slikker på dildoen og presser den forsigtigt op bag i hende. Da den er helt inde, siger hun: ”Tænd for vibratoren” og jeg tænder for den på højeste trin. Hun tager nu den store dildo og presser den op i sin våde kusse, tænder for vibratoren og kører den ud og ind. Hun trækker den næsten helt ud, og trykker den så med et kraftigt tag helt i bund. Hun vrider sig nu og kører sine fingre op og ned ad sin drivvåde klitoris. Så kommer hun i en lang krampelignende orgasme, og falder sammen på sengen. Den lille dildo glider langsomt ud af hende, og  hun tager den store dildo ud og befaler mig til at slikke den ren. Jeg kan mærke lugten af hendes safter, og slikker den så godt jeg kan. Idet jeg lægger den forsigtigt tilbage på natbordet, siger hun: ”I aften vil du ikke slippe for at slikke den lille ren.”
Det lyder ret ulækkert, men mine ømme balder vidner om, at jeg hellere må adlyde når vi kommer så langt.

Jeg bliver så befalet at lægge mig på alle fire på gulvet, og at svaje i ryggen så min bagdel stikker lige i vejret. Skal pisken alligevel bruges tænker jeg, og tænker straks på mine ømme balder. Nej, for min herskerinde befaler, at jeg med hænderne skal sprede mine balder, så hun kan se mit hul. ”Det har vist ikke været brugt før” siger hun. ”Vi må vist hellere blokke dig godt ud, så du kan tage den store dildo” Jeg gyser ved tanken, en så stor dildo op i mig, der aldrig har prøvet det før, det kan ikke lade sig gøre tænker jeg.
”Vi må vist varme din ende op først” siger hun og pisken falder på min bagdel. Jeg trækker mig lidt ned da slaget falder, men siger ikke noget. ”Hvad hedder det Lille Maria” tordner min herskerinde, og jeg siger hurtigt ”Et, og tak herskerinde”, men jeg får blot at vide, at det er for sent, og at jeg sparer alvorligt sammen til i aften.
Hun smører nu en fedtet creme omkring mit hul, og presser den lille dildo op bag i mig. Det gør lidt ondt, men giver alligevel en ophidsende fornemmelse, at netop hun gør det. Hun vrider den godt rundt, og trækker den så ud igen. Nu kommer turen til den store dildo. Hun presser den først lidt forsigtigt mod hullet, men støder så pludseligt meget hårdt til, og hovedet på dildoen slipper indenfor. Det gør ondt og spænder meget, men følelsen får ikke tid til at vare længe, for hun støder den med et kraftigt stød helt i bund. Jeg er nu vildt udspilet, og kan næsten mærke dildoen helt op i mellemgulvet. Hun tænder for vibratoren og fornemmelsen er fantastisk ophidsende. Jeg er tæt ved at komme, og hun slukker pludseligt for den og trækker den ud i et tag. Hun ser at ringmusklen hurtigt trækker sig sammen , og siger: ”Lille Maria må vist hellere have en butplug sat i, for at holde sig udspilet til i aften”.
Hun presser derefter en ret stor plug, af den slags der kan sidde selv, op i mig. Den kan jeg så gå med, til der er brug for hullet får jeg at vide.
Hele forestillingen har ophidset mig så meget, at min pik står med mørkerødt bankende hoved. Det må vi vist hellere bevare til vores gæst kommer om lidt siger hun, og tager en tynd lædersnor frem. Den binder hun stramt under mine nosser, så blodet ikke kan løbe tilbage. Jeg har prøvet det selv før, og ved at pikken bliver umådelig øm i løbet af kort tid. Du kan gå med det bundet stramt, til vores gæst er kommet siger hun.

Kapitel 3

Gæsten
Hvem er gæsten tænker jeg, er det en mand eller en kvinde? Spørgsmålet kværner rundt i min hjerne, og hvad skal der så ske. Hun kan se det på mig, og siger: Gæsten kommer om et kvarter, og så vil vi begge nyde min lille Marias opvartning”.
”Vi må hellere gøre dig klar” siger hun, og befaler mig at stille mig med ryggen mod gitteret. Igen bliver jeg lænket med ben og arme spredt helt ud til siden. Igen får jeg bind for øjnene og kan ikke se noget af det der foregår i rummet. Hvilket syn må det være med mig stående lænket på høje stilethæle, uden trusser, med kort sort laknederdel, hvid højhalset knappet bluse, sort paryk, make up efter alle kunstens regler, med en but plug oppe bag i mig, og en stor strittende pik midt i det hele.
Jeg hører det ringe på døren og en svag hvisken i det fjerne. Så hører jeg trin, lette trin, det må være en kvinde der kommer ind i værelset. ”Hvad mener du om lille Maria” siger min herskerinde. Jeg hører intet svar, men min herskerinde fortsætter: ” Hun har lært meget allerede i dag, prøv at knappe hendes bluse op, så skal jeg vise dig hvad hun kan tåle”.
Min bluse bliver knappet op, og jeg kan helt sikkert mærke, at det er en kvindehånd der løsner knapperne.
”Her er nogle klemmer som kan strammes mere og mere, prøv at se hvad lille Maria kan tåle” siger min herskerinde. Jeg mærker nu to lange negle trække i mine brystvorter, så de bliver stive og hårde. Jeg synes behandlingen virker bekendt, men det kan ikke være rigtigt, min kone er jo på kursus.
Så sættes der klemmer på, de strammer ikke meget, men så skrues der på strammeskruerne, så det begynder at gøre rigtigt ondt. jeg giver mig lidt, og straks falder pisken på min pik, der nu er rød og meget øm. ”Maria dog, du kan tåle meget mere” siger min herskerinde, og jeg kan nu mærke, at hun tager over og drejer skruerne en hel omgang til. Nu gør det meget ondt, og jeg tigger om nåde. Smerten går dog over lidt efter lidt, og en varme breder sig igen i kroppen.
Så går den fremmede i gang med at sætte klemmer i mine nosser og op ad pikken. Det gør ikke så ondt, men der sættes mindst ti klemmer i, så det kan mærkes.

Jeg kan høre de to klæde sig af, og min herskerinde løsner bindet for mine øjne. Jeg misser lidt mod lyset, og ser nu min kone Marianne stå helt nøgen sammen med min herskerinde. De holder om hinanden, og begynder at kysse hinanden medens de tager på hinandens bryster. Jeg er vildt overrasket, men finder hurtigt ud af, at de ikke bare har dyrket aerobic de aftener. De kæler for hinanden og bruger flittigt fingrene forneden.  Snart ligger de på gulvet i en vild 69-stilling, hvor de slikker og kysser helt vildt.
Jeg kan kun stå og se på, vildt ophidset af det jeg ser. Min kone smiler til mig, og siger:” Jeg vidste du ville være slavinde, så vi aftalte at du skulle opdrages for længe siden, og nu kom chancen så, nyd så at se os sammen, hvis du er en rigtig dygtig slavinde, kan du måske komme til at nyde os begge to samtidig”.
De to piger er vildt liderlige, og bruger både store og små dildoer i begge huller. De stønner begge højt og kommer næsten samtidigt i lange orgasmer, der næsten sprøjter deres safter ud i luften.

Efter et stykke tid, rejser de sig begge, og min herskerinde løsner mig fra gitteret, men blot for at lænke mig med ansigtet ind mod gitteret igen.
”Så Marianne, nu kan du give lille Maria det hun har fortjent. Hun har været meget ulydig, så hun fortjener en hård straf”.
Først slår hun lidt forsigtigt med pisken, men snart kommer der mere kraft i slagene, og jeg vrider mig under hendes afstraffelse. Hver gang hun rammer butpluggen giver det et ryk oppe i mellemgulvet, og til min store overraskelse kommer jeg pludseligt i lange stråler.
”Sikke noget svineri” siger min herskerinde ”det må du selv slikke op lille Maria”. Jeg bliver løsnet, og befalet til at slikke min egen sæd op fra gulvet. Medens jeg slikker rammer min kone mig med pisken midt mellem ballerne, så piskesnerten rammer mine røde ømme nosser. Det gør afsindigt ondt, men hun er tilsyneladende kommet ind i en rytme, for hun bliver ved på trods af mine protester.
”Godt Marianne, slå til” siger min herskerinde, ”Frække liderlige slavinder fortjener at mærke pisken”.

Min kone er tydeligt ophidset ved at afstraffe mig, men pludselig holder hun inde, kærtegner min mørkerøde bagdel og læner sig endog ned og kysser den blidt.
”Nu vil vi gerne have serveret den hvidvin, der står på køkkenbordet ” siger min herskerinde, og jeg humper ud i køkkenet for at udføre befalingen.
Jeg serverer for de to piger, der sidder tæt sammenslyngede i sofaen. Da jeg har skænket, får jeg besked på at lægge mig ved deres fødder, så jeg hurtigt kan være til rådighed.
Det er meget ophidsende at ligge derned og se på deres bare kroppe mod hinanden. De kæler og krammer, fingre glider ud og ind, og de bliver mere og mere ophidsede.

”Jeg vil prøve dildoerne i begge huller” siger min kone, ”og Maria skal hjælpe mig”. Hun lægger sig nu på alle fire midt i sengen, og beordrer mig til at slikke på den lille dildo, og så presse den op i hendes baghul. Det har  vi aldrig prøvet før, men den glider let ind, og det er helt tydeligt, at det ikke er første gang det sker. ”Den er for tør” siger hun og trækker den ud igen, ”Slik på den Maria”  beordrer hun, og jeg må nu slikke på dildoen, der har rester fra hende siddende på siden. Da jeg tøver, rammer pisken mig med det samme. ”Kom så i gang slavinde” befaler min herskerinde, og jeg må tage den i munden og gøre den rigtig våd. Så glider den hurtigt ind, og min kone vender sig om. ”Nu vil jeg slikkes” siger hun, og jeg bliver sat til at slikke hende. Det er jeg ret god til, og snart svæver hun på skyer. ”Tænd for dildoen bag i mig” næsten skriger hun. Jeg tænder for den og hun brøler:” Knep mig så din lille slavetøs”. Det lader jeg mig ikke sige to gange, og jeg hamrer min pik op i hende. Det kan hun lide, for efter nogle få dybe stød kommer hun i en lang orgasme. ”Mere, en gang til Maria” siger hun, og jeg knepper hende i lange seje tag, til hun kommer i en ny lang orgasme. Jeg kan nu heller ikke holde mig længere og sprøjter min sæd dybt op i hende.
Vi falder begge sammen, og jeg får at vide, at min plads er på gulvet, for nu er pigerne trætte. Lyset slukkes, og jeg falder i en dyb drømmesøvn i løbet af kort tid.

Kapitel 4

Søndag morgen
Jeg vågner tidligt, og kan se de to piger ligge omslyngede i sengen. De ser dejlige ud, men jeg tør ikke røre ved dem og lægger mig ned på gulvet igen. Det er ikke særligt bekvemmeligt, men når jeg mærker på min ryg og baller, tør jeg ikke gøre andet.
Efter endnu lidt søvn bliver jeg vækket af min herskerindes befaling om, at nu vil de to piger have morgenmad .” Du kan tage det tøj på der hænger på bøjlen bag ved døren” siger hun. Det viser sig at være en rigtig stuepigeuniform, med kort sort nederdel, en hvid bluse og en hvid kappe. Skoene er ikke så højhælede som dem fra aftenen før, men alligevel lidt svære at gå i.
Hun syner mig, og retter lidt på min make-up fra dagen før, og så får jeg besked om at hente morgenbrød hos bageren. Jeg protesterer vildt, og jeg kan se på min kone at hun synes det er at gå for langt. Hun siger, at hun nok skal hente morgenbrød. Min herskerinde bliver helt rød i hovedet, og hvæser:” Du er lige så meget slavinde som Maria din liderlige tæve”. Min kone stivner, men finder sig i at min herskerinde river hendes natkjole af hende og at hun smækker hende hårdt i bagdelen.
Hun henter hurtigt noget tøj i værelset ved siden af, og siger i en befalende tone til min kone:” Tag det her tøj på, det skal du hente morgenbrød i din lille billige luder”.
Det viser sig at være lædertøj, en kort sort lædernederdel, en sort læderbh og et par lårlange læderstøvler med høje hæle.
Til min store overraskelse tager hun tøjet på, og står snart klar til at gøre som der bliver befalet. Min herskerinde betragter hende forfra og bagfra, og siger:” To slavinder en med og en uden pik, det er måske ikke det værste der kunne ske. Hent så det morgenbrød, så kan Maria lave kaffen imens”.

Min herskerinde er nu blevet til vores herskerinde, og vi betjener hende med morgenbrød og kaffe, medens hun ligger i sin store seng.
”Marianne gør mit bad klart” befaler hun, og min kone skynder sig ud i badeværelset.
”Du rydder op og vasker op imens lille Maria” er min ordre.
Medens jeg går rundt i køkkenet, kan jeg høre de to piger i badeværelset. Min kone får den ene ordre efter den anden, og jeg kan høre at hun får besked på at være nøgen og at vaske vores herskerinde. Jeg kan også høre, at hun får besked på at slikke og at kysse, men at det ikke hver gang er tilfredsstillende, og at der bliver uddelt smæk i flere tilfælde.

De kommer begge ud efter et stykke tid, og da vi er et godt stykke op ad formiddagen regner jeg med at vi snart kan tage hjem og få det her snakket igennem. Jeg tager fejl.
Da vores herskerinde har gjort sig klar er hun igen den flotte høje lyshårede pige, i en kort spadseredragt, høje hæle, og frisuren sat op.
”Pak jeres almindelige tøj” siger hun: ” Du beholder din stuepigeuniform på” siger hun til mig. ”Du tager dit lædertøj på igen” får min kone at vide. Snart står vi afventende for hvad der videre skal ske. Vi får begge sorte læderhalsbånd på, og vores herskerinde sætter to hundeluftningssnore i.
”Tag jeres almindelige tøj med ned i bilen, vi skal ud og lufte jer på Langelinie” siger hun. Vi tør ikke protestere, og bliver kørt til Langelinie hvor hun parkerer nede ved lystbådehavnen.

Vi bliver beordret ud på fortovet, og hun tager fat i de to hundesnore. ”Så går vi en tur, så alle kan se mine to lydige slavinder” siger hun. Det vækker en hel del opsigt, da hun spadserer hen ad molen med os i snor. Nogle griner, men en mand kommer hen og spørger om hun har en snor mere. Det er meget ydmygende og turen varer næsten en halv time. Da vi endelig er kommet tilbage, sætter vi os ind i bilen igen og hun fortæller os, at hun vil køre os hjem, hvor vi så kan finde ud af, om vi vil besøge hende regelmæssigt sammen eller hver for sig. At vi ikke ville komme mere foreligger tilsyneladende ikke som en mulighed. Hun har ret, vi er begge blevet bundet til hende via hendes myndighed, og via vores lydighed.
Inden hun sætter os af, får vi at vide, at vi kan ringe til hende for at få de videre instrukser.

Hjemme igen går der hele eftermiddagen og hele aftenen med at snakke om oplevelserne. Vi er enige om at fortsætte både sammen og hver for sig og den megen snak om hvad der kan ske, ophidser os igen, så det ender i dejlig elskov sidst på aftenen.